Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Netflix: Νέες σειρές και ταινίες στο ελληνικό Top10, μεγάλη έκπληξη στη πρώτη θέση! Ποια είναι η πρώτη ταινία του Netflix που γυρίστηκε εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα;

Τι βλέπει το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό;

5 Ιουλίου 2021 09:25
Netflix: Νέες σειρές και ταινίες στο ελληνικό Top10, μεγάλη έκπληξη στη πρώτη θέση! Ποια είναι η πρώτη ταινία του Netflix που γυρίστηκε εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέος μήνας και στο Netflix προστέθηκαν δεκάδες νέες σειρές και ταινίες. Το Top10 του ελληνικού Netflix έχει ανανεωθεί πλήρως, με αρκετές εκπλήξεις.

Στην κορυφή βρίσκεται το ριάλιτι "Too Hot to Handle", ενώ στη 2η θέση είναι η σειρά φαινόμενο του Netflix, "Sex/Life". Την πεντάδα συμπληρώνουν οι σειρές "Ελίτ" και "Λούπεν", οι οποίες βρίσκονται στο Top10 εδώ και αρκετές εβδομάδες, και η ταινία "Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι".

Αναλυτικά το Top10 του ελληνικού Netflix:

Netflix: Νέες σειρές και ταινίες στο ελληνικό Top10

10. Flash - Νέα επεισόδια

Καθώς η Εύα εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την Ομάδα Φλας, ο Μπάρι προσπαθεί απεγνωσμένα να δημιουργήσει μια τεχνητή Σπίντφορς για να ανακτήσει τις εξαντλημένες του δυνάμεις.


9. Rick and Morty - Νέα επεισόδια
Στα πάντα και σε τίποτα δεν χωράει η λογική, όταν η αλλόκοτη διάνοια Ρικ και ο εγγονός του, Μόρτι, ταξιδεύουν σε άλλες διαστάσεις και δαμάζουν τον χρόνο και το διάστημα.

8. Πριν Έρθεις Εσύ

Η μαζεμένη Λου έρχεται αντιμέτωπη με συναισθηματικά διλήμματα, όταν αναλαμβάνει να φροντίζει έναν πλούσιο και κυνικό εργένη που έμεινε παράλυτος μετά από ένα ατύχημα.

7. New Amsterdam

Το παλαιότερο νοσοκομείο της Αμερικής υποδέχεται έναν νέο, αντικομφορμιστή διευθυντή, τον Δρα Μαξ Γκούντγουιν, που θέλει να αλλάξει το κατεστημένο και να σώσει ζωές.

6. Death Wish

Μετά από μια εγκληματική επίθεση κατά της συζύγου και της κόρης του, ο Δρ Πολ Κέρσι παίρνει τον νόμο στα χέρια του επιζητώντας εκδίκηση.

5. Λουπέν

Κυνηγημένος από τον Ουμπέρ, ο Ασάν παλεύει να βρει τον Ραούλ, ενώ αποκτά έναν απρόσμενο σύμμαχο, καθώς καταστρώνει ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσει τον Ουμπέρ.


4. Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι

Το αγαπημένο χόμπιτ, Μπίλμπο Μπάγκινς, επιστρέφει στο θεαματικό σίκουελ της εμπνευσμένης από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ιστορίας, σε σκηνοθεσία του Πίτερ Τζάκσον.


3. Ελίτ

Ένας αυστηρός διευθυντής και τέσσερις νέοι μαθητές καταφθάνουν στο Λας Ενθίνας και μαζί τους έρχονται νέα ρομαντικά ειδύλλια, έντονες φήμες και ένα ολόφρεσκο μυστήριο.


2. Sex/life

Το τολμηρό παρελθόν μιας γυναίκας συγκρούεται με τη σημερινή της κατάσταση ως παντρεμένης με παιδιά, καθώς φαντασιώνεται διαρκώς τον πρώην της που επιστρέφει στη ζωή της.


1. Too Hot To Handle

Στις ακτές του παραδείσου, πανέμορφοι εργένηδες γνωρίζονται και συναναστρέφονται. Όμως, για να κερδίσουν το βραβείο των 100.000 δολαρίων πρέπει να απέχουν από το σεξ.

Beckett: Η πρώτη ταινία του Netflix που γυρίστηκε εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα! Τι θα δούμε τον Ιούλιο στο Netflix;

Επιτέλους, το πρώτο trailer του "Beckett" έφτασε και αν δε σας λέει κάτι το όνομα είναι η ταινία που γνωρίζαμε ως "Born To Be Murdered" και είχε κάνει άνω-κάτω το κέντρο της Αθήνας πριν από δύο χρόνια. Πρόκειται, επίσης, για την πρώτη ταινία του Netflix που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε Ελλάδα και σε μέρη όπως τα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια, και την Καλαμπάκα.

Το πρώτο trailer είναι καταιγιστικό και δείχνει πως ξεκινάει το πολιτικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τους John David Washington (TENET, Malcolm & Marie) και Alicia Vikander (The Danish Girl, Tomb Raider), σε σκηνοθεσία Ferdinando Cito Filomarino και παραγωγή του Luca Guadagnino του Call Me By Your Name.

Δείτε με την ευκαιρία κι αυτό: Είσαι λάτρης των tatto: Αυτό είναι το νέο reality του Netflix που θα σε καθηλώσει!

Beckett: Η πρώτη ταινία του Netflix που γυρίστηκε εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα!

Η υπόθεση του Beckett κάνει το γύρο της Ελλάδας
Οι δυο τους υποδύονται ένα ζευγάρι, ονόματι Beckett και April αντίστοιχα, που πηγαίνει διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ήπειρο. Μετά από ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Ελλάδα, ο Μπέκετ, ένας Αμερικανός τουρίστας, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας επικίνδυνης πολιτικής συνωμοσίας και ενός ανθρωποκυνηγητού, προσπαθώντας να σωθεί.

BeckBeckett: Η πρώτη ταινία του Netflixett: Η πρώτη ταινία του Netflix που γυρίστηκε εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα!

Μαζί τους στο βασικό cast παίζουν επίσης ο Boyd Holbrook, γνωστός από τις πρώτες σεζόν του "Narcos", το "Logan", το "Predator" και το "In the Shadow of the Moon", καθώς και η Vicky Krieps του "The Phantom Thread". Επίσης, το cast θα περιλαμβάνει και Έλληνες ηθοποιούς όπως τον Μάκη Παπαδημητρίου (Suntan), τον Γιώργο Πυρπασσόπουλο, που πρόσφατα είδαμε στο "Monday" πλάι στους Sebastian Stan και Denise Gough, την Daphne Alexander, τον Πάνο Κορώνη, τον Λεονάρντο Θίμο και τη Λένα Κιτσοπούλου.

Δείτε τη νέα αφίσα με άρωμα Αθήνας

Beckett: Η πρώτη ταινία του Netflix

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το Beckett;

Το Beckett πλέον γνωρίζουμε πως θα προβάλλεται από τις 13 Αυγούστου στο ελληνικό Netflix.

Δείτε το trailer στο Athensmagazine.gr:

Netflix : Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Ιούλιο (2021)

Δώδεκα σειρές, δεκατρείς ταινίες και επτά ντοκιμαντέρ έρχονται τον Ιούλιο στο Netflix. Ξεχωρίζει το πρωτότυπο πρότζεκτ του Fear Street με τις τρεις ταινίες να κάνουν πρεμιέρα κάθε Παρασκευή.

Τη λίστα με το νέο περιεχόμενο που φέρνει ο Ιούλιος του 2021, ανακοίνωσε το Netflix με δώδεκα σειρές, δεκατρείς ταινίες και επτά ντοκιμαντέρ. Ξεχωρίζει το πρωτότυπο πρότζεκτ του Fear Street με τις τρεις ταινίες να κάνουν πρεμιέρα κάθε Παρασκευή.

Tο Horror στοιχείο του Ιουλίου έρχεται να τονίσει ακόμα περισσότερο το Classic Horror Story που κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουλίου.

