Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Άγριες Μέλισσες: Το εκβιαστικό τελεσίγραφο της Ανέτ στον Μελέτη και η επανασύνδεση «φωτιά» ζευγαριού - Όλο το φινάλε του Β' κύκλου

Οι σημερινές 24/5 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

24 Μαΐου 2021 10:38
Άγριες Μέλισσες: Το εκβιαστικό τελεσίγραφο της Ανέτ στον Μελέτη και η επανασύνδεση «φωτιά» ζευγαριού - Όλο το φινάλε του Β' κύκλου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την ώρα που οικογενειακές σχέσεις στις Άγριες Μέλισσες είναι έτοιμες να διαλυθούν, θα έρθει μια ευχάριστη νότα στο Διαφάνι, όταν ένα ζευγάρι τα φτιάξει και πάλι. Λίγες ημέρες πριν δυο πρωταγωνιστές καούν ζωντανοί. Παράλληλα, μάθετε τα πάντα για το τέλος όλων των ζευγαριών στη σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες.

Οι εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες

Δευτέρα 24 Μαΐου - Επεισόδιο 144

Η Δόμνα με την Πηνελόπη συγκλονίζονται με τα ευρήματα της αστυνομίας για τον φόνο του Θέμελη. Η Πηνελόπη, όμως, δε δείχνει να έχει πεισθεί, ενώ η Ανέτ παίρνει την κατάσταση στα χέρια της, δίνοντας ένα εκβιαστικό τελεσίγραφο στον Μελέτη.

Η επανασύνδεση ενός ζευγαριού θα δώσει μια ευχάριστη νότα στο χωριό. Ο Δούκας αρνείται να συναντήσει τον Βόσκαρη και τότε εκείνος ζητάει απ’ τον δικηγόρο του, να φωνάξει την Ελένη. Θα δεχτεί η Ελένη να βρεθεί ξανά πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώην βασανιστή της; Κι αν δεχτεί, ποια απρόσμενη έκπληξη την περιμένει στη συνάντησή τους;

Άγριες Μέλισσες: Όλο το φινάλε του Β κύκλου από τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού περιοδικού TV24

Το τέλος της β΄ σεζόν της σειράς «Άγριες μέλισσες» έχει πια φτάσει! Την Πέμπτη 3 Ιουνίου θα πέσει η αυλαία μ’ ένα επεισόδιο που θα έχει θάνατο, πόνο και θρήνο! Το TV24 εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του τα τέσσερα τελευταία επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση! Ένα από τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο επίκεντρο της ιστορίας στα τελευταία επεισόδια, θα είναι και η Ανέτ. Τι πρόκειται να συμβεί;

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στην τελική ευθεία για το μεγάλο φινάλε βρίσκεται η σειρά «Αγριες μέλισσες», με την ολοκλήρωση του β΄ κύκλου να κλείνουν και όλες οι ιστορίες που ήταν ανοιχτές από το πρώτο επεισόδιο της α΄ σεζόν. Πολλά ερωτήματα θα πάρουν την απάντησή τους, ενώ «κανένα έγκλημα δεν θα μείνει ατιμώρητο». Όπως ήδη γνωρίζετε, ο τρίτος κύκλος της σειράς που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο θα μας μεταφέρει μερικά χρόνια αργότερα, στα χρόνια της χούντας και νέες ιστορίες θα ανοίξουν που δεν θα έχουν σχέση με όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα.

Οι περιφερειακοί ρόλοι, που είναι εξίσου αγαπητοί στο κοινό, θα συνεχίσουν όλοι με τον καθένα να αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα όσον αφορά το νέο κυβερνητικό καθεστώς της χώρας. Στο πρωταγωνιστικό καστ θα έχουμε απουσίες καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που δεν θα συνεχίσουν στον νέο κύκλο επεισοδίων ή θα εμφανιστούν για λίγα επεισόδια και μετά θα αποχωρήσουν.

Η Ανέτ και ο Μιλτιάδης είναι δύο από τα πρόσωπα που δεν θα είναι στον τρίτο κύκλο και συγκεκριμένα, η Κάτια Δανδουλάκη θα εμφανιστεί για λίγα επεισόδια και μετά θα αποχωρήσει με τον ρόλο της να πεθαίνει από καρδιακό επεισόδιο, όπως πρώτο το TV24 σας είχε αποκαλύψει.

Όμως, ακόμα δεν έχουν δώσει τα χέρια όλοι οι ηθοποιοί και μέχρι στιγμής οι «σίγουροι» είναι ο Δούκας, η Μυρσίνη, ο Λάμπρος, ο Κωνσταντής και οι αδελφές Σταμίρη. Μένει να αποφασιστεί αν θα συνεχίσουν ο Μελέτης και ο Νικηφόρος, μιας και οι ρόλοι τους έχουν φτάσει σε τέλμα. Ας δούμε όμως πώς θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν την Πέμπτη 3 Ιουνίου. Δείτε εδώ τις εξελίξεις από τα επεισόδια της νέας εβδομάδας.

Έτσι θα σκορπίσουν τον θάνατοι οι Σεβαστοί στις Άγριες Μέλισσες

Όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει σε προηγούμενο τεύχος μας, τόσο η οικογένεια Σεβαστού όσο και η Σταμίρη θα μάθουν την αλήθεια για τις δολοφονίες των δικών τους ανθρώπων. Η αρχή θα γίνει με την Ελένη που θα μάθει από τον Βόσκαρη ότι ο Δούκας με τον Σέργιο ήταν εκείνοι που δηλητηρίασαν τον πατέρα της, προκειμένου να περάσουν στα χέρια τους τα περιβόητα χωράφια τους.

Μάλιστα η ίδια θα φροντίσει να τον ξεμπροστιάσει σε όλο το χωριό και το νέο πέφτει σαν βόμβα! Την ίδια ώρα ο Δούκας, μετά την καταγγελία της Πηνελόπης και της Ανέτ, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για τον φόνο του Σωκράτη Θέμελη και η πίεση που θα δεχτεί θα τον οδηγήσει με έμφραγμα στο νοσοκομείο! Η Μυρσίνη ανακαλύπτει τυχαία το βιβλίο που έγραψε ο Νικηφόρος και που αναφέρει μέσα τα πάντα για τον φόνο του αδελφού του από τις αδελφές Σταμίρη και όπως είναι φυσικό η ίδια γίνεται ταύρος εν υαλοπωλείο απειλώντας θεούς και δαίμονες.

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες τέλος της σεζόν

«Οι φόνισσες! Το ’ξερα πως αυτές σκότωσαν τον γιο μου! Από την αρχή σας το έλεγα και κανείς σας δεν με πίστευε! Οι φόνισσες θα τιμωρηθούν, θα τις καταστρέψω, θα τις εξαφανίσω...», απειλεί. Οι Σεβαστοί δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν και ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο για άλλη μια φορά έρχονται σε κόντρα για το βιβλίο και την αποκάλυψη της αλήθειας: «Τι πήγες και έκανες, ρε ηλίθιε; Πώς τόλμησες να γράψεις γι’ αυτό; Δεν καταλαβαίνεις την οργή που προκάλεσες στη μάνα μας; Τίποτα δεν θα τη σταματήσει», του λέει και ο Νικηφόρος δείχνει μετανιωμένος.

Τα δύο αδέλφια προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση στο σπίτι τους, αλλά μάταια. Στο μεταξύ, ο Δούκας έχει βγει από το νοσοκομείο και μέχρι τη δίκη του είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, αλλά η Μυρσίνη ακόμα δεν του έχει αποκαλύψει όσα έμαθε. Ο Μελέτης τής επισημαίνει: «Μυρσίνη, δεν γίνεται να του το πούμε! Θα πάθει μεγαλύτερο κακό, ας περιμένουμε μέχρι να γίνει καλά». Η Μυρσίνη όμως διαφωνεί: «Αυτές οι φόνισσες σκότωσαν τον γιο μου, τον Σέργιό μου, δεν θα τις αφήσω να πάρουν ούτε ανάσα! Ο Δούκας έχει δικαίωμα να ξέρει ποιοι είναι οι δολοφόνοι του παιδιού μας».

Άγριες Μέλισσες φινάλε

Εντολή δολοφονίας στις Σταμίρη

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω μαθαίνουν από τον Κωνσταντή πως οι γονείς του έχουν μάθει τα πάντα για τον φόνο του Σέργιου. «Πρέπει να φύγετε, θα ξεσπάσει νέος πόλεμος! Θα σας εκδικηθούν», τους λέει και εκείνες τρέμουν την αντίδραση των Σεβαστών. Η πρώτη τους κίνηση είναι να προστατεύσουν τον μικρό Σέργιο, τον οποίο στέλνουν στη Λάρισα να μείνει στο σπίτι του Νικηφόρου μαζί με την Αγορίτσα για να είναι ασφαλής, ενώ η Ασημίνα παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση και πάει να αντιμετωπίσει ολομόναχη τον Δούκα.

