Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023

Παγιδευμένοι: Σε κατάσταση σοκ η Άννα - Η ανακάλυψη που την αφήνει άφωνη

Συγκλονιστικές εξελίξεις!

20 Μαρτίου 2023 10:29
Παγιδευμένοι: Σε κατάσταση σοκ η Άννα - Η ανακάλυψη που την αφήνει άφωνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (20/3) επεισόδιο της σειράς Παγιδευμένοι, καθώς το βίντεο που λαμβάνει η Aννα της «καίει τα χέρια». Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για την Μάρθα Φεντόρουφ και τον Πέτρο Λαγούτη.

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς «Παγιδευμένοι» (20/3)

Ολη η αλήθεια για τη δολοφονία του Aγγελου βρίσκεται εκεί, μαζί με άλλα μυστικά που η Aννα θα πρέπει να αποκωδικοποιήσει. Αποφασίζει όμως να μην πει τίποτα ακόμη στον Δημήτρη, μέχρι να αποφασίσει πώς θα το χρησιμοποιήσει. Στο μεταξύ ο Δημήτρης κάνει αίτηση για να επιστρέψει στη θέση του στην εισαγγελία και γίνεται δεκτή, ενώ η Αγγελική Ρούσσου αναλαμβάνει την υπόθεση εξαφάνισης μιας κοπέλας.

Η υπόθεση ωστόσο αυτή φαίνεται επικίνδυνη, καθώς εμπλέκονται άτομα της μαφίας και ο Σταύρος ανησυχεί. Πηγαίνει λοιπόν στον προϊστάμενο και του ζητάει να πάρει εκείνος τον φάκελο. Ομως αυτό εξοργίζει την εισαγγελέα. Μπαίνει στο γραφείο του μαινόμενη. «Τι έκανες; Γιατί μου πήρες την υπόθεση;». Εκείνος πάει να δικαιολογηθεί αλλά είναι έξαλλη. «Το έκανες για να με προστατεύσεις; Επειδή είμαι γυναίκα; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα;», του φωνάζει και τον αφήνει εμβρόντητο.

Η Κλειώ θα καταφέρει να φύγει για τα Γιάννενα με τη βοήθεια του Γεράσιμου, αφού πλέον ξέρει το μυστικό του για το αυτιστικό παιδί που έχει αναλάβει. Η Χρύσα με τη σειρά της παίρνει τα αποτελέσματα πατρότητας για το παιδί της Δώρας. Είναι του Νίκου. Δεν μπορεί να κρατήσει τα νεύρα και τα δάκρυά της. «Θα ζητήσω διαζύγιο. Τελείωσε», λέει στη μητέρα της, η οποία προσπαθεί μάταια να της αλλάξει γνώμη. Στο μεταξύ ο Αλέκος δεν μπορεί να αντέξει στην ιδέα ότι βρίσκεται στη φυλακή και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αφεθεί ελεύθερος. Φωνάζει στον Μάρκο: «Βγάλε με από εδώ αλλιώς τελείωσες. Δεν ξέρω πώς. Τσάμπα κάνεις τα γλυκά μάτια στη δικαστίνα;». Η Αννα, όμως, στέκεται απέναντί του.

Παγιδευμένοι - σούπερ spoiler: Ο Ανδρέας χαροπαλεύει!

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi οι εξελίξεις στους Παγιδευμένους θα είναι συγκλονιστικές αλλά... ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Την ώρα που ο Αλέκος προσπαθεί με κάθε τρόπο να βγει από τη φυλακή, η Αννα κρύβει το βίντεο που αποκαλύπτει τον αληθινό φονιά, προκειμένου να τον αφήσει εκεί για πάντα.

Το βίντεο που λαμβάνει η Aννα της «καίει τα χέρια». Όλη η αλήθεια για τη δολοφονία του Aγγελου βρίσκεται εκεί, μαζί με άλλα μυστικά που η Aννα θα πρέπει να αποκωδικοποιήσει. Αποφασίζει όμως να μην πει τίποτα ακόμη στον Δημήτρη, μέχρι να αποφασίσει πώς θα το χρησιμοποιήσει.

Στο μεταξύ ο Δημήτρης κάνει αίτηση για να επιστρέψει στη θέση του στην εισαγγελία και γίνεται δεκτή, ενώ η Αγγελική Ρούσσου αναλαμβάνει την υπόθεση εξαφάνισης μιας κοπέλας. Η υπόθεση ωστόσο αυτή φαίνεται επικίνδυνη, καθώς εμπλέκονται άτομα της μαφίας και ο Σταύρος ανησυχεί. Πηγαίνει λοιπόν στον προϊστάμενο και του ζητάει να πάρει εκείνος τον φάκελο. Ομως αυτό εξοργίζει την εισαγγελέα. Μπαίνει στο γραφείο του μαινόμενη. «Τι έκανες; Γιατί μου πήρες την υπόθεση;». Εκείνος πάει να δικαιολογηθεί αλλά είναι έξαλλη. «Το έκανες για να με προστατεύσεις; Επειδή είμαι γυναίκα; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα;», του φωνάζει και τον αφήνει εμβρόντητο.