Netflix: Το πρώτο τρέιλερ από το «Καστανάνθρωπος» - Ποιες σειρές βρίσκονται στο ελληνικό Top10 της εβδομάδας;

Ακολουθεί το trailer των νέων κυκλοφοριών και αμέσως μετά η λίστα με το περιεχόμενο.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Generation 56k (01/7/2021)

Έχοντας έρθει κοντά κατά τη διάρκεια της εποχής 56K, η Ματίλντα και ο Ντάνιελ συναντιούνται ξανά τυχαία δύο δεκαετίες μετά. Μπορεί η φιλία τους να εξελιχθεί σε κάτι άλλο;

Young Royals (01/7/2021)

Ο πρίγκιπας Βίλχελμ προσαρμόζεται στη ζωή σε ένα κορυφαίο οικοτροφείο, το Χίλερσκα, και βλέπει ότι το να ακολουθεί την καρδιά του είναι πιο απαιτητικό απ’ ό,τι περίμενε.

Mortel: Season 2 (02/7/2021)

Όταν ο Ομπέ επιστρέφει —με νέα, τρομακτική μορφή— και ξεκινά να συγκεντρώνει έναν στρατό ακολούθων στο σχολείο, ο Σοφιάν, ο Βίκτορ και η Λουίζα παλεύουν να αποτρέψουν μια καταστροφή.

Atypical: Season 4 (09/7/2021)

Με την Κέισι και τον Σαμ να ετοιμάζονται να φύγουν απ’ το σπίτι, όλα τα μέλη της οικογένειας Γκάρντνερ αντιμετωπίζουν σημαντικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματά τους.

Virgin River: Season 3 (09/7/2021)

Η Μελ και τα αγαπημένα της πρόσωπα στο Βέρτζιν Ρίβερ αλληλοστηρίζονται, ενώ αντιμετωπίζουν όλων των ειδών τα προβλήματα: έναν θάνατο, μια φωτιά, καβγάδες, χωρισμούς κ.ά.

Biohackers: Season 2 (09/7/2021)

Ο χαμένος χρόνος και τα ενοχλητικά οράματα στοιχειώνουν τη Μία, καθώς παλεύει να καταλάβει τις ξαφνικές αλλαγές στη ζωή της και τον λόγο που δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα.

Never Have I Ever: Season 2 (15/7/2021)

Η νέα ερωτική της ζωή, ένα νέo πρόσωπο στο σχολείο και νέοι λόγοι για τσακωμούς με τη μαμά δίνουν στην Ντέβι ευκαιρίες για γενναίες κινήσεις και αμφισβητήσιμες αποφάσεις.

Sky Rojo: Σεζόν 2 (23/7/2021)

Η αδρεναλίνη και η δράση επιστρέφουν στη θέση του οδηγού στη δεύτερη σεζόν του “Sky Rojo” από τους δημιουργούς της “Τέλειας Ληστείας”.

How to Sell Drugs Online (Fast): Season 3 (Έρχεται τον Ιούλιο)

Όταν η υγεία του Λένι χειροτερεύει, τα παιδιά βάζουν στο πλάι τις διαφορές τους και μαζεύουν χρήματα για τη θεραπεία του. Αλλά εμφανίζονται νέες απειλές.

The Snitch Cartel: Origins (28/7/2021)

Το ’70 και το ’80, δύο αδέρφια αντιμετωπίζουν οικογενειακά και προσωπικά θέματα, κυνηγώντας έναν φιλόδοξο στόχο: να γίνουν οι κορυφαίοι ναρκοβαρόνοι της Κολομβίας.

Glow Up: Σεζόν 3 (30/7/2021)

Σε αυτό το διαγωνιστικό σόου, φιλόδοξοι μακιγιέρ περνούν δοκιμασίες γεμάτες χρώματα με την ελπίδα να κάνουν καριέρα στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Outer Banks: Σεζόν 2 (30/7/2021)

Στη δεύτερη σεζόν η παρέα δοκιμάζεται περισσότερο από ποτέ, καθώς έρχονται νέες καλοκαιρινές περιπέτειες.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Fear Street Part 1: 1994 (02/7/2021)

Μετά από μια σειρά φρικαλέων δολοφονιών, μια έφηβη και η παρέα της τα βάζουν με μια μοχθηρή δύναμη που στοιχειώνει την πόλη τους για αιώνες. Καλώς ήρθατε στο Σεϊντισάιντ.

