Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος έξαλλος με την κοινή αγωγή ξεκαθαρίζει τη θέση του!

Όσα θα δούμε απόψε 12/04 στον ΑΝΤ1!

12 Απριλίου 2021 08:26
Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος έξαλλος με την κοινή αγωγή ξεκαθαρίζει τη θέση του!

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες". Τι θα δούμε στο αποψινό (12/04) επεισόδιο; Ο Νικηφόρος έξαλλος με την κοινή αγωγή Ασημίνας και Δρόσως, ξεκαθαρίζει τη θέση του και αφήνει ξεκρέμαστο το συνεταιρισμό.

Επεισόδιο 124

Ο Κωνσταντής συντετριμμένος από τα όσα έχει μάθει, προσπαθεί να το διαχειριστεί, ενώ ο Νικηφόρος έξαλλος με την κοινή αγωγή Ασημίνας και Δρόσως, ξεκαθαρίζει τη θέση του και αφήνει ξεκρέμαστο το συνεταιρισμό. Πώς θα το πάρει ο Μιλτιάδης μετά το τελεσίγραφο που έδωσε στον ανιψιό του; Όμως το σπίτι των Σεβαστών έχει να διαχειριστεί μία ακόμα δυσάρεστη είδηση που θα τους ενώσει για λίγο σαν μία γροθιά.

Άγριες Μέλισσες spoil

Ο Γραμματικός συνδέει το Μελέτη με τους Άβαντες τους οποίους έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, ενώ ο Μεγαρίτης πείθει τον Μελέτη πως η βοήθεια του είναι χρήσιμη για να φτάσει στο δολοφόνο του Θέμελη. Ο Προκόπης συγκρούεται με τον ξάδερφό του καθώς του αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Λέτα.

Η Σοφούλα έρχεται αντιμέτωπη με τις κακές γλώσσες του χωριού και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε μπορεί να ζει άλλο στο χωριό ενώ ο Προύσαλης με τη Ρίζω ετοιμάζονται για το γάμο. Παράλληλα, διαβάστε εδώ ένα αποκλειστικό για τα επόμενα επεισόδια.

Δείτε το trailer:

Άγριες Μέλισσες spoiler: Επανασύνδεση για Νικηφόρο και Ασημίνα!

Μια επανασύνδεση αναμένεται να δούμε στις «Άγριες Μέλισσες», με τον Νικηφόρο και την Ασημίνα να έρχονται ξανά κοντά στη σειρά του ΑΝΤ1, συμμαχώντας εναντίον του Δούκα. Ο Νικηφόρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο του πατέρα του, όταν εκείνος μάθει από τον Μιλτιάδη πως έξι χρόνια πριν ο ίδιος του ο γιος ήταν εκείνος που τον είχε προδώσει, με τη σειρά να διατηρεί το ενδιαφέρον της.

Ο Δούκας έξαλλος από θυμό αποφασίζει να δώσει ένα γερό μάθημα στον μικρό του γιο και ένα από αυτά θα είναι η αποκλήρωσή του από τη διαθήκη της οικογένειας Σεβαστού! Ομως και ο Νικηφόρος, έχει αποδείξει πως είναι... πολύ σκληρός για να πεθάνει και αδίστακτος όσο και ο πατέρας του! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Άγριες Μέλισσες spoiler με Νικηφόρο και Ασημίνα

Φοβερές οι επόμενες εξελίξεις

Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στην Ελένη και τον Λάμπρο τι πήγε και έκανε! "Πατέρα, γιατί το έκανες αυτό; Γιατί πρόδωσες τον Νικηφόρο; τον ρωτάει ο Λάμπρος και τότε ο Μιλτιάδης τους αποκαλύπτει πως έχει σταματήσει εδώ και καιρό να παίρνει τα χάπια του! Αυτό όπως είναι φυσικό κάνει έξω φρενών τον δάσκαλο, ο οποίος αποφασίζει να βγάλει τον πατέρα του από τον συνεταιρισμό!

