Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πυρ και μανία η Κατερίνα Καραβάτου: «Το τέλος το λέω εγώ...»

Έξαλλη η παρουσιάστρια έθεσε τα όριά της

30 Μαρτίου 2023 11:57
Πυρ και μανία η Κατερίνα Καραβάτου: «Το τέλος το λέω εγώ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου εμφανίστηκε έξαλλη στον αέρα του My Style Rocks, με την ίδια να συμμετέχει κατά κάποιο τρόπο στις κόντρες ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες.

Συγκεκριμένα, όταν ήρθε η σειρά της Χριστιάνας, επικράτησε ξανά ένας μικρός πανικός, όταν ειδικά πήρε τον λόγο η Αιμιλία, μιας και η δεύτερη δεν έμεινε διόλου ικανοποιημένη και εντυπωσιασμένη από το look που έφερε σήμερα η πρώτο στο πλατό.

Οι δύο παίκτριες λοιπόν δεν άργησαν να έρθουν σε διαφωνία και σε κάποια στιγμή μάλιστα η Χριστιάννα ζήτησε να τερματίσει ο διάλογος μεταξύ τους καθώς δεν θέλει άλλο να την ακούει. «Τέρμα η συζήτηση μαζί σου», της είπε με έντονο ύφος.

Το... ξεκαθάρισμα της παρουσιάστριας

Τον λόγο τον πήρε αμέσως τότε η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία τόνισε στην Χριστιάνα πως εκείνη ορίζει πότε θα μπει τέλος σε μια συζήτηση κι όχι εκείνη.

«Καταρχήν τώρα να σου πω κάτι.. το τέρμα στη συζήτηση το λέω εγώ… Τα πράγματα να τα βάλουμε δηλαδή λίγο στη σωστή τους βάση», είπε με έντονο ύφος η Κατερίνα Καραβάτου, με τον Κρατερό Κατσούλη να αναφέρεται στην τηλεοπτική τους συνύπαρξη.

Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Ο γάμος, τα δύο παιδιά, η κοινή συνύπαρξη στην τηλεόραση και ο «διπλός» χωρισμός

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε το τέλος του γάμου του, σε μια σχέση «βαθιάς» αγάπης και εκτίμησης, που δυστυχώς φαίνεται πως οδηγήθηκε σε ένα τέλμα.

Οι δυο τους είχαν «δείξει» εδώ και μερικούς μήνες το επικείμενο διαζύγιο, αφού πρώτα ο Κρατερός έφυγε από την εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου», που παρουσίαζαν μαζί. Δεν είναι τυχαίο, ότι σχετικά σύντομα χώρισαν και συτη ζωή.

Η γνωριμία τους, ο γάμος, τα παιδιά και η κοινή πορεία στην τηλεόραση

Στις αρχές του 2000 η Κατερίνα ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Μαζί με την Κλεοπάτρα Πατλάκη και τον Δημήτρη Σαράντο παρουσίαζαν ραδιοφωνικές εκπομπές ως τρίδυμο. Τη σεζόν 2004-2005, μετά την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από τον Alpha, το κανάλι πρότεινε στους τρεις ραδιοφωνικούς παραγωγούς την παρουσίαση της πρωινής καθημερινής εκπομπής με κεντρική παρουσιάστρια την Καραβάτου. Η εκπομπή είχε τον τίτλο «Πρωινό Κους Κους».

Την επόμενη σεζόν μετά την μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι, η εκπομπή μετακινήθηκε στην μεσημεριανή ζώνη με τίτλο «Κους Κους το μεσημέρι». Η εκπομπή μεταδόθηκε για έξι τηλεοπτικές σεζόν από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Τις σεζόν 2009-2011, πέρα από την παρουσίαση του Κους Κους, ανέλαβε την παρουσίαση του reality σχέσεων με τίτλο «Μια νύφη για τον γιο μου» που μεταδιδόταν σε εβδομαδιαία βάση στην prime time του ίδιου σταθμού.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής ασχολήθηκε με την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων. Την σεζόν 2013-2014 επανήλθε τηλεοπτικά παρουσιάζοντας την έκτη σεζόν της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου «Μες στην καλή χαρά». Τις σεζόν 2014-2016 παρουσίασε την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Στα Καλά Καθούμενα» μαζί με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη στο epsilontv. Τη σεζόν 2016-2017 η εκπομπή μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο «Έτοιμο το πρωινό». Τον Ιανουάριο του 2017 η εκπομπή κόπηκε χωρίς να διευκρινίζονται οι ακριβείς λόγοι διακοπής της Τη σεζόν 2017-2018 το ζευγάρι ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του STAR με τίτλο «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Ο γάμος, τα δύο παιδιά, η κοινή συνύπαρξη στην τηλεόραση και ο «διπλός» χωρισμός