Παγιδευμένοι - σούπερ spoiler: Ο Ανδρέας χαροπαλεύει!

Παγιδευμένοι: Η κατάθεση

Η Υβόννη ξέρει ότι είναι στο χέρι της να στείλει τον Αλέκο στη φυλακή. Δέχεται την επίσκεψη της Αννας. «Θέλεις να τιμωρηθεί ο Αλέκος, έτσι δεν είναι;», τη ρωτάει κι όταν η γυναίκα τη ρωτάει πώς, της απαντάει: «Υπάρχουν δύο τρόποι. Αν πεις την αλήθεια, ότι έστειλες τα λεφτά στον Αγγελο για να το σκάσει μέσω του Στέλιου, δεν θα συνδεθεί η υπόθεση με τον Αλέκο. Αν όμως δεν πεις την αλήθεια, θα σκεφτούν ότι ο Αλέκος τα μετέφερε κρυφά στον γιο του». «Δηλαδή μου ζητάς να τον κατηγορήσω;», απορεί η Υβόννη. «Δεν είναι ένοχος; Εχει κάνει τόσα. Κάποιος πρέπει να τον σταματήσει», είναι η απάντηση. Η Υβόννη καταθέτει στον Σταύρο ο οποίος τη ρωτάει γιατί τραβήχτηκαν τα χρήματα από την τράπεζα. «Δεν ξέρω. Ο Αλέκος μου το ζήτησε. Οταν τον ρώτησα γιατί, θύμωσε και μου είπε να κάνω ό,τι λέει. Μου είπε να μην πω τίποτα σε κανένα», είναι η απάντηση που καίει τον άντρα της.

Παράλληλα, η ανακάλυψη του Δημήτρη για το ψέμα που του είπε η Αννα θα τον συντρίψει. Κι ενώ το περιεχόμενο του φακέλου που έχει λάβει η Αννα, της «καίει» ακόμα τα χέρια, οι εξελίξεις δεν την αφήνουν να καταλάβει ότι το βίντεο του Αγγελου κρύβει κάποιο μήνυμα που θα τη συγκλονίσει.

Στο μεταξύ ο Μάρκος, στην προσπάθειά του να βγάλει από τη φυλακή τον Αλέκο, θα ζητήσει κάτι απροσδόκητο από την Κατερίνα. «Πρέπει να με βοηθήσεις. Ο Αλέκος είναι αθώος και είναι το αφεντικό μου και πελάτης μου. Αν τον καταδικάσεις θα με απολύσει. Θα με βοηθήσεις; Κι εγώ σε βοήθησα όταν με χρειάστηκες», της λέει και την αφήνει εμβρόντητη.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, τα παιδιά προχωρούν τη «δουλειά» κάτω από την πίεση του Νώντα. Ομως ο Αρης κλέβει τα λεφτά του χωρίς να το ξέρουν οι άλλοι. Οταν η αστυνομία τους σταματάει για έλεγχο, εκείνος δεν σταματάει και αρχίζει η καταδίωξη. Τελικά τους συλλαμβάνουν όλους. Μόνο που στην έρευνα του αυτοκινήτου εκτός από τα χρήματα θα βρεθεί… κι ένα πτώμα.

Ο Δημήτρης πιέζει την Αννα να του πει τι είναι αυτό που του κρύβει, χωρίς αποτέλεσμα. Τότε εκείνος παίρνει το λάπτοπ της κρυφά και το πηγαίνει στον Ανδρέα. «Θέλω να δω τι έχει εδώ. Εχει κωδικό. Πρέπει να τον σπάσουμε». Οταν τα καταφέρνουν, βάζουν να δουν το βίντεο «φωτιά». Εμφανίζεται ο Αγγελος:

«Οι εκπλήξεις μου συνεχίζονται. Είμαι ο γιος του διαβόλου. Δηλητηρίασα τον εαυτό μου και έκανα ολόκληρο σχέδιο για να με σκοτώσω. Οταν βγω από τη φυλακή θα είμαι νεκρός και ο δολοφόνος θα είσαι εσύ. Φαντάζομαι ότι τώρα ψάχνεις την αλήθεια. Είμαι περίεργος να μάθω πόσο μακριά θα πάει η υπόθεση μετά τον θάνατό μου. Μαντεύω ότι είσαι χαλαρή όταν σκέφτεσαι πως είμαι νεκρός αλλά και θυμωμένη γιατί δεν τιμωρήθηκα. Θέλω να ευχαριστήσω τη θεία μου για το βιβλίο και τη μαμά μου για τα λεφτά των δολοφόνων, που είναι ουσιαστικά προσφορά του πατέρα μου. Είναι περίεργο να ξέρω ότι θα πεθάνω. Δεν περίμενες να το κάνω αυτό στον εαυτό μου, αλλά σε έβγαλα από μπελά. Τώρα σου άφησα μόνο ένα μεγάλο πρόβλημα. Θα έρθει και θα σε βρει αλλά θα σε βοηθήσει ο εισαγγελέας. Αντίο». Μόλις τελειώνει το βίντεο, Δημήτρης και Ανδρέας έχουν μείνει άφωνοι.