Παράλληλα σκέφτεται μήπως θα έπρεπε ο Μιλτιάδης να επιστρέψει και πάλι στο ψυχιατρείο και αυτό θα προκαλέσει μεγάλους τριγμούς στη σχέση πατέρα και γιου! Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος παρά την αρχική του στάση να μην πάει τον μικρό Σέργιο στην Ασημίνα να τον δει, πηγαίνοντας κόντρα στην απόφαση του δικαστηρίου, τελικά την τελευταία στιγμή κάνει πίσω.

Ομως τα πράγματα για εκείνον καθόλου καλά δεν είναι καθώς έρχεται σε ρήξη ξανά με τον πατέρα του και αποφασίζει να φύγει με τον μικρό από το σπίτι! Το λέει στην Ασημίνα, την οποία ακόμα αγαπάει και εκείνη του προσφέρει χείρα βοηθείας!

«Θα σε βοηθήσω να βρεις ένα σπίτι να μένεις", του λέει, ενώ τις μόνες στιγμές ευτυχίας στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη, τις προσφέρει η παρουσία του Σέργιου. Ο Νικηφόρος αγκαλιάζει την Ασημίνα! Ξέρει ότι του είναι δύσκολο να διαχειριστεί όσα έμαθε για εκείνη και τις αδελφές της, αλλά η αγάπη του για εκείνη δεν μπορεί να σβηστεί.

«Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε ποτέ, αλλά σ' ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου», της λέει και τους αφήνει τον μικρό. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει για ακόμα μια φορά τις σχέσεις του με τον Κωνσταντή, ενώ η Μυρσίνη ζητά τη βοήθεια της Ασημίνας για να πείσει το Νικηφόρο να επιστρέψει στο σπίτι:

«Ξέρω πως μόνο εσύ έχεις τη δύναμη να πείσεις τον γιο μου να γυρίσει! Οσο θυμωμένος κι αν είναι μαζί σου, ακόμα σ' αγαπάει! Και εσύ τον αγαπάς! Και αυτό το αναγνωρίζω, όσο κι αν θα ήθελα κάτι άλλο καλύτερο για τον γιο μου.

Ο Νικηφόρος υποφέρει εκεί μέσα και το ξέρεις καλά και εσύ η ίδια! Νομίζω ο ίδιος είναι σε θέση να αποφασίσει το καλύτερο για εκείνον και θα συμφωνήσω μαζί του ότι για τον γιο μας το καλύτερο είναι να μην μένει στο σπίτι σας», της απαντάει η Ασημίνα. Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν πως θα επωφεληθούν από την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών και θα κρατήσουν το Σέργιο όμως η χαρά τους δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες!

Ο Νικηφόρος ψάχνει συμμάχους ενάντια στο Δούκα και καταλαβαίνει πως μόνο μια ανατρεπτική και απρόβλεπτη κίνηση θα του δώσει προβάδισμα και γι' αυτό στρέφεται προς την Ασημίνα, η οποία δέχεται με χαρά να τον βοηθήσει να υλοποιήσει τα σχέδιά του. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω δίνουν μια τελευταία ευκαιρία στον έρωτά τους.

Ομως η σχέση της με την Ασημίνα κλονίζεται ξανά όταν η αδερφή της, της ανακοινώνει την ανατρεπτική απόφαση που πήρε μαζί με τον Νικηφόρο! Σε σκέψεις όμως είναι και ο Μιλτιάδης μετά το δίλημμα που του θέτει ο ανιψιός του προκειμένου να τον πάρει με το μέρος του στην εκδίκηση ενάντια στον Δούκα.

Ο Δούκας στο κρατητήριο

Ο Μιλτιάδης θυμώνει με τον Νικηφόρο όταν μαθαίνει πως εκείνος αρνείται να ασχοληθεί με τον συνεταιρισμό προκειμένου να δώσει όλο του το βάρος στην δικαστική διαμάχη με την Ασημίνα και τη Δρόσω για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Τότε ο Μιλτιάδης, έξαλλος με τον ανιψιό του αποκαλύπτει στον Δούκα την αλήθεια για τον γιο του, ότι δηλαδή εκείνος ήταν που τον είχε καταδώσει στην αστυνομία για τις κομπίνες με τη βιομηχανική ζώνη.

