Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Spoiler - Αυτή η νύχτα μένει: Η σκηνή που θα "διαλύσει" τους τηλεθεατές - Αποπειράται να αυτοκτονήσει ο...

Όσα θα δούμε απόψε στη σειρά

30 Νοεμβρίου 2022 14:12
Spoiler - Αυτή η νύχτα μένει: Η σκηνή που θα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καθοριστικές θα είναι οι εξελίξεις της Τετάρτης 30/11 στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' του Alpha, μιας και ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές παίρνει μια δραματική απόφαση για τη ζωή του και αποπειράται να αυτοκτονήσει. Με την ευκαιρία, δείτε τον λόγο που ο Στρατής χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Όσα θα δούμε απόψε στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Μετά τη σύλληψη του Στρατή, το κλίμα στο μαγαζί είναι βαρύ. «Τι θα κάνουμε χωρίς τον Στρατή; Θα καταστραφούμε», κουβεντιάζουν όλοι, αλλά η Διαμάντω αποφασίζει να αναλάβει τα ηνία για χάρη του: «Από σήμερα αναλαμβάνω εγώ! Γυρίστε όλοι στις δουλειές σας, απόψε θα ανοίξουμε κανονικά και θα σκίσουμε! Δεν θα τους αφήσουμε να μας διαλύσουν», και όλοι τη χειροκροτούν. Στο καμαρίνι, η Νίτσα συγκλονίζεται όταν μαθαίνει την αλήθεια για τον γιο της Διαμάντως: «Α, ρε Διαμάντω, τι σταυρό κουβαλάς κι εσύ και δεν ανοίγεις πουθενά την καρδιά σου», της λέει.

Στο μεταξύ ο Σταύρος προσπαθεί να προσεγγίσει τη Ζέτα, ενώ ο Χρήστος από την άλλη νιώθει για πρώτη φορά τη νίκη να πλησιάζει και δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά. Ο Στέλιος, γνωρίζοντας πια την εμπλοκή του γιου του, προσπαθεί να τον αποφύγει, ενώ ο Μίλτος παίρνει μια δραματική απόφαση για τη ζωή του και αποπειράται να αυτοκτονήσει.

Παράλληλα η Εύη συνεχίζει να σκαλίζει το παρελθόν της Μαρίνας εξοργίζοντας τη Φωτεινή: «Δεν έχεις όρια,έτσι; Δεν υπάρχει λόγος να μπλέκεις και να σκαλίζεις τι έγινε! Σου είπα κάτι και τελείωσε! Μην ανοίγεις άλλα μέτωπα, φτάνει». Καθώς οι άνθρωποι του μαγαζιού αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ο Χρήστος μαθαίνει μια αλήθεια, ενώ η ασφυκτική πίεση του Αλέξανδρου σπάει τον Στρατή και τον οδηγεί σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη Μαρίνα.

Αυτή νύχτα μένει: Ο Στρατής χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του

Με τρία νέα επεισόδια επιστρέφει και αυτή την εβδομάδα η σειρά του Alpha Αυτή η νύχτα μένει και σίγουρα όσα θα δούμε τη Δευτέρα 28/11 θα είναι συγκλονιστικά, καθώς ο Στρατής και το μαγαζί, που διατηρεί το ''Όνειρο'' θα είναι ξανά στο στόχαστρο της αστυνομίας (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις για τα backstage της σειράς).

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (28/11) επεισόδιο

Ο Στρατής συλλαμβάνεται και στο μαγαζί επικρατεί αναστάτωση. Από την άλλη ο Χρήστος χαίρεται με την εξέλιξη αυτή και γιορτάζει τη νίκη του, ενώ ο Αλέξανδρος πιέζει να μάθει την αλήθεια για το τροχαίο της αδελφής του. Ο Αλέξανδρος εξαναγκάζεται από τον Χρήστο να σωπάσει ξανά: «Θα μείνεις μακριά από αυτή την ιστορία και δεν θα πλησιάσεις ποτέ ούτε εμένα ούτε και τα κορίτσια! Τα ήξερες όλα από την αρχή και έκανες πλάτες στην αδελφούλα σου», τον κατηγορεί.

Την ίδια ώρα, η Φωτεινή εκμυστηρεύεται στην Εύη την αλήθεια για τη μέρα που τους άλλαξε τη ζωή: «Εκείνη τη μέρα που σκοτώθηκε η μαμά, είχε εγκαταλείψει τον μπαμπά και εμάς για να φύγει με άλλον άντρα. Την είχα δει με τη βαλίτσα της, τη ρώτησα πού πηγαίνει και δεν μου είπε, μόνο με φίλησε και μου ζήτησε να προσέχω εσένα και τον μπαμπά». Η Εύη σοκάρεται με τις αποκαλύψεις αυτές.

