Η Φαίη Σκορδά βάζει τα πράγματα στην θέση τους: “Δεν μπορεί αυτό να το πάρει ένας δημοσιογράφος και να το κάνει στοιχείο ρεπορτάζ. Δεν έχω αφήσει ποτέ να ακουστεί κάτι”

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να απαντήσει και να βάλει τέλος σε όσα ακούγονται για την πιθανή συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Η παρουσιάστρια τόνισε ότι είναι μια ιδέα που απλώς έχει μοιραστεί με τον Γρηγόρη και τίποτα παραπάνω, Αναφέρθηκε και στους δημοσιογράφους που πήραν αυτή την πληροφορία ωε σοβαρό στοιχείο.
«Παύει να είναι πια αστείο από τη στιγμή που ανοίγει τόσο πολύ η κουβέντα. Είναι φυσιολογικό – και το ξέρει πάρα πολύ καλά και ο Γρηγόρης – όταν πλησιάζει το τέλος ενός συμβολαίου και κάποιος κάνει τηλεοπτικό ρεπορτάζ, να το ψάξει», είπε η Φαίη Σκορδά.
«Ο Γρηγόρης τις τελευταίες ημέρες πρωταγωνιστεί στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ – όχι μόνο στη δική μας εκπομπή – επειδή όντως εκκρεμεί μία ανανέωση συμβολαίου ή μία υπογραφή ενός καινούργιου συμβολαίου. Αυτό γίνεται με όλα τα πρόσωπα, αυτό είναι το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.
Θα μείνει λοιπόν στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου; Αυτό ψάχνουν οι τηλεοπτικοί συντάκτες. Τι θα κάνει στον ΑΝΤ1 εάν παραμείνει; Κι αν δεν μείνει στον ΑΝΤ1, πού θα πάει; Ποιος θα είναι ο ρόλος του;», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.
«Αυτή η κουβέντα όμως με το MEGA υπήρχε από πέρσι. Εμείς λοιπόν το είχαμε συζητήσει στην εκπομπή από πέρσι σαν πληροφορία. Αν έχεις ζήτηση, Γρηγόρη μου, και σε θέλουν όλα τα κανάλια, δεν σε φταίω εγώ. Αν έχει βγει προς τα έξω η πληροφορία ότι τον καλοβλέπουν από το MEGA, οι δημοσιογράφοι το ψάχνουν», τόνισε η Φαίη Σκορδά.
«Εγώ, προφανώς, κάνοντας πλάκα αναφέρθηκα σε αυτή τη συνάντησή μας. Ήταν μία συνάντησή μας στο αεροδρόμιο, που συζητούσαμε πώς ήταν παλιά τα πρωινά, πώς είναι σήμερα, πώς έχουν εξελιχθεί. Όντως έχει αλλάξει η δομή των πρωινών εκπομπών, που η βάση τους παλαιότερα ήταν η ψυχαγωγία.
Αυτές τις εκπομπές αγαπώ εγώ πολύ και ο Γρηγόρης και λέγαμε τι ωραία που θα ήταν να κάναμε κάτι τέτοιο μαζί αλλά σε ένα επίπεδο φιλικής κουβέντας, ρητορικό», επισημαίνει η οικοδέσποινα του Fay’s Time.
«Δεν μπορεί αυτό να το πάρει ένας δημοσιογράφος και να το κάνει στοιχείο ρεπορτάζ και το λέω και τώρα ξεκάθαρα: εμένα, ναι, μου αρέσουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές όπως ήταν παλιά, όπως αυτές που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αλλά μέχρι εκεί.
Εκ των πραγμάτων και από τη δική μου ιστορία, έφυγα από ένα κανάλι και αποφάσισα μετά το τέλος του συμβολαίου μου πού θα πάω. Το κάνουν πολύ λίγοι άνθρωποι άρα σέβομαι απολύτως αυτό που λέει (ο Γρηγόρης), γιατί εγώ το κάνω πράξη όπως και ο ίδιος. Δεν έχω αφήσει ποτέ να ακουστεί κάτι», υπογραμμίζει η Φαίη Σκορδά.
«Ναι, θα ήταν ωραίο να κάναμε ένα πρωινό με τον Γρηγόρη όπως ήταν παλιά. Αυτό όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το ότι ο Γρηγόρης απασχολεί, γιατί τώρα τελειώνει το συμβόλαιό του. Κακό είναι; Έχεις πέραση, αγόρι μου», καταλήγει χαριτολογώντας η Φαίη Σκορδά, κλείνοντας την τοποθέτησή της.
“Βόμβα” Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ενδεχόμενη συνεργασία του με την Φαίη Σκορδά
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τοποθετήκε για πρώτη φορά για τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει που τον θέλουν να αλλάζει τηλεοπτική στέγη και να συνεργάζεται με την Φαίη Σκορδά.
