Θρίλερ στους «Παγιδευμένους»: Αυτός είναι ο δεύτερος εραστής της Μυρτώς μετά τον καθηγητή της
Αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια
Θρίλερ θα επικρατήσει το επόμενο χρονικό διάστημα στους «Παγιδευμένους», με τη σειρά του ΑΝΤ1 να έχει να μας αποκαλύψει πράγματα για τη Μυρτώ, η οποία είχε έναν κρυφό εραστή πέραν του καθηγητή της.
Μετά την αποφυλάκιση του Θοδωρή, οι Αρχές προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας.
Μετά τα στοιχεία που βρέθηκαν, ένας από τους κατηγορούμενους είναι και ο Νίκος, ο σύζυγος της αδερφής της Μυρτώς, της Χρύσας. Όπως έχουμε δει, ο Νίκος το βράδυ του φόνου της Μυρτώς έχει πολύ ισχυρό άλλοθι, το οποίο ωστόσο δεν μπορεί να αποκαλυφθεί.
Συγκεκριμένα, βρισκόταν με την ξαδέρφη της γυναίκας του, με την οποία διατηρεί δεσμό. Εκείνη αρνήθηκε να το καταθέσει καθώς θα διέλυε την οικογένειά της και έτσι ο Νίκος έχει βρεθεί εκτεθειμένος.
Τα πράγματα ωστόσο θα αρχίσουν να περιπλέκονται πολύ σύντομα. Η Μυρτώ γνώριζε για τη σχέση του Νίκου με την ξαδέρφη της και μάλιστα... Δείτε περισσότερα στο Tv-24.gr.