Ο Ανδρέας χαροπαλεύει

Ο Ακης κλέβει τα λεφτά του χωρίς να το ξέρουν οι άλλοι. Μπαίνουν στο αυτοκίνητο και όταν η αστυνομία τούς σταματάει για έλεγχο, εκείνος επιταχύνει και αρχίζει η καταδίωξη. Τους ακινητοποιούν και στην έρευνα που γίνεται, εκτός από τα χρήματα θα βρεθεί στο πορτμπαγκάζ… κι ένα πτώμα. Ακης, Νεφέλη, Λίνα, Δανάη και Θοδωρής οδηγούνται στην Ασφάλεια, αφήνοντας έκπληκτους τους πάντες.

Δημήτρης, Ανδρέας και Αννα θα ριχτούν στον αγώνα για να μάθουν την αλήθεια και να αθωώσουν τα παιδιά. Στο Τμήμα έχει φτάσει η Νατάσα, η μητέρα της Δανάης με τον άντρα της τον Βλάσση. Εκείνος βλέπει τον Ανδρέα να αγκαλιάζει την κόρη του και του επιτίθεται. «Ποιος είσαι που την αγγίζεις;». Η Δανάη του φωνάζει: «Τι κάνεις; Είναι ο μπαμπάς μου». Ο Βλάσσης πέφτει από τα σύννεφα. «Εγώ είμαι ο πατέρας σου. Θα εξηγηθούμε οι δυο μας», λέει στο Ανδρέα. Αργότερα ο Βλάσσης τον βρίσκει και ο Ανδρέας τον χτυπάει και φεύγει με το αμάξι του. Ομως στον δρόμο αρχίζει να ζαλίζεται. Κάνει στην άκρη. Πιάνει τα πλευρά του και βλέπει αίμα. Στη συμπλοκή τους, ο Βλάσσης τον έχει χτυπήσει με σουγιά. Πάει να τηλεφωνήσει αλλά λιποθυμάει. Οταν τον βρίσκουν έχει χάσει πολύ αίμα και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Πηγή: Youweekly.gr

 

