Ηλέκτρα spoilers: Ζει ο Βρεττός; Ο Νικόλας κάνει μια αποκάλυψη σοκ
Ο Σωτήρης αντιμέτωπος με την αλήθεια
Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ηλέκτρα» στην ΕΡΤ οι εξελίξεις θα είναι κατιαγιστικές. Ο Βρεττός θα είναι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων στη συνέχεια της σειράς.
Ζει ο Βρεττός;
Πιο συγκεκριμένα, όλοι θεωρούν νεκρό τον Βρεττό, όμως τα πάντα θα ανατραπούν και αυτό γιατί η αλήθεια είναι διαφορετική από όσα πιστεύουν και θεωρούν.
Την ίδια στιγμή ο Παύλος απειλεί τον Δεληγιάννη πως αν δεν αποφυλακίσει τα δύο αγόρια του θα μάθουν όλοι για το ποιος βρίσκεται θαμμένος στο μνήμα του Βρεττού… Τελικά ο Βρεττός ζει;
Την ίδια ώρα, επιβεβαιώνονται οι υποψίες του Κλεάνθη στον «Άγιο Έρωτα»
Κι όμως ζει, και πολύ σύντομα θα επιστρέψει και θα σοκάρει τους πάντες, αναζητώντας την εκδίκηση! Η Τιτίκα ποτέ δεν δέχθηκε πως ο άντρας της είναι νεκρός και στο τέλος θα δικαιωθεί, όμως εκείνος έχει άλλα σχέδια!
Δείτε το τρέιλερ για το σημερινό 03/12 επεισόδιο:
Ο Νικόλας κάνει μια αποκάλυψη σοκ στο επεισόδιο 65
Ο Βασίλης, στην Αθήνα, ρίχνει το βλέμμα του σε μια όμορφη μελαχρινή. Και σε λίγο βγαίνουν μαζί από το μαγαζί. Παύλος και Νεφέλη μπαίνουν, γελώντας, στο σπίτι. Δείχνουν ειλικρινά ευτυχισμένοι. Η Δόμνα εμφανίζεται στο σπίτι της Δέσπως. Και απαιτεί να δει τη Μυρσίνη. Πώς καταφέρνει να την προσεγγίσει; Πώς καταφέρνει το επόμενο πρωί, να βρεθούν, μαζί, στον τάφο της Αλίκης;
Έχει έναν άγγελο πια, που την προστατεύει, της λέει συγκινημένη. Θα νιώσει ασφαλής η Μυρσίνη, να αποκαλύψει εκείνον που σκόρπισε τόσο κακό; Ο Βασίλης καταφθάνει στην Αρσινόη με καινούργιο αυτοκίνητο. Και συνοδηγό. Ο Νικόλας είναι αποφασισμένος να μην αφήσει κανένα αγκάθι, δίχως να το τραβήξει. Καλεί την οικογένεια στο καινούργιο σπίτι. Εκεί, ενώπιων όλων, λέει: «Η Δανάη, δεν είναι κόρη σου, Σωτήρη».