«Έχεις πολύ θράσος που έρχεσαι μπροστά μου! Σε είχα σαν κόρη μου, σε εμπιστεύτηκα κι εσύ σκότωσες τον γιο μου και είχες το θράσος να παντρευτείς τον άλλον μου γιο και να μπεις μέσα στο σπίτι μας σαν να μη συνέβη τίποτα», την κατηγορεί και εκείνη του απαντάει: «Δεν έχω να πω κάτι για την απώλειά σας! Ό,τι κι αν πω θα είναι λίγο... Έβαψα τα χέρια μου με αίμα, αλλά το έκανα για να σώσω την αδελφή μου από τα χέρια του γιου σου που ήθελε να τη βιάσει! Αυτό ήταν Δούκα ο γιος σου, ένας βιαστής που μας απείλησε ότι θα μας σκοτώσει όλες».

Ο Δούκας τρελαίνεται και τη διώχνει κακήν κακώς από μπροστά του! Στο μεταξύ η Μυρσίνη είναι τυφλωμένη από το μίσος της και δίνει εντολή στον Μελέτη να κάψει το σπίτι των Σταμίρη: «Να καούν στην κόλαση οι φόνισσες», του λέει και εκείνος, το ίδιο τυφλωμένος από το μίσος του, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Στην αντίπερα όχθη, οι τρεις αδελφές είναι αρματωμένες στο σπίτι μαζί με τον Λάμπρο, τον Μιλτιάδη, τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή και περιμένουν το χτύπημα των Σεβαστών!

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες Δρόσω Ασημίνα Ελένη

Προσέχουν με βάρδιες το σπίτι και τις αδελφές προκειμένου να τις γλιτώσουν από το μένος της Μυρσίνης. Ομως δεν τα καταφέρνουν! Το σπίτι τυλίγεται στις φλόγες και όλοι τρέχουν να βρουν τρόπο να σωθούν! Η έξοδος όμως είναι φραγμένη, ενώ η Μυρσίνη και ο Μελέτης δεν ξέρουν ότι μέσα βρίσκονται και οι δικοί τους άνθρωποι!

Ο Μελέτης όταν το συνειδητοποιεί εισβάλλει στο σπίτι για να βοηθήσει, ένας-ένας πηδάει από το παράθυρο για να σωθεί, αλλά μέσα εγκλωβίζονται ο Μελέτης και ο Μιλτιάδης! Ο τελευταίος, μη έχοντας πια κάτι άλλο να τον κρατάει στη ζωή, αποφασίζει να τιμωρήσει τον ανιψιό του προκειμένου να δικαιωθεί η ψυχή του Γιάννου του! Το σπίτι παραδίνεται στις φλόγες και καταρρέει, με τον Μελέτη και τον Μιλτιάδη να είναι εγκλωβισμένοι! Το Διαφάνι βυθίζεται ξανά σε πένθος, ενώ Μυρσίνη και Δούκας έρχονται αντιμέτωποι με τη φυλακή...

Η Δόμνα ξέρει την αλήθεια & η Πηνελόπη φεύγει από το Διαφάνι

Ο ερχομός της Δόμνας στο Διαφάνι, όπως ήδη έχουμε δει, φέρνει τα πάνω-κάτω, ενώ για την Πηνελόπη είναι μια ευκαιρία να μάθει λεπτομέρειες για τη σχέση που είχε ο Θέμελης με τον Δούκα. Η Πηνελόπη γνωρίζοντας πλέον ποια είναι στ’ αλήθεια η οικογένειά της και μετά τη δολοφονία του Αλέξη, αποφασίζει να καταγγείλει τον πατέρα της και τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και η Ανέτ.

