Καταιγισμός στο «Μαύρο Ρόδο»: Ενέδρα θανάτου στον Καστρινό!
Τρομερές εξελίξεις στη σειρά του Mega

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο «Μαύρο Ρόδο», με τη σειρά του Mega να μας επιφυλάσσει στιγμές αγωνίας, με τον Θέμη Καστρινό να βρίσκεται κοντά στο θάνατο, τη στιγμή που σφίγγει ο κλοιός και για το γιο του.
Οι σημερινές (30/10) εξελίξεις
Ο Θέμης, μετά τη σύγκρουση με τον γιο του και αφού μαθαίνει πως εργάζεται στο μοναστήρι, αποφασίζει να πάει ο ίδιος εκεί προκειμένου να λύσει το πρόβλημα που στο δικό του μυαλό υπάρχει με την παραμονή του Πέτρου στο χωριό. «Ποιος είναι ο υπεύθυνος εδώ; Ποιος κάνει κουμάντο;», ρωτάει τη μοναχή Αυξεντία όταν εκείνη του ανοίγει και τον ρωτάει να μάθει τι ακριβώς ζητάει εκεί. «Είμαι ο Θέμης Καστρινός, ο πατέρας του Πέτρου, δουλεύει εδώ σ’ εσάς και θέλω να πω δυο κουβεντούλες με τον υπεύθυνο εδώ μέσα».
Εκείνη ενημερώνει την ηγουμένη και δέχεται να τον συναντήσει. «Έχω τον γιο μου για άλλα πράγματα μεγάλα και όχι να ασχολείται με τα μοναστήρια! Έχω επιχειρήσεις και τον χρειάζομαι δίπλα μου. Λοιπόν, θα του ζητήσετε να σταματήσει να εργάζεται εδώ για να γυρίσει πίσω στην Πάτρα», της υποδεικνύει. Και συνεχίζει: «Θέλω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει γυρίσει! Φροντίστε να κάνετε αυτό που σας λέω αλλιώς ξέρω κι άλλο τρόπο για να σας αναγκάσω».
Την ίδια ώρα στο χωριό, ο Λευτέρης δυσκολεύεται να αποδεχτεί τον νέο τρόπο ζωής του μετά την περιπέτεια της υγείας του, ενώ ο Σαράντος παγιδεύει τον Μήτσο ζητώντας του να ομολογήσει το σκηνικό που του έστησαν με τον Μπόγρη: «Θα τα πεις όλα και θα τα παραδεχτείς μπροστά σε όλους! Δεν θα αφήσω αυτό το καθίκι να με διαβάλλει με τα ψέματά του», του λέει. Η Αλεξία, ακόμα αναστατωμένη από το τηλεφώνημα του Πέτρου, όπου της είπε πως ο πατέρας του πήγε στη Γερακιανή για να τον φέρει πίσω, αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Αγγελική το πού βρίσκεται ο Καστρινός.
Εκείνη εκνευρίζεται και μιλάει με την Κύρα: «Πήγε στη Γερακιανή για να φέρει πίσω το παιδί! Δεν λέει να τον αφήσει να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει, θέλει να τον χώσει στις βρομοδουλειές του με κάθε τρόπο». Η Κύρα ενημερώνει τον Βίκο και εκείνος στήνει ενέδρα θανάτου κατά του Θέμη.
Η κίνηση του Πέτρου να φιλήσει ξανά την Ελισάβετ γίνεται αντιληπτή από τον Γεράσιμο, ο οποίος και αναλαμβάνει να υπερασπιστεί τη φίλη του. «Της προκαλείς μεγάλο κακό από τη μέρα που ήρθες. Δεν καταλαβαίνω γιατί την ενοχλείς και δεν σέβεσαι αυτό που είναι», του τονίζει και εκείνος του απαντάει: «Δεν καταλαβαίνετε πως η κοπέλα δεν έχει ζήσει τίποτα στη ζωή της, είναι νέα και όλοι είστε εγκληματίες με αυτό που της έχετε κάνει και την έχετε στο μοναστήρι. Πρέπει να φύγει γρήγορα από εκεί». Τα δύο αγόρια έρχονται σε μεγάλη ρήξη.
Σπαραγμός στο «Μαύρο Ρόδο»: Ο θάνατος που αλλάζει τις ζωές όλων
Σπαρακτικές στιγμές αναμένεται να δούμε να διαδραματίζονται στο «Μαύρο Ρόδο», καθώς πρωταγωνίστρια της σειράς του Mega θα βρεθεί νεκρή και ο χαμός της θα αλλάξει τις ζωές όλων.
Όλα θα αρχίσουν από την απόφαση της Αγγελικής, μετά από παρότρυνση και πίεση της Κύρας και του Βίκου, να βγάλουν από τη μέση τον Θέμη προκειμένου εκείνη να ελευθερωθεί από τα «δεσμά» της, αλλά και να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά της. Ο Βίκος, από την άλλη, που έτσι κι αλλιώς έχει βάλει σκοπό της ζωής του να «τελειώσει» τον Καστρινό, περιμένει καιρό τώρα το «εντάξει» της αγαπημένης του ώστε να προχωρήσει το σχέδιο εξόντωσης του αντιπάλου του. Όταν αυτό έρχεται, τότε εκείνος και η ομάδα του μαζί με τη βοήθεια του Παράσχου βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο δολοφονίας του Καστρινού. Όμως, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως όλοι περίμεναν και σχεδίαζαν.
Όπως προαναφέραμε, ο Βίκος φάνηκε να έχει οργανώσει το τέλειο σχέδιο για να βγει από τη μέση ο Θέμης. Μόνο που δεν υπολόγιζε να έχει plan B σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Κι ενώ ο στόχος είναι έτοιμος να χτυπήσει τον Καστρινό, την τελευταία στιγμή ο στόχος βρήκε την... Δείτε περισσότερα στο Tv-24.gr.