Major Grom: Plague Doctor (07/7/2021)

Όταν μια σειρά φόνων από έναν μασκοφόρο εκδικητή προκαλεί χάος στην πόλη, ένας ντετέκτιβ και ο άπειρος συνεργάτης του είναι οι μόνοι που μπορούν να τον σταματήσουν.

Fear Street Part 2: 1978 (09/7/2021)

Στην καταραμένη πόλη του Σεϊντισάιντ, η μανία ενός δολοφόνου τρομοκρατεί μια κατασκήνωση και μετατρέπει ένα διασκεδαστικό καλοκαίρι σε φρικιαστική μάχη για επιβίωση.

How I Became a Superhero (09/7/2021)

Σε έναν κόσμο όπου συνυπάρχουν άνθρωποι και υπερήρωες, ένας μοναχικός μπάτσος συνεργάζεται με μια έξυπνη ντετέκτιβ για να διαλευκάνουν μια σκοτεινή σκευωρία.

Last Summer (09/7/2021)

Στη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών σε μια παραλιακή πόλη, ο 16χρονος Ντενίζ αναζητά τη ζεστασιά του παιδικού του έρωτα και συμμετέχει σε ένα ερωτικό τρίγωνο.

A Classic Horror Story (14/7/2021)

Οι επιβάτες ενός λεωφορείου δολοφονούνται με τελετουργικό τρόπο ο ένας μετά τον άλλο σε μια ιστορία τρόμου που δεν της λείπει ούτε η ένταση ούτε οι ακραίες σκηνές.

The Guide to the Perfect Family (14/7/2021)

Ένα ζευγάρι στο Κεμπέκ βιώνει τα προβλήματα, την πίεση και τις υψηλές προσδοκίες της ανατροφής παιδιών σε μια κοινωνία με εμμονές για την επιτυχία και τα social media.

Fear Street Part 3: 1666 (16/7/2021)

Σκοτεινά μυστικά. Ανείπωτο κακό. Ο ανελέητος κόσμος του 1666 κρύβει την αλήθεια μια δυνατής κατάρας – και το κλειδί για το μέλλον μιας πόλης.

Τσερνόμπιλ 1986 (21/7/2021)

Αφού ξαναβρίσκει μια χαμένη αγάπη, ο πυροσβέστης Αλεξέι αποσύρεται για να ζήσει μια απλή ζωή, αλλά η καταστροφή στο Τσερνόμπιλ τον ωθεί ξανά στον κίνδυνο.

Blood Red Sky (23/7/2021)

Σε μια υπερατλαντική πτήση με τον γιο της, μια μυστηριώδης άρρωστη γυναίκα εξαπολύει το σκοτεινό μυστικό της, όταν τρομοκράτες επιχειρούν να καταλάβουν το αεροπλάνο.

The Last Letter From Your Lover (23/7/2021)

Μια δημοσιογράφος βρίσκει κάποια ερωτικά γράμματα από τη δεκαετία του ’60 και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο ενός μυστικού δεσμού. Από μυθιστόρημα της Τζότζο Μόις.

Resort to Love (29/7/2021)

Για να ξεπεράσει έναν χωρισμό, μια τραγουδίστρια αποφασίζει να τραγουδήσει σε ένα τροπικό θέρετρο που θυμίζει παράδεισο – μέχρι που καταφτάνουν δύο απρόσμενοι επισκέπτες.

The Last Mercenary (30/7/2021)

Είκοσι πέντε χρόνια μετά τη συμφωνία του με τη Γαλλική Μυστική Υπηρεσία για την προστασία του γιου του, ένας πράκτορας αναγκάζεται να σταματήσει να κρύβεται.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

Audible: Δύναμη Ψυχής (01/7/2021)

Ο Αμάρι Μακένστρι-Χολ και οι συμπαίκτες του στο Σχολείο Κωφών του Μέριλαντ κυνηγούν την επιτυχία στο ποδόσφαιρο, βιώνοντας παράλληλα προσωπικές δυσκολίες και δράματα.

