Σασμός: Εφιαλτικές ώρες για τον Λευτέρη και την Θεοδώρα
Συγκλονιστικές εξελίξεις!

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι σημερινές (1/12) εξελίξεις της σειράς Σασμός, με την Αργυρώ να πουλάει τελικά τα κτήματα πίσω στους Σταματάκηδες (χωρίς να γνωρίζει πως η Καλλιόπη θα την καταστρέψει). Απόψε λοιπόν, θα κάνει την ανακοίνωση.
Οι αποψινές (1/12) εξελίξεις στον Σασμό
Η Αργυρώ, πιεσμένη, αποφασίζει να πουλήσει τα κτήματα στους Σταματάκηδες. Ο Παύλος διαφωνεί και κάνει πρόταση να τα αγοράσει ο ίδιος. Η Καλλιόπη δεν συμφωνεί με τη συνεννόηση Αστέρη-Αργυρώς και έρχεται σε σύγκρουση για ακόμα μια φορά μαζί του. Εκτακτα οικογενειακά συμβούλια συγκαλούνται και στις δύο οικογένειες. Την ίδια στιγμή, τα πρώτα σύννεφα στον γάμο Μαθιού-Βασιλικής κάνουν την εμφάνισή τους. Ο Μαθιός προειδοποιεί τον Ευθύμη, απειλώντας τον ανοικτά να προσέχει τις συναναστροφές του με την οικογένειά του.
«Φαίνεται πως έχεις αρχίσει να έχεις επαφές με την οικογένειά μου, αλλά δεν καταλαβαίνω το γιατί. Δεν ξέρω τι σου έχει πει ο Παύλος, αλλά είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα για να προστατεύσω τη γυναίκα μου και τον γιο μας. Δεν θα ήθελα να σε δω ξανά να τους περιτριγυρίζεις», του ξεκαθαρίζει. Η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει ποια είναι η χάρη που χρωστά στον Αστέρη, ενώ το χάσμα μεταξύ Αιμιλίας και Δημήτρη μοιάζει δύσκολο να γεφυρωθεί.
Παράλληλα, ο Βαγγέλης κάνει μια νέα γνωριμία στη χαρτοπαικτική λέσχη.
Spoiler - Σασμός: Ο Σταύρος αρπάζει τον μικρό Πέτρο και φεύγει από την Κρήτη
Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός και ο πόλεμος ανάμεσα στον Σταύρο και την Αργυρώ παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ο Σταύρος είναι αποφασισμένος για όλα και το δείχνει με τον πιο επώδυνο τρόπο για την Αργυρώ. Με την ευκαιρία, δείτε την απόφαση του Αστέρη που ανακοίνωσε η Αργυρώ.
Στον Σασμό, ο γάμος του Σταύρου και της Αργυρώς οδεύει ολοταχώς προς το τέλος του. Όχι μόνο έχει χαθεί κάθε επαφή ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά κι εκείνος είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει δικαστικά τον μικρό Πετρή. Ξέρει ότι αυτό θα είναι τεράστιο χτύπημα για τη σύζυγό του. Ο Σταύρος ζητάει τη βοήθεια της Στέλλας γνωρίζοντας το παρελθόν της με τον Αστέρη κι ελπίζει ότι θα βρει την υπεράσπιση που θέλει. Μόνο που η Στέλλα αρνείται την πρόταση του Σταύρου. Μάλιστα, κατά λάθος του αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό. Ο Αστέρης είναι εκείνος που έσωσε την Αργυρώ από τον θάνατο δωρίζοντάς της το νεφρό του.
Ο Σταύρος πέφτει από τα σύννεφα. Καταλαβαίνει ότι είναι θέμα χρόνου να μάθει η Αργυρώ ότι ο Αστέρης είναι ο σωτήρας της. Και αυτό θα τους ενώσει ακόμη περισσότερο. Οπότε εκείνος δεν έχει καμία απολύτως τύχη να τα ξαναβρεί με τη σύζυγό του. Έτσι παίρνει μία μεγάλη αλλά παράλληλα και ριψοκίνδυνη απόφαση. Θέλει να εκδικηθεί και την Αργυρώ και τον Αστέρη με κάθε τρόπο και αυτός είναι… ο μικρός Πέτρος. Ο Σταύρος αρπάζει τον μικρό και φεύγουν από την Κρήτη. Πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο η Αργυρώ θα καταλάβει ότι δεν αστειεύεται καθόλου.
Η Αργυρώ και η Μαρίνα τρελαίνονται μόλις αντιλαμβάνονται τι έχει κάνει ο Σταύρος. Η Βρουλάκη δεν ξέρει πώς να αντιδράσει έπειτα από αυτή την κίνηση. Έντρομη θα τρέξει στον άνθρωπο που δεν την έχει βγάλει ποτέ από την καρδιά της. Ο Αστέρης είναι πάντα εκεί για να την ακούσει και να της συμπαρασταθεί. Αν και τους χωρίζουν πολλά, η αγάπη τους δεν έχει τελειώσει. Και αυτό αποδεικνύεται στα επόμενα επεισόδια...