Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ανεμοστρόβιλος» από Κώστα Λεφάκη: Αναστάτωση για Δίδυμους, Λέοντες και...

Δώστε προσοχή!

26 Σεπτεμβρίου 2022 09:24
«Ανεμοστρόβιλος» από Κώστα Λεφάκη: Αναστάτωση για Δίδυμους, Λέοντες και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήλιος αντίθεση με Δία. Ένταση σε συναισθήματα. Ήλιος σε όψη με Ουρανό. Απροσδόκητα περιστατικά. Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα. Το πεπρωμένο επεμβαίνει συναισθηματικά με ευεργετικό τρόπο. Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί Δίδυμους, Λέοντες και ένα ακόμα ζώδιο-έκπληξη, καθώς αναμένεται να υπάρξει αναστάτωση. Παράλληλα, δείτε ποια είναι τα 3 ζώδια που προσποιούνται πως νοιάζονται για τους άλλους.

Κριός

Έχετε την ευκαιρία να εκφραστείτε και να εισακουστείτε. Τα γεγονότα της ημέρας εξυπηρετούν τις ανάγκες του χαρακτήρα σας.

Ταύρος

Μια αιφνίδια μετακίνηση, μια μικρή ψυχαγωγία θα τονώσει το ηθικό σας .. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει επίσης μια νέα γνωριμία, η οποία θα σας δώσει αισιοδοξία για κάποιο χρονικό διάστημα.

Δίδυμοι

Ελέγχετε τον παρορμητισμό σας και μην αγνοείτε και τις υποχρεώσεις σας σε άλλους τομείς. Η μέρα φέρνει ευκαιρίες στα πρακτικά σας αλλά και αναστατώσεις που οφείλονται σε ανταγωνισμούς μικρής διάρκειας.

Καρκίνος

Θα κινηθείτε δίπλα σε ανθρώπους που θα αναλάβουν ή να σας ψυχαγωγήσουν, ή να σας καθοδηγήσουν και θα είναι από τις λίγες φορές που επιτρέπετε σε κάποιον άλλον να αναλάβει αυτόν τον ρόλο.

Λεφάκης ζώδια

Λέων

Φανείτε προνοητικοί στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Η διάθεσή σας ευθύνεται για την συναισθηματική σας έκφραση, αλλά και για την επιμονή σας σε προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα.

Παρθένος

Ευτυχώς, επικοινωνιακά πετυχαίνετε αυτό που θέλετε. Στα αισθηματικά σας, λειτουργεί και πάλι ο παράγοντας τύχη. Προσέχετε όταν οδηγείτε και αποφύγετε να ασχοληθείτε με σπορ που δεν γνωρίζετε.

Ζυγός

Υπολογίστε σωστά τις συνθήκες και κινηθείτε ανάλογα με τις δυνατότητές σας .Φροντίστε να διαχειριστείτε καλύτερα μια οικονομική προθεσμία.

Σκορπιός

Αναμένονται εξελίξεις στα αισθηματικά σας αλλά και σε κάθε είδους σχέση σας. Μικρές υποχωρήσεις σας βοηθούν να κρατήσετε τα κεκτημένα σας, ενώ αν επιμείνετε να διαχωρίζετε τη θέση σας από τους άλλους, μπορεί και να απομονωθείτε.

Τοξότης

Οικονομικά αντιμετωπίζετε διλήμματα ανάμεσα σε υποχρεώσεις, στην ανάγκη αλλαγής συμπεριφοράς όσον αφορά στα έξοδά σας, αλλά και σε θέματα χαρακτήρα που δεν σας επιτρέπει να παραδεχτείτε τα μέχρι τώρα λάθη σας.

Αιγόκερως

Περιορίστε τις εξάρσεις του χαρακτήρα σας, ιδιαίτερα σε ανθρώπους με τους οποίους συνδέεστε με κοινό συμφέρον. Προσοχή σε αυτά που λέτε σε ακατάλληλο ακροατήριο.

Υδροχόος

Η σκέψη και η επιθυμία λειτουργούν θετικά όσον αφορά στις επιδιώξεις σας και στον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε στην καθημερινότητά σας. Δώστε προσοχή στις οικογενειακές ισορροπίες.

Ιχθύες

Οικονομικά, κάποιοι από εσάς πρέπει να προσέξετε τις συμφωνίες που σας δεσμεύουν και να αποφύγετε να εκτεθείτε εκ νέου σε εκείνους οι οποίοι σας τροφοδοτούν. Ξεκουραστείτε και ξανασκεφτείτε τις επόμενες κινήσεις σας.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share