Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5 Spoiler (10/1): Ποιος δε θα είναι σίγουρα υποψήφιος από την ομάδα των Μαχητών

Τα πάνω-κάτω μετά την ήττα

10 Ιανουαρίου 2022 23:22
Survivor 5 Spoiler (10/1): Ποιος δε θα είναι σίγουρα υποψήφιος από την ομάδα των Μαχητών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι Μαχητές ήταν οι χαμένοι του αποψινού αγωνίσματος ασυλίας στο Survivor 5. Σε λίγο, στο συμβούλιο του νησιού θα κληθούν να ψηφίσουν και να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Στο χθεσινό επεισόδιο οι Διάσημοι έχασαν την ασυλία και έτσι αναγκάστηκαν να βγάλουν έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Υπενθυμίζουμε πως ήδη είναι υποψήφιοι η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Βαλάντης και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Survivor 5: Χαμός στην παραλία των Μαχητών με τον Γιώργο Κατσαούνη - «Ήταν προσβλητικό» (video)

Από τη μεριά των Διάσημων, την ατομική ασυλία την έχει κερδίσει η Αθηνά η οποία απόψε θα έχει την ευκαιρία να διαλέξει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Όπως είπε και χθες, η νίκη αυτή στην ατομική ασυλία είναι κάτι που ήθελε πάρα πολύ προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ομάδα της (δείτε εδώ ποιον θα δώσει ως υποψήφιο).

σαρβαιβορ

Ποιος δε θα ψηφιστεί από τους Μαχητές στο Survivor 5

Τα πράγματα είναι διαφορετικά στην ομάδα των Μαχητών. Ένα ωστόσο είναι σίγουρο. Αυτός που δεν πρόκειται με τίποτα να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του, αν δεν πάρει ατομική ασυλία, είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και ο λόγος είναι ότι την προηγούμενη φορά που βρέθηκε στη θέση του υποψηφίου κατάφερε να παραμείνει και να διώξει από τον διαγωνισμό μία διάσημη τραγουδίστρια, την Ελισάβετ Σπανού.

Έτσι, οι Μαχητές θα εστιάσουν την προσοχή τους σε κάποιον άλλο παίκτη.

Πηγή: youweekly.gr
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share