Την ίδια στιγμή, ο Κρατερός διακρινόταν ως ηθοποιός. Οι πρώτες του συμμετοχές ως ηθοποιός στην τηλεόραση ήταν το 1991 στις σειρές «Ξημερώνει και Βραδιάζει», στην ΕΡΤ, και «Φάκελος Αμαζών», όπου είχε το ρόλο ενός σωματοφύλακα. Ακολούθησαν κι άλλοι μικροί τηλεοπτικοί ρόλοι όπως αυτοί στις σειρές «Η Εκτέλεση» και «Τμήμα ηθών» το 1993. Το 1994, πρωταγωνίστησε στην τηλεταινία «Χωρίς μακιγιάζ» ενώ έκανε έκτακτες εμφανίσεις στις σειρές «Το γελοίον του πράγματος», «Καθένας με την τρέλα του» και «Οι Χρηματιστές».

Τη σεζόν 1994-1995 είχε έναν από τους βασικούς ρόλους στην αστυνομική σειρά «Η οργή των θεών», σε σενάριο Θάνου Λειβαδίτη, ενώ την ίδια περίοδο έκανε guest εμφανίσεις στις σειρές «Στην κόψη του ξυραφιού» και «Το ροζ συννεφάκι». Την περίοδο 1995-1996 συμμετείχε στο καστ της κοινωνικής σειράς «Η πρόβα του νυφικού» στον ANT1, σε σκηνοθεσία Κώστα Κουτσομύτη, όπου είχε το ρόλο του Νίκου Πετρόπουλου. Τη σεζόν 1998-1999 συνεργάστηκε και πάλι με τον Κουτσομύτη στη δραματική σειρά «Ο Μεγάλος Θυμός» στο Mega Channel. Το 2000, έκανε μία έκτακτη εμφάνιση σε δύο επεισόδια της δημοφιλούς κωμικής σειράς «Εγκλήματα». Τη σεζόν 2000-2001 πρωταγωνίστησε μαζί με τη Σμαράγδα Καρύδη στην αστυνομική σειρά «Αθώος ή ένοχος» όπου υποδυόταν ένα μεγαλοδικηγόρο που ερωτεύεται ξανά μία παλιά του σχέση. Το 2002 έπαιξε στο επεισόδιο "Βεντέτα" της αστυνομικής σειράς «Κόκκινος Κύκλος». Τη περίοδο 2002-2003 πρωταγωνίστησε στην αισθηματική σειρά «Αντίστροφη μέτρηση» ενώ το 2003 έπαιξε μαζί με τη Μαρί Κωνσταντάτου στην τηλεταινία «Παράδεισος για τρεις». Ακολούθησε ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη δραματική σειρά «Ευτυχισμένες Μέρες» το 2004 και διάφορες εμφανίσεις σε επεισόδια των σειρών «10η εντολή», «Εντιμότατοι κερατάδες» και «Safe Sex TV Stories».

Από το 2006 μέχρι το 2007 πρωταγωνίστησε μαζί με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους στη δραματική σειρά «Μαργαρίτα». Την ίδια περίοδο εμφανίστηκε επίσης στις σειρές «Το Κόκκινο Δωμάτιο», «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα», «Πενήντα Πενήντα» και «Εντιμότατοι κερατάδες». Την επόμενη σεζόν πρωταγωνίστησε στον τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς «Αν μ' αγαπάς» στον Alpha μαζί με την Ευδοκία Ρουμελιώτη και τον Νίκο Ψαρρά. Από το 2008 μέχρι το 2010 υποδύθηκε τον αστυνομικό Θωμά Μελιόπουλο στην αστυνομική κωμική σειρά «L.A.P.D.» στο Mega Channel. Επέστρεψε τηλεοπτικά ως ηθοποιός το 2014 στην καθημερινή σειρά «Οι Συμμαθητές» στον ANT1. Εκεί από το 2014 μέχρι το 2016 είχε ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους παίζοντας μαζί με την Μαριάννα Τουμασάτου, τον Μάριο Αθανασίου και τη Νικολέττα Καρρά. Αποχώρησε από τη σειρά τον Νοέμβριο του 2016 στις αρχές του τρίτου κύκλου

