Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Spoiler - Αυτή η νύχτα μένει: Δράμα για τη Νίτσα - Δεν άντεξε αυτό που είδε στο σπίτι της Διαμάντω

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

29 Νοεμβρίου 2022 12:55
Spoiler - Αυτή η νύχτα μένει: Δράμα για τη Νίτσα - Δεν άντεξε αυτό που είδε στο σπίτι της Διαμάντω
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καθοριστικές θα είναι οι εξελίξεις της Τρίτης 29/11 στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' του Alpha, μιας και η σχέση της Νίτσας και της Ζέτας βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί. Με την ευκαιρία, δείτε τον λόγο που ο Στρατής χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Όσα θα δούμε την Τρίτη 29/11 στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Ενώ ο Χρήστος ετοιμάζει μια έκπληξη για την οικογένειά του που θα αλλάξει το μέλλον όλων, ο Στρατής βρίσκεται για πρώτη φορά στα χέρια του. Ο Στέλιος ψάχνει να τον βρει για να του ανακοινώσει τη σύλληψη του εχθρού του. Το κουβάρι που τους δένει όλους αρχίζει να ξετυλίγεται! Καθώς ο κόσμος του μαγαζιού και η Ζέτα αγωνιούν, ο Στρατής αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι τώρα. «Τι θα γίνει τώρα; Θα σε συλλάβουν Στρατή και δεν θα τη γλιτώσεις εύκολα αυτή τη φορά.

Η αστυνομία σ’ έχει στο μάτι και τώρα ειδικά που αφορά και τον γιο του διοικητή θα μπλέξεις ακόμα πιο άσχημα», του τονίζουν, αλλά εκείνος τους καθησυχάζει: «Να μην ανησυχείτε, θα βρω τη λύση! Εσείς κοιτάξτε να συνεχίσετε εδώ στο μαγαζί και θα τα καταφέρετε και χωρίς εμένα».

Αυτή η νύχτα μένει: Σε ''αναμμένα'' κάρβουνα ο Στρατής - Η Ζέτα ετοιμάζεται να παραδοθεί

Σημαντικά θα είναι όλα όσα θα δούμε την Τετάρτη 23/11 στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει του Alpha για την πλοκή και την εξέλιξη της σειράς, καθώς η Ζέτα αισθάνεται πως πρέπει να μιλήσει για όσα κρύβει στον Στρατή και μάλιστα εξετάζει το ενδεχόμενο να παραδοθεί. Με την ευκαιρία, δείτε τους γονείς της Ηλιάνας Μαυρομάτη.

Οι αποψινές συνταρακτικές εξελίξεις (23/11)

Η απουσία του Χρήστου συνεχίζει να γεννά ερωτηματικά. Ο Αλέξανδρος από την άλλη ζητά εξηγήσεις από τον Στρατή για την αδελφή του. Ο Στρατής συντετριμμένος οδηγεί τη Ζέτα σε ένα ταξίδι στο παρελθόν και τη Νίτσα στην αποκάλυψη της σχέσης τους. Κι ενώ ο Χρήστος επιστρέφει από την Αθήνα χαρούμενος, η σύγκρουση με την Εύη για τον Αλέξανδρο και τη Μαρίνα είναι αναπόφευκτη. Στην προσπάθειά του, όμως, να συνετίσει τον Διαμάντη, πέφτει επάνω στον Αλέξανδρο και η μεταξύ τους συζήτηση παίρνει φωτιά. Μην έχοντας άλλη λύση, η Φωτεινή αποφασίζει να αποκαλύψει στην Εύη τη μεγάλη αλήθεια που στοιχειώνει τις ζωές τους: «Η μαμά παράτησε τον μπαμπά! Τη μέρα που πέθανε είχε μαζέψει τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι», της ομολογεί και το σοκ για εκείνη είναι τεράστιο.

