Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Το κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια»: Πρεμιέρα την Κυριακή (02/10) στο Open

Επιστρέφει η κορυφαία σειρά!

28 Σεπτεμβρίου 2022 11:20
«Το κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια»: Πρεμιέρα την Κυριακή (02/10) στο Open
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «ΚOKKINO ΠOTAMI» του Μανούσου Μανουσάκη, η σειρά που αγαπήθηκε και συγκίνησε όσο λίγες τα τελευταία χρόνια, κερδίζοντας εκατομμύρια τηλεθεατές, επιστρέφει στο OPEN δυο χρόνια μετά, ακόμα πιο συγκλονιστική.

Η ιστορία συνεχίζεται, οι μνήμες μένουν ζωντανές και οι ξεριζωμένοι ήρωες ακολουθούν νέους δρόμους. Η Ιφιγένεια με το παιδί της φτάνουν πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, η Ιφιγένεια θα βάλει σκοπό να βρει τον τρόπο να επιστρέψει στην Τουρκία για να βρει τον άντρα της, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι νεκρός. Ένας μαχητικός γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, ο Δημοσθένης Μαντάς, θα σταθεί στήριγμά της και κόντρα σε κάθε κίνδυνο θα τη συνοδεύσει στο παράτολμο ταξίδι πίσω στην Τουρκία, όπου το δόγμα του Κεμάλ «η Τουρκία ανήκει στους Τούρκους» φανατίζει τον κόσμο και οι σφαγές των χριστιανικών πληθυσμών κορυφώνονται.

Το ταξίδι θα οδηγήσει τους ήρωές μας στη Σμύρνη, όπου θα γίνουν μάρτυρες των εξελίξεων. Το όνειρο της Mεγάλης Ελλάδας, ο διχασμός, η Μικρασιατική εκστρατεία και η καταστροφή στη συνέχεια, η διεθνής πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων, είναι το πολιτικό-κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο κινείται η ιστορία, πάντα μέσα από τα μάτια των αγαπημένων μας ηρώων, αλλά και πολλών νέων χαρακτήρων που μπαίνουν στο κάδρο, καθώς η ιστορία αγκαλιάζει οικογένειες Ποντίων και Μικρασιατών προσφύγων, τις περιπέτειές τους, αλλά και την καινούργια τους ζωή στην Ελλάδα που με δύναμη κατακτούν.

Η ιστορική, δραματική σειρά που καθήλωσε τους τηλεθεατές επιστρέφει!

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ – Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ», ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟ OPEN

ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ



ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ (Αναστασία Παντούση) Κόρη του Μιχάλη Νικολαΐδη και της Σοφίας. Παιδί στο Ακ Μαντέν, την αρραβώνιασαν με το Μίλτο, γιο του φίλου της οικογένειας, Γιώργου Παυλίδη, για να γλυτώσει από τυχόν Τουρκικό ενδιαφέρον. Η τύχη τα έφερε και ερωτεύτηκε το Μίλτο, χωρίς να ξέρει τον αρραβώνα αυτό. Κάποια στιγμή συνελήφθη από τους Τούρκους. Έχει περάσει τα πάνδεινα και έχει καταφέρει πολλά. Η θυσία του Μίλτου για να εξασφαλιστεί η σωτηρία η δική της και του παιδιού τους, την έχει σημαδέψει βαθιά, σε βαθμό να αρνείται να αποδεχτεί ότι ο έρωτας της χτυπά ξανά την πόρτα με το πρόσωπο του ευγενικού και αξιόπιστου γιατρού Δημοσθένη Μαντά. Παρόλα αυτά δεν το βάζει κάτω. Με τη δύναμη και τη μαχητικότητά της καταφέρνει να επανασυνδεθεί με τον πατέρα της για να προχωρήσουν μαζί στο μέλλον.



ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΝΤΑΣ (Όμηρος Πουλάκης) Ο Δημοσθένης είναι ο μαχητικός γιατρός του νοσοκομείου, όπου κατέφυγε η Ιφιγένεια με το άρρωστο παιδί της όταν έφτασε στη Θεσσαλονίκη. Ενδιαφέρεται για το παιδί και εντυπωσιάζεται από την παρουσία της, από την πρώτη – κιόλας – στιγμή της γνωριμίας σε τέτοιο βαθμό, που φτάνει στο σημείο να την ακολουθήσει στο ταξίδι αναζήτησης του Μίλτου, στην Τουρκία. Η περιπέτεια, που ζουν εκεί καθώς και ο κίνδυνος, που μοιράζονται, θα τους φέρει κοντά. Εμπόδιο όμως στέκεται η έντονη εσωτερική αντίσταση της Ιφιγένειας να ξεπεράσει το Μίλτο και να δει τη συνέχεια της ζωής της χωρίς αυτόν. Κι αυτό το εμπόδιο θα βασανίζει και τον ίδιο καθώς – πολλές φορές θα νοιώθει ότι όλες του οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό.

