Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ασπίδα» Κατερίνας Καινούργιου για Κοκλώνη: «Για όσους χαίρονται, η αλήθεια θα λάμψει...»

Η αντίδραση της παρουσιάστριας στον αέρα

24 Φεβρουαρίου 2023 11:59
«Ασπίδα» Κατερίνας Καινούργιου για Κοκλώνη: «Για όσους χαίρονται, η αλήθεια θα λάμψει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Κοκλώνης βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα, καθώς ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με την Κατερίνα Καινούργιου να τοποθετείται για τον φίλο της δημόσια.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι στέκεται δίπλα στον τηλεοπτικό παραγωγό και φίλο της, ο οποίος την έχει στηρίξει.

«Επειδή διαβάζω διάφορα και στα σόσιαλ μίντια με τοξικότητα και χαιρεκακία, και επειδή διαβάζω και κάποια άρθρα που με στεναχωρούν. Ήταν η κοπή πίτας του Alpha και εγώ επέλεξα να μην παρευρεθώ ενώ κα ο Νίκος και όλοι μου είπαν να πάω.

Όταν νιώθω πώς ένας φίλος μου βάλλεται, εγώ θεωρώ ανθρώπινο σε έναν φίλο μου πραγματικό που αγαπάω, και γνωρίζω τη ψυχή του, και το πόσο κόσμο έχει ευεργετήσει, σε μία στιγμή που εγώ νιώθω περίεργα, να είμαι δίπλα στον φίλο μου. Εγώ το ανθρώπινο το βάζω πάνω από το επαγγελματικό, πάνω από όλα. Τις αξίες της ζωής τις μετράω έτσι. Εγώ τον Νίκο τον αγαπάω πάρα πολύ και είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας με τη σειρά του συμπλήρωσε: «Είναι ένα υπέροχο παιδί. Μόνο τα δέντρα που έχουν καρπούς χτυπάνε και ο Νίκος έχει πολλούς».

Σκάνδαλο Κοκλώνη: Συναγερμός στα κανάλια! Τι λένε Alpha, ΑNT1, Mega και Star για τη συνεργασία τους με Barking Well;

Δυνατός άνεμος πολλών μποφόρ σήκωσε στον «αέρα» χθες το πρωί τη «βεντάλια» των συνεργασιών του Νίκου Κοκλώνη στην ιδιωτική TV όταν έγινε γνωστό ότι ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης απέστειλε στον οικονομικό εισαγγελέα 80σέλιδο πόρισμα σχετικά με απάτες του γνωστού παρουσιαστή και παραγωγού τηλεοπτικών εκπομπών κατά του Δημοσίου.

Στελέχη ολόκληρου του διοικητικού «φάσματος» των τηλεοπτικών σταθμών με τους οποίους συνεργάζεται ο Νίκος Κοκλώνης, από καναλάρχες και μετόχους έως διευθυντές προγράμματος και επικεφαλής Οικονομικών Διευθύνσεων και Γραφείων Τύπου και Επικοινωνίας «πάγωσαν» στην κυριολεξία στο άκουσμα της είδησης ότι εναντίον του παραγωγού και παρουσιαστή προέκυψαν υπόνοιες ότι το Δημόσιο ζημιώθηκε με ποσό που ξεπερνά τα 22 εκατ. ευρώ και ότι διέπραξε αδικήματα, όπως σύσταση εγκληματικής οργάνωσης (με μορφή μαφίας) με φερόμενο αρχηγό τον ίδιο, ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος και απάτη κατά του Δημοσίου και ασφαλιστικών φορέων. Οι τρίχες της κεφαλής των τηλεοπτικών στελεχών σηκώθηκαν ακόμη περισσότερο με τις πληροφορίες για δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του Νίκου Κοκλώνη, που ήδη έχει γίνει με κοινοποίηση σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα, για σύσταση 15 εικονικών εταιρειών και για αίτημα άσκησης ποινικών διώξεων εναντίον του αλλά και άλλων επτά, μεταξύ των οποίων και ένας αλβανικής καταγωγής υπόδικος για εμπορία ναρκωτικών που εμφανίζεται ως νόμιμος εκπρόσωπος σε πολλές εταιρείες συμφερόντων του παραγωγού.

Υπό το μηδέν εξάλλου ήταν χθες και η θερμοκρασία στα γραφεία και τους διαδρόμους της Barking Well με τα υψηλόβαθμα στελέχη, εξάλλου, να συμπεριφέρονται με παροιμιώδη «ψυχραιμία» και το προσωπικό να μην γνωρίζει πώς να ερμηνεύσει τη στάση αυτή.