Η Δόμνα ζητάει απαντήσεις: «Ο Δούκας τι σχέση έχει με τον θάνατο του πατέρα μου;», ρωτάει και σοκαρισμένη μαθαίνει από την Πηνελόπη την αλήθεια: «Ο πατέρας σου είχε βιάσει την Ανέτ! Ετσι γεννήθηκε ο Μελέτης και το έμαθαν πρόσφατα! Οπότε ο πατέρας μου είχε λόγους να τον εκδικηθεί για ό,τι έκανε στην αδελφή του». Μετά από αυτό η Δόμνα καταρρέει και κόβει κάθε δεσμό τόσο με τους Σεβαστούς όσο και με τον Μελέτη, ενώ η Πηνελόπη σχεδιάζει να φύγει από το Διαφάνι για πάντα και ζητάει τη βοήθεια της Ανέτ για να πάει να ζήσει στο Παρίσι.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη καίει τα παιδιά της και τις αδερφές Σταμίρη

Στην τελική ευθεία για το μεγάλο φινάλε βρίσκονται οι «Άγριες μέλισσες», με την ολοκλήρωση του β΄ κύκλου να κλείνουν και όλες οι ιστορίες που ήταν ανοιχτές από την αρχή της σειράς. Πολλά ερωτήματα θα πάρουν την απάντησή τους, όλα τα εγκλήματα θα τιμωρηθούν και ο θάνατος θα απλωθεί ξανά πάνω από το Διαφάνι!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει σε προηγούμενο τεύχος μας, τόσο η οικογένεια Σεβαστού όσο και η Σταμίρη θα μάθουν την αλήθεια για τις δολοφονίες των δικών τους ανθρώπων. Η αρχή θα γίνει με την Ελένη που θα μάθει από τον Βόσκαρη ότι ο Δούκας με τον Σέργιο ήταν εκείνοι που δηλητηρίασαν τον πατέρα της, προκειμένου να περάσουν στα χέρια τους τα περιβόητα χωράφια τους. Μάλιστα η ίδια θα φροντίσει να τον ξεμπροστιάσει σε όλο το χωριό και το νέο πέφτει σαν βόμβα!

Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο

Την ίδια ώρα ο Δούκας, μετά την καταγγελία της Πηνελόπης και της Ανέτ, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για τον φόνο του Σωκράτη Θέμελη και η πίεση που θα δεχτεί θα τον οδηγήσει με έμφραγμα στο νοσοκομείο! Η Μυρσίνη ανακαλύπτει τυχαία το βιβλίο που έγραψε ο Νικηφόρος και που αναφέρει μέσα τα πάντα για τον φόνο του αδελφού του από τις αδελφές Σταμίρη και όπως είναι φυσικό η ίδια γίνεται ταύρος εν υαλοπωλείο απειλώντας θεούς και δαίμονες. Δείτε εδώ τις εξελίξεις από τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας.

«Οι φόνισσες! Το ’ξερα πως αυτές σκότωσαν τον γιο μου! Από την αρχή σας το έλεγα και κανείς σας δεν με πίστευε! Οι φόνισσες θα τιμωρηθούν, θα τις καταστρέψω, θα τις εξαφανίσω...», απειλεί. Οι Σεβαστοί δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν και ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο για άλλη μια φορά έρχονται σε κόντρα για το βιβλίο και την αποκάλυψη της αλήθειας: «Τι πήγες και έκανες, ρε ηλίθιε; Πώς τόλμησες να γράψεις γι’ αυτό; Δεν καταλαβαίνεις την οργή που προκάλεσες στη μάνα μας;

Τίποτα δεν θα τη σταματήσει», του λέει και ο Νικηφόρος δείχνει μετανιωμένος. Τα δύο αδέλφια προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση στο σπίτι τους, αλλά μάταια. Στο μεταξύ, ο Δούκας έχει βγει από το νοσοκομείο και μέχρι τη δίκη του είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, αλλά η Μυρσίνη ακόμα δεν του έχει αποκαλύψει όσα έμαθε. Ο Μελέτης της επισημαίνει: «Μυρσίνη, δεν γίνεται να του το πούμε! Θα πάθει μεγαλύτερο κακό, ας περιμένουμε μέχρι να γίνει καλά».

Η Μυρσίνη όμως διαφωνεί: «Αυτές οι φόνισσες σκότωσαν τον γιο μου, τον Σέργιό μου, δεν θα τις αφήσω να πάρουν ούτε ανάσα! Ο Δούκας έχει δικαίωμα να ξέρει ποιοι είναι οι δολοφόνοι του παιδιού μας».

Ο θάνατος απλώνεται στις Άγριες Μέλισσες
Στο μεταξύ, η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω μαθαίνουν από τον Κωνσταντή πως οι γονείς του έχουν μάθει τα πάντα για τον φόνο του Σέργιου. «Πρέπει να φύγετε, θα ξεσπάσει νέος πόλεμος! Θα σας εκδικηθούν», τους λέει και εκείνες τρέμουν την αντίδραση των Σεβαστών. Η πρώτη τους κίνηση είναι να προστατεύσουν τον μικρό Σέργιο, τον οποίο στέλνουν στη Λάρισα να μείνει στο σπίτι του Νικηφόρου μαζί με την Αγορίτσα για να είναι ασφαλής, ενώ η Ασημίνα παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση και πάει να αντιμετωπίσει ολομόναχη τον Δούκα.

