Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

Μαύρη γάτα «πετάχτηκε» στο πλατό του ΣΚΑΪ την ώρα που μιλούσε ο Νίκος Φίλης - «Δεν είναι καλό μήνυμα αυτό για τον ΣΥΡΙΖΑ» (video)

«Κάτι ξέρει η μαύρη γάτα»

21 Σεπτεμβρίου 2023 10:10
Μαύρη γάτα «πετάχτηκε» στο πλατό του ΣΚΑΪ την ώρα που μιλούσε ο Νίκος Φίλης - «Δεν είναι καλό μήνυμα αυτό για τον ΣΥΡΙΖΑ» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Έναν απρόσμενο «επισκέπτη» είχαν στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Σήμερα», την ώρα που μιλούσε ο καλεσμένος Νίκος Φίλης.

«Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τα μελλούμενα στον ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε ο Άκης Παυλόπουλος, με τον Δημήτρη Οικονόμου να συμπληρώνει «κ. Φίλη βλέπετε μαύρη γάτα, δεν είναι καλό μήνυμα αυτό για τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Κάνετε λάθος. Όλες οι γάτες οι άσπρες και μαύρες είναι καλές», απάντησε ο Νίκος Φίλης. Θυμηθείτε επίσης, «Καταπέλτης» ο Φίλης για Κασσελάκη: «Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες του Instagram» (video)

«Γιατί σε μένα; στον Φίλη πήγαινε», συνέχισε ο Άκης Παυλόπουλος, με τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «βλέπετε, τα ζώα έχουν ένα ένστικτο».

«Κάτι ξέρει η μαύρη γάτα, δεν πήγε σε μένα και στον Φίλη», συνέχισε την πλάκα ο Δημήτρης Οικονόμου, με τον Άκη Παυλόπουλο να αναρωτιέται «έχω άσπρο σκύλο. Ήρθε μαύρη γάτα σε μένα, δεν είναι κανονικό».

«Εγώ έχω δύο γάτες και έναν σκύλο, αλλά εσάς βλέπω ότι επέλεξε», είπε ο Νίκος Φίλης.

Εξώδικο Αχτσιόγλου σε ιστοσελίδα για τα περί SMS στον Τσίπρα - «Ζητήστε συγγνώμη από εμένα και τα χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ»

Εξώδικο σε ιστοσελίδα απέστειλε η υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σε ιστοσελίδα, έπειτα από δημοσίευμα που αναρτήθηκε προ ημερών με τίτλο «Έφη Αχτσιόγλου: Το μήνυμα που εξόργισε τον Αλέξη και τα βρόντηξε».

Η κ. Αχτσιόγλου, κάνει λόγο για «ψευδές, συκοφαντικό, αναπόδεικτο και άκρως προσβλητικό» δημοσίευμα, και σημειώνει απευθυνόμενη προς τον συντάκτη: «Κανένα τέτοιο μήνυμα (sms) ούτε αποκαλύψατε ούτε παρουσιάσατε στο ψευδές και συκοφαντικό κατά τίτλο και περιεχόμενο ως άνω δημοσίευμα σας. Και πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει κάτι τέτοιο, αφού γνωρίζετε πολύ καλά οτι τέτοιο μήνυμα (sms) δεν υπήρξε ποτέ».

Η ίδια ζητεί να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα αυτούσιο το εξώδικο και καλεί τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας «να ζητήσουν συγγνώμη από εμένα και τα χιλιάδες μέλη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ». Εάν δεν συμβούν αυτά εντός πέντε ωρών, η κ. Αχτσιόγλου προαναγγέλλει προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια.

Θυμίζουμε παράλληλα την παρέμβαση Γιαννακόπουλου για Αχτσιόγλου-Κασσελάκη - «Θα πάω να ψηφίσω τρέχοντας»!

Δείτε ολόκληρο το εξώδικο που απέστειλε η Έφη Αχτσιόγλου:

Την Κυριακή 17.09.2023 διεξήχθη ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Π.Σ, διαδικασία στην οποία συμμετέχω ως υποψήφια Πρόεδρος.

Στις 16.09.2023 και ώρα 00.00, λίγες ώρες πριν την έναρξη της ψηφοφορίας, με κακόβουλη επιδίωξη να με εμφανίσετε στα μάτια των μελών και των ψηφοφόρων του κόμματός μας ως πολιτικά αήθη και έτσι να τους επηρεάσετε δυσμενώς έναντί μου εν όψει της επικείμενης ψηφοφορίας, αναρτήσατε στο διαδίκτυο και ειδικότερα στον ιστότοπό σας https://1voice.gr/

ψευδές, συκοφαντικό, αναπόδεικτο και άκρως προσβλητικό για εμένα δημοσίευμα με τίτλο: «Έφη Αχτσιόγλου: Το μήνυμα που εξόργισε τον Αλέξη και τα βρόντηξε».

Στο συκοφαντικό αυτό άρθρο που υπογράφεται από τον δημοσιογράφο και νόμιμο εκπρόσωπό της πρώτης εξ υμών κο Νικόλαο Μανεσιώτη (δεύτερος εξ υμών), ανάμεσα σε άκρως δυσφημιστικούς και σκοπίμως υβριστικούς ισχυρισμούς για εμένα, τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ, αναγράφεται ψευδώς και εις γνώση του ψεύδους από τον δεύτερο εξ υμών, ότι δήθεν στις 29.06.2023, λίγες ημέρες μετά το οδυνηρό για το κόμμα μας αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, πίεζα τον πρώην πρόεδρο μας Αλέξη Τσίπρα να αποχωρήσει από την ηγεσία και μάλιστα ότι τάχα του απέστειλα μήνυμα (sms) με το οποίο του ζητούσα να παραιτηθεί μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ειδικότερα, ισχυριστήκατε ψευδώς και διαδώσατε επί λέξει τα ακόλουθα:

« Το sms της Αχτσιόγλου στον Αλέξη. Σήμερα, αφού έχω πλέον τσεκάρει δημοσιογραφικά το ρεπορτάζ μου, αποκαλύπτω το sms της κ. Αχτσιόγλου στον Αλέξη Τσίπρα. Με το οποίο του ζητούσε να παραιτηθεί στις 16 Οκτωβρίου δρομολογώντας τις διαδικασίες της εκλογής νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.»

Κανένα τέτοιο μήνυμα (sms) ούτε αποκαλύψατε ούτε παρουσιάσατε στο ψευδές και συκοφαντικό κατά τίτλο και περιεχόμενο ως άνω δημοσίευμα σας. Και πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει κάτι τέτοιο, αφού γνωρίζετε πολύ καλά οτι τέτοιο μήνυμα (sms) δεν υπήρξε ποτέ.

Για να επιτύχετε τον διττό σας στόχο που συνίστατο στην απαξίωση της προσωπικότητάς μου και της πολιτικής μου διαδρομής καθώς και στην παραπλάνηση των μελών και των ψηφοφόρων μας, προχωρήσατε σε ευρεία διάδοση του ψευδούς ισχυρισμού σας, αναρτώντας το δημοσίευμά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι επιτύχατε την αναδημοσίευσή του και διευρύνατε τους αποδέκτες του σε απροσδιόριστα μεγάλο αριθμό.

Εν συνεχεία, επιδεικνύοντας αμετανόητη προσήλωση στον συκοφαντικό σας στόχο, επανήλθατε ο δεύτερος εξ υμών με νέα δημοσιεύματα, τα οποία αναρτήσατε στον ιστότοπό της πρώτης εξ υμών και ειδικότερα στις 18.09.2023 και ώρα 08.00, επομένη του πρώτου γύρου των εκλογών, αναρτήσατε άρθρο του ίδιου συντάκτη σας με τίτλο « Κ. Αχτσιόγλου το SMS σας το έδειξε ο λαός» ενώ στις 19.09.2023 και ώρα 15.51 σε άρθρο σας με τίτλο « Κ. Αχτσιόλγου δεν φοβήθηκα Φρουζήδες και Μηλιώνηδες εσένα θα φοβηθώ;» συνεχίζατε να διαδίδετε τα ίδια ψευδή γεγονότα.

Ως άριστα γνωρίζετε, το γεγονός αυτό που θριαμβευτικά «αποκαλύπτετε» είναι ψευδές και κατασκευασμένο για να με παρουσιάσει ως υπονομεύτρια του πρώην Προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα τον οποίο επίσης επιχειρείτε να απαξιώσετε πολιτικά, αφού τον εμφανίζετε ως άβουλο και ετεροκατευθυνόμενο.