Ως παρουσιαστής, το 1993, ανέλαβε την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Το ξέρεις; Απάντησε» στην ΕΤ1. Η εκπομπή ολοκληρώθηκε μετά από μία σεζόν σε 26 επεισόδια. Τη σεζόν 1999-2000 παρουσίασε την εκπομπή magazino «Tele Cine» στο Star Channel που μεταδιδόταν κάθε Σαββατοκύριακο. Το 2011, υπήρξε παρουσιαστής του talk show «Ανδρικές κουβέντες» στον ΣΚΑΪ, που προβλήθηκε το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς. Το 2013, έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλου του show μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar» όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση. Το 2014, ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του talent show «Just the 2 Of Us» στο Mega Channel, μπαίνοντας στο show μετά το έκτο live όταν αποχώρησε από την κριτική επιτροπή ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης.

Το 2009 ξεκίνησε η σχέση τους και στις 25 Ιουλίου 2011 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά την Αέλια και τον Αρίωνα. Δοτικοί και εξίσου προστατευτικοί, προφυλάσσουν τα παιδιά τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που αν δημοσιεύσουν κάποια στιγμή φωτογραφίες των παιδιών στα social media καλύπτουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Το πρόβλημα υγείας του Κρατερού

Ο Κρατερός Κατσούλης έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του! Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός είχε πει χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ καλά. Το πρόβλημα που είχα είχε να κάνει με τη μέση μου. Ήταν στρες. Χτυπάει παντού. Δεν κάνει επιλογές το στρες. Μπορεί να σε ρίξει κάτω. Το στρες δεν καταλαβαίνει αν δουλεύεις πολύ. Η αλήθεια είναι πως έκοψα ταχύτητα πολύ για ένα χρόνο. Έφυγα από την εκπομπή και από το θέατρο. Μετά χρησιμοποίησα όλο το χρόνο του καλοκαιριού για απόσταση.

Έτσι κι αλλιώς οι γιατροί μου είχαν πει πως για να επανέλθω ήθελα 6-7 μήνες. Κατάλαβα πως ήταν πολύ σοβαρό το θέμα το πρώτο 24ωρο. Μετά όλο τον υπόλοιπο χρόνο δεν έκανα θέατρο. Δυνάμωσα και επειδή φέτος δεν γινόταν, ήθελα πάρα πολύ να κάνω θέατρο και ήρθε μια πρόταση να παίξω πάλι με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη», είχε πει ο ηθοποιός τον Μάρτιο.

Οι φράσεις που προμήνυαν το διαζύγιο

Διάφορα έχουν γραφτεί και ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καραβάτου. Η παρουσιάστρια στις 9 Ιουλίου ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της εκπομπής της «Φωλιάς των Κου Κου» ύστερα από τέσσερα χρόνια και παράλληλα τον χωρισμό της με το STAR.

Όχι σε προσωπικό επίπεδο, αλλά σε επαγγελματικό. Για να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Στις 5 Μαΐου και λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή, ο ηθοποιός ανέφερε on air ότι αποχωρεί από του «Κου Κου» λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. «Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, που έχει ξεκινήσει πολλά πολλά χρόνια. Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το STAR», είπε συγκινημένος και μάλιστα τόνισε ότι αποχωρεί γιατί έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», στον οποίο και ήθελε να αφοσιωθεί.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως τελικά ούτε η Κατερίνα Καραβάτου θα συνεχίσει στο κανάλι τη νέα σεζόν. Η απόφαση, σύμφωνα με τις φήμες, είχε ληφθεί από τη διοίκηση του STAR από το περιστατικό με τους δίδυμους του «Big Brother». Το ζευγάρι το ήξερε νωρίτερα ωστόσο, δεν μίλησε καθόλου καθώς τα συμβόλαιά του είχαν μεταξύ άλλων και συμφωνητικό εχεμύθειας. Άλλες προτάσεις έπεσαν στο τραπέζι και οι οποίες δεν προχώρησαν. Τίποτε δεν θεωρείται δεδομένο για την επόμενη μέρα στην πρωινή ζώνη του καναλιού.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Love It, αποκάλυψε πως θα μπορούσε να επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά μέσα από μια άλλη μορφή παρουσίασης.

