Κυριακή, 09 Μαΐου 2021

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος έξαλλος με την κοινή αγωγή ξεκαθαρίζει τη θέση του!

Όσα θα δούμε απόψε 12/04 στον ΑΝΤ1!

12 Απριλίου 2021 08:26
Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος έξαλλος με την κοινή αγωγή ξεκαθαρίζει τη θέση του!
Από Σοφία Φυρογένη

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες". Τι θα δούμε στο αποψινό (12/04) επεισόδιο; Ο Νικηφόρος έξαλλος με την κοινή αγωγή Ασημίνας και Δρόσως, ξεκαθαρίζει τη θέση του και αφήνει ξεκρέμαστο το συνεταιρισμό.

Επεισόδιο 124

Ο Κωνσταντής συντετριμμένος από τα όσα έχει μάθει, προσπαθεί να το διαχειριστεί, ενώ ο Νικηφόρος έξαλλος με την κοινή αγωγή Ασημίνας και Δρόσως, ξεκαθαρίζει τη θέση του και αφήνει ξεκρέμαστο το συνεταιρισμό. Πώς θα το πάρει ο Μιλτιάδης μετά το τελεσίγραφο που έδωσε στον ανιψιό του; Όμως το σπίτι των Σεβαστών έχει να διαχειριστεί μία ακόμα δυσάρεστη είδηση που θα τους ενώσει για λίγο σαν μία γροθιά.

Άγριες Μέλισσες spoil

Ο Γραμματικός συνδέει το Μελέτη με τους Άβαντες τους οποίους έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, ενώ ο Μεγαρίτης πείθει τον Μελέτη πως η βοήθεια του είναι χρήσιμη για να φτάσει στο δολοφόνο του Θέμελη. Ο Προκόπης συγκρούεται με τον ξάδερφό του καθώς του αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Λέτα.

Η Σοφούλα έρχεται αντιμέτωπη με τις κακές γλώσσες του χωριού και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε μπορεί να ζει άλλο στο χωριό ενώ ο Προύσαλης με τη Ρίζω ετοιμάζονται για το γάμο. Παράλληλα, διαβάστε εδώ ένα αποκλειστικό για τα επόμενα επεισόδια.

Δείτε το trailer:

Άγριες Μέλισσες spoiler: Επανασύνδεση για Νικηφόρο και Ασημίνα!

Μια επανασύνδεση αναμένεται να δούμε στις «Άγριες Μέλισσες», με τον Νικηφόρο και την Ασημίνα να έρχονται ξανά κοντά στη σειρά του ΑΝΤ1, συμμαχώντας εναντίον του Δούκα. Ο Νικηφόρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο του πατέρα του, όταν εκείνος μάθει από τον Μιλτιάδη πως έξι χρόνια πριν ο ίδιος του ο γιος ήταν εκείνος που τον είχε προδώσει, με τη σειρά να διατηρεί το ενδιαφέρον της.

Ο Δούκας έξαλλος από θυμό αποφασίζει να δώσει ένα γερό μάθημα στον μικρό του γιο και ένα από αυτά θα είναι η αποκλήρωσή του από τη διαθήκη της οικογένειας Σεβαστού! Ομως και ο Νικηφόρος, έχει αποδείξει πως είναι... πολύ σκληρός για να πεθάνει και αδίστακτος όσο και ο πατέρας του! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Άγριες Μέλισσες spoiler με Νικηφόρο και Ασημίνα

Φοβερές οι επόμενες εξελίξεις

Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στην Ελένη και τον Λάμπρο τι πήγε και έκανε! "Πατέρα, γιατί το έκανες αυτό; Γιατί πρόδωσες τον Νικηφόρο; τον ρωτάει ο Λάμπρος και τότε ο Μιλτιάδης τους αποκαλύπτει πως έχει σταματήσει εδώ και καιρό να παίρνει τα χάπια του! Αυτό όπως είναι φυσικό κάνει έξω φρενών τον δάσκαλο, ο οποίος αποφασίζει να βγάλει τον πατέρα του από τον συνεταιρισμό!