Σας επισημαίνω ότι ο Αλέξης Τσίπρας, εγώ και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ συμπορευτήκαμε στο δρόμο των κοινών μας αξιών και εργαστήκαμε αγόγγυστα για να βγάλουμε την Ελλάδα στο φως. Εμείς έχουμε μετρηθεί σε δύσκολες μάχες και υπηρετήσαμε από κοινού το Κοινό Καλό. Για το λόγο αυτό, ως άριστα γνωρίζετε, παρά τις αναληθείς διαδόσεις σας περί του αντιθέτου, σε αλλεπάλληλες συζητήσεις μου με τον Αλέξη Τσίπρα προσπάθησα να τον μεταπείσω ώστε να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος, έχοντας την πεποίθηση ότι μαζί θα ξεπερνούσαμε τη δύσκολη στιγμή για την παράταξή μας και για τον ίδιο προσωπικά.

Επειδή η ως άνω συμπεριφορά σας είναι παράνομη ως συκοφαντική και επιπλέον συνιστά αφόρητη προσβολή της προσωπικότητας μου.

Επειδή με την ως άνω συμπεριφορά σας προσβάλλετε τα δεκάδες χιλιάδες μέλη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ, καθώς επιχειρείτε να μειώσετε το κύρος τόσο του πρώην προέδρου Αλέξη Τσίπρα όσο και το δικό μου τη στιγμή που διεξάγεται η κρίσιμη αναμέτρηση για την ανάδειξη Προέδρου και για το μέλλον της παράταξης.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

(επιφυλασσόμενη ρητώς παντός νομίμου δικαιώματος μου)

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ για την συκοφαντική επίθεση που εξαπολύετε εναντίον μου.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ αμφότερους να άρετε άμεσα την προσβολή και να απέχετε στο μέλλον από οιαδήποτε παράνομη και προσβλητική της προσωπικότητας μου ενέργεια. Ειδικότερα, σας καλώ να δημοσιεύσετε στον ιστότοπό της πρώτης εξ υμών https://1voice.gr/, αυτούσια την παρούσα εξώδικη διαμαρτυρία μου, να συντάξετε ο δεύτερος εξ υμών και να αναρτήσετε στον ιστότοπό σας η πρώτη εξ υμών δημοσίευμα το οποίο θα αποκαθιστά την αλήθεια, ήτοι ότι ουδέποτε πίεσα τον Αλέξη Τσίπρα να αποχωρήσει από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και ότι ουδέποτε του απέστειλα sms ή οιοδήποτε μήνυμα με σχετικό περιεχόμενο.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ αμφότερους να ζητήσετε δημοσίως συγγνώμη από εμένα και από τα χιλιάδες μέλη και του ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ότι εάν δεν προβείτε στις ως άνω αποκαταστατικές της προσβολής ενέργειες εντός πέντε ωρών από την επίδοση της παρούσας, θα προσφύγω στα αρμόδια πολιτικά και ποινικά δικαστήρια.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς ους απευθύνεται εις γνώση τους και για τις έννομες συνέπειες καλούμενος άμα όπως την αντιγράψει ολόκληρη στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει.

Αθήνα, 20.09.2023

 