Ο Χρήστος, από την άλλη, απελπισμένος, έρχεται πιο κοντά με τη Βάσω και μαθαίνει περισσότερα για εκείνη, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. Στο μεταξύ ο Τάσος, άθελά του, βρίσκεται μια ανάσα από τον γάμο με τη Μαρία, ενώ η Διαμάντω αποχαιρετά οριστικά τον μυστικό έρωτά της, αφού ο Θοδωράκης πεθαίνει. Την ίδια ώρα, η Νίτσα και η Ζέτα συγκρούονται για τον Στρατή. «Τι ζόρι τραβάς, ρε συ Νίτσα, τι κάνω εγώ στη ζωή μου; Σταμάτα πια να μου φέρεσαι σαν να είμαι παιδί, φτάνει πια, κουράστηκα, πώς να σου το πω!», της λέει η Ζέτα και η Νίτσα απαντάει: «Θα πληγωθείς και θα τρέχεις πάλι, Ζετάκι!

Αυτός ο άνθρωπος είναι αλλού και το ξέρουμε και οι δύο! Τον χρόνο του περνάει μαζί σου και ξεχνάει το μαράζι που τον καίει. Θα σου το ξεκαθαρίσω μια και καλή, αν εσύ θέλεις να ζήσεις τον έρωτα και να καψουρευτείς, καλά κάνεις, όταν πληγωθείς όμως μην έρθεις ξανά σ’ εμένα να κλαφτείς! Το κατάλαβες; Γιατί κι εγώ κουράστηκα να μαζεύω τα κομμάτια σου».

Παράλληλα ο Αλέξανδρος προσπαθεί να εκμαιεύσει περισσότερα από τον Στέλιο σχετικά με το ατύχημα της Μαρίνας!

Ο Μίλτος επισκέπτεται το «Ονειρο» με άγριες διαθέσει και ένα ατυχές συμβάν θα αναστατώσει το μαγαζί, με πολύ κακές συνέπειες για τον Στρατή. Ο Μίλτος θα πιαστεί στα χέρια με κάποιον θαμώνα και το αποτέλεσμα θα είναι να γίνει μακελειό μέσα στο μαγαζί. Ο Γιώργης που βρίσκεται εκεί μαζεύει άρον-άρον τον Μίλτο και τον πηγαίνει σπίτι του για να του γιατρέψει τις πληγές: «Τι θέλεις και μπλέκεις, ρε μπαγάσα, σε καβγάδες! Αφού δεν το έχεις. Ετσι νομίζεις θα πας κόντρα στον πατέρα σου;», του λέει.

Αυτή η νύχτα μένει: Σε ''αναμμένα'' κάρβουνα ο Στρατής - Η Ζέτα ετοιμάζεται να παραδοθεί

Σημαντικά θα είναι όλα όσα θα δούμε την Τετάρτη 23/11 στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει του Alpha για την πλοκή και την εξέλιξη της σειράς, καθώς η Ζέτα αισθάνεται πως πρέπει να μιλήσει για όσα κρύβει στον Στρατή και μάλιστα εξετάζει το ενδεχόμενο να παραδοθεί. Με την ευκαιρία, δείτε τους γονείς της Ηλιάνας Μαυρομάτη.

Οι αποψινές συνταρακτικές εξελίξεις (23/11)

Η απουσία του Χρήστου συνεχίζει να γεννά ερωτηματικά. Ο Αλέξανδρος από την άλλη ζητά εξηγήσεις από τον Στρατή για την αδελφή του. Ο Στρατής συντετριμμένος οδηγεί τη Ζέτα σε ένα ταξίδι στο παρελθόν και τη Νίτσα στην αποκάλυψη της σχέσης τους. Κι ενώ ο Χρήστος επιστρέφει από την Αθήνα χαρούμενος, η σύγκρουση με την Εύη για τον Αλέξανδρο και τη Μαρίνα είναι αναπόφευκτη. Στην προσπάθειά του, όμως, να συνετίσει τον Διαμάντη, πέφτει επάνω στον Αλέξανδρο και η μεταξύ τους συζήτηση παίρνει φωτιά. Μην έχοντας άλλη λύση, η Φωτεινή αποφασίζει να αποκαλύψει στην Εύη τη μεγάλη αλήθεια που στοιχειώνει τις ζωές τους: «Η μαμά παράτησε τον μπαμπά! Τη μέρα που πέθανε είχε μαζέψει τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι», της ομολογεί και το σοκ για εκείνη είναι τεράστιο.

Άννα Μάσχα - Αυτή η νύχτα μένει: Ποια είναι η «Διαμάντω» που έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις - Η λατρεία για το γιο της και η σχέση με τη μητέρα της

Η Άννα Μάσχα που υποδύεται τη «Διαμάντω» στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» έχει εγείρει το ενδιαφέρον τον τηλεθεατών με την ερμηνεία της.

