Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Alpha για τον Δημήτρη Κοντομηνά

To μήνυμα του σταθμού για τον θάνατό του πρώην προέδρου του καναλιού

10 Μαρτίου 2022 15:21
Το συλλυπητήριο μήνυμα του Alpha για τον Δημήτρη Κοντομηνά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Υγεία» όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες, στα 82 του χρόνια.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha κυκλοφόρησε για τον θάνατό του, το παρακάτω δελτίο Τύπου:

Πολυσχιδής επιχειρηματίας, κορυφαία επιχειρηματική φυσιογνωμία, ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 82 ετών.

Aπό τους πρωτοπόρους επιχειρηματίες της χώρας, ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 1960, είχε ασχοληθεί ενεργά με πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και η κορυφή ήταν πάντα ο στόχος του.

Καινοτόμος, διορατικός, μαχητικός, υπήρξε αναμφισβήτητα μια ηγετική προσωπικότητα, ένας χαρισματικός άνθρωπος του επιχειρείν και ένας ισχυρός παίκτης στη σκακιέρα των media. Ήταν ο επιχειρηματίας που έβαλε τον θεμέλιο λίθο στην επιτυχημένη πορεία του Alpha.

O «άγνωστος» Δημήτρης Κοντομηνάς: Απ' τα μεταπολεμικά Σεπόλια στην μαγική Βηρυτό, ο επιχειρηματικός «Όλυμπος» εταιρειών και ο Alpha (Video)

Τη θλιβερή είδηση πως ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς έχασε τη μάχη για τη ζωή έκανε γνωστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Ωστόσο, ποιος ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ένας από τους τελευταίος καναλάρχες που αγάπησαν τη τηλεόραση και τους ανθρώπους της; Διαβάστε παρακάτω όλες τις «άγνωστες» πτυχές της ζωής του!

Απ τα μεταπολεμικά Σεπόλια στην μαγική Βηρυτό

Γεννήθηκε, στη καρδιά του αστερισμού των Διδύμων, σαν Κάστορας και Πολυδεύκης μαζί, στις 3 Ιουνίου του 1939 και μεγάλωσε Σεπόλια, με οικογένεια που κατάγεται απ την Αρκαδία. Ο πατέρας του είχε βιοτεχνία με χρώματα. Μεγαλώντας στα Σεπόλια, την παραφθορά του Έσω Πόλης των αρχαίων, μετα τον πόλεμο, μετα της Πατησίων, του Αγίου Νικολάου και του Κολωνού, με τη Λιοσίων να σκίζει τις γειτονιές στη μέση, τα παιδικά χρόνια έχουν απόχρωση μπλε – άσπρου όπως οι φανέλες του Αθλητικού Συλλόγου «Άφοβος» Σεπολίων, ή απόηχο από τους οπαδούς στο μπάσκετ του Τρίτωνα.

Στην Κατοχή, ονομάστηκαν οι Σεπολίτες μπασκετμπολίστες έτσι, για να τιμήσουν το ελληνικό υποβρύχιο «Τρίτων», που είχε βυθιστεί όσο μαίνονταν ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Ημιαστικό ύφος, χωματόδρομοι, αλάνες άχτιστες και σκονισμένες, μαντεμένιες πόρτες, μικρές αυλές, μονώροφα πέτρινα σπιτάκια. Πήγε στο Δημόσιο σχολείο της Ακαδημίας Πλατώνος και γυμνάσιο στη Μέση Εμπορική Σχολή. Μεγαλώνοντας θέλει να πάει στην Αμερική και να σπουδάσει Οικονομικά.

Ο πατέρας του θα πουλούσε ένα οικόπεδο για να φτάσει ως τις ΗΠΑ και μετρά θα δούλευε για να τα βγάλει πέρα. Ο Δημήτρης, τελικά, παίρνει αμπάριζα από κει και βγαίνει στο κόσμο, με μια υποτροφία, μακριά από τα κουρασμένα από πόλεμο Σεπόλια, για το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Βηρυτού, της πόλης που τότε ήταν το «Παρίσι της Ανατολής», δεν κοιμόταν ποτέ και το διεθνές jet set ξεφάντωνε εκεί που συναντιόνταν σε μια μοναδική φυσική ομορφιά, η αραβική, μεσογειακή και η ευρωπαϊκή νύχτα, πίνοντας διάσημα τοπικά κρασιά, συντροφιά με ένα μεθυστικά αρωματισμένο χούκα, δηλαδή ναργιλέ και απολαμβάνοντας κάθε υπαρκτή πολυτέλεια.