Η γνωστή παρουσιάστρια είχε βγάλει την περασμένη σεζόν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τηλεφωνικά στην εκπομπή και τον είχε αιφνιδιάσει λέγονταάς του ότι θα πρέπει να κάνουν μαζί πρωινό. Εκείνος το είχε συνεχίσει και είχε πει ναι αρκεί να τα βρούνε.
Πέρασε λοιπόν, ο καιρός και ξανά έκανα δημόσια πρόταση στον Γρηγόρη να παρουσιάσουν μαζί πρωινό σχολιάζοντας ότι δεν την παίρνουν στα σοβαρά. Αφορμή στάθηκε μια είδηση που ήθελε τον Γρηγόρη Αρναούτγλου να επιστρέφει στο MEGA, από το οποίο αποχώρησε και η Μπάγια Αντωνοπούλου.
“Καταρχάς είναι σοβαρά τα πράγματα. Είχαμε μιλήσει με την Φαίη στο αεροδρόμια σε μια συζήτηση της πλάκας μέχρι το να μιλάμε τώρα Οκτώβριο ότι θα πάου αλλού… Θέλω να σεβαστούμε ότι ακόμα είμαι στο ANT1. Δεν είναι δυνατόν αν δεν έχει μιλήσει πρώτα με το μαγαζί που είσαι να λες.. Άλλο το αν σου πουν να μιλήσεις, θα τους ακούσω και θα μιλλησω πρώτα με το κανάλι μου. Γιατί μετά χάνετε και ο σεβασμός.” είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο αέρα του Sfera.
“Έσπασε” τη σιωπή της η Μπάγια Αντωνοπούλου: «Παραιτήθηκα από τον σταθμό γιατί…» – Τα “καρφιά” για Μαλέλη, η “σπόντα” για Παπαδάκη και το “ευχαριστώ” στο Mega
“Έσπασε” τη σιωπή της η Μπάγια Αντωνοπούλου για τους λόγους παραίτησης από το MEGA και έριξε τα “καρφιά” της για τον Σταμάτη Μαλέλη και μία “σπόντα” για τον Γιώργο Παπαδάκη όταν ήταν στο «Καλημέρα Ελλάδα», μίλώντας στο «Happy Day» και στην Τίνα Μεσσαροπούλου.
«Παραιτήθηκα από τον σταθμό γιατί υπήρχε αυτή η άτυπη κόντρα με τη διεύθυνση στην οποία δεν προκάλεσα εγώ, από μεριάς μου προσπάθησα πάρα πολύ να είμαι μία σωστή επαγγελματίας, τυπική, να κάνω ό,τι μου ζητάει ο σταθμός που παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως αυτό δεν ήταν αρκετό», είπε αρχικά η Μπάγια Αντωνοπούλου. Ενώ, για τη Μαρία Αναστασοπούλου, που φέτος βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, κλήθηκε να απαντήσει η Μπάγια Αντωνοπούλου και έσπασε τη σιωπή της με μια επίμαχη ατάκα που θα συζητηθεί.
Το “καρφί” για τον Σταμάτη Μαλέλη
«Συζήτησα με τον Σταμάτη Μαλέλη για την καλοκαιρινή εκπομπή για τις εκλογές και δεν έβαλαν ποτέ το όνομά μου στο Δελτίο Τύπου. Ήταν να κάνω αντικατάσταση δύο εβδομάδες πριν επιστρέψουν η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, δεν αναφέρθηκα πουθενά. Βγήκε το Δελτίο Τύπου με όλους τους συναδέλφους, εκτός από μένα.
Ο Σταμάτης Μαλέλης δεν μου σήκωσε το τηλέφωνο, οπότε εγώ αποφάσισα ότι δεν πρέπει να κρεμάσω τον σταθμό και έκανα μία ανάρτηση στο instagram και έτσι μάθανε ότι θα είμαι στην εκπομπή, ήθελα να τελειώσει και μετά να παραιτηθώ», είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου.
Το “ευχαριστώ” στο Mega
Όσο για την πρώτη αντίδραση: «Η διοίκηση μου ζήτησε να παραμείνω, μέχρι να δούμε τι είναι αυτό που θα μπορούσε να κάνω στον σταθμό, δεν βρέθηκε κάτι που και εμένα να με ικανοποιηθεί, οπότε παραιτήθηκα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Mega και προς τιμήν της μου έδωσε και αποζημίωση», είπε για την αποχώρησή της από τον τηλεοπτικό σταθμό η Μπάγια Αντωνοπούλου.
Η “σπόντα” για τον Γιώργο Παπαδάκη
«Έχω κάνει πάρα πολλές φορές υπομονή και είναι η δεύτερη φορά που το βιώνω, η πρώτη ήταν με το Καλημέρα Ελλάδα», κατέληξε η Μπάγια Αντωνοπούλου μιλώντας στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στο Happy Day.






0 ΣΧΟΛΙΑ