Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή που δεν είδαμε, οι ανατροπές του 3ου κύκλου και ένας θάνατος

Η Μυρσίνη «ρίχτηκε» στον Μιλτιάδη

12 Ιουνίου 2021 08:33
Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή που δεν είδαμε, οι ανατροπές του 3ου κύκλου και ένας θάνατος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι Άγριες Μέλισσες τελείωσαν, τουλάχιστον ο δεύτερος κύκλος, καθώς από Σεπτέμβριο θα παρακολουθήσουμε την 3η σεζόν της δημοφιλούς σειράς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το ενδιαφέρον για το παρελθόν αλλά και το μέλλον της ιστορίας στο Διαφάνι έχει ατονίσει, ίσα ίσα. Παράλληλα, δείτε τη «θρυλική» σειρά τώρα... σε playmobil.

Ενδιαφέρον, λοιπόν, παρασκήνιο για τα όσα γίνονται στο Διαφάνι και παρακολουθούμε στη σειρά του ΑΝΤ1 μεταφέρει το βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη, σεναριογράφου της δημοφιλούς σειράς, με τίτλο «Άγριες Μέλισσες, το πρώτο πέταγμα».

Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή που δεν είδαμε, οι ανατροπές του 3ου κύκλου και ένας θάνατος

Σύμφωνα με όσα γράφει στο βιβλίο η Μελίνα Τσαμπάνη, η Μυρσίνη εκτός του ότι πρόσεχε τα παιδιά του Μιλτιάδη, τον Γιάννο και τον Λάμπρο, όταν πέθανε η σύζυγος του Μιλτιάδη, η Ευγενία από φυματίωση, το ίδιο έκανε και όσο έλειπε ο Μιλτιάδης στο Ελληνο-Αλβανικό μέτωπο για να πολεμήσει τους Ιταλούς. Σημειώνεται, πως ο Μιλτιάδης μαζί με τα παιδιά του έμειναν όλοι μαζί στο Σεβαστέϊκο, μετά τον θάνατο της γυναίκας του.

Μάλιστα, λίγο πριν φύγει για τον πόλεμο ο Μιλτιάδης, η Μυρσίνη, εντυπωσιασμένη από τον ηρωισμό του και καθότι ήταν εμφανίσιμος, του «ρίχτηκε», θέλοντας μια νύχτα πάθους μαζί του, με τον Μιλτιάδη να την απομακρύνει και μάλιστα έντονα ενοχλημένος, προειδοποιώντας πως αν το συνέχιζε, θα το έλεγε στον αδερφό του Δούκα. Η Μυρσίνη, απομακρύνθηκε από το δωμάτιο του Μιλτιάδη, όπου πήγε μες στη νύχτα και ενώ όλοι στο σπίτι κοιμόντουσαν, φανερά δυσαρεστημένη και εκνευρισμένη μαζί του…

Οι ανατροπές του 3ου κύκλου των «Άγριων Μελισσών»

Ο Γιώργος Σουξές, ο ηθοποιός με τα χιλιόμετρα στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ο «Προύσαλης» των «Άγριων Μελισσών» μιλάει για όσα δεν ξέρατε για αυτόν και με όσα λέει θα κάνει τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς να περιμένουν με αγωνία.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, γεμάτος ταλέντο και ασίγαστη όρεξη για δημιουργία. Η πορεία του από τα νεανικά του χρόνια μέχρι και σήμερα αξιοζήλευτη, αφού υπηρετεί μακριά από ωφελιμιστικές φιλίες και δημόσιες σχέσεις αυτό που ονειρεύτηκε.

Ξαναστήνουν τη ζωή τους Ελένη και Λάμπρος - Το τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους στον 3ο κύκλο

Οι «Άγριες Μέλισσες» οδηγούνται ολοταχώς στον τρίτο τους κύκλο και, φυσικά, η ιστορία της Λενιώς και του Λάμπρου θα είναι από τις βασικές για ακόμη μια φορά στη σειρά του ΑΝΤ1.

Διά πυρός και σιδήρου έχει περάσει η σχέση της Ελένης και του Λάμπρου όλα αυτά τα χρόνια καθώς η μια αναποδιά διαδεχόταν την άλλη και πάντα κάτι έστεκε εμπόδιο ανάμεσά τους. Η αρχή έγινε όταν ήταν μικροί, που οι πατεράδες τους δεν τους ήθελαν μαζί καθώς πίστευαν πως έχουν συγγένεια, λόγω της Δρόσως.