Αν και η ίδια έχει έχει κάνει λίγες τηλεοπτικές εμφανίσεις, καθώς έχει στραφεί κυρίως στο θέατρο, δε φαίνεται πως υστερεί σε τίποτα μπροστά από τον φακό.

Μάλιστα, αν είστε φανατικοί της σειράς «10η εντολή» θα τη θυμάστε σίγουρα στο επεισόδια «Κλειστά Παράθυρα», όπου έπαιζε μαζί με τον Νίκο Νίκα ή αλλιώς τον Ερρίκο από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα».

Άννα Μάσχα Γιάννης Τσορτέκης

Το βιογραφικό της

Η Άννα Μάσχα είναι γεννημένη στον Πειραιά το 1970. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Ματωμένα Χώματα» το 2008 αλλά και μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά «Καρτ Ποστάλ» το 2021.

Άννα Μάσχα

Έχει αποσπάσει Βραβείο «Ελευθερία Σαπουντζή», Βραβεία Αθηνοράματος για το «Η ζωή είναι όνειρο» και «Με το ίδιο μέτρο», βραβείο Δεύτερου Γυναικείου Ρόλου της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για την ταινία «Χρυσόσκονη».

Τέλος, έχει διδάξει υποκριτική στο Θέατρο των Αλλαγών, στο εργαστήρι της Ξ. Καλογεροπούλου, στο Ωδείο Αθηνών και στον Ίασμο, ενώ από το 2019 διδάσκει στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Η σχέση με τη μητέρα της έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να γίνει ηθοποιός

«Η μητέρα μου το ’60 είχε δώσει εξετάσεις στο Εθνικό, είχε περάσει αλλά δεν προχώρησε καθώς σύντομα γνώρισε τον πατέρα μου. Κι ένα κορίτσι της τάξης της, δύσκολα θ’ ακολουθούσε αυτή τη δουλειά. Παρέμεινε, βέβαια, η αγάπη της για το θέατρο, συνέχισε να λέει ιστορίες – μια παράδοση που ξεκίνησε από τη γιαγιά μου – και σ’ ένα τέτοιο περιβάλλον μεγάλωσα. Πηγαίναμε μαζί στο Θέατρο Τέχνης, βλέπαμε κλασικές ταινίες με τον Τζέιμς Ντιν και τον Μοντγκόμερι Κλιφτ. Μου αφηγούνταν δε, την εμπειρία της όταν είδε το «Γλυκό πουλί της Νιότης» με τη Μελίνα Μερκούρη και το Γιάννη Φέρτη: Σε μια σκηνή η Μερκούρη κοιταζόταν σε ένα καθρέφτη που δεν είχε καθρέφτη. Η μητέρα μου, λοιπόν, είχε καθηλωθεί από αυτό το παραμύθι του θεάτρου» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη.

Η μητρότητα και η λατρεία για το γιο της

Η Άννα Μάσχα είχε δώσει στο παρελθόν μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Marie Claire» και μεταξύ άλλων, είχε μιλήσει για τη μητρότητα, αλλά και για όσα συνειδητοποίησε για τη δική της μητέρα από όταν απέκτησε το γιο της.

«Προσωπικά δεν είχα προσδοκίες ή σκέψεις για την μητρότητα πριν αποκτήσω παιδί. Ό,τι γνώριζα ήταν από τη σχέση με τη μητέρα μου και όσα έβλεπα γύρω μου.

Ένα έχω να πω: Άρχισα να καταλαβαίνω πολλές συμπεριφορές και πολλά λάθη της δικής μου μητέρας. Γιατί πέφτουμε στα ίδια λάθη οι μητέρες από καθαρή αγάπη για το παιδί μας. Δεν μπορούμε εύκολα να αποδεχθούμε αυτόν τον άλλο άνθρωπο που είναι το παιδί μας. Αυτόν τον συνδυασμό χαρακτηριστικών και στοιχείων, που είναι δικό μας δημιούργημα, αλλά ένα όλοδικός του εαυτός.

Είναι πολύ δύσκολο να απαρνηθούμε τις προσδοκίες μας. Το κάνουμε, επειδή αυτή είναι η πορεία της ζωής, αλλά μέσα στην όλη διαδικασία γίνονται μυριάδες λάθη.

Οι άνθρωποι είμαστε ατελείς. Προσπαθούμε να το παίξουμε τέλειοι, αλλά δεν γίνεται. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγαπήσουμε το παιδί μας αληθινά και βαθιά. Έτσι θα καταφέρουμε να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας, αλλά και το παιδί μας που δεν ανταποκρίνεται στα όνειρά μας και δεν φταίει καθόλου γι’ αυτό.