«Εχεις πολύ θράσος που έρχεσαι μπροστά μου! Σε είχα σαν κόρη μου, σε εμπιστεύτηκα και εσύ σκότωσες τον γιο μου και είχες το θράσος να παντρευτείς τον άλλον μου γιο και να μπεις μέσα στο σπίτι μας σαν να μη συνέβη τίποτα», την κατηγορεί και εκείνη του απαντάει:

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες θάνατος Μελέτη

«Δεν έχω να πω κάτι για την απώλειά σας! Ό,τι κι αν πω θα είναι λίγο... Έβαψα τα χέρια μου με αίμα, αλλά το έκανα για να σώσω την αδελφή μου από τα χέρια του γιου σου που ήθελε να τη βιάσει! Αυτό ήταν Δούκα ο γιος σου, ένας βιαστής που μας απείλησε ότι θα μας σκοτώσει όλες». Ο Δούκας τρελαίνεται και τη διώχνει κακήν κακώς από μπροστά του!

Στο μεταξύ η Μυρσίνη είναι τυφλωμένη από το μίσος της και δίνει εντολή στον Μελέτη να κάψει το σπίτι των Σταμίρη: «Να καούν στην κόλαση οι φόνισσες», του λέει και εκείνος, το ίδιο τυφλωμένος από το μίσος του, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Στην αντίπερα όχθη, οι τρεις αδελφές είναι αρματωμένοι στο σπίτι μαζί με τον Λάμπρο, τον Μιλτιάδη, τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή και περιμένουν το χτύπημα των Σεβαστών! Προσέχουν με βάρδιες το σπίτι και τις αδελφές προκειμένου να τις γλιτώσουν από το μένος της Μυρσίνης.

Όμως δεν τα καταφέρνουν! Το σπίτι τυλίγεται στις φλόγες και όλοι τρέχουν να βρουν τρόπο να σωθούν! Η έξοδος όμως είναι φραγμένη, ενώ η Μυρσίνη και ο Μελέτης δεν ξέρουν ότι μέσα βρίσκονται και οι δικοί τους άνθρωποι! Ο Μελέτης όταν το συνειδητοποιεί εισβάλλει στο σπίτι για να βοηθήσει, ένας-ένας πηδάει από το παράθυρο για να σωθεί, αλλά μέσα εγκλωβίζονται ο Μελέτης και ο Μιλτιάδης! Ο τελευταίος, μη έχοντας πια κάτι άλλο να τον κρατάει στη ζωή, αποφασίζει να τιμωρήσει τον ανιψιό του προκειμένου να δικαιωθεί η ψυχή του Γιάννου του!

Το σπίτι παραδίνεται στις φλόγες και καταρρέει, με τον Μελέτη και τον Μιλτιάδη να είναι εγκλωβισμένοι! Το Διαφάνι βυθίζεται ξανά σε πένθος, ενώ Μυρσίνη και Δούκας έρχονται αντιμέτωποι με τη φυλακή! Την ίδια ώρα η Δόμνα έχοντας μάθει πως ο Δούκας σκότωσε τον πατέρα της επειδή είχε βιάσει την Ανέτ, κόβει κάθε επαφή με τους Σεβαστούς και τον Μελέτη, ενώ η Πηνελόπη σχεδιάζει να φύγει από το Διαφάνι για πάντα και ζητάει τη βοήθεια της Ανέτ για να πάει να ζήσει στο Παρίσι.