Στη συνέχεια, μετά από πολλά χρόνια, ο Λάμπρος επέστρεψε στο Διαφάνι παντρεμένος με τη Θεοδοσία, ενώ η Ελένη ήταν ήδη η χήρα του Σέργιου Σεβαστού. Υστερα μπήκε στη ζωή τής Σταμίρη ο Θωμάς Κυπραίος που προσπάθησε με κάθε τρόπο να εμποδίσει τη γυναίκα που αγάπησε να είναι με τον άντρα που εκείνη πάντα ήθελε να είναι μαζί.

Παράλληλα και η Θεοδοσία στάθηκε πολλές φορές εμπόδιο, με αποκορύφωμα την απειλή που της έκανε με τον φόνο του Σέργιου, αναγκάζοντας την Ελένη να παραδοθεί για το έγκλημά της. Η ίδια καταδικάστηκε σε ισόβια και μέσα στη φυλακή (για τα έξι χρόνια που τελικά έμεινε) βασανίστηκε και βιάστηκε επανειλημμένα. Οταν αποφυλακίστηκε, πάλι δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για εκείνη καθώς οι φόνοι και οι εφιάλτες των όσων έζησε δεν την άφηναν σε ηρεμία! Και όταν για ένα διάστημα ήρθε η ηρεμία, αυτή μετά χάλασε από τον Δούκα που συνέχιζε να της κάνει τη ζωή κόλαση!

Ομως πάντα δίπλα της, πιστός φύλακας-άγγελός της ήταν ο Λάμπρος, που ακόμα και τις πιο σκοτεινές της στιγμές δεν της άφηνε λεπτό το χέρι και γινόταν για εκείνη το στήριγμα που είχε ανάγκη! Ετσι θα γίνει και τώρα στην τρίτη σεζόν, που και οι δύο έχοντας χάσει πια τα πάντα, θα κρατηθούν ξανά από το χέρι και αποφασισμένοι να κερδίσουν, θα παλέψουν μέχρι το τέλος για να τα καταφέρουν! Θα είναι άραγε αυτή τη φορά ευτυχισμένο το φινάλε για Ελένη και Λάμπρο;

Ακόμα είναι νωρίς για να το γνωρίζουν και οι ίδιοι οι σεναριογράφοι, αλλά το σίγουρο είναι πως έχουν περάσει από σαράντα κύματα και η ζωή τούς χρωστάει κάποια στιγμή να ζήσουν την απόλυτη ευτυχία! Ομως για να φτάσουν εκεί θα πρέπει πρώτα να περάσουν κι από άλλες δυσκολίες, που όμως θα τις ξεπεράσουν μένοντας πάντα ενωμένοι και ερωτευμένοι...

Οταν η Μυρσίνη έμαθε την αλήθεια για τον φόνο του γιου της, ότι δηλαδή και οι τρεις αδελφές τον σκότωσαν, έδωσε εντολή να τους βάλουν φωτιά και να τις κάψουν προκειμένου να τις εκδικηθεί! Ομως τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα υπολόγιζε καθώς νεκρός τελικά έπεσε ο Μιλτιάδης, ενώ οι Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω κατάφεραν να βγουν ζωντανές από τη μεγάλη φωτιά! Οι τρεις αδελφές δεν έχουν πια τίποτα! Ούτε σπίτι, ούτε χωράφια για να μπορέσουν να βγάλουν τα προς το ζην.

Η Ελένη παλεύει να βρει λύση και τα καταφέρνει έχοντας στήριγμα τον ήδη ταλαιπωρημένο Λάμπρο, που για άλλη μία φορά αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει έναν δικό του και αγαπημένο του άνθρωπο. Προς το παρόν όλοι μαζί θα μένουν στο σπίτι του Μιλτιάδη, αλλά στη συνέχεια Ελένη και Λάμπρος θα φτιάξουν το νέο τους σπιτικό από την αρχή (το καμένο σπίτι των Σταμίρη) και θα φροντίσουν να αποκτήσουν μερικά στρέμματα χωράφια ώστε να δουλεύουν. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, και στον τρίτο κύκλο της σειράς η Ελένη θα βρεθεί αντιμέτωπη με δυσάρεστες εκπλήξεις, ακόμα και με τη φυλακή, καθώς ο ερχομός του χουντικού Ακύλλα Μεγαρίτη μόνο προβλήματα θα της φέρει.