Πρέπει να κατανοήσουμε πως είμαστε διαφορετικοί. Να αποδεχτούμε τα παιδιά μας όπως είναι. Το σημαντικό είναι το παιδί να ξέρει ότι οι γονείς του είναι εκεί, δίπλα του, να του σταθούν και να το βοηθήσουν. Από τη δική μου εμπειρία πολλοί κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά γίνονται λάθη και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από πλευράς γονέα για να πετύχει», είχε αναφέρει η ηθοποιός.

Η δήλωση της για τη συμμετοχή της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

Έχω διαβάσει το βιβλίο και το βρήκα απολαυστικό. Δεν προσφέρει κάποια πλοκή, είναι στιγμιότυπα, γεγονότα από τη διαδρομή αυτού του ανθρώπου. Τέτοια κομμάτια έχουν μπει στο σενάριο της σειράς. Η Διαμάντω είναι το αηδόνι του Αγρίνιου και του μαγαζιού. Είναι μια γυναίκα άνω των πενήντα και έχει μια πολύ μεγάλη διαδρομή πίσω της στα νυχτερινά μαγαζιά. Κάποια στιγμή κατέληξε στο Αγρίνιο και συνδέθηκε με δεσμούς αδελφικής και γονεϊκής σχεδόν σχέσης με τον Στρατή, τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, όπου και στέριωσε. Στην ουσία, είναι η κρυφή δύναμη του μαγαζιού και δεξί του χέρι. Θα την περιέγραφα ως αυτό που λέει το όνομά της· είναι διαμάντι, καθαρή, πολύτιμη, σκληρή και κοφτερή όπως αυτό. Δεν χαρίζεται σε κανέναν, είναι δίκαιη, θαρραλέα, αυστηρή, απότομη και πάρα πολύ καλή φίλη. Μπορώ να μιλάω ώρες για τη Διαμάντω.

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    06:05 (85' - G)
    Πνεύμα από Σπίτι
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:20 (85' - PG)
    Πάρε Κόσμε
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    07:25 (130' - PG-13)
    Need for Speed
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    07:30 (90' - PG-13)
    Είναι για το Καλό σου
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    08:45 (115' - PG)
    Ο Ζηλιαρόγατος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    09:00 (105' - PG-13)
    Ζωή σε Φιλμ
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    09:35 (90' - G)
    Μπάντι, ο Ροκ Σταρ
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    10:40 (105' - PG)
    Φουκαράδες και Λεφτάδες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    10:45 (100' - PG-13)
    Το Αριστερό μου Πόδι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    11:05 (100' - PG-13)
    It Only Takes a Night
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    11:55 (65' - PG-13)
    Guilt Κ3 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    12:25 (85' - PG)
    Δόκτωρ Ζι-Βέγγος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    12:25 (95' - PG-13)
    Ο Πόλεμος των Drones
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    12:45 (25' - PG-13)
    Ο Ήλιος Ενέχυρο
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε3
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    13:10 (100' - PG)
    Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    13:50 (100' - PG)
    Ο Άνθρωπος που Έσπαγε Πλάκα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    14:50 (100' - PG-13)
    Δικαστής Ντρεντ
    Επιστ. φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε5
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    15:30 (100' - PG)
    Ο Νάνος και οι 7 Χιονάτες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε5
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    16:15 (95' - PG)
    The Princess and the Bodyguard
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    16:30 (110' - PG)
    Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    16:55 (65' - R)
    Billions Κ7 Ε9
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    17:10 (105' - PG)
    Ένας Ήρως με Παντούφλες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    17:50 (110' - R)
    Το Μυστικό μου Λουλούδι
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    18:20 (100' - R)
    Hitman: Πράκτορας Νο.47
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    18:55 (90' - PG)
    Τρεις Κούκλες κι Εγώ
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    19:40 (100' - PG-13)
    Έξι Μέρες, Επτά Νύχτες
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema1HD
    20:00 (60' - PG)
    Watch Next Κ3 Ε23
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - R)
    The Κόπανοι
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (125' - PG-13)
    I'll Find You
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    21:05 (25' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε3
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Hollywood on Set
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    21:30 (30' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε4
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε5
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    01:00 (90' - R)
    Broken Vows
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:10 (100' - R)
    Ξαφνικός Έρωτας
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema2HD
    01:25 (170' - R)
    Οι Μισητοί Οκτώ
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε8
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:30 (100' - R)
    Η Ώρα του Λύκου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    02:50 (120' - PG-13)
    Ορατότης Μηδέν
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema1HD
    04:10 (95' - R)
    Confess, Fletch
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    04:15 (105' - R)
    El Chicano
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    04:50 (80' - PG)
    Διαβόλου Κάλτσα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    05:05 (65' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (95' - PG-13)
    Μάλιστα, Σεφ!
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (105' - PG-13)
    Orca
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share