Ανατροπή με το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά; «Αν μου έρθει μια πρόταση…»

Ο Νίκος Μουτσινάς υπήρξε αινιγματικός εκ νέου ως προς το τηλεοπτικό του μέλλον, καθώς από το διάλειμμα επανήλθαμε… στην πιθανότητα να τον δούμε ξανά του χρόνου.
Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε στην Έλενα Πολυκάρπου μετά τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή του.
Το άφησε ξανά… στον αέρα ο Μουτσινάς
«Εγώ είμαι το ενδιαφέρον μου, ξέρεις πόσο χρόνο ξοδεύουμε να παρακολουθούμε τους άλλους;» είπε εξηγώντας ότι του χρόνου δεν θα βλέπει τηλεόραση.
«Απάντησα σε αυτό το κομμάτι ακριβώς επειδή είναι δική μου απόφαση να μην συνεχίσω δεν είναι σωστό να δημιουργείται μία εικόνα ότι με το κανάλι έχω πρόβλημα. Ούτε με έδιωξε ούτε τους είπα “δεν με παρατάτε;”. Αποφάσισα να μην συνεχίσω. Το ότι είχα μιλήσει για τα Τέμπη και πήρε θέση το κανάλι για τα κοινωνικοπολιτικά, αυτά είναι λίγο μπούρδες. Δεν συμβαίνουν σε μένα. Γι ‘ αυτό είπα μην στέλνετε δημοσιογράφους.
Λέγοντας κακόμοιρους τους δημοσιογράφους εννοούσα ότι τους στέλνει ο αρχισυντάκτης, δεν φταίνε.
Υπάρχει κάποια στιγμή που πρέπει να ακούσεις το μέσα σου, μου χτυπάει ένα καμπανάκι, έχεις κουραστεί. Είμαι πραγματικά πολύ εντάξει.
Δεν λέω σε τίποτα όχι. Δεν ξέρω αν θα έρθει μια σούπερ ντούπερ πρόταση. Αν κάνω κάτι θα το κάνω από ανασφάλεια χρηματική που δεν είναι πραγματικότητα».
Σε έξαλλη κατάσταση ο Νίκος Μουτσινάς: «Έχω φτάσει πια σε αυτό το στάδιο, να σας παρακαλώ να…»
Ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε σε έξαλλη κατάσταση στην εκπομπή του, απευθύνοντας μια έκκληση μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» σε όσους στέλνουν κάμερες για μια δήλωση.
Ο παρουσιαστής ζήτησε για ακόμη μια φορά από τους αρχισυντάκτες των ψυχαγωγικών εκπομπών να σταματήσουν να στέλνουν κάμερες και δημοσιογράφους έξω από το πλατό προκειμένου να εξασφαλίσουν μια δήλωσή του ή να ρωτάνε τους συνεργάτες του πράγματα που αφορούν τον ίδιο καθώς, όπως έχει πει πολλές φορές δεν θέλει να πει τίποτα.
Η νέα έκκληση του παρουσιαστή
«Θέλω να παρακαλέσω. Να παρακαλέσω, είναι αυτό το στάδιο. Είμαι πάρα πολύ ευγενής. Έχω ζητήσει από όλες τις εκπομπές, να μη στέλνουν κάμερες στο πλατό γιατί δε θα μιλήσουμε. Όχι από ύφος. Δε θέλουμε να μιλήσουμε. Στέλνετε καθημερινά κάμερες. Είναι οι καημένοι οι άνθρωποι, οι δημοσιογράφοι έξω. Καημένοι είναι, δε φταίνε. Ξεροσταλιάζουν μήπως τους πούμε κάτι και μετά τρέχουμε εμείς στο δρομάκι.
Αν τους πατήσουμε ή τους χτυπήσουμε, θα πείτε “δε ντρέπεστε”. Αν πούμε “φύγετε από εδώ, δε θέλουμε”, θα πείτε ότι φερόμαστε άσχημα. Θα παρακαλέσω προσωπικά τους αρχισυντάκτες να μη στέλνουν κανέναν δημοσιογράφο για την εκπομπή μας. Πραγματικά το λέω πολύ ευγενικά. Απλά, το έχω πει πάρα πολλές φορές, δε μου αρέσει να με γράφουν. Το έχω ζητήσει. Ούτε τη Ματίνα Νικολάου θέλω να τη ρωτάτε πράγματα για εμένα..
Δε βγαίνω να απαντήσω εγώ, λέω στα παιδιά “χίλια συγγνώμη” μου λένε, “ναι πρέπει να ρθούμε” και μετά πάνε και πιάνουν την άλλη τη κοπέλα για να της πούνε για μένα ή τα παιδιά (Alcatrash). Υπάρχει αυτή η εκπομπή αν θέλουμε να πούμε κάτι για να το πούμε. Έχουμε δυο ώρες και δεν έχουμε θέματα, δε θα γεμίζαμε την ώρα; Σας παρακαλώ, μη στέλνετε τον κόσμο να ξεροσταλιάζει απ΄ έξω», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.






0 ΣΧΟΛΙΑ