Cat People (07/7/2021)

Οι λάτρεις των γατών είναι πολλοί και διαφορετικοί, αλλά μοιράζονται μια κοινή αγάπη για τα χαριτωμένα αιλουροειδή. Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ δείχνει τις ιστορίες τους.

Dogs: Season 2 (07/7/2021)

Η αγάπη για τα σκυλιά τους –και η αγάπη των σκύλων τους προς αυτούς– γίνεται σωτήρια για έναν αστροναύτη, έναν Βραζιλιάνο ιερέα, έναν βοηθό ενός μπουλντόγκ-μασκότ κ.ά.

Heist: Απίστευτες Ληστείες (14/7/2021)

Εκατομμύρια μετρητά και σπάνια μπέρμπον κάνουν φτερά. Δείτε πώς καθημερινοί άνθρωποι σχεδόν γλιτώνουν από αυτές τις απίστευτες ληστείες σε μια σειρά αληθινών εγκλημάτων.

Explained: Season 3 (16/7/2021) – νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα

Από γαλαζοαίματους και μεγάλες δηλώσεις, μέχρι σκύλους και πλαστικές επεμβάσεις, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ με διάσημους αφηγητές παρουσιάζει πολλά συναρπαστικά θέματα.

The Movies That Made Us: Season 2 (23/7/2021)

Μάθετε την αληθινή ιστορία αξέχαστων, διαχρονικών μπλοκμπάστερ. Ηθοποιοί, σκηνοθέτες και εκπρόσωποι του χώρου μάς συντροφεύουν σε ένα διασκεδαστικό ταξίδι.

Myth & Mogul: John DeLorean (30/7/2021)

Με συνεντεύξεις και ακυκλοφόρητο υλικό που έχει γυρίσει ο Ντι Έι Πενεμπέικερ, αυτό το ντοκιμαντέρ εξερευνά την άνοδο και την πτώση ενός θρύλου της αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

We The People (04/7/2021)

Μάθετε τα βασικά για τα δικαιώματα και την υπηκοότητα με τραγούδια από διάσημους καλλιτέχνες όπως οι Τζανέλ Μονέ, H.E.R., Άνταμ Λάμπερτ, Μπράντι Καρλάιλ και άλλους.

The Water Man (09/7/2021)

Θέλοντας απεγνωσμένα να βοηθήσει την άρρωστη μητέρα του, ο 11χρονος Γκάνερ φεύγει από το σπίτι αναζητώντας το μυθικό πλάσμα που ίσως έχει τη δύναμη να νικήσει τον θάνατο.

Ridley Jones (13/7/2021)

Η φιλοπερίεργη Ρίντλεϊ και οι φίλοι της προστατεύουν τους θησαυρούς του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και διαφυλάσσουν το μαγικό μυστικό του: τη νύχτα όλα ζωντανεύουν!

Johnny Test (16/7/2021)

Πόσους μπελάδες μπορούν άραγε να προκαλέσουν ένα ευρηματικό αγόρι, το πιστό σκυλί του και δύο αδελφές που λατρεύουν την επιστήμη; Αυτό μάλλον είναι πρόκληση!

Trollhunters: Rise of the Titans (21/7/2021)

Ήρωες από τα “Κυνηγοί Tρολ”, “Tρεις από το Πουθενά” και “Οι Μάγοι” ενώνονται ενάντια ενός εχθρού που απειλεί να καταλάβει τους κόσμους τους και να καταστρέψει τη Γη.

A Second Chance: Rivals! (23/7/2021)

Σε αυτό το σίκουελ, η μεγάλη πλέον Μάντι τραυματίζεται, χάνει τους Ολυμπιακούς και αρχίζει να προπονεί μια ομάδα ελίτ αθλητριών για να αντιμετωπίσουν τις αντιπάλους τους.

Mighty Express: Σεζόν 4 (27/7/2021)

Η περιπέτεια συνεχίζεται με μια ομάδα τρένων και τους μικρούς τους φίλους που ξεπερνούν μπελάδες στις ράγες με σπιρτάδα και ομαδικό πνεύμα!