Άγριες Μέλισσες Δούκας

Ο Δούκας παρά το γεγονός πως τόσα χρόνια υποψιαζόταν τον γιο του, ωστόσο βαθιά μέσα του δεν ήθελε να πιστέψει πως θα έφτανε σε αυτό το σημείο! Ετσι μετά τις αποκαλύψεις του Μιλτιάδη προσπαθεί να μάθει αν όλα αυτά είναι αλήθεια μ' έναν και μόνο τρόπο που ο ίδιος ξέρει: την παρανομία! Ετσι όταν όλο το χωριό βρίσκεται στον γάμο του Προύσαλη και της Ρίζως, ο ισχυρός άνδρας του Διαφανίου αποφασίζει για άλλη μία φορά να παρανομήσει και έτσι εισβάλλει στο αστυνομικό τμήμα και αναζητά τα αρχεία έξι ετών πριν για την υπόθεσή του, προκειμένου να βρει την άκρη του νήματος!

Και το καταφέρνει καθώς λαμβάνει τα στοιχεία εκείνα που ενοχοποιούν τον Νικηφόρο για την προδοσία του και επιστρέφει στο σπίτι. Η Ανέτ τον ρωτάει να μάθει τι έχει γίνει και εκείνος της λέει την αλήθεια αφού της δείχνει τα σημειώματα που έχει στα χέρια του: "Ο ίδιος μου ο γιος μου με κατέδωσε και προσπάθησε να με βάλει στη φυλακή", λέει θυμωμένος και η Ανέτ προσπαθεί να τον ηρεμήσει: «Και τι θα κάνεις Δούκα γι' αυτό; Θα σκοτώσεις το παιδί σου;». Εκείνος της απαντάει ειρωνικά:

«Δεν περίμενα καμία στήριξη από εσένα για τον Νικηφόρο! Τον έχετε παραχαϊδεμένο τόσα χρόνια, αλλά έννοια σας και θα πάρει την τιμωρία που του αξίζει», λέει και φεύγει για το γραφείο του, ενώ την επόμενη μέρα ο Προύσαλης και ο Αγγελος αντιλαμβάνονται πως κάποιος εισέβαλε στο τμήμα και από τα πεταμένα χαρτιά κάτω και από τον φάκελο βλέπουν τη χρονιά 1959 καταλαβαίνουν πως Δούκας ήταν εκείνος που μπήκε να κλέψει! Η Ανέτ φοβούμενη για το που μπορεί να φτάσει ο θυμός του Δούκα τον καταδίδει:

«Επιβεβαιώνω πως ο αδελφός μου Δούκας Σεβαστός εισέβαλε στο τμήμα», τους λέει και ο Αγγελος συλλαμβάνει τον Δούκα και τον οδηγεί στο κρατητήριο, όπου περνάει το βράδυ του. Παράλληλα ο δικηγόρος του αναλαμβάνει να πείσει την Ανέτ ν’ αλλάξει την κατάθεσή της και να μην παραδεχτεί πως ο Δούκας διέρρηξε το αστυνομικό τμήμα: «Κυρία Σεβαστού κα ο αδελφός σας, αλλά και εγώ προσωπικά σας παρακαλάμε να πάρετε πίσω την κατάθεσή σας». Η Ανέτ πείθεται με την προϋπόθεση να μην κάνει κάποια άλλη κίνηση που θα βλάψει τον Νικηφόρο.

Ο Δούκας πράγματι αφήνεται ελεύθερος, αλλά από τη μία ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να γλιτώσει το συνεταιρισμό από την τυραννία του παρά την αμφισβήτηση που δέχεται από όλους και από την άλλη αναγκάζει τον Νικηφόρο να φύγει από το σπίτι μαζί με τον μικρό! Ομως τα πράγματα για τον Δούκα ζορίζουν περισσότερο όταν ο Αλέξης μαζί με τον αστυνόμο Σπανό πλησιάζουν τον άνθρωπο που πούλησε το δηλητήριο στον δολοφόνο του Θέμελη, ενώ και ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα πριν ανακαλύψει ποιος σκότωσε τον πατέρα του!

