Αλλάζουν πλώρη: Τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ΕΡΤ

Η ΕΡΤ υποδέχεται τη νέα σεζόν με νέα πρόσωπα, αλλά και σημαντικές αλλαγές στον ενημερωτικό της τομέα ενώ παράλληλα ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του ERTNEWS που θα είναι το νέο και αποκλειστικά δημοσιογραφικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης.
Δείτε επίσης: Αυτό δεν το περίμενε κανείς: Στην ΕΡΤ ο Σπύρος Παπαδόπουλος!
H ΕΡΤ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Σοφία Παπαϊωάννου, η οποία ύστερα από χρόνια επιστρέφει στην τηλεόραση για να υπηρετήσει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: τη δημοσιογραφική έρευνα με μια εκπομπή που θα φέρει τη σφραγίδα της και θα μεταδίδεται κάθε δεκαπενθήμερο.
Την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων στις 21:00 θα αναλάβει ο Γιώργος Κουβαράς.
Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου θα αναλάβει από 1ης Αυγούστου επικεφαλής της υποδιεύθυνσης όλων των ενημερωτικών εκπομπών της ΕΡΤ και παράλληλα θα παρουσιάζει το κεντρικό μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων στις 15:00.
O Ηλίας Σιακαντάρης θα παρουσιάζει καθημερινά στο ERTNEWS μια νέα ενημερωτική ζώνη στις 20:00 με επίκεντρο κυρίως τις διεθνείς εξελίξεις στην οικονομία και στην πολιτική και τον αντίκτυπό τους στη χώρα μας.
Πρωτάρα η Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε την σε νεαρή ηλικία να εκφωνεί τα θέματα στην ΕΡΤ πριν 29 χρόνια! (Video)
Η Τατιάνα Στεφανίδου σε νεαρή ηλικία εκφωνεί τα θέματα του απογευματινού δελτίου ειδήσεων της ΕΤ1, πριν από 29 χρόνια.
Χαρακτηριστικό είναι ο αυστηρός τόνος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που διακατέχει τη σημερινή γνωστή παρουσιάστρια ενώ κατά την εκφώνηση πραγματοποιεί και δύο μικρά… σαρδάμ, στα πρώτα της βήματα στο χώρο των ηλεκτρονικών ΜΜΕ.






0 ΣΧΟΛΙΑ