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema3
    06:00 (95' - PG-13)
    Όταν η Πόλις Πεθαίνει
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (95' - PG-13)
    LBJ: Η Αληθινή Ιστορία του Προέδρου Τζόνσον
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema1HD
    06:10 (100' - PG)
    Μπελ & Σεμπαστιάν: Δύο Αχώριστοι Φίλοι
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    The Diplomat Ε1
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    07:35 (90' - PG)
    Ο Παράς και ο Φουκαράς
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    07:35 (90' - PG)
    Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    07:50 (80' - PG)
    Σώσε το Δέντρο
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (65' - PG-13)
    Blue Lights Κ1 Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    09:05 (90' - PG)
    Ραντεβού στην Κέρκυρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    09:05 (55' - PG-13)
    The Equalizer Κ4 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    09:05 (100' - PG-13)
    Ολυμπία
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema1HD
    09:10 (115' - PG-13)
    Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    The Invincibles Ε7
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    10:35 (90' - PG)
    Ο Ψεύτης
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    10:45 (95' - R)
    Απέραντη Αγάπη
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (60' - PG-13)
    Harry Wild Κ2 Ε5
    Μυστηρίου
  • COSMOTECinema1HD
    11:05 (105' - PG-13)
    Κυνηγώντας το Πράσινο Διαμάντι
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    12:00 (65' - PG-13)
    Viola Κ1 Ε2
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    12:05 (95' - PG)
    Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    12:20 (90' - PG)
    The Holiday Dating Guide
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    12:50 (85' - PG-13)
    The Rascals
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    13:05 (55' - PG-13)
    The Diplomat Ε2
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    13:40 (90' - PG)
    Ξύπνα, Βασίλη
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    13:50 (110' - R)
    Queenpins
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    14:15 (50' - PG)
    Billionaires Who Made Our World: Jeff Bezos
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    The Invincibles Ε8
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    15:05 (145' - PG)
    Α.Ι.: Τεχνητή Νοημοσύνη
    Επιστ. φαντασίας
  • COSMOTECinema3
    15:10 (110' - PG)
    Γάμος Αλά Ελληνικά
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    15:40 (125' - PG-13)
    Ο Άνθρωπος με τα Χίλια Πρόσωπα
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (60' - PG-13)
    Harry Wild Κ2 Ε6
    Μυστηρίου
  • COSMOTECinema3
    17:00 (115' - PG)
    Μπετόβεν και Μπουζούκι
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - PG-13)
    Blue Lights Κ1 Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    17:30 (105' - PG-13)
    Κωδικός: Τζερόνιμο
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    17:45 (105' - PG-13)
    Tesla
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ3 Ε7
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    18:30 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ3 Ε8
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema3
    18:55 (95' - PG)
    Ο Τετραπέρατος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    19:15 (105' - R)
    Επίθεση στη Γουόλ Στριτ
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    19:30 (110' - R)
    Reinventing Marvin
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε2
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:30 (90' - R)
    Και Δειλός και Τολμηρός
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (125' - PG-13)
    Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    21:00 (60' - PG-13)
    So Help Me Todd Κ2 Ε5
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Instaglamour
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Το Δόλωμα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε7
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (110' - PG-13)
    Μια Νύχτα στον Υπόγειο
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Το Δόλωμα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε7
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (110' - PG-13)
    Μια Νύχτα στον Υπόγειο
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    CSI: Vegas Κ3 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    CSI: Vegas Κ3 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (105' - R)
    Το Αφεντικό
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (105' - R)
    Το Αφεντικό
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    23:40 (120' - R)
    Ελεύθερη Κατάδυση
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema3
    23:40 (120' - R)
    Ελεύθερη Κατάδυση
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema2HD
    23:50 (125' - PG-13)
    Transformers: Η Εξέγερση των Θηρίων
    Επιστ. φαντασίας
  • COSMOTECinema2HD
    23:50 (125' - PG-13)
    Transformers: Η Εξέγερση των Θηρίων
    Επιστ. φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    The Walking Dead: The Ones Who Live Ε3
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    00:50 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (35' - NC-17)
    Exit Κ3 Ε8
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    01:35 (35' - NC-17)
    Exit Κ3 Ε9
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema3
    01:40 (80' - NC-17)
    Έρωτας Δίχως Σύνορα
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema2HD
    01:55 (90' - R)
    Σκοτεινό Παρελθόν
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    02:10 (50' - PG-13)
    So Help Me Todd Κ2 Ε5
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    02:45 (110' - R)
    Μοντάνα: Ο Εκτελεστής
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    03:00 (90' - R)
    Θηλυκό Θηριοτροφείο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    03:25 (90' - R)
    Fear the Night
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε2
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    04:30 (90' - PG)
    Ο Μικρός Δραπέτης
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    04:35 (100' - R)
    Η Ώρα του Λύκου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    04:55 (100' - NC-17)
    Ήρωας Κανενός
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    05:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε7
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    06:00 (100' - PG)
    Ένας Ξένοιαστος Παλαβιάρης
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ

Ροή ειδήσεων

Share