Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρίλερ στο «Σασμό»: Αυτός ο πρωταγωνιστής της σειράς ψάχνει τον αδελφό του στην Αγγελική Νικολούλη

Παραμένει εξαφανισμένος και οι έρευνες συνεχίζονται - Η τρομερή κίνηση του ηθοποιού που συγκίνησε

28 Σεπτεμβρίου 2021 10:46
Θρίλερ στο «Σασμό»: Αυτός ο πρωταγωνιστής της σειράς ψάχνει τον αδελφό του στην Αγγελική Νικολούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο «Σασμός» έχει ουκ ολίγες ιστορίες να μας προσφέρει για τους πρωταγωνιστές της σειράς, με έναν εξ αυτών, μάλιστα, να έχει συγκλονίσει την Ελλάδα αναζητώντας στην Αγγελική Νικολούλη έναν άνθρωπό του, που είναι ακόμη εξαφανισμένος.

Ο «Βασίλης Σταματάκης» μας εμφανίστηκε σε μερικά flashbacks της σειράς του Alpha, προκειμένου να εξηγήσει η παραγωγή το πώς έχει ενταθεί η βεντέτα, που αναστατώνει ολόκληρο το Ρέθυμνο ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες. Για τους Κρητικούς, όμως, αποτέλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, ότι το ρόλο πήρε ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, με άλλο ηθοποιό της σειράς να έχει φτάσει μέχρι και στις Κάννες.

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, για τον οποίο ο λόγος, φαίνεται να έχει πολλά ταλέντα και τώρα μας συστήνει ένα απ αυτά. Η σειρά που διαδραματίζεται στην Κρήτη πραγματεύεται ένα, δυστυχώς, όχι σπάνιο φαινόμενο, αυτό της βεντέτας που ελπίζουμε στην πορεία, όπως λέει και ο τίτλος της σειράς, να δούμε να καταλήγει σε σασμό.

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης που ζει μόνιμα στην Κρήτη με την οικογένειά του, βρέθηκε για λίγο στην Αθήνα για τα γυρίσματα του «Σασμού» και μίλησε για πρώτη φορά από την έναρξη της σειράς στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Αργυράκη.

«Μένω στην Κρήτη. Εκεί είναι η οικογένειά μου, η Μαρία μου, τα κοπέλια μου. Ο καρδιακός μου φίλος, Δημήτρης Λάλος με κάλεσε να έρθω, να παίξω τον πατέρα του στο σίριαλ. Με τον Δημήτρη είμαστε χρόνια φίλοι. Πάνω από 25 χρόνια. Έχουμε παίξει μαζί στο θέατρο και στο σινεμά όταν ήμασταν νέοι. Σε κάποιο διάστημα από τώρα θα δούμε πάλι τον Βασίλη Σταματάκη και θα ξετυλιχτεί η ιστορία του Σασμού, με τη λογική γιατί έκανε το φονικό στο οποίο είχε λόγο. Ο Βασίλης ο Σταματάκης και η βεντέτα είναι το παρελθόν, το παλιό, το κακό, το σκοτάδι. Η ουσία είναι το σήμερα, η ουσία είναι η εξέλιξη. Η ουσία είναι ο σασμός» ήταν τα λόγια του Ζαχαρία Κεφαλογιάννη, σχετικά με τη συμμετοχή του στη σειρά.

Στην πραγματικότητα, πάντως, είναι παντρεμένος με την Μαρία Ιωακειμίδου και το τραγούδι που του αφιέρωσε η γυναίκα του τη μέρα του γάμου μας συγκίνησε όλους. Την ευτυχία του ζευγαριού συμπλήρωσε το 2019 το παιδάκι τους.

Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης και παιδί

Όταν έψαξε στην Νικολούλη τον αδελφό του

Μια άλλη ιδιαίτερη ιστορία, πάντως, ανακαλύφθηκε από το «Φως στο Τούνελ» πριν από τέσσερα χρόνια, με τον αδελφό του Ζαχαρία Κεφαλογιάννη να αναζητείται από την Αγγελική Νικολούλη.

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, ο γιος του Περιφερειάρχη της Αγροτικής Ασφαλιστικής και της Γερμανίδας διπλωμάτη, χάθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κανείς δεν έμαθε το παραμικρό για την τύχη του.

Ο Αλέξης Κεφαλογιάννης 27 χρόνων, ένας γλωσσομαθής ρεσεψιονίστ, οδηγούσε τη μηχανή του το μοιραίο απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαΐου 2003, που άνοιξε η γη και τον κατάπιε.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, η μηχανή του βρέθηκε κλειδωμένη και επιμελώς παρκαρισμένη στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Το στοιχείο που πύκνωσε περισσότερο το μυστήριο, είναι το εξής: Η μηχανή ήταν πεντακάθαρη, ενώ εκείνες τις μέρες όλα τα οχήματα της περιοχής, είχαν λερωθεί από λασπώδη βροχή. Σαν κάποιοι να την άφησαν εκεί, για να δείξουν ότι ο Αλέξης ταξίδεψε.

Λίγο καιρό μετά, ένα άλλο στοιχείο του αγνοούμενου νέου εντοπίστηκε σε διαφορετικό χώρο. Το σακβουαγιάζ του με τα προσωπικά του έγγραφα. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες της οικογένειας του και των Αρχών, δεν βρέθηκε ούτε ίχνος του.

Η μητέρα του πέθανε από τον καημό της, χωρίς να μάθει τι του συνέβη.

Ο αδελφός του Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης, βρέθηκε στο «Τούνελ» με την ελπίδα να μάθει την αλήθεια. Τόσα χρόνια, μέχρι και νεκρούς που ξέθαβαν έβλεπε, για να βρει ένα φως στο σκοτάδι.

Ο αδελφός του αγνοούμενου, ταξίδεψε όπου υπήρχε μία πληροφορία που αναπτέρωνε προσωρινά τις ελπίδες της οικογένειας. Από την Κρήτη στη Ρόδο, στην Κάσο, στην Κέρκυρα. Κλήθηκε να αναγνωρίσει έναν άστεγο στην Αθήνα που είχε στο μπράτσο του ένα πανομοιότυπο τατουάζ με αυτό του Αλέξη. Ένα περιβραχιόνιο με ινδιάνικα σχέδια.

«Δεν ζητώ ευθύνες, ούτε την τιμωρία κάποιου. Μόνο μία απάντηση για να έρθει επιτέλους ειρήνη στην οικογένεια» είπε χαρακτηριστικά.

Συγκινημένη η θεία του αγνοούμενου Ελπίδα Κεφαλογιάννη, ανέφερε στο «Τούνελ» πως το μοιραίο εκείνο απόγευμα, ο Αλέξης είχε προτείνει στην μητέρα του να την πάρει μαζί του στο ξενοδοχείο που εργαζόταν, για να πιουν μαζί έναν καφέ. Την βρήκε όμως απροετοίμαστη και έτσι έφυγε μόνος του. Η θεία του το μόνο που θυμάται από εκείνη την ημέρα, ήταν πως ο Αλέξης είχε περάσει από την περιοχή Γαζίου για να βάλει βενζίνη.

«Είχε τάσεις εγκατάστασης και όχι φυγής. Είχε όνειρα και ήθελε να κάνει οικογένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Τούνελ» ο στενός φίλος του Αλέξη, Γαβρίλος Παπαϊωάννου. Τον περιέγραψε σαν έναν ανήσυχο, κοινωνικό άνθρωπο που «προσπαθούσε να είναι μέσα στα πράγματα». Είπε ακόμα πως ο Αλέξης μιλούσε συχνά για ένα «κόλπο γκρόσο» που θα τον απομάκρυνε από τις επαγγελματικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε.