Κι αυτό γιατί θα παίρνει εντολές εξόντωσης από τον Δούκα Σεβαστό που θα ζει μόνιμα πια στη Λάρισα μαζί με τη Μυρσίνη, ώστε να μην κινεί τις υποψίες. Ομως αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά καθώς στο πλευρό της Ελένης και του Λάμπρου θα βρίσκονται ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής. Παράλληλα το ζευγάρι θα συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση ενός παιδιού. Ξέρει πως παρά τις δυσκολίες στο τέλος θα τα καταφέρει.

Μπελάδες για το ζευγάρι - Το τρίτο πρόσωπο της σχέσης τους

Δεν πρόλαβε καλά καλά να πέσει η αυλαία του δεύτερου κύκλου της σειράς Άγριες Μέλισσες, και τα spoiler και οι ανατροπές για τον τρίτο κύκλο άρχισαν ήδη να δημοσιεύονται.

Όπως είπε άλλωστε ο σκηνοθέτης της σειράς, «όλες οι ιστορίες της δεύτερης σεζόν τελειώνουν εκεί. Κουβαλούν τα τραύματά τους οι ήρωες, βέβαια, αλλά είναι σαν να ξεκινάμε από την αρχή τη σειρά στην τρίτη σεζόν».Αν και ο δεύτερος κύκλος έκλεισε με μια νότα αισιοδοξίας, με την τελευταία σκηνή, όπου ο Λάμπρος λέει στη Λενιώ: «Θα είμαστε καλά, θα είμαστε ευτυχισμένοι, θα είμαστε μαζί. Όπως σου υποσχέθηκα», η ευτυχία τους δεν θα κρατήσει πολύ.

Οι δημιουργοί της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, σε συνέντευξη που δίνουν στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Γρηγόρη Μελά, κάνουν κάποιες σημαντικές αποκαλύψεις για την τρίτη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες.

Όπως αποκαλύπτεται, στον νέο κύκλο θα δούμε να φτάνει στο Διαφάνι ένας χαρακτήρας που υπάρχει στο βιβλίο Άγριες Μέλισσες – Το πρώτο πέταγμα: ο πρώτος… επίσημος αρραβωνιαστικός της Ελένης. Πώς ακριβώς είχε μπει στη ζωή της, πώς τον αρραβωνιάστηκε η Ελένη ενώ η καρδιά της ανήκε πάντα στον Λάμπρο, αλλά και πώς είχε αντιδράσει ο ίδιος ο Λάμπρος αναφέρονται λεπτομερώς στο βιβλίο. Ένας ακέραιος χαρακτήρας, που μπαίνει δυναμικά στον 3ο κύκλο και θα αναστατώσει το ζευγάρι και όχι μόνο…

Σύμφωνα με το βιβλίο, πρόκειται για τον Ζάχο Λυκογιάννη, γιο της Μάρως, μιας γυναίκας που στάθηκε πολύ στην Ελένη μετά τον θάνατο της μητέρας της. Η Μάρω βοηθούσε την Ελένη, όχι μόνο με τα μαθήματα του σχολείου, αλλά τη δίδαξε να βασίζεται και στις δυνάμεις της, να πιστεύει στον εαυτό της…

Ο Ζάχος, με ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, οφείλει τη ζωή του στον Λάμπρο και την Ελένη κι αυτό δεν το ξεχνά. Επίσης, ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Ελένη, αλλά δεν τολμούσε να της πει το παραμικρό, γιατί ήξερε τη λατρεία της για τον Λάμπρο. Όταν όμως ο Λάμπρος, ως φοιτητής και αργότερα νεαρός δάσκαλος, βγήκε από τη ζωή της Ελένης, γιατί έτσι του είχαν επιβάλει ο Μιλτιάδης και ο Γιώργης Σταμίρης, τότε ο Ζάχος αποκάλυψε στη φίλη του τα πραγματικά του αισθήματα… Και η Ελένη αποφάσισε να τον αρραβωνιαστεί! Δεν παντρεύτηκαν γιατί ο Ζάχος, ως νεαρός στρατιωτικός, θα έπαιρνε μετάθεση σε νησί και η Ελένη δεν ήθελε να αφήσει το Διαφάνι.

Τώρα, όμως, ο Ζάχος επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες. Η παραγωγή δεν έχει κλείσει ακόμα τον ηθοποιό που θα τον ενσαρκώσει, περνά όμως από κάστινγκ πολλά «άφθαρτα» στην μικρή οθόνη πρόσωπα, που προέρχονται από το θέατρο.