MEDIA & TV

 • COSMOTECinema1HD
  06:00 (100' - PG-13)
  Τρεις και ο Κούκος
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - PG-13)
  The Equalizer Κ3 Ε9
  Αστυνομικό Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  06:00 (95' - G)
  Τρεχάτε Ποδαράκια μου
  Κιν. Σχεδίων
 • COSMOTECinema3
  06:45 (95' - PG)
  Η Χαραυγή της Νίκης
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  07:00 (60' - PG-13)
  So Help Me Todd Κ1 Ε9
  Δραματική κομεντί
 • COSMOTECinema2HD
  07:35 (150' - PG-13)
  Τι Βλέπουμε όταν Κοιτάμε τον Ουρανό;
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  07:40 (100' - PG-13)
  (500) Μέρες με τη Σάμερ
  Ρομαντική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  08:00 (45' - PG-13)
  Fire Country Κ1 Ε3
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  08:20 (85' - PG)
  Μίνι Φούστα και Καράτε
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  08:45 (45' - PG-13)
  The Late Late Show with James Corden Κ9 Ε1
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema1HD
  09:20 (120' - PG-13)
  Breaking Up in Rome
  Ρομαντική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  09:30 (45' - PG-13)
  The Late Late Show with James Corden Κ9 Ε2
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema3
  09:45 (115' - PG-13)
  Οι Σφαίρες δεν Γυρίζουν Πίσω
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  10:05 (130' - PG-13)
  Λαγκαρντέρ, ο Σωματοφύλακας
  Εποχής
 • COSMOTECinema4HD
  10:15 (45' - PG-13)
  The Late Late Show with James Corden Κ9 Ε3
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema4HD
  11:00 (60' - PG-13)
  NCIS: Hawai'i Κ2 Ε12
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema1HD
  11:20 (120' - PG-13)
  Sisters Forever
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  11:40 (90' - PG)
  Ο Δήμος απ' τα Τρίκαλα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  12:00 (35' - PG-13)
  Upright Κ2 Ε7
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  12:15 (90' - PG-13)
  Κατάσκοπος κατά Τύχη
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  12:35 (35' - PG-13)
  Upright Κ2 Ε8
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  13:10 (85' - PG)
  Διακοπές στο Βιετνάμ
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  13:10 (50' - PG)
  Baywatch Κ11 Ε19
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema1HD
  13:20 (110' - PG-13)
  Two Much for the Job
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  13:45 (120' - PG-13)
  Σήμερα Φτιάχνουμε τον Κόσμο
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ11 Ε20
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ11 Ε20
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  14:35 (95' - PG)
  Μαριχουάνα Στοπ
  Μιούζικαλ
 • COSMOTECinema4HD
  15:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ11 Ε21
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema1HD
  15:10 (115' - R)
  Copshop
  Αστυνομικό Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  15:45 (120' - R)
  Ο Αντιφρονούντας
  Ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema4HD
  16:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ11 Ε22
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  16:10 (90' - PG-13)
  Όταν η Πόλις Πεθαίνει
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  17:00 (65' - R)
  Line of Duty Κ4 Ε6
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema1HD
  17:05 (115' - PG-13)
  Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών
  Δράσης
 • COSMOTECinema3
  17:40 (90' - PG-13)
  Περάστε, Φιλήστε, Τελειώσατε
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  17:45 (150' - PG-13)
  Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση
  Κατασκοπείας
 • COSMOTECinema4HD
  18:05 (55' - PG-13)
  So Help Me Todd Κ1 Ε10
  Δραματική κομεντί
 • COSMOTECinema1HD
  19:00 (80' - PG-13)
  Ένας Πιστός Άντρας
  Ρομαντική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  19:00 (60' - PG-13)
  The Equalizer Κ3 Ε10
  Αστυνομικό Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  19:10 (80' - PG)
  Ο Μπαμπάς Εκπαιδεύεται
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  20:00 (60' - PG-13)
  Fire Country Κ1 Ε4
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  20:15 (105' - R)
  Σε Αδιέξοδο
  Δράσης
 • COSMOTECinema1HD
  20:20 (40' - PG)
  World of Movies
  Ψυχαγωγική Εκπομπή
 • COSMOTECinema3
  20:30 (90' - PG)
  Οι Μνηστήρες της Πηνελόπης
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  21:00 (135' - PG-13)
  Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  21:00 (60' - PG-13)
  Last Week Tonight Κ10 Ε4
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema3
  22:00 (100' - R)
  Τζαμάικα
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - R)
  The Sommerdahl Murders Κ4 Ε3
  Αστυνομικό Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (105' - R)
  The Free World
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  22:00 (100' - R)
  Τζαμάικα
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - R)
  The Sommerdahl Murders Κ4 Ε3
  Αστυνομικό Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (105' - R)
  The Free World
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (65' - PG-13)
  High Intellectual Potential Κ3 Ε3
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (65' - PG-13)
  High Intellectual Potential Κ3 Ε3
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema1HD
  23:15 (105' - R)
  Men of War
  Δράσης
 • COSMOTECinema1HD
  23:15 (105' - R)
  Men of War
  Δράσης
 • COSMOTECinema3
  23:40 (105' - R)
  Ο Φόβος
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  23:40 (105' - R)
  Ο Φόβος
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema2HD
  23:45 (90' - R)
  Μαύρο Χιόνι
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  23:45 (90' - R)
  Μαύρο Χιόνι
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  00:05 (55' - PG-13)
  Evil Κ3 Ε1
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  01:00 (90' - R)
  Jeepers Creepers: Reborn
  Τρόμου
 • COSMOTECinema4HD
  01:00 (55' - R)
  KaDeWe - Our Time Is Now Ε1
  Εποχής
 • COSMOTECinema2HD
  01:15 (105' - R)
  Βαγόνι Αριθμός 6
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  01:25 (95' - PG)
  Από πού Πάνε για τη Χαβούζα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  01:55 (65' - R)
  Line of Duty Κ4 Ε6
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema1HD
  02:30 (120' - R)
  Παράλληλες Μητέρες
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  03:00 (105' - PG)
  Ένας Μεγάλος Έρωτας
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  03:00 (45' - PG)
  Baywatch Κ11 Ε19
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema2HD
  03:00 (115' - R)
  Το Τέταρτο Πρωτόκολλο
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  03:45 (45' - PG)
  Baywatch Κ11 Ε20
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema1HD
  04:30 (100' - R)
  Εκδίκηση Αίματος
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  04:30 (45' - PG)
  Baywatch Κ11 Ε21
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  04:45 (90' - R)
  Γυναικοκρατία
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  04:55 (125' - R)
  Whitney
  Ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema4HD
  05:15 (50' - PG)
  Baywatch Κ11 Ε22
  Περιπέτεια

Ροή ειδήσεων

Share