«Το κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια»: Πρεμιέρα την Κυριακή (02/10) στο Open


ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ (Κωνσταντίνος Καζάκος) Σημαντική προσωπικότητα της κοινωνίας της Πόλης ευυπόληπτος και ευκατάστατος γιατρός και ευτυχισμένος οικογενειάρχης, τίποτα δεν προμήνυε την ξαφνική και κατακόρυφη πτώση του. Από το παλάτι του Σουλτάνου βρέθηκε με επιστράτευση στο μέτωπο και από εκεί στα Αμελέ Ταμπουρού, όπου κινδύνεψε ακόμα και η ζωή του. Άνθρωπος με ιδιαίτερη ποιότητα, διασώζεται από ένα Τούρκο και – χάρις σ’ αυτόν – κατορθώνει να ανακτήσει την ελευθερία του αλλά και να εξελιχθεί σε σωτήρα για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.



ΖΑΧΑΡΩΦ (Σωτήρης Χατζάκης) Πάμπλουτος επιχειρηματίας και έμπορος όπλων. Στενός φίλος του Νικολαΐδη. Αγαπάει ιδιαίτερα την Ιφιγένεια, όπως αγαπούσε το Μίλτο, τον οποίο πήρε από νωρίς κοντά του στις επιχειρήσεις του. Ισχυρή προσωπικότητα, που κινεί τα νήματα στην Ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή. Θαυμαστής και προσωπικός φίλος του Βενιζέλου. Έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στο ζήτημα των Ποντίων.


ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ (Φίλιππος Σοφιανός) Γιατρός μέσης ηλικίας, ένας από τους πιο φημισμένους και προοδευτικούς καθηγητές, και ένθερμος υποστηρικτής της προόδου και των μεταρρυθμίσεων, που ευαγγελίζεται ο Βενιζέλος. Έχει αναλάβει την – κατά κάποιον τρόπο – εκπροσώπησή του στη Βόρειο Ελλάδα. Μεταξύ άλλων έχει επωμισθεί την υποδοχή και τακτοποίηση των προσφύγων από τον Πόντο, ρόλος στον οποίο αποδεικνύεται ιδιαιτέρως αποτελεσματικός. Έρχεται σε σύγκρουση με τη διαφθορά και το κατεστημένο και καταφέρνει πραγματικά να κάνει τη διαφορά.



ΛΟΥΣΙΝ (Παυλίνα Ζάχρα) Εξώγαμη κόρη του Νικολαΐδη και θύμα της άγριας θηριωδίας των Τούρκων σε πολύ τρυφερή ηλικία, η Λουσίν είχε καταντήσει ένα αγρίμι, που αρνιόταν ακόμη και να μιλήσει. Η σωτηρία της ήρθε όταν – για να σωθεί από τις μεταγενέστερες επιθέσεις – κατέφυγε σ’ ένα μοναστήρι, όπου με την υποστήριξη όλων των μοναχών κατόρθωσε να επανέλθει. Η καταστροφή του μοναστηριού τη βρίσκει περιπλανώμενη με την ηγουμένη και το μοναχό Γρηγόριο.



ΧΟΤΖΑΣ (Πέτρος Ξεκούκης) Το «καλό» πρόσωπο των Τούρκων στο μέγιστο βαθμό. Πολιτισμένος και μετριοπαθής έχει τη δυνατότητα να «βλέπει» πέρα από τα ταμπού και τις ιδεοληψίες των ομοεθνών του. Η διαφορετική θρησκεία κάποιου δεν είναι – γι’ αυτόν – λόγος να τον θεωρεί εχθρό του. Το αίσθημα δικαιοσύνης και ο ανθρωπισμός του τον οδηγούν να βοηθήσει τον Νικολαϊδη και τη Λουσίν.
«Το κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια»: Πρεμιέρα την Κυριακή (02/10) στο Open

ΟΣΜΑΝ (Λάμπρος Κτεναβός) Σκληρός, άτακτος αρχικά. Λοχίας αργότερα. Είχε προσωπική έχθρα με τον αδελφό του Μίλτου. Πιστός στον Κεμάλ ήταν ο φόβος και ο τρόμος των Χριστιανών. Το έργο του το συνεχίζει και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ισμαήλ. Η Ιφιγένεια θα περάσει δύσκολες στιγμές στα χέρια του.