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema3
    06:00 (105' - PG)
    Το Τελευταίο Ψέμα
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Domino Day Ε5
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema2HD
    06:35 (120' - PG)
    Αγαπημένη μου, Γκέισα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    06:50 (100' - PG-13)
    Ο Τενόρος
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    The Equalizer Κ4 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    07:45 (90' - PG)
    Ζητείται Τίμιος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - R)
    Ghosts of Beirut Ε2
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    08:30 (100' - PG-13)
    It Only Takes a Night
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    08:35 (80' - G)
    Ο Μύθος της Σαρίλα
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Heat Ε1
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    09:15 (90' - PG)
    Κρίμα το Μπόι σου
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    09:55 (110' - PG-13)
    Διασχίζοντας την Έρημο
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    After the Flood Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    10:10 (70' - PG)
    Adolfo
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    10:45 (80' - PG)
    Κακός, Ψυχρός και Ανάποδος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (50' - PG-13)
    The Bay Κ4 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    11:20 (160' - PG-13)
    Ο Άγγλος Ασθενής
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema2HD
    11:45 (100' - PG-13)
    Bhopal: Μία Προσευχή για τη Βροχή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    11:50 (35' - PG-13)
    Fleeting Lies Ε5
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema3
    12:05 (95' - PG)
    Το Γέλιο Βγήκε απ' τον Παράδεισο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    12:25 (35' - PG-13)
    Fleeting Lies Ε6
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (65' - R)
    Ghosts of Beirut Ε3
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    13:25 (100' - PG-13)
    Το Τηλεφώνημα που Σκοτώνει
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema3
    13:40 (85' - PG)
    Τα Κίτρινα Γάντια
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (120' - PG)
    Οι Δρόμοι της Φωτιάς
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (120' - PG)
    Οι Δρόμοι της Φωτιάς
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    14:05 (55' - PG-13)
    Heat Ε2
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (120' - PG-13)
    The Traveller Κ2 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    15:05 (110' - PG)
    Γεύση από Ελλάδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    15:05 (50' - PG)
    Billionaires Who Made Our World: Bill Gates
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema2HD
    15:55 (95' - PG-13)
    Love in Taipei
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    16:00 (90' - PG)
    Ουπς 2! Ο Νώε Ξαναέφυγε...
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    16:55 (110' - PG)
    Η Νεράιδα και το Παλικάρι
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - PG-13)
    Maxine Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    17:30 (105' - PG-13)
    Εραστής σε Τιμή Ευκαιρίας
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    17:30 (130' - PG-13)
    Αόρατος Εραστής
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (55' - PG-13)
    The Bay Κ4 Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    18:45 (95' - PG)
    Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    18:55 (50' - PG-13)
    After the Flood Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    19:15 (105' - R)
    127 Ώρες
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema2HD
    19:40 (100' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:45 (75' - R)
    1883 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:20 (100' - PG)
    Τι Κάνει ο Άνθρωπος για να Ζήσει
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (105' - R)
    The Gateway
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    21:00 (60' - PG-13)
    So Help Me Todd Κ2 Ε4
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Instaglamour
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema3
    22:00 (105' - PG)
    Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε2
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    22:00 (105' - PG)
    Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε2
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (95' - R)
    Hitman: Εκτελεστής 47
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (95' - R)
    Hitman: Εκτελεστής 47
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    CSI: Vegas Κ3 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    CSI: Vegas Κ3 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    23:45 (90' - PG)
    Προσκλητήριο στη Μάνα
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    23:45 (90' - PG)
    Προσκλητήριο στη Μάνα
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Special Ops: Lioness Ε3
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    00:15 (210' - R)
    Ο Νονός 2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    00:20 (90' - R)
    Η Πόλη του Παραδείσου
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ1 Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:15 (95' - PG)
    Οι Εραστές του Ονείρου
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema1HD
    01:50 (100' - R)
    Η Ρόουζ Υποδύεται την Τζούλι
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Reyka Κ2 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    02:50 (105' - PG-13)
    Εν Ονόματι του Νόμου
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (55' - PG-13)
    The Gymnasts Ε1
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    03:30 (85' - NC-17)
    Peter von Kant
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    03:45 (135' - R)
    Ο Εχθρός Δίπλα μου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    03:55 (70' - R)
    1883 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    04:35 (90' - PG)
    Δυο Έξυπνα Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    04:55 (100' - R)
    Palo Alto
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    05:05 (55' - R)
    Special Ops: Lioness Ε3
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε2
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (95' - PG-13)
    Miss Merkel - An Uckermark Murder Mystery
    Κωμωδία

Ροή ειδήσεων

Share