Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης δέχεται την επίσκεψη μιας γυναίκας που θα φέρει καινούριες ανατροπές!

Όσα θα δούμε απόψε (22/04) στον ΑΝΤ1!

22 Απριλίου 2021 07:06
Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης δέχεται την επίσκεψη μιας γυναίκας που θα φέρει καινούριες ανατροπές!
Από Σοφία Φυρογένη

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά "Άγριες Μέλισσες". Τι θα δούμε απόψε (22/04) στον ΑΝΤ1; Ο Βόσκαρης δέχεται στη φυλακή την επίσκεψη μιας γυναίκας που θα φέρει καινούριες ανατροπές...

Πέμπτη 22/4 - Επεισόδιο 131

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω δίνουν μια τελευταία ευκαιρία στον έρωτα τους. Όμως η σχέση της με την Ασημίνα κλονίζεται ξανά όταν η αδερφή της, της ανακοινώνει την ανατρεπτική πρόταση του Νικηφόρου. Ο Μιλτιάδης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα μετά από επίσης μία απρόβλεπτη πρόταση του Νικηφόρου…Τι θα αποφασίσει;

Άγριες Μέλισσες spoil

Και τι νέες φουρτούνες θα φέρει η απόφασή του στην οικογένεια των Σεβαστών; Ο Βόσκαρης δέχεται στη φυλακή την επίσκεψη μιας γυναίκας που θα φέρει καινούριες ανατροπές…Ο Λάμπρος ανακοινώνει στον Μιλτιάδη μια απόφαση που θα προκαλέσει τριγμούς στη σχέση τους.

Η Ελένη με τη βοήθεια της Ρίζως αποφασίζει να ρίξει φως σε μια προσωπική της υπόθεση, ενώ ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα πριν ανακαλύψει το δολοφόνο του Θέμελη… Έφτασε η ώρα να έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια για το δολοφόνο του πατέρα του; Παράλληλα, διαβάστε εδώ τι θα συμβεί όταν ο Μελέτης μάθει το δολοφόνο του πατέρα του.

Άγριες Μέλισσες: Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Οι σεναριογράφοι της σειράς Άγριες Μέλισσες παρέδωσαν το τελευταίο επεισόδιο και οι τηλεθεατές το περιμένουν με αγωνία. Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 αναμένεται να συνεχιστεί και του χρόνου με νέες ιστορίες που αναμένεται να καθηλώσουν.

Άγριες Μέλισσες: Οι Σεβαστοί εναντίον του Νικηφόρου

Οι Σεβαστοί εναντίον του Νικηφόρου

Ο ξαφνικός χωρισμός από την Ασημίνα και κυρίως η σκληρή του στάση απέναντι στη μητέρα του γιου του ήταν μόνο η αρχή της νέας ρήξης του Νικηφόρου με την οικογένεια του. Οι σχέσεις των δύο πλευρών ήταν ανέκαθεν τεταμένες, αφού ο ίδιος είχε φροντίσει πολλές φορές να τραβήξει κόκκινη γραμμή απέναντι στους δικούς του. Τη στάση του αυτή είχαν εκτιμήσει οι άνθρωποι του Διαφανίου, που έβλεπαν στο πρόσωπο του μικρότερου γιου του Δούκα κάποιον που διέφερε από τους υπόλοιπους Σεβαστούς.

Στην πορεία των χρόνων, όμως, ο Νικηφόρος άλλαξε... Οι ευθύνες που επωμίστηκε, το παιχνίδι που του έπαιξε ο πατέρας του παίρνοντας τελικά τον έλεγχο του συνεταιρισμού, και, φυσικά, η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της Ασημίνας τον μετέτρεψαν σε ένα σκληρό άνθρωπο που παίρνει εξίσου σκληρές αποφάσεις. Όταν ο Μιλτιάδης θελήσει να τον τιμωρήσει αποκαλύπτοντας στον Δούκα ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που τον πρόδωσε, στέλνοντας τον στην εξορία για 6 χρόνια, η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά.

Αν και αρχικά δυσκολεύεται να το πιστέψει, ο Δούκας κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις και βεβαιώνεται τελικά πως ο αδελφός του είπε την αλήθεια. Και τότε, η τιμωρία για τον Νικηφόρο θα είναι σκληρή. Όλη η οικογένεια των Σεβαστών θα στραφεί εναντίον του και, μετά από ένα εφιαλτικό για τον ίδιο οικογενειακό συμβούλιο, η ίδια η Μυρσίνη θα γυρίσει για πρώτη φορά την πλάτη της στο παιδί της. Χωρίς συμμάχους και καταρρακωμένος από όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, θα αρχίζει να βουλιάζει στην απελπισία... μέχρι τη στιγμή που η Ασημίνα θα του απλώσει ξανά το χέρι.