Ο αδελφός του Αλέξη, που για χρόνια ταξίδευε ανά τον κόσμο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, παρατηρούσε τους ανθρώπους μήπως και σε κάποιο πρόσωπο από τους χιλιάδες ταξιδιώτες, τον αναγνωρίσει.

Οι παλιοί του συμφοιτητές ακόμη αναρωτιούνται τι να απέγινε. Κανείς δεν έχει μια απάντηση, θετική ή αρνητική. Μόνο το τίποτα.

Ένα ακόμη στοιχείο στην μυστηριώδη αυτή εξαφάνιση, προκαλεί έντονα ερωτηματικά στους συγγενείς. Το σακβουαγιάζ του Αλέξη βρέθηκε μήνες μετά το χαμό του, σε μια γωνιά της αίθουσας όπου αλλάζει ρούχα το προσωπικό, στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν.

«Όταν ακούμε ειδήσεις όπως ο εντοπισμός του σκελετού του τουρίστα Στήβεν Κουκ ή ενός άλλου σκελετού στην περιοχή Κοκκίνι Χάνι, ξυπνάνε μνήμες, γιατί είναι μια ανοιχτή πληγή η εξαφάνιση του Αλέξη στην οικογένεια μας. Ξυπνά όμως και η ελπίδα. Αν χτυπήσει τώρα ένα τηλέφωνο και μάθω κάτι τόσο δυσάρεστο για τον άνθρωπο μας, θα πω και ευχαριστώ, γιατί θα μάθω την αλήθεια» τόνισε με έμφαση ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης.

Η θεία του αγνοουμένου νέου, ήταν η πρώτη που έμαθε για τον ξαφνικό χαμό του.

Όπως είπε στην αρχή οι συγγενείς ήλπιζαν πως κάπου πήγε και θα επέστρεφε, αλλά όσο περνούσε ο καιρός τόσο η αγωνία μεγάλωνε.

«Ίσως αν ζει, να νομίζει πως δεν τον ψάχνουμε πια. Εγώ θέλω να πιστεύω πως ζει. Το κακό σενάριο είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, αλλά η αγωνία είναι χειρότερη, γι αυτό απευθύνω έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει…» είπε χαρακτηριστικά η θεία του.

«Είμαι μισός όλα αυτά τα χρόνια γιατί μου λείπει ο αδελφός μου. Ήμασταν πολύ αγαπημένοι. Ο πατέρας μας γέρασε πια, είναι άρρωστος αλλά ακόμα περιμένει για ένα σημάδι του… Η μητέρα μας μαράζωνε, ώσπου πέθανε από τον καημό της χωρίς να πάρει μια απάντηση για την τύχη του», κατέληξε συγκινημένος ο αδελφός του.

Στην μοναχοκόρη του έδωσε το όνομα του αγαπημένου αδελφού του, Αλεξία.

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema3
    06:00 (90' - PG)
    Έξω Φτώχεια και Καλή Καρδιά
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Past Forward Ε3
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    06:50 (110' - R)
    Queenpins
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    07:00 (110' - PG-13)
    Έρωτας και... Τίποτα Άλλο
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    So Help Me Todd Κ2 Ε6
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema3
    07:30 (85' - PG)
    Η Ωραία των Αθηνών
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Sanditon Κ3 Ε3
    Εποχής
  • COSMOTECinema2HD
    08:40 (100' - PG)
    Αλλάζοντας τον Κόσμο
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema1HD
    08:50 (95' - PG-13)
    James vs. His Future Self
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    08:55 (85' - PG)
    Η Κυρία του Κυρίου
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Magnum P.I. Κ5 Ε17
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε8
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    10:20 (85' - PG)
    Φωνάζει ο Κλέφτης
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    10:20 (100' - PG-13)
    Επιτέλους, Λίγη Σοβαρότητα Κύριε Σέρλοκ Χολμς
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    10:25 (110' - PG-13)
    Ληστεία αλά Ιταλικά
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (60' - PG-13)
    CSI: Vegas Κ3 Ε6
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    11:45 (100' - PG)
    Ο Φαντασμένος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    12:00 (60' - PG-13)
    Viola Κ1 Ε10
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    12:00 (120' - PG-13)
    G.I. Joe: Η Γέννηση της Κόμπρα
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema1HD
    12:15 (125' - PG-13)
    Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Sanditon Κ3 Ε4
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    13:25 (105' - PG)
    Γάμος Αλά Ελληνικά
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Past Forward Ε4
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (90' - PG-13)
    Alors on danse
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Past Forward Ε4
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (90' - PG-13)
    Alors on danse
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    14:20 (65' - PG-13)
    The Real Peaky Blinders Ε1
    Σειρά ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    Magnum P.I. Κ5 Ε18
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    15:10 (120' - PG)
    Μια Ζωή την Έχουμε
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    15:25 (110' - R)
    Ζωή Χωρίς Εμένα
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    15:30 (130' - PG-13)
    Aline
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (65' - PG-13)
    High Intellectual Potential Κ3 Ε2
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    17:05 (55' - R)
    Dark Winds Κ1 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    17:10 (110' - PG)
    Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    17:15 (120' - PG-13)
    I'll Find You
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    17:40 (105' - R)
    Απέραντη Αγάπη
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ5 Ε1
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    18:30 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ5 Ε2
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema3
    19:00 (85' - PG)
    Ο Άνθρωπος που Γύρισε από τα Πιάτα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - R)
    The Long Shadow Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    19:15 (105' - R)
    Παγίδα Θανάτου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    19:25 (115' - R)
    Ο Άντρας στο Υπόγειο
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε10
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - R)
    Μάντεψε τι Κάνω τα Βράδια
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (100' - PG-13)
    Στραβοί Πιλότοι σε F-16: Μέρος Δεύτερο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    21:00 (60' - PG-13)
    FBI Κ6 Ε10
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    World of Movies
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG-13)
    Ίλιγγος
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    FBI: International Κ3 Ε10
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (120' - PG-13)
    Ο Μικρός Αδελφός
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (120' - PG-13)
    Ο Μικρός Αδελφός
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG-13)
    Ίλιγγος
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    FBI: International Κ3 Ε10
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (120' - PG-13)
    Ο Μικρός Αδελφός
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (120' - PG-13)
    Ο Μικρός Αδελφός
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    22:40 (95' - R)
    Ακατάλληλο για Ανηλίκους
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    22:40 (95' - R)
    Ακατάλληλο για Ανηλίκους
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    FBI: Most Wanted Κ5 Ε10
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    FBI: Most Wanted Κ5 Ε10
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    23:40 (105' - R)
    Άρπα Colla
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    23:40 (105' - R)
    Άρπα Colla
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - PG-13)
    Catch Me a Killer Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    00:00 (50' - R)
    Watch Next Κ3 Ε26
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema1HD
    00:15 (105' - R)
    Zombi Child
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema2HD
    00:50 (100' - R)
    Mara: Ο Δαίμονας του Ύπνου
    Τρόμου
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    Erinyes Κ1 Ε8
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:25 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    02:00 (100' - R)
    All That Divides Us
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    42 C Ε2
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    02:30 (95' - R)
    Buddy Games: Spring Awakening
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    03:00 (85' - PG)
    Μίνι Φούστα και Καράτε
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - R)
    The Beauty Queen of Jerusalem Κ1 Ε4
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    03:40 (100' - R)
    Οι Αναλώσιμοι 4
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε10
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema2HD
    04:05 (100' - R)
    Σουζάνα με Σκοτώνεις
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    04:25 (95' - PG)
    Γκόλφω
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    05:00 (60' - R)
    The Long Shadow Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:20 (100' - PG-13)
    Jill
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    05:45 (100' - PG)
    Don't Go Below
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema3
    06:00 (90' - PG-13)
    Σερίφης, ο Μηχανοφάγος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Past Forward Ε4
    Κωμωδία

Ροή ειδήσεων

Share