Άννα Μάσχα - Αυτή η νύχτα μένει: Ποια είναι η «Διαμάντω» που έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις - Η λατρεία για το γιο της και η σχέση με τη μητέρα της

Η Άννα Μάσχα που υποδύεται τη «Διαμάντω» στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» έχει εγείρει το ενδιαφέρον τον τηλεθεατών με την ερμηνεία της.

Αν και η ίδια έχει έχει κάνει λίγες τηλεοπτικές εμφανίσεις, καθώς έχει στραφεί κυρίως στο θέατρο, δε φαίνεται πως υστερεί σε τίποτα μπροστά από τον φακό.

Μάλιστα, αν είστε φανατικοί της σειράς «10η εντολή» θα τη θυμάστε σίγουρα στο επεισόδια «Κλειστά Παράθυρα», όπου έπαιζε μαζί με τον Νίκο Νίκα ή αλλιώς τον Ερρίκο από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα».

Άννα Μάσχα Γιάννης Τσορτέκης

Το βιογραφικό της

Η Άννα Μάσχα είναι γεννημένη στον Πειραιά το 1970. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Ματωμένα Χώματα» το 2008 αλλά και μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά «Καρτ Ποστάλ» το 2021.

Άννα Μάσχα

Έχει αποσπάσει Βραβείο «Ελευθερία Σαπουντζή», Βραβεία Αθηνοράματος για το «Η ζωή είναι όνειρο» και «Με το ίδιο μέτρο», βραβείο Δεύτερου Γυναικείου Ρόλου της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για την ταινία «Χρυσόσκονη».

Τέλος, έχει διδάξει υποκριτική στο Θέατρο των Αλλαγών, στο εργαστήρι της Ξ. Καλογεροπούλου, στο Ωδείο Αθηνών και στον Ίασμο, ενώ από το 2019 διδάσκει στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Η σχέση με τη μητέρα της έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να γίνει ηθοποιός

«Η μητέρα μου το ’60 είχε δώσει εξετάσεις στο Εθνικό, είχε περάσει αλλά δεν προχώρησε καθώς σύντομα γνώρισε τον πατέρα μου. Κι ένα κορίτσι της τάξης της, δύσκολα θ’ ακολουθούσε αυτή τη δουλειά. Παρέμεινε, βέβαια, η αγάπη της για το θέατρο, συνέχισε να λέει ιστορίες – μια παράδοση που ξεκίνησε από τη γιαγιά μου – και σ’ ένα τέτοιο περιβάλλον μεγάλωσα. Πηγαίναμε μαζί στο Θέατρο Τέχνης, βλέπαμε κλασικές ταινίες με τον Τζέιμς Ντιν και τον Μοντγκόμερι Κλιφτ. Μου αφηγούνταν δε, την εμπειρία της όταν είδε το «Γλυκό πουλί της Νιότης» με τη Μελίνα Μερκούρη και το Γιάννη Φέρτη: Σε μια σκηνή η Μερκούρη κοιταζόταν σε ένα καθρέφτη που δεν είχε καθρέφτη. Η μητέρα μου, λοιπόν, είχε καθηλωθεί από αυτό το παραμύθι του θεάτρου» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη.

Η μητρότητα και η λατρεία για το γιο της

Η Άννα Μάσχα είχε δώσει στο παρελθόν μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Marie Claire» και μεταξύ άλλων, είχε μιλήσει για τη μητρότητα, αλλά και για όσα συνειδητοποίησε για τη δική της μητέρα από όταν απέκτησε το γιο της.

«Προσωπικά δεν είχα προσδοκίες ή σκέψεις για την μητρότητα πριν αποκτήσω παιδί. Ό,τι γνώριζα ήταν από τη σχέση με τη μητέρα μου και όσα έβλεπα γύρω μου.

Ένα έχω να πω: Άρχισα να καταλαβαίνω πολλές συμπεριφορές και πολλά λάθη της δικής μου μητέρας. Γιατί πέφτουμε στα ίδια λάθη οι μητέρες από καθαρή αγάπη για το παιδί μας. Δεν μπορούμε εύκολα να αποδεχθούμε αυτόν τον άλλο άνθρωπο που είναι το παιδί μας. Αυτόν τον συνδυασμό χαρακτηριστικών και στοιχείων, που είναι δικό μας δημιούργημα, αλλά ένα όλοδικός του εαυτός.