Ήταν εκεί με άλλους 160 υποτρόφους Έλληνες και τον είχαν στο τμήμα σπουδών για να γίνει δάσκαλος. Φώναξε, επέμενε πως δεν θέλει, τελικά πήρε μόνος του μια γόμα έσβησε το τμήμα Εκπαίδευσης και έγραψε μόνος του Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ο νεαρός, σχεδόν έφηβος Δημήτρης Κοντομήνα, παίρνει αμερικανική παιδεία αλλά με την παράξενη πόλη, τη Βηρυτό να τον σημαδεύει βαθιά και να τη λατρεύει ακόμα. Ο ίδιος και οι υπόλοιποί Έλληνες φοιτητές, είχαν 100 δολάρια το μήνα για νοίκι, φαγητό, μετακινήσεις.

Για να βγάζει χαρτζιλίκι και να ζει λίγο απ την μαγική ατμόσφαιρα της πόλης, έκανε διάφορες δουλειές, παράλληλα με τις σπουδές του στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο. Ανάμεσά σ αυτές, έκανε μεταφράσεις σε ασφαλιστήρια συμβόλαια. Οι έμπειροι ασφαλιστές που δουλεύουν με τον Έλληνα πιτσιρικά, καταλαβαίνουν πως είναι ένα μεγάλο, φυσικό ταλέντο στις πωλήσεις. Τον παροτρύνουν να αφιερωθεί και να ασχοληθεί επαγγελματικά με τις ασφάλειες. Το κάνει.

Επιχειρηματικός Όλυμπος περιουσίας και εταιρειών

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς λοιπόν, θα εργαστεί πρώτα ως ασφαλιστής στην American Life στην ALICO δηλαδη, ενώ το 1969 ίδρυει μαζί με τον Αλέξανδρο Ταμπουρά την ασφαλιστική εταιρία Interamerican, που κυριεύει με ταχύτητα την νέα ελληνική αγορά.

Το 1975, μάλιστα, δίνει συνέντευξη και του έχει αφιέρωμα το πρώτο φύλλο της ιστορικής πλέον, «Ελευθεροτυπίας» στα 36 του χρόνια, όπου λέει για το πόσο μεγάλωσε η εταιρεία του. Ταχύνους, αποφασισμένος, ρισκαδόρος, εφευρετικός, οξυδερκής, έξυπνος στο αποκορύφωμα της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ιδρύει και εξαγοράζει πλήθος επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων, όπως την τράπεζα Interbank, που στην συνέχεια εξαγοράστηκε από την Eurobank, την Intertech, τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Panasonic στην Ελλάδα, την Ευρωκλινική Αθηνών, την τράπεζα Novabank που έγινε Millennium Bank και τελικά εξαγοράστηκε από την Πειραιώς, τον στόλο αεροσκαφών και ελικοπτέρων InterJet, την εταιρία βιολογικής καλλιέργειας GreenFarm, μεταξύ 1998–2001 ήταν ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης, είχε το 50% των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και του αθηναϊκού ραδιοφωνικού σταθμού Alpha 98.9, τις κινηματογραφικές αίθουσες Village Roadshow Greece, τα περιφερειακά κανάλι Channel 9 στην Αθήνα και Κανάλι 9 στη Θεσσαλονίκη, και το 5 του ραδιοφωνικού σταθμού Alpha 96.5 στη Θεσσαλονίκη και ακόμα η Prime Ασφαλιστική, η MyDirect, η τηλεφωνική Cosmoline, o πολυχώρος της Αίγλης Ζαππείου καλ.

Ο Alpha είχε την δική του ιστορία…

Ήταν 1999, το τέλος του 20ου αιώνα, όπου ο πρώτος τηλεοπτικος ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου, γινεται Alpha Sky και στη συνέχεια σκέτο Alpha, με επικεφαλής και μεγαλομέτοχο, στην ουσία ιδιοκτήτη τον Ναυπάκτιο καθηγητή Οικονομικών, με πολλούς ακαδημαϊκούς τίτλους Στάθη Τσοτσορό.

Ο καθηγητής ως επικεφαλής της Alpha Digital έκανε εποχή προσφορές σε ομάδες για να φύγουν από τη Nova. Σύντομα το εγχείρημα προσέκρουσε σε οικονομικές δυσκολίες και η άδεια της Alpha Digital ανακλήθηκε από το ΕΣΡ τον Οκτώβριο του 2002.

«Η εταιρεία οδηγήθηκε στο συμπέρασμα ότι η προσπάθειά της δεν έτυχε της ουσιαστικής και μαζικής προτιμήσεως του ευρέος κοινού ή των φιλάθλων», ανέφερε μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωσή. Όμως η ιστορία είχε μόλις αρχίσει. O Δημήτρης Κοντομηνάς, μικρομέτοχος τότε, σταδιακά ανέλαβε τον έλεγχο καθώς οι άλλοι μέτοχοι μεταξύ των οποίων και το ίδρυμα Ωνάση αποτραβήχτηκαν.

Αργότερα ο Στάθης Τσοτσορός στράφηκε δικαστικά εναντίον του Δ. Κοντομηνά σε μια πολύκροτη επιχειρηματική αντιδικία. Μέχρι και διαιτησία στο Λονδίνο υπήρξε! Από το 2002, λοιπόν, ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι ο ισχυρός άνδρας του καναλιού, που αναδείχτηκε αργά, σταδιακά και χωρίς να είναι υπολογίσιμος στην αρχή, αποκτώντας ο ίδιος μαζί με εταιρείες συμφερόντων του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της «Alpha Δορυφορική Τηλεόραση Α.Ε.».

Το 2008 ήταν μια χρονιά σταθμός ο γερμανικός μιντιακός όμιλος RTL εξαγοράζει τα 2/3 των μετοχών της Alpha Media Group Limited, που κατείχε το 100% του καναλιού, με τον Δημήτρη Κοντομηνά να κρατά το υπόλοιπο μερίδιο. Κάτι παραπάνω από 4 χρόνια αργότερα, το RTL αποχωρεί από την ελληνική αγορά και δεν ξανακούμε τίποτα για αυτούς, πουλώντας πίσω τις μετοχές στον Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος ξαναγίνεται ο ισχυρός άνδρας, ο καναλάχρης – ηγέτης του Alpha!

Ελένη και Σταματίνα

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ως καναλαρχης έχει συμμετοχή και δράση στη διοίκηση, στο πρόγραμμα, στην επιλογή των παρουσιαστριών και συνεργατών, αλλά και στον αέρα! Ποιος να ξεχάσει την αιφνίδια παρουσία του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στις 5 Οκτωβρίου του 2016, όπου είπε, στην κεραυνοβολημένη και εθνική μας Ελένη, πως «ήρθα να φάω. Δεν είχαμε να φάμε σπίτι. Μου μειώσανε τη σύνταξη. Έπαιρνα 10.000 το μήνα, μου την έκαναν δυο κατοστάρικα. Πώς να ζήσω; Θα έρχομαι εδώ να τρώω μαζί σας».

Τον Ιούνιο του 2016, όμως, η συμμετοχή στην εκπομπή Happy Day, σημειώνει μια παγκόσμια πρωτεία σε παρεμβατικότητα στην ιστορία της τηλεόρασης. Ο αντιπρόεδρος τότε του καναλιού, Δήμος Βερύκιος αναφέρεται στην ένταξη των Φούρνων Ικαρίας στο Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Ο Δημήτρης Παπανώτας που ουδέποτε μάσησε τα λόγια του απορεί πως «Κι αυτό μας κάνει υπερήφανους σε μια ευρωπαϊκή χώρα; Ότι η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη… Να είστε περήφανοι! Για την κατάντια αυτή Δήμο μου…».

«Άσε ρε Δημητράκη! Με έχεις φλομώσει στην καμαρωτή από το πρωί! Και σε ανέχομαι! Άντε γεια σας» είχε αποχωρήσει για να ξαναγυρίσει μετα το διάλειμμα ο Δήμος Βερύκιος. Και ξαναγύρισε γιατί μετά το διαφημιστικό διάλειμμα παρενέβη τηλεφωνικά ο ίδιος ο Δημήτρης Κοντομηνάς λέγοντας: «Ντράπηκα όσο δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου με όλα αυτά που άκουσα σήμερα από Έλληνες οι οποίοι δουλεύουν σε ένα κανάλι που προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον κόσμο και ανθρώπους οι οποίοι από την ιδιωτική πρωτοβουλία βάζουν τα χρήματά τους, βάζουν το χρόνο τους, πηγαίνουν να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να δώσουν χαρά κι ελπίδα να μείνει ο κόσμος σε αυτά τα νησιά.

Το κράτος δεν μπορεί να σταθεί πουθενά. Και αντί να πούμε συγχαρητήρια σε αυτόν τον άνθρωπο… Είναι ντροπή! Καθόμαστε και λέμε βλακείες! Είναι ντροπή μας να τα λέμε αυτά! Ζητήστε ένα συγγνώμη»!

Στην παρέμβαση της Σταματίνας Τσιμτσιλή απάντησε: «Τι να δικαιολογήσεις; Τα αδικαιολόγητα; Αυτή τη ντροπή την έφαγα στη μούρη εγώ σήμερα με σας! Ντροπή σας! Με τέτοιους ανθρώπους η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά! Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα!

Ντράπηκα με αυτά που άκουσα από εσάς! Από ανθρώπους δικούς μας, που είστε μια οικογένεια εδώ μέσα, σας προσέχουμε, έχετε κάθε μέρα το μισθό σας και λέτε βλακείες»! Ο Παπανότας πάντως, δεν είχε ζητήσει και προς τιμήν του, καμία συγγνώμη για την άποψη του, πάρα το στριφογύρισμα της ιδιοκτησιακής γιαταγάνας πάνω απ το λαιμουδάκι για τα «περί μισθού».

Ο πρώτος γάμος με τη Φρίντα, στη Βηρυτό και ο δεύτερος με την σιωπηλή Μαίρη

«Όλες οι γυναίκες της ζωής μου ήταν σημαντικές για την άνοδο και την εξέλιξη μου. Μου πρόσφεραν την παρουσία και τη συμπαράστασή τους» έχει πει σε συνέντευξη του ο Δημήτρης Κοντομηνάς που δεν κρύφτηκε ποτέ πίσω απ το δάχτυλο να προσποιηθεί σοβαροφανώς πως δεν είχε αδυναμία, ελαφρώς άστατη λόγω ζωδίου πάντα, στο ωραίο φύλο. Μόλις στα 20 του, ο νεαρός τότε επιχειρηματίας, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την εκρηκτική, κοσμική, εκκεντρική, απρόβλεπτη, δοτική Φρίντα, ένα σύμβολο του αθηναϊκού κοσμοπολιτισμού, η οποία, όπως λέγεται, τον μύησε στο φέρεσθαι και στο who is who της υψηλής κοινωνίας.

Την γνώρισε και την παντρεύτηκε στην Βηρυτό, «μυστικά, σχεδόν κλεφτά, χωρίς κανένα φίλο ή συγγενή παρόντα» θυμάται δεκαετίες αργότερα. Μαζί απέκτησαν μια κόρη, τη Μαρία. Όταν χώρισαν, εκείνη δεν αποχωρίστηκε το επίθετο που απέκτησε από το γάμο της με τον Δημήτρη Κοντομηνά, τον άνδρα της ζωής της, για να επιστρέψει στο οικογενειακό της επίθετο Κώνστα θεωρούσε πως θα ήταν κάτι ψεύτικο και θα αφορούσε μια άλλη.

