ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Αλλαγμένη μετά το διαζύγιο με τον Κατσούλη η Κατερίνα Καραβάτου: «Ήθελα κάτι διαφορετικό…»

Αλλαγμένη μετά το διαζύγιο με τον Κατσούλη η Κατερίνα Καραβάτου: «Ήθελα κάτι διαφορετικό…»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει δοκιμάσει νέα τηλεοπτικά «βήματα» την τελευταία διετία και φαίνεται, ότι φέτος χάρηκε την παρουσία της στον ΣΚΑΪ με το My Style Rocks.

Η παρουσιάστρια, που εσχάτως έμεινε… άναυδη στο πλατό, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» κι εξήγησε πως είναι στα τελευταία γυρίσματα του διαγωνισμού.

Η φετινή πορεία στο My Style Rocks

«Είμαστε στα τελευταία γυρίσματα. Το αποτέλεσμα νομίζω ότι μας δικαίωσε. Ήταν πολύ ωραία. Ήταν κάτι που ξεκίνησε δειλά-δειλά για εμένα, γιατί είναι η πρώτη μου φορά σε ένα τέτοιο πρότζεκτ και με αυτούς τους τρεις ανθρώπους που τόσο αγαπώ κι εκτιμώ», είπε χαρακτηριστικά.

«Ξέρω κάποιες από τις εκπλήξεις του ημιτελικού και του τελικού, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να τις πούμε. Θα είναι μια τελική διαδικασία που θα έχει πολλές ανατροπές και αναδρομές. Γενικά, θα συμβούν πολλά πράγματα», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης, είπε: «Το ζητούμενο σε μια τηλεοπτική εκπομπή, εκτός από το αποτέλεσμα είναι αυτό να μεταφράζεται σε νούμερα τηλεθέασης. Ότι αυτά έχουν έρθει, ναι είναι πραγματικά ευχάριστο. Το τι θα γίνει του χρόνου δεν το γνωρίζω, εγώ το τώρα το χαίρομαι και το απολαμβάνω».

Τέλος, πρόσθεσε: «Το χαίρομαι και προσωπικά, γιατί ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Δεν ήξερα πώς θα είναι και πώς θα είμαι. Το μόνο που ήξερα είναι ότι θα δούλευα πολύ σκληρά. Η αλήθεια είναι ότι έχω περάσει πάρα πολύ ωραία φέτος εδώ».




Όλη η αλήθεια στην φόρα: Η σχέση της Κατερίνας Καραβάτου με τον Στέλιο Κουδουνάρη πίσω από τις κάμερες

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει έρθει στις οθόνες μας ως μια ακόμη παρουσιάστρια του My Style Rocks, δείχνοντας πιο εντυπωσιακή από ποτέ και απασχολώντας περισσότερο από κάθε άλλη τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι ένας ευγενικός άνθρωπος, χαμηλών τόνων, που δεν του αρέσει σίγουρα να αναλώνεται σε κουτσομπολιά και διάφορες ιστορίες. Βρίσκεται στην θέση της κρητικής επιτροπής του συγκεκριμένου show από την πρώτη μέρα έως και σήμερα, 5 ολόκληρες σεζόν.

Από όσο γνωρίζουμε, με όλες τις παρουσιάστριες κρατούσε την ίδια ακριβώς στάση. Ευγενής, ομιλητικός και επαγγελματίας. Μέχρι εκεί! Με την Κατερίνα Καραβάτου, όμως… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου