Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σασμός: Τραγωδία για την Καλλιόπη - Νεκρός ο Μαθιός από τα χέρια του Ευθύμη

Σοκαριστικές οι εβδομαδιαίες (3/4 - 7/4) εξελίξεις της σειράς του ALPHA

1 Απριλίου 2023 18:15
Σασμός: Τραγωδία για την Καλλιόπη - Νεκρός ο Μαθιός από τα χέρια του Ευθύμη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός θα γίνει στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, καθώς ο Μαθιός κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα από τη στιγμή που μια νεροποντή παρασέρνει το όπλο του και εκείνο χάνεται από το σπίτι στο βουνό. Με την Καλλιόπη προσπαθούν να το βρουν αλλά η μοίρα το οδηγεί στα λάθος χέρια. Ο Τόλης αποκτά νέα μπερδεμένα με τον Ευθύμη και ο Σταύρος χάνει τις αισθήσεις του πριν κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη στον Αστέρη (δείτε εδώ 4 σκηνές πριν παιχτούν στην τηλεόραση).

Οι εβδομαδιαίες (3/4 - 7/4) εξελίξεις του Σασμού

Δευτέρα 3/4
Ο Γιώργης (Θοδωρής Προκοπίου) δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από την Ανω Ποριά αν δεν σιγουρευτεί πως θα κερδίσει χρήματα από τη θετή του κόρη και μάλιστα της το λέει ξεκάθαρα. «Ωστε είσαι κόρη του Σταματάκη, ε; Αυτοί έχουν περιουσία, έχουν λεφτά και θέλεις τώρα να με πετάξεις έξω από τη ζωή σου που ξέρεις ότι από εκείνους δεν θα σου λείψει τίποτα; Ξεχνάς ποιος σε μεγάλωσε», της λέει και η Νάντια του ξεκαθαρίζει πως από εκείνη δεν θα πάρει ούτε δεκάρα τσακιστή. Εκείνος όμως, όχι απλά επιμένει αλλά και πηγαίνει στο μπαρ που δουλεύει για να διεκδικήσει ό,τι μπορεί.

Ο Λευτέρης πετά τον Γιώργη έξω από το μπαρ, εκείνος ωστόσο δεν φεύγει χωρίς να απειλήσει τη Νάντια. «Μην ανησυχείς για εκείνον. Είμαι εγώ εδώ και θα κάνω τα πάντα για να μείνει μακριά σου. Εχω δώσει εντολή να μην ξαναμπεί μέσα στο μαγαζί αλλά και να το κάνει, πάρε με αμέσως τηλέφωνο. Τους ξέρω κάτι τέτοιους. Είναι απλά θρασύδειλοι και δεν έχουν αντοχή ούτε το όνομά τους να πουν αν τους τρομάξεις», την καθησυχάζει ο Λευτέρης και η Νάντια δεν έχει παρά να τον ευχαριστήσει που συνεχίζει να την προστατεύει. Η Θοδώρα ζητά τον λόγο από την Ελενα για την κολόνια του Λευτέρη, αλλά εκείνη θα της αποκαλύψει κάτι που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ο Μανόλης αποφασίζει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Φαρμάκη, εκείνος όμως έχει έναν άσο στο μανίκι του.

Η Βασιλική ανησυχεί για τον Μαθιό, την ίδια ώρα που ο Ευθύμης κάνει μια δελεαστική πρόταση στον Τόλη και αυτή αφορά στο ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Ο Τόλης θα προσπαθήσει να κινηθεί με εξυπνάδα και αποφασιστικότητα, ενώ μιλά στη Στέλλα γι’ αυτή την πρόταση που μπορεί να του αλλάξει τη ζωή. Η Στέλλα τού τονίζει πως δεν πρέπει να εμπιστευτεί τον σκοτεινό αυτόν άντρα, όσο δελεαστική και αν είναι η πρότασή του, ο Τόλης όμως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα.

Ο Μαθιός και η Καλλιόπη πηγαίνουν να βρουν το όπλο του φόνου του Στεφανή. Κάποιος, όμως, βρίσκεται ήδη εκεί και θα έχουν μια συνάντηση που θα απειλήσει να ανατινάξει τα πάντα στον αέρα. Για πρώτη φορά, η «καπετάνισσα» τα βρίσκει σκούρα στη ζωή της και δεν ξέρει τι να κάνει για να προστατεύσει τον μεγάλο της γιο. Εχει αρχίσει να φοβάται πως από εδώ και στο εξής η ζωή τους δεν θα είναι όπως παλιά. Νομίζει πως οι αρχές δεν θα σταματήσουν να καταδιώκουν την οικογένειά της.

Τρίτη 4/4
Ο Λευτέρης μαθαίνει από τον Ευθύμη την παρέμβαση του Παύλου και προειδοποιεί τον Νικηφόρο και τον Μανόλη για τις προθέσεις του. Τους συμβουλεύει να κινηθούν ήρεμα για να κερδίσουν την εύνοιά του και να μη χρειαστεί να λογοδοτήσουν στο μέλλον. Ο Παύλος, από την άλλη, βρίσκει επιτέλους τον τρόπο να χτυπήσει τον Ευθύμη. Το φευγιό της Νάντιας από το σπίτι και οι απειλές του πατριού της πιέζουν τη Βασιλική, που της λέει αν θέλει να γυρίσει πίσω. «Μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσω αν βρεθώ ξανά εδώ και δεν το θέλω. Και εσύ και ο Μαθιός μού φερθήκατε καλύτερα από οικογένειά μου. Δεν μπορώ να σας το ξεπληρώσω με επιπλέον προβλήματα», της απαντά με ειλικρίνεια και η Βασιλική της θυμίζει πως θα είναι στο πλευρό της ό,τι και αν προκύψει και πως μπορεί να βασίζεται σε εκείνη.

Παράλληλα, Αστέρης και Αργυρώ καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ακόμα επίθεση της Καλλιόπης, όταν τους βλέπει στο σπίτι του βουνού, η οποία βρίσκεται ακόμα σε απόγνωση από τη νεροποντή και τον κίνδυνο που κυκλώνει κάθε μέρα και περισσότερο τον Μαθιό. «Βλέπω πως οι δυο σας δεν έχετε σκοπό να βάλετε μυαλό. Πόσες φορές πρέπει να σας πω και να σας προειδοποιήσω ότι μεταξύ σας δεν μπορεί να υπάρξει σχέση; Δεν μπορεί να υπάρξει σμίξιμο. Οι οικογένειές μας από παλιά έχουν έχθρα και αυτή δεν θα ξεχαστεί, όσοι έρωτες και αν προκύψουν μεταξύ των οικογενειών μας». Και οι δύο θα της θυμίσουν πως η ζωή είναι δική τους και θα τη ζήσουν όσο καλύτερα μπορούν, εκείνη όμως δεν καταλαβαίνει από λόγια. Καθώς ο Σταύρος είναι έτοιμος πια να κάνει το αποφασιστικό βήμα, χάνει τις αισθήσεις του. Για μια ακόμη φορά, το μεγάλο μυστικό που θέλει να μοιραστεί και αφορά στο παιδί της Αργυρώς και του Αστέρη, θα μείνει στη σκέψη του.

Τετάρτη 5/4
Από τη στιγμή που ο Μαθιός αντιλαμβάνεται ότι το όπλο με το οποίο σκότωσε τον ξάδελφό του Στεφανή έχει χαθεί, βρίσκεται σε απόγνωση και το χειρότερο είναι πως δεν ξέρει πού να ψάξει για να το βρει. Ο Αστέρης καταλαβαίνει πως ο αδελφός του είναι προβληματισμένος, τον ρωτάει να του πει τι συμβαίνει και η συμπεριφορά του είναι διαφορετική τις τελευταίες ημέρες, όμως εκείνος δεν του αποκαλύπτει την αλήθεια. Δεν θέλει να μπλέξει και τον Αστέρη στο μυστικό της ζωής του. Εκείνο που μόνο με την Καλλιόπη είχε το θάρρος να μοιραστεί. «Είναι η δουλειά, αδελφέ μου. Νιώθω κούραση το τελευταίο διάστημα και μην ξεχνάς όλο αυτό το βάρος που έζησα με τη Νάντια. Παρόλο που ήξερα πως δεν ήταν κόρη μου, ήταν βαρύ φορτίο για μένα οι κατηγορίες της. Δεν ήθελα η Βασιλική να πιστέψει ούτε για ένα λεπτό πως εγώ πρόδωσα την αγάπη μου για εκείνη», του εξηγεί και ο Αστέρης νιώθει πως του λέει την αλήθεια. Στο μεταξύ, ο Γιώργης δεν σταματά να ταράζει με κάθε τρόπο τη ζωή της Νάντιας προκειμένου να κερδίσει από εκείνη χρήματα, ενώ ο Τόλης πλησιάζει σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια.