Και τότε εκείνος, προσπαθώντας για πρώτη φορά μετά από καιρό να σκεφτεί καθαρά, θα κάνει μια κίνηση που θα ταράξει ξανά τις ισορροπίες. Μια κίνηση που θα τον φέρει κοντά στον Κωνσταντή και ταυτόχρονα θα απομακρύνει και πάλι τη Δρόσω και την Ασημίνα. Και, τέλος, μια κίνηση που θα βάλει το συνεταιρισμό σε νέα τροχιά και θα προκαλέσει νέους τριγμούς στο σπίτι των Σεβαστών.

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη ζει την ευτυχία με τον Λάμπρο

Η Ελένη ζει την ευτυχία στο πλευρό του Λάμπρου

Η ζωή για τον Λάμπρο και την Ελένη δεν ήταν ποτέ στρωμένη με ροδοπέταλα. 0ι δυο τους χρειάστηκε να περάσουν πάρα πολλά για να είναι επιτέλους μαζί. Τόσα, που η ημέρα του γάμου τους έμοιαζε με ψέμα. Μετά την καταδίκη του Βόσκαρη, του ανθρώπου που σημάδεψε το κορμί και την ψυχή της, η Ελένη είναι επιτέλους έτοιμη να αφήσει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της πίσω και να ακουμπήσει με όλη της την καρδιά πάνω στον άντρα που αγαπούσε από παιδί.

Μοναδικό -αλλά μεγάλο- αγκάθι στη ζωή τους, η κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε Δρόσω και Ασημίνα και, φυσικά, η μάχη για τον μικρό Σέργιο, που δείχνει να χάνεται. Η Ελένη προσπαθεί με όλη της τη δύναμη να ενώσει ξανά τις αδελφές της, όμως καθημερινά αποδεικνύεται ότι αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Πάνω κι από τις τρεις τους πλέον κρέμεται η απειλή του μεγάλου τους μυστικού.

Ο φόνος του Σέργιου, για τον οποίο εκείνη πλήρωσε σκληρά, έχει έρθει ξανά στην επιφάνεια και οι τρεις τους πια ξέρουν ότι, αν ο Νικηφόρος αποφασίσει να μιλήσει, θα καθίσουν στο σκαμνί. Εκείνος, βέβαια, έχει ορκιστεί ότι δεν θα το κάνει, όμως πάνω στην απελπισία του άνοιξε ήδη το στόμα του στον Κωνσταντή, ο οποίος σοκαρίστηκε από την αποκάλυψη. Μην μπορώντας να πιστέψει πως η γυναίκα για την οποία άλλαξε όλη του τη ζωή, η Δρόσω, ήταν συνυπεύθυνη για το θάνατο του μεγάλου του αδελφού, διέλυσε τη σχέση τους, όμως η καρδιά του έλεγε άλλα... Οι δυο τους είναι ξανά μαζί και, παρά τις δοκιμασίες, θα μείνουν έτσι μέχρι τέλος. Ο Κωνσταντής θα είναι στο πλάι της στη μεγάλη μάχη που θα δώσει για να κερδίσει την επιμέλεια του γιου της και οι πληγές του παρελθόντος σιγά σιγά θα κλείσουν.

Η Ελένη θα είναι επίσης εκεί, να μοιραστεί τη χαρά της αδελφής της, πρώτα όμως θα θελήσει να δώσει τη μάχη για τη δική της ευτυχία. Ξέροντας ότι αυτό που θέλει όσο τίποτα ο Λάμπρος είναι ένα παιδί, θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να του το χαρίσει. Ο μεγάλος της φόβος είναι ότι αυτό που έζησε στη φυλακή, η εγκυμοσύνη που τερματίστηκε βίαια με εντολή του Βόσκαρη, έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο κορμί της και για αυτό και θα ζητήσει τη βοήθεια τη Ρίζως, ώστε να μάθει αν μπορεί να μείνει έγκυος ξανά.

Και όπως φαίνεται, αυτήν τη φορά η ζωή θα της χαμογελάσει. Μετά από όσα πέρασαν, αυτή και ο Λάμπρος θα αποκτήσουν αυτό που επιθυμούν περισσότερο από όλα. Ένα παιδί, που θα ολοκληρώσει τον έρωτα και την ευτυχία την οποία δικαιούνται όσο λίγοι.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας στη φυλακή

Ο Δούκας στη φυλακή

Μετά την κίνηση του να διαρρήξει το Τμήμα και να πάρει το σημείωμα και την ομολογία της Ανέτ, ο Δούκας θα επιστρέψει εκεί που δεν πίστευε ποτέ του ότι θα ξαναβρεθεί: στο κελί της φυλακής. Ο δικηγόρος του κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει την Ανέτ να αλλάξει την κατάθεση της, όμως εκείνη, φοβούμενη πως ο Μελέτης θα ενοχοποιηθεί για το φόνο του Θέμελη, έχει ήδη κάνει την επιλογή της και είναι αποφασισμένη να αφήσει τον αδελφό της να πληρώσει για το έγκλημα που έκανε.

