Σέρρες (7/10): Η κηδεία του Μιχάλη φέρνει… απρόσμενες καταστάσεις

Ένα διπλό επεισόδιο γεμάτο γέλιο και συγκίνηση
Απόψε, Τρίτη 7 Οκτωβρίου, οι «Σέρρες» επιστρέφουν με ένα διπλό επεισόδιο που υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό στιγμές γέλιου αλλά και συγκίνησης. Η κηδεία του Μιχάλη, αντί να εξελιχθεί σε μια τυπική τελετή αποχαιρετισμού, παίρνει μια απρόσμενα «κωμική» τροπή, ενώ την ίδια στιγμή, μια βραδιά διασκέδασης ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, οδηγώντας τους ήρωες στο αστυνομικό τμήμα.
Τι θα δούμε απόψε (7/10) στην σειρά του ΑΝΤ1
Eπεισόδιο 5
Ο Μιχάλης πέφτει. Κυριολεκτικά. Και δεν ξανασηκώνεται. Η κηδεία στήνεται πρόχειρα αλλά με άποψη. Κι ενώ η θεία Σταματίνα δίνει τον πιο αδέξιο επικήδειο όλων των εποχών, η Νάνσυ ισορροπεί ανάμεσα στα χάπια και το «πένθος» για τον εκλιπόντα σύζυγο. Μέσα σε όλα αυτά, ο Οδυσσέας παρακολουθεί άναυδος ένα θέατρο οικογενειακών αντιφάσεων, ενώ ο Λευτέρης απορεί: τελικά, πόσο εύκολα προσαρμόζονται οι άνθρωποι ακόμα και στον θάνατο; Ένα επεισόδιο που αποδεικνύει πως όλα στη ζωή είναι τραγικά αλλά και κωμικά!
Επεισόδιο 6
Ένας αποτυχημένος τσεκαδόρος, μια πρόταση για drag queen σε ρόλο μπουφετζή και μια βραδιά στα μπουζούκια που καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα… Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν ο Οδυσσέας και η Χρύσα να ξεπεράσουν τους έρωτές τους. Όμως, τίποτα δεν είναι απλό ούτε αθώο. Ο Οδυσσέας παραμένει παγιδευμένος στο αδιέξοδο με τον Άγγελο, ενώ η Χρύσα αναζητά τρόπους να ξαναπάρει τη ζωή στα χέρια της ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να ξυπνήσει σε λάθος σπίτι. Ένα επεισόδιο γεμάτο μεθυσμένα γαρύφαλλα και παρεξηγήσεις.
Πηγή: Youweekly.gr