Ο Βαγγέλης δέχεται ένα δώρο μεγάλης αξίας και κάνει μια προσπάθεια να προσεγγίσει την Ντίνα, η οποία του θυμίζει πως δεν θέλει να έχει σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας. Εκείνος πάντως δεν είναι έτοιμος να παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα. Κι ενώ τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα για τη Μαρίνα και την Αργυρώ, ο Λευτέρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τη Θοδώρα. Την ίδια στιγμή που η Καλλιόπη βασανίζεται στον ύπνο της από σκοτεινές μνήμες του παρελθόντος και για τον Μανόλη ο εφιάλτης ξαναζωντανεύει αφού, χωρίς να το καταλάβει, το όπλο από τη δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη φτάνει στα χέρια του.

Πέμπτη 6/4
Η ανάμνηση της Καλλιόπης ρίχνει βαρύ σκοτάδι στη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς, που προσπαθούν να κλείσουν με αισιοδοξία τα άσχημα κεφάλαια του παρελθόντος. Μοναδική αχτίδα χαράς ο Αντώνης, που ανοίγει επιτέλους τα μάτια του στην αγκαλιά της Μαρίνας. Ο Σταύρος ανησυχεί για τον Βαγγέλη που μπλέκεται ολοένα και πιο βαθιά στα γρανάζια του Φαρμάκη. «Καταλαβαίνω πως είσαι ενθουσιασμένος και γεμάτος φιλοδοξίες για τη θέση που σου έχει προσφέρει αυτός ο άνθρωπος, όμως καλύτερα να κρατήσεις τις αποστάσεις σου, Βαγγέλη. Για τους ανθρώπους του υποκόσμου είσαι καλός όσο τους κάνεις τη δουλειά που θέλουν. Σε αντίθετη περίπτωση, με την παραμικρή δυσκολία που θα αντιμετωπίσεις, δεν θα διστάσουν να σου ανοίξουν τον λάκκο και μάλιστα να σε πετάξουν μέσα», τον προειδοποιεί, αλλά ο Βαγγέλης έχει αποφασίσει να κάνει καριέρα στη νύχτα. Στο μεταξύ ο Οδυσσέας παρακολουθεί τον Λευτέρη με την Ελενα και μαθαίνει όλα όσα αφορούν το παρελθόν του Λευτέρη και την αποστολή του.

Παρασκευή 7/4
Η πρόθεση του Μανόλη να παραδώσει το όπλο στην αστυνομία πανικοβάλλουν τον Μαθιό και την Καλλιόπη, που αποφασίζουν να δράσουν ακαριαία. Αυτό όμως δεν είναι το τελευταίο που απασχολεί την «καπετάνισσα». Στο πίσω μέρος του μυαλού της παραμένει η ιδέα πως ο Αστέρης δεν θα απαλλαγεί από την Αργυρώ και αποφασίσει να δράσει προειδοποιώντας τον Παύλο για την κατάρα που βαραίνει τις οικογένειές τους εδώ και χρόνια. Ο Ευθύμης δρομολογεί το τελικό σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού, την ώρα που ο τελευταίος προβαίνει σε μια κίνηση απελπισίας για να ανακτήσει το όπλο.

Ο Αντώνης ανοίγει τα μάτια του

Τελικά η κατάσταση της υγείας του Αντώνη Φραγκιαδάκη θα σταθεροποιηθεί και η Μαρίνα για πρώτη φορά μετά από καιρό θα χαρεί. Σύντομα λοιπόν, ο αστυνόμος θα ανοίξει τα μάτια του και μάλιστα ενώ η Μαρίνα τον έχει στην αγκαλιά της, όμως τα νέα δεν θα είναι και τόσο ενθαρρυντικά αφού θα έχει πάθει μετατραυματική αμνησία, που σημαίνει πως δεν θα θυμάται ούτε τη Μαρίνα, τον μεγάλο έρωτα της ζωής του και σύζυγό του που δεν πρόλαβε να χαρεί στο πλευρό του. Εκείνη θα σοκαριστεί όταν συνειδητοποιήσει πως η μνήμη του τον έχει προδώσει, όμως ο Δημήτρης θα την διαβεβαιώσει πως αυτή δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση. Μάλιστα, η Μαρίνα θα καλέσει τη Σοφία, τη μητέρα της Στέλλας, να κάνουν κάποιες συνεδρίες που θα τον βοηθήσουν να επανέλθει γρηγορότερα στην παλιά του ζωή.