«Το κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια»: Πρεμιέρα την Κυριακή (02/10) στο Open


ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ (Γιώργος Φριντζήλας) Εξάδελφος της Σοφίας Νικολαΐδη. Μοναχός που είχε αναλάβει την πνευματική καθοδήγηση στο μοναστήρι, όπου κατέφυγε η Λουσίν για να σωθεί. Άνθρωπος με προσωπικότητα τόσο πλήρη που μπορεί από τη μια να θεραπεύσει τα τραύματα και να οδηγήσει στη λύτρωση την ψυχή της και από την άλλη – με την ίδια δύναμη – να πολεμά ίσος προς ίσον δίπλα στους αντάρτες για την απελευθέρωση της πατρίδας του.



ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΛΥΒΟΥ (Μαρία Παπαφωτίου) Είναι το πρότυπο της σύγχρονης δυναμικής γυναίκας της εποχής της. Απόφοιτος Πανεπιστημίου – και μάλιστα της Ιατρικής, έχει κάνει ειδικότητα και καριέρα δίπλα στο Δημήτριο Γαλάνη. Άτομο με βαθιές κοινωνικές ανησυχίες στέκει επάξια δίπλα του, στο βαρύ έργο, που έχει αναλάβει. Με το Δημοσθένη γνωρίζονται από τα φοιτητικά χρόνια, οπότε είχαν μια σχέση, που δεν προχώρησε. Η Αγγελική, όμως, φαίνεται ότι δεν τον έχει ξεπεράσει, εξ ού και δεν υπάρχει κανένας άνδρας στη ζωή της.



ΑΝΘΗ (Άννα Μάγκου) Όμορφη και πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια, με σπουδές κλασσικού τραγουδιού στην Τραπεζούντα. Καλομαθημένη μοναχοκόρη από εύπορη οικογένεια, που δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην απότομη αλλαγή συνθηκών. Άπειρη από την πραγματική ζωή, αποδεικνύεται εύκολο θύμα του ξαδέρφου της Λουκά, που αναλαμβάνει να την εισάγει στον κόσμο της πορνείας και του εύκολου χρήματος και όταν εκείνη αντιδρά δε διστάζει να την παραδώσει στη βία του υποκόσμου. Για όλα τα κορίτσια, όμως, υπάρχει κι ένας σωτήρας.



ΝΙΚΟΣ (Γιάννης Ίτσιος) Ο ανεπίσημος «αρραβωνιαστικός» της Ανθής στη Σαμψούντα. Ένα ζευγάρι, που η αγριότητα του πολέμου κατέστρεψε τα σχέδιά τους για ένα ρόδινο μέλλον και οδήγησε τον ίδιο σε βασανιστική πορεία θανάτου, μαζί με όλους τους άρρενες Έλληνες από 15 μέχρι 50 χρονών. Η περιπετειώδης επιστροφή του στην πατρίδα και η – ακόμα πιο περιπετειώδης – απόδρασή του από το Καραμπουρνάκι – όταν αντιλαμβάνεται το μπλέξιμο της αγαπημένης του, αναδεικνύουν το Νίκο σ’ ένα «καθαρό» ήρωα. Με την πίστη του στην Ανθή και την βοήθεια κάποιων καλών φίλων θα καταφέρει να τη σώσει.

ΛΑΖΟΣ (Μιχάλης Μαρκάτης) Έγκριτος δημοσιογράφος και εκδότης εφημερίδας από πολύ νεαρή ηλικία είναι αυτονόητα ο ανεπίσημος ηγέτης των τροφίμων του Λοιμοκαθαρτηρίου. Μέσα από την αυτοσχέδια εφημερίδα, που τυπώνει στο Καραμπουρνάκι, στηλιτεύει τις αδυναμίες του συστήματος και τις αδικίες, ενώ παράλληλα εμψυχώνει τους συμπατριώτες του και – όσο μπορεί – τους βοηθάει να αντέξουν τα δεινα, που τους επιφυλάσσει η ανατροπή της ζωής τους, όπως την ήξεραν μέχρι την ημέρα, που ξεκίνησε η Γενοκτονία. Το ταξίδι της Ιφιγένειας του δίνει έναυσμα να επιστρέψει στη χαμένη πατρίδα του για να ξεκαθαρίσει το δράμα της προσωπικής του ζωής.


ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Τάκης Σακελλαρίου) Ο αντίποδας του μαχητικού Λάζου είναι ο πατέρας Γεώργιος. Λογικός, ήπιος, αλλά επίμονος και όχι λιγότερο αποτελεσματικός ασχολείται με τα θέματα των Ποντίων από την προσωπική τους πλευρά, συμβουλεύει και παρηγορεί. Οι συνθήκες τον οδηγούν να συμπληρώσει το κενό που δημιουργεί η αναχώρηση του Λάζου και να ηγηθεί μιας ομάδας προσφύγων όταν βγαίνουν από το Καραμπουρνάκι και ξεκινάνε τη νέα φάση της ζωής τους στην καινούργια πατρίδα.



ΒΑΡΒΑΡΑ (Φωτεινή Ντεμίρη) Μητέρα της Ανθής, από τα πιο τραγικά πρόσωπα καθώς – εκτός από το σπίτι και την πατρίδα της – χάνει τον άνδρα και στην ουσία την κόρη της που χωρίς να φταίει, χωρίς να το καταλάβει την καταπίνει η νύχτα. Ευτυχώς.. η δικαίωση έρχεται με το πρόσωπο του Νίκου, που ελευθερώνει την Ανθή από τους σωματέμπορους και της δίνει ξανά παρηγοριά και ένα λόγο να ζει.



ΕΣΜΕ (Μαριάννα Κιμούλη) Μουσουλμάνα της Θεσσαλονίκης, με τον άνδρα ττης να πολεμάει στην Τουρκία εναντίον των Ελλήνων. Είναι η πρώτη γνωριμία, που κάνει η Ιφιγένεια στο Νοσοκομείο, τις τραγικές ώρες, που το παιδί της βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου. Καλωσυνάτη και ανοιχτή παραβλέπει την επιφυλακτικότητα της Ιφιγένειας και της προσφέρει γενναιόδωρα όχι μόνο υποστήριξη, αλλά και φιλοξενία όταν βγαίνει από το νοσοκομείο και δεν έχουν πού αλλού να καταφύγουν. Έχοντας χάσει δύο μωρά, κατά την εγκυμοσύνη, έχει μεγάλη λαχτάρα να γίνει μητέρα και γι’ αυτό συνδέεται πολύ με το μικρό Μιλτιάδη, γεγονός, που οδηγεί σε μια περιπέτεια με παρ’ ολίγον τραγικές συνέπειες.

«Το κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια»: Πρεμιέρα την Κυριακή (02/10) στο Open

ΕΜΙΡ (Ευθύμης Γεωργόπουλος) Ο σύζυγος της Εσμέ, παρόλο που είναι γηγενής Τούρκος δεν αντέχει τις αγριότητες των συμπατριωτών του και λιποτακτεί από το στρατό για να επιστρέψει στο σπίτι τους, στη Θεσσαλονίκη. Είναι άνθρωπος αγαθός και με σύγχρονες αντιλήψεις τόσο σχετικά με τη γυναίκα του – με την οποία έχει ισότιμη σχέση – όσο και με τους παραδοσιακούς εχθρούς του λαού του, τους Έλληνες. Δε διστάζει να βοηθήσει και να σώσει τελικά το δραπέτη Νίκο, όταν τον βρίσκει τραυματισμένο και σχεδόν ετοιμοθάνατο. Μια παράξενη φιλία γεννιέται και οι δύο κατ’ όνομα «εχθροί», αλλά στην ουσία καταζητούμενοι, καταφέρνουν να φτάσουν μαζί στην Ελλάδα.



ΡΩΞΑΝΝΗ - ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΙΑΤΑ (Χριστίνα Αλεξανιάν-Τάσος Σωτηράκης) Ένα μέσης ηλικίας ζευγάρι από την Κωνσταντινούπολη, οι μόνοι από τους ήρωες της σειράς, που μεταναστεύουν οικειοθελώς – έχοντας προβλέψει, βέβαια, τα χειρότερα. Όντας ευκατάστατοι δεν υφίστανται τις ταλαιπωρίες όλων των υπολοίπων και είναι προετοιμασμένοι να συνεχίσουν τις επαγγελματική δραστηριότητα, που είχαν στην Πόλη. Είναι οι πρόδρομοι των μελλοντικών βιομηχάνων και εκπρόσωποι της αστικής τάξης της σειράς.