MEDIA & TV

 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ11 Ε10
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  06:05 (85' - PG)
  Το Πιθάρι
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  06:30 (105' - PG-13)
  The Six
  Ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema1HD
  06:40 (110' - PG-13)
  Το Τεστ
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  07:00 (60' - R)
  Little Bird Ε3
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema3
  07:30 (95' - PG)
  Η Ζηλιάρα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  08:00 (60' - PG-13)
  Significant Others Ε2
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  08:15 (105' - PG)
  Ο Άλλος Δουμάς
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema1HD
  08:30 (90' - PG)
  A Chestnut Family Christmas
  Ρομαντική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  09:00 (60' - PG-13)
  George & Tammy Ε6
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema3
  09:05 (85' - PG)
  Ο Μανωλιός Ξαναχτυπά
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  10:00 (100' - PG-13)
  For Love or Money
  Ρομαντική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  10:00 (60' - PG-13)
  Cuori Κ1 Ε4
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  10:00 (120' - PG-13)
  The Road Dance
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  10:30 (110' - PG)
  Τζακ ο Καβαλάρης
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  11:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ11 Ε11
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema1HD
  11:40 (135' - PG-13)
  Μικρά Αθώα Ψέματα 2
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  12:00 (30' - PG-13)
  Upright Κ1 Ε7
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  12:00 (150' - PG)
  Το Όγδοο Θαύμα
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  12:20 (105' - PG)
  Ο Χαζομπαμπάς
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  12:30 (30' - PG-13)
  Upright Κ1 Ε8
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  13:00 (60' - PG-13)
  The Turkish Detective Ε8
  Αστυνομικό Θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  13:55 (95' - PG)
  Lease on Love
  Ρομαντική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG-13)
  Better Ε3
  Αστυνομικό Θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG-13)
  Better Ε3
  Αστυνομικό Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  14:05 (100' - PG)
  Ο Τζαναμπέτης
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  14:30 (95' - PG-13)
  Kennedy, Sinatra and the Mafia
  Ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema4HD
  15:00 (30' - R)
  Nurse Jackie Κ5 Ε9
  Δραματική κομεντί
 • COSMOTECinema1HD
  15:30 (105' - PG-13)
  Des Lendemains Qui Chantent
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  15:30 (35' - R)
  Nurse Jackie Κ5 Ε10
  Δραματική κομεντί
 • COSMOTECinema3
  15:45 (95' - PG)
  Ρένα, να η Ευκαιρία
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  16:05 (55' - PG-13)
  Annika Κ2 Ε1
  Αστυνομικό Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  16:05 (115' - PG)
  La Boum
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  17:00 (60' - R)
  The Newsreader Κ1 Ε4
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  17:15 (105' - PG-13)
  Δύο Αποφασισμένες Γυναίκες
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  17:20 (95' - PG)
  Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  18:00 (60' - R)
  Little Bird Ε4
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema2HD
  18:00 (90' - PG)
  A Gingerbread Christmas
  Ρομαντική Κομεντί
 • COSMOTECinema3
  18:55 (90' - PG)
  Τον Αράπη κι αν τον Πλένεις
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  19:00 (120' - R)
  Queenpins
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  19:00 (60' - PG-13)
  Significant Others Ε3
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  19:30 (120' - R)
  Επάγγελμα: Ζιγκολό
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  20:00 (60' - R)
  Dark Winds Κ1 Ε2
  Αστυνομικό Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  20:25 (95' - PG)
  Ο Τρελός τα 'Χει 400
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  21:00 (105' - R)
  Μαύρος Λωτός
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  21:00 (60' - R)
  The English Ε4
  Γουέστερν
 • COSMOTECinema2HD
  21:30 (30' - PG)
  Hollywood News Feed
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema3
  22:00 (95' - PG-13)
  Η Αμαρτία της Ομορφιάς
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - R)
  Lawmen: Bass Reeves Ε6
  Γουέστερν
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (100' - PG)
  Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  22:00 (95' - PG-13)
  Η Αμαρτία της Ομορφιάς
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - R)
  Lawmen: Bass Reeves Ε6
  Γουέστερν
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (100' - PG)
  Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  22:45 (175' - R)
  Drive My Car
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  22:45 (175' - R)
  Drive My Car
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG-13)
  Bayern Munich: Rise of a Legend Ε3
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG-13)
  Bayern Munich: Rise of a Legend Ε3
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  23:35 (100' - R)
  Αναπαράσταση
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  23:35 (100' - R)
  Αναπαράσταση
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  23:40 (110' - R)
  Λευκή σαν το Χιόνι
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  23:40 (110' - R)
  Λευκή σαν το Χιόνι
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  00:00 (60' - PG-13)
  The Graham Norton Show Κ31 Ε9
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema4HD
  01:00 (60' - R)
  Wolf Pack Ε4
  Τρόμου
 • COSMOTECinema3
  01:15 (95' - NC-17)
  Ταγκό 2001
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  01:30 (105' - R)
  Σκάρλετ
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  01:40 (110' - R)
  Dark Web: Cicada 3301
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  02:00 (60' - R)
  Christian Κ1 Ε3
  Αστυνομικό Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  02:50 (95' - R)
  Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  03:00 (60' - R)
  The Beauty Queen of Jerusalem Κ1 Ε1
  Εποχής
 • COSMOTECinema2HD
  03:15 (100' - R)
  Τα Κορδόνια
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  03:30 (105' - R)
  Πελάτισσα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  04:00 (60' - R)
  The Beauty Queen of Jerusalem Κ1 Ε2
  Εποχής
 • COSMOTECinema3
  04:25 (95' - PG)
  Τσακισμένη απ' την Ορφάνια
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema2HD
  04:55 (105' - R)
  Κατ' Οίκον Περιορισμός
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  05:00 (60' - R)
  The Newsreader Κ1 Ε4
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  05:15 (115' - R)
  Minamata
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  06:00 (80' - PG)
  Ο Καζανόβας
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ11 Ε11
  Περιπέτεια

Ροή ειδήσεων

Share