Ο Αλέξης έχει ήδη αρχίσει να φτάνει όλο και πιο βαθιά στην υπόθεση, πλησιάζοντας πια τον άνθρωπο που πούλησε στον Δούκα το δηλητήριο που χρησιμοποίησε για το φόνο. Και ο Μελέτης, όμως, από τη δική του πλευρά, συνεχίζει τις έρευνες για να φτάσει στην αλήθεια. Κανείς, βέβαια, δεν μπορεί να τον προετοιμάσει για τα όσα θα ανακαλύψει στην πορεία... ούτε η ίδια η Ανέτ, που τρέμει το ξέσπασμα του γιου της.

Όσο κι αν προσπάθησε να του κρύψει τι πραγματικά συνέβη χρόνια πριν, τότε που ο Θέμελη τη βίασε, αυτή η αποκάλυψη μοιάζει πια αναπόφευκτη και είναι η μόνη που μπορεί να δώσει ελαφρυντικά στον Δούκα για το έγκλημα που διέπραξε, το οποίο στα μάτια του Μελέτη μοιάζει για την ώρα τελείως αδικαιολόγητο, σίγουρο είναι ότι μετά από όσα θα γίνουν, η ευάλωτη καρδιά της αν δεν θα αντέξει...

Η ομολογία του Μελέτη για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του ανθρώπου που έβλεπε ως πατέρα του θα της δώσει το τελειωτικό χτύπημα. Εξακολουθεί να κατηγορεί τον εαυτό της για το στρεβλό δρόμο που ακολούθησε ο γιος της στη ζωή και αυτό θα τη στοιχειώνει για πάντα. Έστω και στο τέλος, όμως, βλέποντας τον Μελέτη μετανιωμένο, θα φύγει ήσυχη για την τύχη του, αφήνοντας τον αδελφό της... στη δική του.

 

