ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Η Μάγισσα (19/2): «Δεν τον αγαπάω! Τον σιχαίνομαι!» – Η Μεταξία είναι αποφασισμένη για όλα… (video)

Η Μάγισσα (19/2): «Δεν τον αγαπάω! Τον σιχαίνομαι!» – Η Μεταξία είναι αποφασισμένη για όλα… (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Αναστάτωση έχει προκαλέσει ανάμεσα σε Λασκαραίους και Γερακάρηδες ένας χωρισμός και μία απιστία στη σειρά του ANT1 «Η Μάγισσα».

Οι σημερινές (19/2) εξελίξεις της σειράς «Η Μάγισσα»

Επεισόδιο 56

Η Μεταξία επιστρέφει στον πύργο του πατέρα της, αποφασισμένη να χωρίσει με τον άντρα της: «Δεν τον αγαπάω, τον σιχαίνομαι! Και όλους εκεί μέσα», τους δηλώνει και ο Σπήλιος διαφωνεί κάθετα να χωρίσουν: «Δεν δέχομαι να χωρίσεις με τον Μάρκο! Αυτός ο γάμος δεν θα λήξει έτσι! Με ντρόπιασες στους Λασκαραίους και σε όλη τη Μάνη, θα κάνεις αυτό που σου λέω! Θα γυρίσεις στον άντρα σου και θα συνεχίσεις να είσαι η κυρά του. Και αυτό το απόβρασμα τον Τζανή δεν θα τον πλησιάσεις ποτέ ξανά! Το κατάλαβες;», της φωνάζει, ενώ η Κυπριανή συμπληρώνει: «Μέρεψε, Σπήλιο, είμαι σίγουρη πως η εγγόνα μου θα καταλάβει το λάθος της και θα πράξει το σωστό, αυτό που πρέπει να κάνει σαν σωστή σύζυγος και καπετάνισσα».

Διαβάστε επίσης: Η Μάγισσα: Αυτοκτονεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς – Αποκλειστικό

Στη συνέχεια γυρίζει στη Μεταξία και της λέει: «Εκανες ένα τραγικό λάθος, αλλά δεν θα διαλύσεις τον γάμο σου για τον Τζανή». Η Μεταξία επιμένει: «Μα δεν καταλαβαίνετε ότι δεν τον θέλω, δεν τον αγαπάω, δεν θέλω να ξαναδώ τον Μάρκο Λάσκαρη μπροστά μου», λέει και κλείνεται στο δωμάτιό της.

Η Κυπριανή προσπαθεί να ηρεμήσει τον γιο της, όταν στο μεταξύ η Γερακίνα που έχει επιστρέψει στον πύργο, έχοντας μίσος για τους Γερακάρηδες αλλά και βλέποντας πόσο υποφέρει η κόρη της, θέλει να την πάρει μαζί της και να φύγουν. Ομως, η Μεταξία έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της και είναι αποφασισμένη να πετύχει αυτό που θέλει με όποιο κόστος. Κι ενώ η Μεταξία παλεύει να απαλλαγεί από τους Λασκαραίους, ο Τζανής καθημερινά ανακαλύπτει πόσο δύσκολη είναι η ζωή έξω από την ασφάλεια του πύργου, με αποτέλεσμα να πέσει στα χέρια αδίστακτων ανθρώπων.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου