Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Έγκυος η Σοφούλα!

Ευχάριστα νέα στο Διαφάνι

28 Ιουλίου 2021 14:01
Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Έγκυος η Σοφούλα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαρμόσυνα νέα έρχονται στις «Άγριες Μέλισσες» με αποδέκτη τη Σοφούλα, καθώς σύμφωνα με τα spoiler θα μείνει έγκυος από τον Άγγελο, επισφραγίζοντας την ευτυχία τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TiVi, η Σοφούλα θα κάνει ξανά τη διαφορά. Στα τελευταία επεισόδια έδωσε την χαριστική βολή στον Βόσκαρη και έφτιαξε τη ζωή της από την αρχή, στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Τώρα, θα φέρει στον κόσμο το παιδί της, ένα παιδί που θα της φέρει το φως που έλειπε από τη ζωή της.

άγριες μέλισσες σοφούλα έγκυος

Φυσικά, δε θα κυλήσουν όλα ρόδινα. Το παιδί αυτό θα έρθει στον κόσμο, σε μία εποχή σκοτεινή για όλους. Ο Άγγελος, μαζί με τον Προύσαλη, θα περάσουν πάρα πολύ δύσκολα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους συγχωριανούς τους. Προσπαθώντας να κρατήσουν τις ισορροπίες, θα αναγκαστούν να υπακούσουν στους νέους νόμους, διχάζοντας κοινό και πρωταγωνιστές.

Το παιδί αυτό θα φέρει χαρά στον Άγγελο, αλλά δε θα σβήσει τα προβλήματα. Μία νέα περίοδος ξεκινά. Κανένας δε θα μείνει ανεπηρέαστος. Ακόμη και η Σοφούλα θα αλλάξει πολύ, στις Άγριες Μέλισσες, ειδικά όταν μάθει πως είναι έγκυος. Θα παραμείνει στο πλευρό της Ρίζως, η οποία θα αποκτήσει πολλά κέρδη. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο…

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ο εγγονός του Δούκα επιστρέφει στην τρίτη σεζόν ως έφηβος με το κορίτσι του

Την παράσταση στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», έχει κλέψει με την ερμηνεία του ο μικρός Σπύρος Ντούγιας, ο οποίος υποδύεται τον εγγονό του Δούκα Σεβαστού.

Ο νεαρός ηθοποιός αναμένεται σύντομα στα τηλεοπτικά πλατό για να ολοκληρώσει τη συμμετοχή του στο σίριαλ και σύμφωνα με spoiler του okmag.gr, ο τηλεοπτικός «Σέργιος» αναχωρεί για το Παρίσι, όπου ζει η θεία του Πηνελόπη και έχει γίνει εισαγγελέας.

Άγριες Μέλισσες spoiler εγγονός Δούκα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι σεναριογράφοι και ο σκηνοθέτης της σειράς θέλουν προς το τέλος του τρίτου κύκλου, τον Σέργιο Σεβαστό να επιστρέφει στο Διαφάνι έφηβος πια και να εξιστορεί το φινάλε της ιστορίας στην αγαπημένη του. Ο ρόλος του μικρού Σέργιου Σεβαστού στον τρίτο κύκλο θα είναι μικρότερος. Όσον αφορά τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον ενήλικο πια εγγονό του Δούκα Σεβαστού, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί αν και τα δοκιμαστικά έχουν γίνει.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ειδύλλιο ανάμεσα σε Μυρσίνη και Ακύλα

Ένα νέο ειδύλλιο φαίνεται πως θα δημιουργηθεί στις Άγριες Μέλισσες ανάμεσα στη Μυρσίνη και τον Ακύλα Μεγαρίτη.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Ακύλας Μεγαρίτης θα αποφυλακιστεί και θα εγκατασταθεί στο Διαφάνι με τη βοήθεια του Μελέτη. Αν και αρχικά δεν φαίνονται οι προθέσεις του, ο ίδιος θα βάλει στόχο της ζωής του να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα.

Μέσα στις καταιγιστικές εξελίξεις, η Μυρσίνη θα γίνει άπιστη για άλλη μια φορά στο σύζυγό της, Δούκα, καθώς θα πέσει στην αγκαλιά του Ακύλα.

Η Μυρσίνη και ο Ακύλας Μεγαρίτης έρχονται κοντά, προκαλώντας μεγάλο πανικό στο Διαφάνι και στις Άγριες Μέλισσες. Μία νέα σχέση γεννιέται και διχάζει τους πρωταγωνιστές. Ο Δούκας θα βρεθεί αντιμέτωπος με την σκληρή αλήθεια, για ακόμη μια φορά.