Είναι πολύ δύσκολο να απαρνηθούμε τις προσδοκίες μας. Το κάνουμε, επειδή αυτή είναι η πορεία της ζωής, αλλά μέσα στην όλη διαδικασία γίνονται μυριάδες λάθη.

Οι άνθρωποι είμαστε ατελείς. Προσπαθούμε να το παίξουμε τέλειοι, αλλά δεν γίνεται. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγαπήσουμε το παιδί μας αληθινά και βαθιά. Έτσι θα καταφέρουμε να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας, αλλά και το παιδί μας που δεν ανταποκρίνεται στα όνειρά μας και δεν φταίει καθόλου γι’ αυτό.

Πρέπει να κατανοήσουμε πως είμαστε διαφορετικοί. Να αποδεχτούμε τα παιδιά μας όπως είναι. Το σημαντικό είναι το παιδί να ξέρει ότι οι γονείς του είναι εκεί, δίπλα του, να του σταθούν και να το βοηθήσουν. Από τη δική μου εμπειρία πολλοί κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά γίνονται λάθη και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από πλευράς γονέα για να πετύχει», είχε αναφέρει η ηθοποιός.

Η δήλωση της για τη συμμετοχή της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

Έχω διαβάσει το βιβλίο και το βρήκα απολαυστικό. Δεν προσφέρει κάποια πλοκή, είναι στιγμιότυπα, γεγονότα από τη διαδρομή αυτού του ανθρώπου. Τέτοια κομμάτια έχουν μπει στο σενάριο της σειράς. Η Διαμάντω είναι το αηδόνι του Αγρίνιου και του μαγαζιού. Είναι μια γυναίκα άνω των πενήντα και έχει μια πολύ μεγάλη διαδρομή πίσω της στα νυχτερινά μαγαζιά. Κάποια στιγμή κατέληξε στο Αγρίνιο και συνδέθηκε με δεσμούς αδελφικής και γονεϊκής σχεδόν σχέσης με τον Στρατή, τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, όπου και στέριωσε. Στην ουσία, είναι η κρυφή δύναμη του μαγαζιού και δεξί του χέρι. Θα την περιέγραφα ως αυτό που λέει το όνομά της· είναι διαμάντι, καθαρή, πολύτιμη, σκληρή και κοφτερή όπως αυτό. Δεν χαρίζεται σε κανέναν, είναι δίκαιη, θαρραλέα, αυστηρή, απότομη και πάρα πολύ καλή φίλη. Μπορώ να μιλάω ώρες για τη Διαμάντω.