Σκάνδαλο Κοκλώνη: Συναγερμός στα κανάλια! Τι λένε Alpha, ΑNT1, Mega και Star για τη συνεργασία τους με Barking Well;

Τέσσερα κανάλια στον αέρα

Το κανάλι το οποίο φαίνεται να αγγίζει περισσότερο η εξέλιξη της υπόθεσης είναι προφανώς ο Alpha καθώς φιλοξενεί το δημοφιλές «J2US» με παρουσιαστή τον ίδιο τον Νίκο Κοκλώνη ενώ συνεργάζεται με την εταιρεία του Barking Well Media σε πρότζεκτ όπως η «Super Katerina» (Κατερίνα Καινούργιου). Χθες το απόγευμα πάντως, και αφού έσκασε η «βόμβα» της είδησης, το κανάλι πραγματοποίησε κανονικά τις προγραμματισμένες συνεντεύξεις με δημοσιογράφους άλλων καναλιών στο πλατό που γυρίζεται το «J2US» με συντελεστές του σώου. Όπως κανονικά έχει προσώρας προγραμματιστεί να μεταδοθεί το επεισόδιο του Σαββάτου, όπως τονίζει η διευθύντρια Επικοινωνίας του Alpha, Πίμη Φασούλα η οποία μας παραπέμπει στην επίσημη ανακοίνωση του καναλιού σύμφωνα με την οποία: «O σταθμός δεν σκοπεύει να αναβάλει κάποια εκπομπή της εταιρείας παραγωγής Barking Well και έχει αποφασίσει να προβληθεί η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή ‘Super Κατερίνα’ αύριο το πρωί στις 10, αλλά και το μουσικό σόου του Σάββατου ‘Just the two of us’ με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη». Η ίδια προσθέτει ότι το κανάλι και οι νομικοί του σύμβουλοι παρακολουθούν τις εξελίξεις και θα κινηθούν αναλόγως.

«Παρακολουθούμε τις ειδήσεις» δηλώνει επίσημα και το Mega το οποίο συνεργάζεται με την Barking Well για τις ανάγκες παραγωγής της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου ενώ έτρεξε συνεργασία και για το «Celebrity Game Night». Περισσότερο αποστασιοποιημένος από την υπόθεση είναι ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, η διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του οποίου, κ. Τέσσα Κορλέτη αναφέρει ότι «το κανάλι έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα του ‘Family Game Fight’ με τους Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά, παραγωγής επίσης της Barking Well». Συνεπώς θα προβληθούν κανονικά.

Το Star είναι το τέταρτο κανάλι με το οποίο συνεργάζεται η Barking Well Media για προβολή την τρέχουσα ή την επόμενη σεζόν σειράς με πρωταγωνιστές τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή, βασισμένη στο φορμά του γαλλοβελγικού σήριαλ «HPI: Haut Potentiel Intellectuel», δηλαδή άτομο υψηλής νοημοσύνης (στα ελληνικά IQ 160). Το κανάλι, έχει συμβόλαιο με την Barking Well και έχει πραγματοποιήσει ήδη γυρίσματα ορισμένων επεισοδίων και δηλώνει και αυτό ότι «παρακολουθεί τα γεγονότα και θα πράξει αναλόγως».

Εκεί μου μας χρωστούσαν….

Σε έντονο ύφος επιλέγει ο Νίκος Κοκλώνης να εκφραστεί μέσα από τα social media. Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο παρουσιαστής και παραγωγός επισυνάπτοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Ανάπτυξης, τονίζει: «Όσο για τα χρήματα που πήρα από το Δημόσιο είναι 0. Δείτε και την απάντηση του υπουργείου! Οι φήμες έφτασαν πρώτα αλλού, τυχαίο; Κατά τα αλλά δεν είναι πολιτικό θέμα. Δεν θα σας κάνω τη χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» καταλήγει, στο συγκεκριμένο ποστ στο Twitter, ο Νίκος Κοκλώνης. Πράγματι, σε διευκρινίσεις του το υπουργείο Ανάπτυξης υπογραμμίζει ότι «η εταιρεία BARKINGWELL PROGRESS ουδέποτε έλαβε έγκριση επιχορήγησης 9.935.712,09 ευρώ, ουδέποτε προσπάθησε να τα εκταμιεύσει ούτε και θα μπορούσε, αλλά θα μπορούσε να πάρει στο μέλλον μετά από χρόνια, 2 εκατομμύρια, εάν και εφόσον είχε ολοκληρώσει την επένδυση των 9.935.712,09 και εφόσον πιστοποιείτο ότι όλα έχουν γίνει νόμιμα. Κατά συνέπεια καμία εμπλοκή του Υπουργείου Ανάπτυξης δεν υφίσταται στην παρούσα υπόθεση», προστίθεται στην ανακοίνωση. Η απόσταση που παίρνει το υπουργείο από την υπόθεση και η εξήγηση που δίνει σαφέστατα δεν σχετίζεται με το πόρισμα του επικεφαλής της αρχής για το ξέπλυμα χρήματος.