«Στο πρωινό καθημερινό δεν θα επέστρεφα. Σε μια μορφή παρουσίασης ναι γιατί το είχα κάνει και πριν κάνω πρωινό. Για την Κατερίνα είναι η δουλειά της να είναι παρουσιάστρια, εγώ θέλω να ασχοληθώ περισσότερο με την υποκριτική, με τον χώρο πολιτισμού και τέχνης που έχω φτιάξει», είπε και συνέχισε:

«Δεν θα πάω μόνος μου να προτείνω εκπομπή, δεν έχω πια αυτόν τον τρόπο σκέψης. Είναι μια εξαιρετική δουλειά κι ήθελα πολύ να συμμετέχω στην Σμύρνη μου αγαπημένη. Είναι μια σπουδαία ταινία».

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε7
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    06:20 (90' - PG-13)
    Λαλάκης ο Εισαγόμενος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    06:40 (90' - G)
    Το Άλλο με τον Τοτό, το Ξέρεις;
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema2HD
    06:50 (100' - PG-13)
    Αγαπημένο Μου Ημερολόγιο
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε3
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:50 (85' - PG)
    Φτωχός Εκατομμυριούχος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε1
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    08:10 (120' - PG)
    Τι Απέγινε η Έλι
    Μυστηρίου
  • COSMOTECinema2HD
    08:30 (125' - PG)
    Τα Κόκκινα Παπούτσια
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε6
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    09:15 (95' - PG)
    Η Ψεύτρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    FBI Κ6 Ε6
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    10:10 (115' - PG-13)
    Ride Above
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    10:35 (90' - G)
    Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    10:50 (85' - PG)
    Σκάνδαλα στο Νησί του Έρωτα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (60' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε3
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    12:00 (60' - PG-13)
    The Messenger Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    12:05 (115' - PG-13)
    Σχέσεις Πάθους
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    12:05 (115' - PG)
    Σκόνη στον Άνεμο
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema3
    12:15 (85' - PG-13)
    Η Μαρία της Σιωπής
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    13:40 (80' - PG)
    Μην Είδατε τον Παναή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (90' - G)
    Γοριλομπελάδες
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (105' - PG-13)
    Ατλάντικ Σίτι
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (90' - G)
    Γοριλομπελάδες
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (105' - PG-13)
    Ατλάντικ Σίτι
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    15:00 (115' - PG)
    Ερωτική Συμφωνία
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    15:30 (120' - R)
    BlackBerry
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema2HD
    15:45 (90' - PG)
    Σύντομη Συνάντηση
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (60' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    16:55 (100' - R)
    Στεφανία
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    17:15 (125' - PG-13)
    Through the Fire
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    17:30 (110' - R)
    Η Γραμμή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    18:35 (110' - R)
    Πίσω Πόρτα
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    19:20 (100' - R)
    Hotel Artemis
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    19:20 (120' - R)
    Ένα Όμορφο Αγόρι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (70' - R)
    1883 Ε10
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - PG)
    Έξω Φτώχεια και Καλή Καρδιά
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (105' - R)
    Ακατάλληλο για Ανηλίκους
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    21:10 (50' - R)
    North Shore Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Planet Action
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (95' - R)
    Christmas Bloody Christmas
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (95' - R)
    Christmas Bloody Christmas
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (105' - R)
    Έρωτας στη Σιβηρία
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (105' - R)
    Έρωτας στη Σιβηρία
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Resident Alien Κ3 Ε7
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Resident Alien Κ3 Ε7
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema2HD
    23:35 (90' - R)
    Εκτός Ορίων
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    23:35 (90' - R)
    Εκτός Ορίων
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    23:40 (95' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    23:40 (95' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε4
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    00:30 (95' - R)
    The Gateway
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    01:05 (95' - R)
    Meander
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    01:15 (95' - NC-17)
    Δάφνις και Χλόη
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε7
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:05 (115' - NC-17)
    99 Φεγγάρια
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    02:40 (85' - R)
    Οι Δικοί μου
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    02:50 (90' - R)
    Και Αυτός το Βιολί του
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (30' - R)
    Deep Shit Ε7
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:30 (30' - R)
    Deep Shit Ε8
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    04:00 (105' - R)
    Λέσχη Νέων Δισεκατομμυριούχων
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (70' - R)
    1883 Ε10
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema2HD
    04:05 (120' - R)
    The Outpost
    Πολεμική
  • COSMOTECinema3
    04:20 (100' - PG)
    Κατηγορώ τη Ζωή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    05:10 (50' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (100' - PG-13)
    The Three Musketeers
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share