άγριες μέλισσες δούκας μυρσίνη

O Μελέτης φέρνει κοντά τον Δούκα στον Ακύλα, με σκοπό να βοηθήσει τον θείο του να ανέβει ξανά οικονομικά και κοινωνικά. Φυσικά, κανείς δε γνωρίζει την εξέλιξη που θα ακολουθήσει. Όλα αλλάζουν μέσα σε μια στιγμή κι ένας νέος έρωτας γεννιέται. Η Μυρσίνη λυγίζει και πέφτει στην αγκαλιά του Ακύλα. Τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο;

Σφοδρός έρωτας με τον Ακύλα

Η Μυρσίνη πιέζει τον Δούκα να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, για να ανέβουν ξανά κοινωνικά. Ο Δούκας διχάζεται και στρέφει αλλού την προσοχή του. Δεν είναι ακόμη σίγουρος για το εάν θέλει να γίνει μέρος όλης αυτής της φρικτής κατάστασης. Βλέποντας τη γυναίκα του να διψάει ακόμη για εκδίκηση για τις αδελφές Σταμίρη, απομακρύνεται.

Εκείνη βλέπει το μίσος που βιώνει και η ίδια, στο πρόσωπο του Ακύλα Μεγαρίτη. Ο στόχος γίνεται κοινός. Οι δυο τους έρχονται κοντά και το πάθος δεν αργεί να φουντώσει. Σύμφωνα με το spoiler του περιοδικού Τηλεόραση, ο Ακύλας Μεγαρίτης και η Μυρσίνη περνούν νύχτες πάθους, στις Άγριες Μέλισσες. Η Μυρσίνη προδίδει τον Δούκα για δεύτερη φορά.

άγριες μέλισσες ακύλας μεγαρίτης

Πλέον, όμως, δε την ενδιαφέρει. Με τον Ακύλα Μεγαρίτη τα αλλάζει όλα. Μπορεί με μεγάλη ευκολία να φτάσει ξανά εκεί που βρισκόταν κοινωνικά και οικονομικά, μπορεί ταυτόχρονα να εκδικηθεί τις Σταμίρη, αλλά και να ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Βέβαια, χωρίς να έχει υπολογίσει τον Δούκα.

Άγριες Μέλισσες: Ο ρόλος που θα σημαδέψει τη σειρά και η νέα μεγάλη μεταγραφή

Οι «Άγριες Μέλισσες» ετοιμάζονται να μας καθηλώσουν και πάλι στον τρίτο κύκλο, με τους δημιουργούς της σειράς του ΑΝΤ1 να έχουν προχωρήσει σε εξαιρετικές επιλογές ηθοποιών και ρόλων, που θα δώσουν διαφορετικό «χρώμα».

Η σειρά όπως είναι ήδη γνωστό θα κάνει πρεμιέρα με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν ενώ σύμφωνα με τα όσα μέχρι τώρα έχουν γίνει γνωστά οριστική αυλαία θα ρίξει κοντά στα Χριστούγεννα, με ένα μεγάλο χωρισμό να έρχεται στη διάρκεια της χρονιάς.

Ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα με την έναρξη του νέου κύκλου, είναι ο ήρωας «Ακύλας Μεγαρίτης».

Την επόμενη σεζόν η σειρά θα μας μεταφέρει στις «μαύρες» σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, στην περίοδο της δικτατορίας, και αυτό είναι κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Ύστερα από όσα έχουν συμβεί στο Διαφάνι, ο τόπος δεν χωρά τον Δούκα και τη Μυρσίνη, που αποφασίζουν να μετακομίσουν στο σπίτι τους στη Λάρισα.

Και ενώ εκεί ο «ισχυρός άντρας» θα καταστρώνει τα καινούρια επιχειρηματικά σχέδια του, θα δώσει το αρχοντικό του στο Διαφάνι για να γίνει «κέντρο» ανθρώπων της εξουσίας που τον βοήθησαν να γλιτώσει από τη φυλακή...

Έτσι, μετά τον Θωμά Κυπραίο και τον Μάνο Βόσκαρη, στο Διαφάνι θα βρεθεί ένας άνθρωπος του καθεστώτος, που θα τον ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης και είναι σίγουρο ότι θα... μισηθεί πολύ.

Το ρημαγμένο από την επιδρομή των αγροτών αρχοντικό των Σεβαστών γίνεται «στρατηγείο» της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων, που αποκτούν σιγά σιγά δύναμη.