Centaurworld (30/7/2021)

Προσπαθώντας να επιστρέψει στον έμπιστο καβαλάρη του, ένα ατρόμητο άλογο ταξιδεύει σε έναν πανέμορφο κόσμο γεμάτο μαγεία, περιπέτεια και κενταύρους που τραγουδάνε.

Πυροβόλησε και διαμέλισε τον σύζυγό της -Το ανατριχιαστικό έγκλημα που συγκλόνισε τη Βραζιλία έρχεται στο Netflix

Το 2016, ένα ανατριχιαστικό έγκλημα συγκλόνισε τη Βραζιλία. Η Ελίζι Ματσουνάγκα πυροβόλησε και διαμέλισε τον πλούσιο σύζυγό της.

Το Netflix ασχολήθηκε με αυτή την υπόθεση και ετοίμασε μια σειρά ντοκιμαντέρ, στην οποία προβάλλεται και συνέντευξη της καθ' ομολογίαν δολοφόνου. «Εξακολουθώ να μην μπορώ να εξηγήσω το συναίσθημα που με έκανε να τραβήξω τη σκανδάλη», δηλώνει η Ελίζι Ματσουνάγκα, πάνω από εννιά χρόνια μετά τη δολοφονία και τον διαμελισμό του συζύγου της, Μάρκος Ματσουνάγκα.

Για πρώτη φορά μετά την υπόθεση, σπάει τη σιωπή της σε μια συνέντευξη για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix, «Ελίζι Ματσουνάγκα: Ήταν μια φορά ένα έγκλημα», η οποία κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου. Το τρέιλερ, που κυκλοφόρησε την Τρίτη 15 Ιουνίου, περιέχει μαρτυρίες από την ίδια, τα μέλη της οικογένειας και τους συναδέλφους της αλλά και του θύματος, καθώς και από εμπειρογνώμονες που παρακολούθησαν τις έρευνες, συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων, των δικηγόρων υπεράσπισης, των εισαγγελέων και ειδικών εγκληματολόγων.

Στα τέσσερα επεισόδια, διάρκειας 50 λεπτών το καθένα, η παραγωγή επανεξετάζει, επίσης, το παρελθόν της Ελίζι, από την παιδική της ηλικία στο Σοπινζίνιο, μια μικρή πόλη στον Παρανά, έως την ταραγμένη σχέση της με τον επιχειρηματία πριν από τη δολοφονία του. Φέρνει επίσης στο φως τις λεπτομέρειες που ακολούθησαν το έγκλημα, από τις απόπειρες συγκάλυψής του μέχρι την αποκάλυψη, μέσω της ομολογίας, τη σύλληψη, τη δίκη το 2016, καθώς και τις προσωρινές άδειες που παραχωρήθηκαν από τους νόμους της Βραζιλίας, κατά τις οποίες η γυναίκα συνοδευόταν από το κινηματογραφικό συνεργείο.

Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix:
Η παραγωγή της σειράς ντοκιμαντέρ γίνεται από την Boutique Filmes για το Netflix και η σκηνοθεσία από την Ελίζα Καπάι, η οποία δηλώνει: «Ένιωσα μια μεγάλη ηθική ευθύνη να σκηνοθετήσω αυτήν τη σειρά. Όχι μόνο για την οικογένεια και τους φίλους του Μάρκος που υπέφεραν από αυτήν την τραγωδία, αλλά και για την οικογένεια της Ελίζι, για τα άτομα που δεν ήξεραν τίποτα για την υπόθεση, αλλά που επίσης υποφέρουν από τις συνέπειές της μέχρι σήμερα».

