Χαμός στον αέρα του Super Κατερίνα: "Κύριε Μπαλάσκα μην πείτε κάτι άλλο σας παρακαλώ."
Δεν άντεξε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης 20/9 η Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής μετά τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση της κόρης της .
Μάλιστα, σε κάποια φάση η κατάσταση ξέφυγε στον αέρα σήμερα το πρωί και η κυρία Αρμουτίδου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την ψυχραιμία της.
Τότε, η παρουσιάστρια είπε:
«Κύριε Μπαλάσκα μην πείτε κάτι άλλο σας παρακαλώ. Κυρία Αρμουτίδου, καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο σας. Έχετε απόλυτο δίκιο ό, τι και να πείτε. Σας ευχαριστώ αλλά επειδή σας ακούω ταραγμένη και νιώθουμε τύψεις τώρα γιατί το ξαναβιώνετε, σας ευχαριστούμε πολύ. Σας ευχαριστώ πολύ. Δύναμη και κουράγιο».
Λίγη ώρα μετά, ο Χάρης Αμπραζής, ο ικηγόρος του 26χρονου δολοφόνου της Ελένης Τοπαλούδη βγήκε στον αέρα, όμως η Κατερίνα Καινούργιου διέκοψε τη σύνδεση.
«Είστε δικηγόρος το καταλαβαίνω. Δεν αντιλαμβάνεται. Παρακαλώ πολύ να κλείσει η σύνδεση, ευχαριστώ», είπε η παρουσιάστρια και έκλεισε η σύνδεση.
«Χείμαρρος» ο Γιώργος Λιάγκας κατά Κασσελάκη: «Θα του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά» - Η απάντηση του παρουσιαστή για τη «γιαγιά» του υποψήφιου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ
Μια πρώτη απάντηση έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον Στέφανο Κασσελάκη, το πρωί της Τετάρτης, μετά τη συνέντευξη που έπαιξε χθες στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 με τη «γιαγιά του». Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στη συγκεκριμένη συνέντευξη, λέγοντας πως τη συγκεκριμένη κυρία δεν την έχει δει ποτέ του.
Ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής στο ξεκίνημα της εκπομπής:
«Είμαι ένας άνθρωπος που έχω κάνει λάθη, αλλά τα έχω παραδεχτεί. Τα έχω πληρώσει τα λάθη μου και σε χρήμα και σε επαγγελματικό παρκάρισμα. Έχω διδαχτεί από τα λάθη μου, έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη κι έχω προχωρήσει.
Όταν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη και προχωράω, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση άλλος έχει κάνει το λάθος και άλλος θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, όχι εγώ.
Εγώ να του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά, λάθος συμβούλους έχει, δεν το πάει καλά το πράγμα όμως; Θα τα πούμε όλα στην πορεία».