Μπορεί ο αρχηγός της οργάνωσης, ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, να σκοτώθηκε, υπάρχει όμως ο αδελφός του, ο Ακύλλας, που φτάνει στο χωριό αποφασισμένος να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδερφού του. Και θα αποδειχτεί πολύ πιο αδίστακτος από τον Βόσκαρη. Ο Ακύλας Μεγαρίτης επισκέπτεται το Διαφάνι μαζί με τη σύζυγό του, Ζωή και τα δύο τους παιδιά. Είναι ήδη προετοιμασμένος για όσα θα ακολουθήσουν, με την άφιξή του να μην είναι τυχαία.

Άγριες μέλισσες Λάμπρος Ελένη

Ο Μελέτης έχει καταφέρει να τον πείσει πως ο στόχος είναι οι αδερφές Σταμίρη. Έτσι, ο Ακύλας θέτει ως στόχο την καταστροφή της Λενιώς, με το μαρτύριό της να ξεκινάει άμεσα.

Η εξορία δε θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα ακολουθήσουν. Η Ελένη θα αρχίσει να ζει ξανά με τον φόβο, ενώ δε θα διστάσει να μπει μπροστά, όπως έκανε πάντα, για να προστατεύσει τις αδελφές της. Έτσι, όλο το βάρος για τον φόνο του Αχιλλέα θα πέσει πάνω της.

Ο Λάμπρος θα δεχτεί τα ίδια βασανιστήρια με την αγαπημένη του, καθώς δε θα φύγει λεπτό από το πλευρό της. Η Ελένη θα εξοριστεί στην Λέρο και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Ζάχου στο Διαφάνι, όλα θα αλλάξουν οριστικά για την ίδια. Ο Ακύλας θα προσπαθήσει να πάρει με το μέρος του και τον Δούκα, εκείνος, όμως, δε θα δεχτεί να συνεργαστεί στο παιχνίδι εκδίκησης. Σύμφωνα με το TiVi, στόχος του είναι να ευνοηθεί από την εξουσία αυτή, χωρίς να μπλεχτεί ξανά στα ίδια μονοπάτια.

Ο μόνος που θα συμπαρασταθεί στα σχέδια του Ακύλα, θα είναι ο Μελέτης. Σιχαίνεται τις αδελφές Σταμίρη και τις θεωρεί υπεύθυνες για όλα. Θα κάνει τα πάντα για να μη μείνουν ατιμώρητες οι πράξεις τους.

Ο εφιάλτης ξεκινάει για την πρωταγωνίστρια. Μόνο που Ακύλας δεν υπολογίζει πως τα βάσανα και οι δυσκολίες, έχουν κάνει ακόμα πιο σκληρή την Ελένη.

 