Πάντα φίλη και κοντινό πρόσωπο με τον πρώην σύζυγο της, δεν του έκρυψε πως έμαθε στο Λονδίνο το καλοκαίρι του 2002, ότι είχε μια επικίνδυνη μορφή καρκίνου στον πνεύμονα, με το επίσημο όνομα bronchio-alveolar.

Μέχρι τις τελευταίες της ημέρες έκανε τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις παντού και στην Αθήνα και στο Λονδίνο και στην Νέα Υόρκη, λίγο πριν αφήσει στην αγκαλιά της κόρης της την τελευταία της πνοή στο Memorial Hospital στις 10 Οκτωβρίου 2003. Ήθελε να την θυμούνται για την αγάπη της στη ζωή, τις ετολ γούνες και τα πάρτι της.

Ο Δημήτρης, ώριμος και επιτυχημένος πλέον, στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 ανεβαίνει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Ζει έναν θυελλώδη έρωτα, ένα υπέρλαμπρο γάμο και ένα σιωπηλό διαζύγιο με τη Μαίρη, που αποφεύγει τις κοσμικότητες και μετρά το διαζύγιο της δεν εμφανίζεται στην νυχτερινή Αθήνα, όπως αναφέρει το spotlightpost.com.

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    06:05 (85' - G)
    Πνεύμα από Σπίτι
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:20 (85' - PG)
    Πάρε Κόσμε
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    07:25 (130' - PG-13)
    Need for Speed
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    07:30 (90' - PG-13)
    Είναι για το Καλό σου
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    08:45 (115' - PG)
    Ο Ζηλιαρόγατος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    09:00 (105' - PG-13)
    Ζωή σε Φιλμ
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    09:35 (90' - G)
    Μπάντι, ο Ροκ Σταρ
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    10:40 (105' - PG)
    Φουκαράδες και Λεφτάδες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    10:45 (100' - PG-13)
    Το Αριστερό μου Πόδι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    11:05 (100' - PG-13)
    It Only Takes a Night
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    11:55 (65' - PG-13)
    Guilt Κ3 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    12:25 (85' - PG)
    Δόκτωρ Ζι-Βέγγος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    12:25 (95' - PG-13)
    Ο Πόλεμος των Drones
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    12:45 (25' - PG-13)
    Ο Ήλιος Ενέχυρο
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε3
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    13:10 (100' - PG)
    Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    13:50 (100' - PG)
    Ο Άνθρωπος που Έσπαγε Πλάκα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    14:50 (100' - PG-13)
    Δικαστής Ντρεντ
    Επιστ. φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε5
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    15:30 (100' - PG)
    Ο Νάνος και οι 7 Χιονάτες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε5
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    16:15 (95' - PG)
    The Princess and the Bodyguard
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    16:30 (110' - PG)
    Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    16:55 (65' - R)
    Billions Κ7 Ε9
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    17:10 (105' - PG)
    Ένας Ήρως με Παντούφλες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    17:50 (110' - R)
    Το Μυστικό μου Λουλούδι
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    18:20 (100' - R)
    Hitman: Πράκτορας Νο.47
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    18:55 (90' - PG)
    Τρεις Κούκλες κι Εγώ
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    19:40 (100' - PG-13)
    Έξι Μέρες, Επτά Νύχτες
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema1HD
    20:00 (60' - PG)
    Watch Next Κ3 Ε23
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - R)
    The Κόπανοι
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (125' - PG-13)
    I'll Find You
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    21:05 (25' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε3
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Hollywood on Set
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    21:30 (30' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε4
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε5
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    01:00 (90' - R)
    Broken Vows
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:10 (100' - R)
    Ξαφνικός Έρωτας
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema2HD
    01:25 (170' - R)
    Οι Μισητοί Οκτώ
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε8
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:30 (100' - R)
    Η Ώρα του Λύκου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    02:50 (120' - PG-13)
    Ορατότης Μηδέν
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema1HD
    04:10 (95' - R)
    Confess, Fletch
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    04:15 (105' - R)
    El Chicano
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    04:50 (80' - PG)
    Διαβόλου Κάλτσα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    05:05 (65' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (95' - PG-13)
    Μάλιστα, Σεφ!
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (105' - PG-13)
    Orca
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share