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Ο Νίκος Κοκλώνης, που εξέδωσε ανακοίνωση και για λογαριασμό της εταιρείας του, δεν εξηγεί πως κατέληξε ο επικεφαλής της αρχής για το ξέπλυμα χρήματος στο πόρισμα, δεν πείθει για το αν συνέστησε ή όχι συμμορία, ούτε βέβαια λέει κουβέντα για το …μάρμαρο και το υπέρογκο χρέος στο ελληνικό δημόσιο. Αντιθέτως καταφέρεται εναντίον ενός site (Documento) που δημοσίευσε το πόρισμα, προφανώς για να θεωρηθεί πολιτική δίωξη καθώς η ιστοσελίδα πρόσκειται ιδεολογικά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σαν να μην έγραψε πρώτο το Mononews για τις οικονομικές και φορολογικές του ακροβασίες, σαν να μην αναφέρθηκαν στο θέμα όλα τα δελτία ειδήσεων των καναλιών, και της ΕΡΤ – και φυσικά και αυτά που συνεργάζονται μαζί του χωρίς να τον ονοματίσουν ωστόσο καθώς τυπικά δεν του είχε παραδοθεί το έγγραφο της δίωξης. Τι μας λέει ο Νίκος Κοκλώνης; Ότι δραστηριοποιείται επαγγελματικά τα τελευταία 20 χρόνια σε περισσότερες από 7 χώρες, έχοντας επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους. Ότι η επαγγελματική του δραστηριότητα, όπως και οι επιχειρήσεις του, έχουν ελεγχθεί επανειλημμένα ανά τον κόσμο χωρίς ποτέ να του καταλογιστεί οτιδήποτε παράνομο. Από την ιστορία του λείπει η πτώχευση της Air Fast Tickets με 5 εκατ. πελάτες, τζίρο 30 εκατ. ευρώ, γραφεία σε Λονδίνο και Ν.Υόρκη, που κατέρρευσε μέσα σε δύο χρόνια, λείπει η υπόθεση της συμμετοχής του σε πυραμίδα Ponzi στην Ινδία, αλλά και η πρόσφατη σύλληψή του από τελωνειακούς της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο Ελευθέριος Βενιζέλος, για παράνομη κατοχή 30.000 ευρώ. Πολλά λεφτά για έναν τουρίστα που γυρίζει από τριήμερο στο Ντουμπάι.

Πηγή: mononews.gr

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    06:05 (85' - G)
    Πνεύμα από Σπίτι
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:20 (85' - PG)
    Πάρε Κόσμε
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    07:25 (130' - PG-13)
    Need for Speed
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    07:30 (90' - PG-13)
    Είναι για το Καλό σου
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    08:45 (115' - PG)
    Ο Ζηλιαρόγατος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    09:00 (105' - PG-13)
    Ζωή σε Φιλμ
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    09:35 (90' - G)
    Μπάντι, ο Ροκ Σταρ
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    10:40 (105' - PG)
    Φουκαράδες και Λεφτάδες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    10:45 (100' - PG-13)
    Το Αριστερό μου Πόδι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    11:05 (100' - PG-13)
    It Only Takes a Night
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    11:55 (65' - PG-13)
    Guilt Κ3 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    12:25 (85' - PG)
    Δόκτωρ Ζι-Βέγγος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    12:25 (95' - PG-13)
    Ο Πόλεμος των Drones
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    12:45 (25' - PG-13)
    Ο Ήλιος Ενέχυρο
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε3
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    13:10 (100' - PG)
    Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    13:50 (100' - PG)
    Ο Άνθρωπος που Έσπαγε Πλάκα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    14:50 (100' - PG-13)
    Δικαστής Ντρεντ
    Επιστ. φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε5
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    15:30 (100' - PG)
    Ο Νάνος και οι 7 Χιονάτες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε5
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    16:15 (95' - PG)
    The Princess and the Bodyguard
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    16:30 (110' - PG)
    Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    16:55 (65' - R)
    Billions Κ7 Ε9
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    17:10 (105' - PG)
    Ένας Ήρως με Παντούφλες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    17:50 (110' - R)
    Το Μυστικό μου Λουλούδι
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    18:20 (100' - R)
    Hitman: Πράκτορας Νο.47
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    18:55 (90' - PG)
    Τρεις Κούκλες κι Εγώ
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    19:40 (100' - PG-13)
    Έξι Μέρες, Επτά Νύχτες
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema1HD
    20:00 (60' - PG)
    Watch Next Κ3 Ε23
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - R)
    The Κόπανοι
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (125' - PG-13)
    I'll Find You
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    21:05 (25' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε3
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Hollywood on Set
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    21:30 (30' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε4
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε5
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    01:00 (90' - R)
    Broken Vows
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:10 (100' - R)
    Ξαφνικός Έρωτας
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema2HD
    01:25 (170' - R)
    Οι Μισητοί Οκτώ
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε8
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:30 (100' - R)
    Η Ώρα του Λύκου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    02:50 (120' - PG-13)
    Ορατότης Μηδέν
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema1HD
    04:10 (95' - R)
    Confess, Fletch
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    04:15 (105' - R)
    El Chicano
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    04:50 (80' - PG)
    Διαβόλου Κάλτσα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    05:05 (65' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (95' - PG-13)
    Μάλιστα, Σεφ!
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (105' - PG-13)
    Orca
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share