MEDIA & TV

 • COSMOTECinema3
  06:00 (90' - R)
  Θέμα Συνειδήσεως
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  06:00 (85' - G)
  Δεινόσαυρος (Dinosaur)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - PG-13)
  In the Dark Κ3 Ε3
  Δραματική κομεντί
 • COSMOTECinema2HD
  06:15 (105' - PG)
  The Muppets
  Οικογενειακή
 • COSMOTECinema4HD
  07:00 (30' - R)
  Schitt's Creek Κ3 Ε7
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  07:25 (170' - PG)
  Η Μελωδία της Ευτυχίας (The Sound of Music)
  Μιούζικαλ
 • COSMOTECinema3
  07:30 (95' - PG-13)
  Ο Θανάσης στη Χώρα της Σφαλιάρας
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  07:30 (30' - R)
  Schitt's Creek Κ3 Ε8
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  08:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ10 Ε8
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema2HD
  08:00 (90' - PG-13)
  Ο Φρανκ και το Ρομπότ (Robot & Frank)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  09:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ10 Ε9
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  09:05 (95' - PG)
  Για Ποιόν Χτυπάει η Κουδούνα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  09:30 (100' - PG-13)
  Χαλαρώστε, κύριε Αλέν! (A Man in a Hurry)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  10:00 (30' - PG)
  Cheers Κ2 Ε5
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  10:15 (130' - PG-13)
  Red Tails
  Πολεμική
 • COSMOTECinema4HD
  10:30 (30' - PG)
  Cheers Κ2 Ε6
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  10:40 (90' - PG)
  Η Φωνή της Καρδιάς
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  11:00 (60' - PG-13)
  The Singapore Grip Κ1 Ε4
  Εποχής
 • COSMOTECinema2HD
  11:10 (150' - PG)
  Ουδέν Νεότερον από το Δυτικό Μέτωπο (All Quiet on the Western Front)
  Πολεμική
 • COSMOTECinema4HD
  12:00 (60' - PG-13)
  Flesh and Blood Ε4
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  12:10 (85' - PG)
  Η Ώρα της Οργής
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  12:25 (80' - G)
  Καταδίωξη στη Ζούγκλα (Jungle Shuffle)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema4HD
  13:00 (60' - PG-13)
  The Watch Ε8
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  13:35 (95' - PG)
  Ένα Ασύλληπτο Κορόιδο
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  13:40 (100' - PG-13)
  #JeSuisLa
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema1HD
  13:45 (130' - PG-13)
  Επικίνδυνη Αποστολή 2 (Mission: Impossible II)
  Κατασκοπείας
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG-13)
  Resident Alien Κ1 Ε4
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG-13)
  Resident Alien Κ1 Ε4
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  15:00 (60' - R)
  Balthazar Κ2 Ε2
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  15:10 (120' - PG-13)
  Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  15:20 (80' - G)
  Η Τίνκερμπελ και ο Χαμένος Θησαυρός (Tinker Bell and the Lost Treasure)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema1HD
  15:55 (135' - PG)
  Hugo
  Φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  16:00 (60' - R)
  Intergalactic Ε8
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema2HD
  16:40 (90' - PG)
  Love Song
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema4HD
  17:00 (60' - PG-13)
  The Singapore Grip Κ1 Ε5
  Εποχής
 • COSMOTECinema3
  17:10 (85' - PG)
  Μαρίνα
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema4HD
  18:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ10 Ε10
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema1HD
  18:10 (130' - PG)
  Στα Ίχνη του Χαμένου Θησαυρού (National Treasure)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema2HD
  18:10 (110' - PG)
  Η Μαγεμένη (Enchanted)
  Φαντασίας
 • COSMOTECinema3
  18:35 (100' - PG)
  Θανασάκης ο Πολιτευόμενος
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  19:00 (50' - PG)
  Baywatch Κ10 Ε11
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  19:50 (70' - R)
  Fargo Κ4 Ε4
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  20:00 (120' - PG-13)
  Καταδίωξη στο Σαν Φρανσίσκο (Metro)
  Δράσης
 • COSMOTECinema3
  20:15 (105' - PG)
  Αγάπη μου Παλιόγρια
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  20:20 (40' - PG)
  Instaglamour
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema1HD
  21:00 (100' - PG)
  Pegasus: Pony with a Broken Wing
  Οικογενειακή
 • COSMOTECinema4HD
  21:00 (60' - PG-13)
  The Late Late Show with James Corden Κ8 Ε5
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema3
  22:00 (95' - PG)
  Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα κι ο Κοντός
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - R)
  The Head Ε5
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (125' - PG-13)
  The Collini Case
  Αστυνομικό Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (125' - PG-13)
  The Collini Case
  Αστυνομικό Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  22:00 (95' - PG)
  Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα κι ο Κοντός
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - R)
  The Head Ε5
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (125' - PG-13)
  The Collini Case
  Αστυνομικό Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (125' - PG-13)
  The Collini Case
  Αστυνομικό Θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  22:40 (130' - R)
  Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο (Terminator: Dark Fate)
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema1HD
  22:40 (130' - R)
  Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο (Terminator: Dark Fate)
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (75' - R)
  The Head Ε6
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (75' - R)
  The Head Ε6
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  23:35 (100' - R)
  Στεφανία
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  23:35 (100' - R)
  Στεφανία
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  00:05 (115' - R)
  Κωδικός Κολιμπρί (The Hummingbird Project)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  00:15 (35' - PG-13)
  Last Week Tonight Κ8 Ε23
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema1HD
  00:50 (105' - R)
  Καταφύγιο
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  00:50 (50' - NC-17)
  Little Birds Ε6
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  01:15 (45' - NC-17)
  Το Σινεμά Γυμνό Ε7
  Σειρά ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema4HD
  01:40 (80' - R)
  Petra Ε3
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  02:00 (100' - PG)
  Μια Ιταλίδα στην Ελλάδα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  02:00 (130' - R)
  Η Παρθένος του Αυγούστου (The August Virgin)
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  02:35 (95' - R)
  Ανυπόφοροι Γείτονες 2 (Neighbors 2: Sorority Rising)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  03:00 (55' - R)
  Looking for Alaska Ε6
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  03:40 (50' - NC-17)
  Το Σινεμά Γυμνό Ε7
  Σειρά ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema4HD
  03:55 (65' - R)
  Fargo Κ4 Ε4
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  04:10 (115' - PG-13)
  Οι Ιππότες της Σαγκάης (Shanghai Knights)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema2HD
  04:10 (135' - R)
  Εξαφανισμένος (Madre)
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  04:30 (90' - PG)
  Χαμένη Ευτυχία
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  05:00 (60' - NC-17)
  Little Birds Ε6
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  06:00 (90' - PG)
  Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα κι ο Κοντός
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - R)
  Intergalactic Ε8
  Επιστ. φαντασίας

Ροή ειδήσεων

Share