MEDIA & TV

 • COSMOTECinema3
  06:00 (95' - PG)
  Το πιο Λαμπρό Αστέρι
  Μουσική
 • COSMOTECinema1HD
  06:00 (90' - G)
  Ο Άλβιν και η Παρέα του (Alvin and the Chipmunks)
  Οικογενειακή
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - PG-13)
  The Rookie Κ3 Ε12
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema2HD
  06:10 (100' - PG)
  Yomeddine
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  07:00 (60' - PG-13)
  FBI Κ3 Ε12
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema1HD
  07:30 (90' - PG)
  Apollo 11
  Ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema3
  07:35 (95' - PG)
  Ο Άνθρωπος Ρολόι
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  07:50 (90' - PG-13)
  Barbarosa
  Γουέστερν
 • COSMOTECinema4HD
  08:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ1 Ε14
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema1HD
  09:00 (70' - PG)
  Paul McCartney: Wings of a Beatle
  Ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema4HD
  09:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ1 Ε15
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  09:10 (85' - PG)
  Η Κρεββατομουρμούρα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  09:20 (90' - PG)
  A Christmas Break
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  10:00 (30' - PG)
  Cheers Κ10 Ε26
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  10:10 (95' - PG-13)
  Ο Τελικός (In the Game)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  10:30 (30' - PG)
  Cheers Κ11 Ε1
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  10:35 (85' - PG)
  Μια Γυναίκα Κατηγορείται
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema2HD
  10:50 (115' - PG-13)
  Διασχίζοντας την Έρημο (Tracks)
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema4HD
  11:00 (60' - PG-13)
  The Rookie Κ3 Ε13
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema1HD
  11:45 (100' - PG)
  Ταρζάν (Tarzan)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema3
  12:00 (90' - PG)
  Παλαβέ, πάμε για καφέ;
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  12:00 (60' - G)
  Comedy Kids Ε13
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema2HD
  12:45 (100' - PG)
  Τρελές Αδελφές (Sister Act)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  13:00 (60' - PG-13)
  FBI Κ3 Ε13
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema1HD
  13:25 (95' - PG)
  All of My Heart: The Wedding
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema3
  13:30 (95' - PG)
  Όταν οι Γυναίκες Αγαπούν
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG-13)
  Private Eyes Κ4 Ε11
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG-13)
  Private Eyes Κ4 Ε11
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema2HD
  14:25 (125' - PG-13)
  Freedom Writers
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  15:00 (100' - PG-13)
  Taxi to Treasure Rock
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  15:00 (60' - PG-13)
  DNA Κ1 Ε2
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  15:05 (110' - PG)
  Μικροί και Μεγάλοι εν Δράσει
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  16:00 (60' - PG-13)
  The Twilight Zone Κ2 Ε2
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema2HD
  16:30 (120' - PG-13)
  Trois Jours et Une Vie
  Αστυνομικό Θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  16:40 (130' - PG-13)
  Ο Πύργος του Downton (Downton Abbey)
  Εποχής
 • COSMOTECinema3
  16:55 (95' - PG-13)
  Η Βίλλα των Οργίων
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  17:00 (30' - PG)
  Cheers Κ11 Ε2
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  17:30 (30' - PG)
  Cheers Κ11 Ε3
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  18:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ1 Ε16
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  18:30 (105' - PG-13)
  Ο Ποδόγυρος
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  18:30 (105' - PG-13)
  Inside Man: Most Wanted
  Δράσης
 • COSMOTECinema1HD
  18:50 (100' - PG-13)
  Aeon Flux
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  19:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ1 Ε17
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  20:00 (60' - PG-13)
  One Captain: Francesco Totti Ε6
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  20:15 (105' - PG)
  Φουκαράδες και Λεφτάδες
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  20:15 (105' - R)
  Πως να Κάνετε Έρωτα σαν Εγγλέζος (How to Make Love Like an Englishman)
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema1HD
  20:30 (30' - PG)
  Buzz Κ6 Ε40
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema1HD
  21:00 (130' - R)
  Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε (Angel Has Fallen)
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  21:00 (60' - PG-13)
  The Late Late Show with James Corden Κ7 Ε133
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema3
  22:00 (95' - PG)
  Ο Στρίγγλος που Έγινε Αρνάκι
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - R)
  A Discovery of Witches Κ2 Ε5
  Φαντασίας
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (105' - R)
  Vincent N Roxxy
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  22:00 (95' - PG)
  Ο Στρίγγλος που Έγινε Αρνάκι
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - R)
  A Discovery of Witches Κ2 Ε5
  Φαντασίας
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (105' - R)
  Vincent N Roxxy
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - R)
  A Discovery of Witches Κ2 Ε6
  Φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - R)
  A Discovery of Witches Κ2 Ε6
  Φαντασίας
 • COSMOTECinema1HD
  23:10 (115' - PG-13)
  Le Chant du Loup
  Δράσης
 • COSMOTECinema1HD
  23:10 (115' - PG-13)
  Le Chant du Loup
  Δράσης
 • COSMOTECinema3
  23:35 (100' - NC-17)
  Έγκλημα στο Καβούρι
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema3
  23:35 (100' - NC-17)
  Έγκλημα στο Καβούρι
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema2HD
  23:45 (115' - R)
  Το Δικό μας Βαλς (Take this Waltz)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema2HD
  23:45 (115' - R)
  Το Δικό μας Βαλς (Take this Waltz)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  00:00 (60' - R)
  Les Norton Κ1 Ε4
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  01:00 (55' - R)
  P-Valley Κ1 Ε4
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema1HD
  01:05 (120' - R)
  The Souvenir
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  01:15 (85' - PG)
  Αν Όλες οι Γυναίκες του Κόσμου
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  01:40 (85' - R)
  Φίλα με! (Embrasse-moi!)
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  01:55 (50' - NC-17)
  Wentworth Κ2 Ε4
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  02:40 (100' - PG)
  Τα Τούβλα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  02:45 (45' - R)
  Reprisal Κ1 Ε5
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  03:05 (85' - R)
  Riot
  Δράσης
 • COSMOTECinema2HD
  03:05 (115' - R)
  Αποκαλύψεις (The Uncovering)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  03:30 (95' - R)
  Twin Peaks Κ2 Ε1
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema3
  04:20 (100' - PG)
  Ο Μανωλιός στην Ευρώπη
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  04:30 (90' - PG-13)
  Απόλυτη Εκδίκηση: Άγγελος Θανάτου (True Justice: Angel of Death)
  Δράσης
 • COSMOTECinema2HD
  05:00 (115' - R)
  Ψηλά Τακούνια (Tacones Lejanos)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  05:05 (55' - R)
  Les Norton Κ1 Ε4
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  06:00 (95' - PG)
  Ο Στρίγγλος που Έγινε Αρνάκι
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  06:00 (95' - PG-13)
  Καρό Νίντζα (Checkered Ninja)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - PG-13)
  The Rookie Κ3 Ε13
  Αστυνομική

Ροή ειδήσεων

Share