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema3
    06:00 (95' - PG-13)
    Όταν η Πόλις Πεθαίνει
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (95' - PG-13)
    LBJ: Η Αληθινή Ιστορία του Προέδρου Τζόνσον
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema1HD
    06:10 (100' - PG)
    Μπελ & Σεμπαστιάν: Δύο Αχώριστοι Φίλοι
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    The Diplomat Ε1
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    07:35 (90' - PG)
    Ο Παράς και ο Φουκαράς
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    07:35 (90' - PG)
    Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    07:50 (80' - PG)
    Σώσε το Δέντρο
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (65' - PG-13)
    Blue Lights Κ1 Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    09:05 (90' - PG)
    Ραντεβού στην Κέρκυρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    09:05 (55' - PG-13)
    The Equalizer Κ4 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    09:05 (100' - PG-13)
    Ολυμπία
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema1HD
    09:10 (115' - PG-13)
    Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    The Invincibles Ε7
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    10:35 (90' - PG)
    Ο Ψεύτης
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    10:45 (95' - R)
    Απέραντη Αγάπη
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (60' - PG-13)
    Harry Wild Κ2 Ε5
    Μυστηρίου
  • COSMOTECinema1HD
    11:05 (105' - PG-13)
    Κυνηγώντας το Πράσινο Διαμάντι
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    12:00 (65' - PG-13)
    Viola Κ1 Ε2
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    12:05 (95' - PG)
    Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    12:20 (90' - PG)
    The Holiday Dating Guide
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    12:50 (85' - PG-13)
    The Rascals
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    13:05 (55' - PG-13)
    The Diplomat Ε2
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    13:40 (90' - PG)
    Ξύπνα, Βασίλη
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    13:50 (110' - R)
    Queenpins
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    14:15 (50' - PG)
    Billionaires Who Made Our World: Jeff Bezos
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    The Invincibles Ε8
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    15:05 (145' - PG)
    Α.Ι.: Τεχνητή Νοημοσύνη
    Επιστ. φαντασίας
  • COSMOTECinema3
    15:10 (110' - PG)
    Γάμος Αλά Ελληνικά
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    15:40 (125' - PG-13)
    Ο Άνθρωπος με τα Χίλια Πρόσωπα
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (60' - PG-13)
    Harry Wild Κ2 Ε6
    Μυστηρίου
  • COSMOTECinema3
    17:00 (115' - PG)
    Μπετόβεν και Μπουζούκι
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - PG-13)
    Blue Lights Κ1 Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    17:30 (105' - PG-13)
    Κωδικός: Τζερόνιμο
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    17:45 (105' - PG-13)
    Tesla
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ3 Ε7
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    18:30 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ3 Ε8
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema3
    18:55 (95' - PG)
    Ο Τετραπέρατος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    19:15 (105' - R)
    Επίθεση στη Γουόλ Στριτ
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    19:30 (110' - R)
    Reinventing Marvin
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε2
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:30 (90' - R)
    Και Δειλός και Τολμηρός
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (125' - PG-13)
    Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    21:00 (60' - PG-13)
    So Help Me Todd Κ2 Ε5
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Instaglamour
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Το Δόλωμα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε7
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (110' - PG-13)
    Μια Νύχτα στον Υπόγειο
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Το Δόλωμα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε7
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (110' - PG-13)
    Μια Νύχτα στον Υπόγειο
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    CSI: Vegas Κ3 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    CSI: Vegas Κ3 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (105' - R)
    Το Αφεντικό
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (105' - R)
    Το Αφεντικό
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    23:40 (120' - R)
    Ελεύθερη Κατάδυση
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema3
    23:40 (120' - R)
    Ελεύθερη Κατάδυση
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema2HD
    23:50 (125' - PG-13)
    Transformers: Η Εξέγερση των Θηρίων
    Επιστ. φαντασίας
  • COSMOTECinema2HD
    23:50 (125' - PG-13)
    Transformers: Η Εξέγερση των Θηρίων
    Επιστ. φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    The Walking Dead: The Ones Who Live Ε3
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    00:50 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (35' - NC-17)
    Exit Κ3 Ε8
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    01:35 (35' - NC-17)
    Exit Κ3 Ε9
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema3
    01:40 (80' - NC-17)
    Έρωτας Δίχως Σύνορα
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema2HD
    01:55 (90' - R)
    Σκοτεινό Παρελθόν
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    02:10 (50' - PG-13)
    So Help Me Todd Κ2 Ε5
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    02:45 (110' - R)
    Μοντάνα: Ο Εκτελεστής
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    03:00 (90' - R)
    Θηλυκό Θηριοτροφείο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    03:25 (90' - R)
    Fear the Night
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε2
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    04:30 (90' - PG)
    Ο Μικρός Δραπέτης
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    04:35 (100' - R)
    Η Ώρα του Λύκου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    04:55 (100' - NC-17)
    Ήρωας Κανενός
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    05:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε7
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    06:00 (100' - PG)
    Ένας Ξένοιαστος Παλαβιάρης
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ

Ροή ειδήσεων

Share