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    06:40 (105' - PG-13)
    Χωρίς Μάρτυρες
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    06:45 (80' - PG)
    Μαρίνα
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    The Diplomat Ε4
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    07:30 (110' - PG)
    Ο Άλλος Δουμάς
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (65' - PG-13)
    Blue Lights Κ1 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    08:05 (120' - PG)
    Μια Ζωή την Έχουμε
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    08:25 (105' - PG-13)
    Έρωτας αλά Καταλανικά
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    09:05 (55' - PG-13)
    Magnum P.I. Κ5 Ε12
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    09:20 (100' - PG-13)
    Adopt a Daddy
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    Walker Κ4 Ε3
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    10:05 (90' - PG)
    Η Ωραία των Αθηνών
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    10:10 (115' - PG-13)
    Breaking Up in Rome
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    11:00 (90' - PG-13)
    Οικογενειακές Ανισορροπίες
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (60' - PG-13)
    Bayern Munich: Rise of a Legend Ε2
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    11:35 (110' - PG)
    Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    12:00 (65' - PG-13)
    Viola Κ1 Ε5
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    12:05 (115' - PG-13)
    Νοσταλγία
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    12:30 (120' - PG-13)
    Μαντάμ Μποβαρί
    Εποχής
  • COSMOTECinema4HD
    13:05 (55' - PG-13)
    The Diplomat Ε5
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    13:25 (100' - PG)
    Η Καφετζού
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (125' - PG-13)
    Love & Mercy
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (125' - PG-13)
    Love & Mercy
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema1HD
    14:30 (105' - PG)
    Τα Χρονικά του Σπάιντεργουικ
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    Magnum P.I. Κ5 Ε13
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    15:05 (105' - PG)
    Ο Φαντασμένος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (60' - PG-13)
    Bayern Munich: Rise of a Legend Ε3
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    16:05 (105' - PG-13)
    Επιτέλους, Λίγη Σοβαρότητα Κύριε Σέρλοκ Χολμς
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    16:15 (115' - PG-13)
    Έρωτας και... Τίποτα Άλλο
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    16:50 (105' - PG)
    Δεσποινίς Ετών 39
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - PG-13)
    Blue Lights Κ1 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    17:50 (105' - R)
    Σουζάνα με Σκοτώνεις
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ4 Ε1
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    18:10 (110' - PG-13)
    Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    18:30 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ4 Ε2
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema3
    18:35 (95' - PG)
    Φτωχαδάκια και Λεφτάδες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε9
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    19:35 (105' - R)
    Η Ομηρία
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    20:00 (60' - R)
    Watch Next Κ3 Ε26
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε5
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:10 (110' - PG-13)
    Ο Εραστής
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (135' - PG-13)
    Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    21:00 (30' - PG-13)
    Big Mood Κ1 Ε2
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Hollywood on Set
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    21:30 (30' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε8
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    22:00 (80' - PG)
    Η Θεία απ' το Σικάγο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (130' - R)
    Double Down South
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (130' - R)
    Double Down South
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (80' - PG)
    Η Θεία απ' το Σικάγο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (130' - R)
    Double Down South
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (130' - R)
    Double Down South
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (45' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε10
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    23:15 (105' - R)
    Οι Αναλώσιμοι 4
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    23:15 (105' - R)
    Οι Αναλώσιμοι 4
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    23:20 (105' - R)
    Νόμος 4000
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    23:20 (105' - R)
    Νόμος 4000
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    23:45 (45' - PG-13)
    Last Week Tonight Κ11 Ε8
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    23:45 (45' - PG-13)
    Last Week Tonight Κ11 Ε8
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema2HD
    00:10 (105' - R)
    Η Κόρη του Βασιλιά του Βάλτου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    00:30 (50' - R)
    The Walking Dead: The Ones Who Live Ε6
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    01:00 (185' - NC-17)
    Βαβυλώνα
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    01:05 (105' - R)
    Ερωτικές Ιστορίες
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    01:20 (50' - R)
    Erinyes Κ1 Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    01:55 (125' - R)
    Η Συγκάλυψη
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    02:10 (50' - R)
    Moonhaven Ε3
    Επιστ. Φαντασίας
  • COSMOTECinema3
    02:50 (100' - PG)
    Οι Σουλιώτες
    Ιστορική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε9
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε5
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema2HD
    04:00 (100' - R)
    Julieta
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    04:05 (85' - R)
    Hobo with a Shotgun
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    04:30 (105' - R)
    Πίσω Πόρτα
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    05:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    05:30 (95' - R)
    Ακατάλληλο για Ανηλίκους
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    05:40 (110' - PG-13)
    Ο Θεός Μαζί της
    Μιούζικαλ
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ

Ροή ειδήσεων

Share