ΕΛΛΗ (Αφροδίτη Βραχοπούλου) Η πιο «φρέσκια» παρουσία στη σειρά, ένα νεαρό όμορφο κορίτσι που οι συνθήκες οδήγησαν να ζήσει τελείως μόνη τις χειρότερες στιγμές της ζωής της – τη μετάβαση από τον Πόντο στην Ελλάδα, την ταπείνωση στο Καραμπουρνάκι και τις αδιανόητες δυσκολίες της διαβίωσής της εκεί. Ο έρωτας με το Φώτη θα τη μεταμορφώσει και θα την κάνει να πιστέψει ότι όλα είναι δυνατά. Όταν βρεθεί, όμως, στον τόπο της μετεγκατάστασης θα δει και μιαν άλλη πλευρά της ζωής και η σχέση της με το Φώτη θα δοκιμαστεί μέχρι να φτάσει να συνειδητοποιήσει ποιες είναι οι πρωταρχικές αξίες της ζωής.

ΦΩΤΗΣ (Χοβίκ Καραμπετιάν) Ένας νεαρός άνδρας επίμονος και ενεργητικός και με βαθιά εσωτερική δύναμη. Παρόλο που πολέμησε εθελοντής στην Ελλάδα η αγριότητα του πολέμου δεν τον έχει καταβάλει. Είναι ακόμα αισιόδοξος και δε φοβάται τις δυσκολίες και τη σκληρή δουλειά. Πιστεύει στον εαυτό του.. ότι με τη δύναμη των νιάτων του μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Στο Καραμπουρνάκι θα συναντήσει την Έλλη, θα την ερωτευτεί κεραυνοβόλα και θα καταφέρει να της μεταδώσει τη θετική του ενέργεια για τις δυσκολίες, που έχουν μπροστά τους. Ο έρωτάς τους είναι η φυσική κατάληξη του κοινού πόθου αυτών των δύο και – κατ’ επέκτασιν – όσων επιβίωσαν από την κόλαση της προσφυγιάς και του Λοιμοκαθαρτηρίου για ειρήνη και προκοπή. Το ζευγάρι είναι το σύμβολο όλων όσοι βιάζονται να ανοίξουν αυτήν την καινούργια σελίδα της ζωής τους και πιστεύουν ότι «τα καλύτερα έρχονται».



ΙΣΜΑΗΛ (Βαγγέλης Σαλευρής) Τούρκος λοχαγός, τυπικός εκπρόσωπος τίμιου - μονοκόμματου αξιωματικού. Θερμός πατριώτης, αλλά αντίθετος στους διωγμούς των Χριστιανών, που έχουν κορυφωθεί, αντιδρά ευθέως στις σφαγές των αμάχων και όλες τις αυθαιρεσίες, που κάνουν οι Τσέτες. Αυτό θα τον φέρει σε σύγκρουση με τον Οσμάν, όταν θα προσπαθήσει με προτροπή του Νικολαΐδη, να σώσει τη Λουσίν και το Γρηγόριο. Είναι ερωτευμένος με την Αρμενοπούλα συγχωριανή του Χασμίκ και αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να ξεπεραστούν οι εγγενείς δυσκολίες του αταίριαστου έρωτά του, που για όλους φαντάζουν ανυπέρβλητες.