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε7
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    06:20 (90' - PG-13)
    Λαλάκης ο Εισαγόμενος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    06:40 (90' - G)
    Το Άλλο με τον Τοτό, το Ξέρεις;
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema2HD
    06:50 (100' - PG-13)
    Αγαπημένο Μου Ημερολόγιο
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε3
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:50 (85' - PG)
    Φτωχός Εκατομμυριούχος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε1
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    08:10 (120' - PG)
    Τι Απέγινε η Έλι
    Μυστηρίου
  • COSMOTECinema2HD
    08:30 (125' - PG)
    Τα Κόκκινα Παπούτσια
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε6
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    09:15 (95' - PG)
    Η Ψεύτρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    FBI Κ6 Ε6
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    10:10 (115' - PG-13)
    Ride Above
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    10:35 (90' - G)
    Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    10:50 (85' - PG)
    Σκάνδαλα στο Νησί του Έρωτα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (60' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε3
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    12:00 (60' - PG-13)
    The Messenger Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    12:05 (115' - PG-13)
    Σχέσεις Πάθους
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    12:05 (115' - PG)
    Σκόνη στον Άνεμο
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema3
    12:15 (85' - PG-13)
    Η Μαρία της Σιωπής
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    13:40 (80' - PG)
    Μην Είδατε τον Παναή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (90' - G)
    Γοριλομπελάδες
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (105' - PG-13)
    Ατλάντικ Σίτι
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (90' - G)
    Γοριλομπελάδες
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (105' - PG-13)
    Ατλάντικ Σίτι
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    15:00 (115' - PG)
    Ερωτική Συμφωνία
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    15:30 (120' - R)
    BlackBerry
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema2HD
    15:45 (90' - PG)
    Σύντομη Συνάντηση
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (60' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    16:55 (100' - R)
    Στεφανία
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    17:15 (125' - PG-13)
    Through the Fire
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    17:30 (110' - R)
    Η Γραμμή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    18:35 (110' - R)
    Πίσω Πόρτα
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    19:20 (100' - R)
    Hotel Artemis
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    19:20 (120' - R)
    Ένα Όμορφο Αγόρι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (70' - R)
    1883 Ε10
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - PG)
    Έξω Φτώχεια και Καλή Καρδιά
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (105' - R)
    Ακατάλληλο για Ανηλίκους
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    21:10 (50' - R)
    North Shore Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Planet Action
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (95' - R)
    Christmas Bloody Christmas
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (95' - R)
    Christmas Bloody Christmas
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (105' - R)
    Έρωτας στη Σιβηρία
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (105' - R)
    Έρωτας στη Σιβηρία
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Resident Alien Κ3 Ε7
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Resident Alien Κ3 Ε7
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema2HD
    23:35 (90' - R)
    Εκτός Ορίων
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    23:35 (90' - R)
    Εκτός Ορίων
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    23:40 (95' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    23:40 (95' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε4
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    00:30 (95' - R)
    The Gateway
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    01:05 (95' - R)
    Meander
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    01:15 (95' - NC-17)
    Δάφνις και Χλόη
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε7
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:05 (115' - NC-17)
    99 Φεγγάρια
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    02:40 (85' - R)
    Οι Δικοί μου
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    02:50 (90' - R)
    Και Αυτός το Βιολί του
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (30' - R)
    Deep Shit Ε7
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:30 (30' - R)
    Deep Shit Ε8
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    04:00 (105' - R)
    Λέσχη Νέων Δισεκατομμυριούχων
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (70' - R)
    1883 Ε10
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema2HD
    04:05 (120' - R)
    The Outpost
    Πολεμική
  • COSMOTECinema3
    04:20 (100' - PG)
    Κατηγορώ τη Ζωή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    05:10 (50' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (100' - PG-13)
    The Three Musketeers
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share