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    06:05 (80' - PG)
    Teddy's Christmas
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema3
    06:15 (100' - PG)
    Όχι, Κύριε Τζόνσον
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    06:45 (70' - PG)
    Χριστούγεννα στη Φάρμα των Ζώων
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    The Diplomat Ε3
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    07:25 (115' - PG-13)
    I'll Find You
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:55 (100' - PG)
    Τι Κάνει ο Άνθρωπος για να Ζήσει
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    07:55 (100' - PG-13)
    Έρωτας αλά Ισπανικά
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (65' - PG-13)
    Blue Lights Κ1 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    09:05 (55' - PG-13)
    Magnum P.I. Κ5 Ε11
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    09:20 (105' - PG-13)
    Τέλος Διαδρομής
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema3
    09:35 (90' - PG)
    Πράκτορες 005 Εναντίον Χρυσοπόδαρου
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    09:35 (95' - PG-13)
    Η Τζένι Παντρεύεται
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    FBI Κ6 Ε9
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (60' - PG-13)
    Bayern Munich: Rise of a Legend Ε1
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    11:05 (100' - PG)
    Τα Τούβλα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    11:05 (90' - PG)
    Tad: Η Σμαραγδένια Πλάκα
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema2HD
    11:10 (90' - PG)
    Το Τυχερό μου Αστέρι
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    12:00 (65' - PG-13)
    Viola Κ1 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    12:35 (100' - PG-13)
    Ρίο, Σ' Αγαπώ
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    12:40 (90' - R)
    Η Αγιά από το Γιοπουγκόν
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    12:45 (95' - PG)
    Λατέρνα, Φτώχεια και Γαρύφαλλο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    13:05 (55' - PG-13)
    The Diplomat Ε4
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    14:10 (110' - PG-13)
    Orca
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    14:15 (110' - PG-13)
    Ληστεία αλά Ιταλικά
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    14:20 (95' - PG)
    Ούτε Γάτα Ούτε Ζημιά
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    Magnum P.I. Κ5 Ε12
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    15:55 (100' - PG)
    Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (60' - PG-13)
    Bayern Munich: Rise of a Legend Ε2
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    16:00 (110' - PG-13)
    Ana
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    16:05 (100' - PG-13)
    Jill
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - PG-13)
    Blue Lights Κ1 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    17:35 (95' - PG)
    Η Κόμισσα της Κέρκυρας
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    17:45 (95' - R)
    Η Ιστορία του Hedi
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    17:50 (120' - PG-13)
    G.I. Joe: Η Γέννηση της Κόμπρα
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ3 Ε11
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    18:30 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ3 Ε12
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε8
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    19:10 (90' - PG)
    Ο Πεθερόπληκτος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    19:20 (100' - R)
    The Reef: Stalked
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    19:50 (90' - R)
    Above the Law
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε4
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:40 (80' - PG)
    Όταν Λείπει η Γάτα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (135' - PG-13)
    Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    21:00 (60' - PG-13)
    Walker Κ4 Ε3
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Planet Action
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema3
    22:00 (105' - PG-13)
    Λόλα
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (120' - R)
    Στη Σκιά του Καραβάτζιο
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (120' - R)
    Στη Σκιά του Καραβάτζιο
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema3
    22:00 (105' - PG-13)
    Λόλα
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (120' - R)
    Στη Σκιά του Καραβάτζιο
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (120' - R)
    Στη Σκιά του Καραβάτζιο
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - R)
    Chucky Κ3 Ε6
    Τρόμου
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - R)
    Chucky Κ3 Ε6
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    23:15 (95' - R)
    Παγίδα Θανάτου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    23:15 (95' - R)
    Παγίδα Θανάτου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    23:45 (90' - R)
    Ο Οργασμός της Αγελάδας
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    23:45 (90' - R)
    Ο Οργασμός της Αγελάδας
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    The Walking Dead: The Ones Who Live Ε5
    Τρόμου
  • COSMOTECinema2HD
    00:00 (125' - R)
    Ραγισμένες Αγκαλιές
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema1HD
    00:50 (105' - R)
    Πέραν Κάθε Υποψίας
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    Erinyes Κ1 Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:15 (95' - R)
    Μεταξύ Φίλων
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Moonhaven Ε2
    Επιστ. Φαντασίας
  • COSMOTECinema2HD
    02:05 (90' - R)
    Καλή Πρώην Είναι η Νεκρή Πρώην
    Μαύρη Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    02:35 (100' - R)
    Blue Iguana
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    02:50 (125' - PG)
    Παπαφλέσσας
    Ιστορική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε8
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    03:35 (95' - R)
    The Piper
    Τρόμου
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε4
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema1HD
    04:15 (100' - R)
    Το Ορφανό: Πρώτος Φόνος
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    04:55 (110' - PG)
    Ορκίζομαι Είμαι Αθώα
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    05:00 (60' - R)
    Chucky Κ3 Ε6
    Τρόμου
  • COSMOTECinema2HD
    05:10 (90' - R)
    Μέσα στο Σώμα της Ντέμπορα Λόγκαν
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    05:55 (95' - PG-13)
    Les Profs
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ

Ροή ειδήσεων

Share