ΧΑΣΜΙΚ (Μανταλένα Παπαδάτου) Είναι κόρη του Αρμένιου γιατρού Αντενιάν και ζει με τους γονείς της σ’ ένα χωριό, στην Κεντρική Τουρκία. Όπως και οι Πόντιοι έτσι και αυτοί πέφτουν θύματα των ανελέητων διωγμών, που καταλήγουν στη Γενοκτονία. Η σωτηρία τους, βέβαια, οφείλεται στον ηρωισμό του αγαπημένου της. Ο Ισμαήλ – με κίνδυνο όχι μόνο της θέης του, αλλά και της ίδιας της ζωής του – αναλαμβάνει να τους οδηγήσει μακριά από την κόλαση των ατάκτων, στη Σμύρνη, χωριστά από την Ισμαήλ. Και όσο κι αν χαίρεται γιατί κατόρθωσαν να ξεφύγουν, ο καημός του χωρισμού και αυτού του έρωτα – που φαίνεται ανέφικτος – της δηλητηριάζουν τη ζωή. Ο αδιέξοδος αυτός έρωτας την οδηγεί σε ακραίες και παράτολμες κινήσεις.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΝΤΑΣ (Κωνσταντίνος Ελματζίογλου) Είναι ο μικρός αδελφός του Δημοσθένη που υπηρετεί λοχαγός στον ελληνικό στρατό και βρίσκεται με τη μεταφορά στρατευμάτων στη Μικρά Ασία. Οι συγκυρίες θα τον φέρουν να ζήσει τις αγριότητες στη σφαγή του Αϊδινίου και να παίξει ενεργό ρόλο στην έκβαση των επιχειρήσεων. Αυτή η τρομερή εμπειρία επιτείνει το ζήλο του να πολεμήσει για την προστασία των ελληνικών πληθυσμών. Η συνάντησή του με τον Ισμαήλ – μια ιδανική συνάντηση δύο έντιμων αξιωματικών – θα οδηγήσει σε μια παράξενη σχέση αλληλοεκτίμησης που υπερβαίνει το γεγονός ότι ανήκουν σε αντίθετα στρατόπεδα.

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    06:05 (85' - G)
    Πνεύμα από Σπίτι
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:20 (85' - PG)
    Πάρε Κόσμε
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    07:25 (130' - PG-13)
    Need for Speed
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    07:30 (90' - PG-13)
    Είναι για το Καλό σου
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    08:45 (115' - PG)
    Ο Ζηλιαρόγατος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    09:00 (105' - PG-13)
    Ζωή σε Φιλμ
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    09:35 (90' - G)
    Μπάντι, ο Ροκ Σταρ
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    10:40 (105' - PG)
    Φουκαράδες και Λεφτάδες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    10:45 (100' - PG-13)
    Το Αριστερό μου Πόδι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    11:05 (100' - PG-13)
    It Only Takes a Night
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    11:55 (65' - PG-13)
    Guilt Κ3 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    12:25 (85' - PG)
    Δόκτωρ Ζι-Βέγγος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    12:25 (95' - PG-13)
    Ο Πόλεμος των Drones
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    12:45 (25' - PG-13)
    Ο Ήλιος Ενέχυρο
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε3
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    13:10 (100' - PG)
    Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    13:50 (100' - PG)
    Ο Άνθρωπος που Έσπαγε Πλάκα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    14:50 (100' - PG-13)
    Δικαστής Ντρεντ
    Επιστ. φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε5
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    15:30 (100' - PG)
    Ο Νάνος και οι 7 Χιονάτες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε5
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    16:15 (95' - PG)
    The Princess and the Bodyguard
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    16:30 (110' - PG)
    Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    16:55 (65' - R)
    Billions Κ7 Ε9
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    17:10 (105' - PG)
    Ένας Ήρως με Παντούφλες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    17:50 (110' - R)
    Το Μυστικό μου Λουλούδι
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    18:20 (100' - R)
    Hitman: Πράκτορας Νο.47
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    18:55 (90' - PG)
    Τρεις Κούκλες κι Εγώ
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    19:40 (100' - PG-13)
    Έξι Μέρες, Επτά Νύχτες
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema1HD
    20:00 (60' - PG)
    Watch Next Κ3 Ε23
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - R)
    The Κόπανοι
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (125' - PG-13)
    I'll Find You
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    21:05 (25' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε3
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Hollywood on Set
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    21:30 (30' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε4
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε5
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    01:00 (90' - R)
    Broken Vows
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:10 (100' - R)
    Ξαφνικός Έρωτας
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema2HD
    01:25 (170' - R)
    Οι Μισητοί Οκτώ
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε8
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:30 (100' - R)
    Η Ώρα του Λύκου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    02:50 (120' - PG-13)
    Ορατότης Μηδέν
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema1HD
    04:10 (95' - R)
    Confess, Fletch
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    04:15 (105' - R)
    El Chicano
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    04:50 (80' - PG)
    Διαβόλου Κάλτσα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    05:05 (65' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (95' - PG-13)
    Μάλιστα, Σεφ!
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (105' - PG-13)
    Orca
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share