Παράλληλα σκέφτεται μήπως θα έπρεπε ο Μιλτιάδης να επιστρέψει και πάλι στο ψυχιατρείο και αυτό θα προκαλέσει μεγάλους τριγμούς στη σχέση πατέρα και γιου! Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος παρά την αρχική του στάση να μην πάει τον μικρό Σέργιο στην Ασημίνα να τον δει, πηγαίνοντας κόντρα στην απόφαση του δικαστηρίου, τελικά την τελευταία στιγμή κάνει πίσω.

Ομως τα πράγματα για εκείνον καθόλου καλά δεν είναι καθώς έρχεται σε ρήξη ξανά με τον πατέρα του και αποφασίζει να φύγει με τον μικρό από το σπίτι! Το λέει στην Ασημίνα, την οποία ακόμα αγαπάει και εκείνη του προσφέρει χείρα βοηθείας!

«Θα σε βοηθήσω να βρεις ένα σπίτι να μένεις", του λέει, ενώ τις μόνες στιγμές ευτυχίας στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη, τις προσφέρει η παρουσία του Σέργιου. Ο Νικηφόρος αγκαλιάζει την Ασημίνα! Ξέρει ότι του είναι δύσκολο να διαχειριστεί όσα έμαθε για εκείνη και τις αδελφές της, αλλά η αγάπη του για εκείνη δεν μπορεί να σβηστεί.

«Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε ποτέ, αλλά σ' ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου», της λέει και τους αφήνει τον μικρό. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει για ακόμα μια φορά τις σχέσεις του με τον Κωνσταντή, ενώ η Μυρσίνη ζητά τη βοήθεια της Ασημίνας για να πείσει το Νικηφόρο να επιστρέψει στο σπίτι:

«Ξέρω πως μόνο εσύ έχεις τη δύναμη να πείσεις τον γιο μου να γυρίσει! Οσο θυμωμένος κι αν είναι μαζί σου, ακόμα σ' αγαπάει! Και εσύ τον αγαπάς! Και αυτό το αναγνωρίζω, όσο κι αν θα ήθελα κάτι άλλο καλύτερο για τον γιο μου.

Ο Νικηφόρος υποφέρει εκεί μέσα και το ξέρεις καλά και εσύ η ίδια! Νομίζω ο ίδιος είναι σε θέση να αποφασίσει το καλύτερο για εκείνον και θα συμφωνήσω μαζί του ότι για τον γιο μας το καλύτερο είναι να μην μένει στο σπίτι σας», της απαντάει η Ασημίνα. Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν πως θα επωφεληθούν από την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών και θα κρατήσουν το Σέργιο όμως η χαρά τους δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες!

Ο Νικηφόρος ψάχνει συμμάχους ενάντια στο Δούκα και καταλαβαίνει πως μόνο μια ανατρεπτική και απρόβλεπτη κίνηση θα του δώσει προβάδισμα και γι' αυτό στρέφεται προς την Ασημίνα, η οποία δέχεται με χαρά να τον βοηθήσει να υλοποιήσει τα σχέδιά του. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω δίνουν μια τελευταία ευκαιρία στον έρωτά τους.

Ομως η σχέση της με την Ασημίνα κλονίζεται ξανά όταν η αδερφή της, της ανακοινώνει την ανατρεπτική απόφαση που πήρε μαζί με τον Νικηφόρο! Σε σκέψεις όμως είναι και ο Μιλτιάδης μετά το δίλημμα που του θέτει ο ανιψιός του προκειμένου να τον πάρει με το μέρος του στην εκδίκηση ενάντια στον Δούκα.

Ο Δούκας στο κρατητήριο

Ο Μιλτιάδης θυμώνει με τον Νικηφόρο όταν μαθαίνει πως εκείνος αρνείται να ασχοληθεί με τον συνεταιρισμό προκειμένου να δώσει όλο του το βάρος στην δικαστική διαμάχη με την Ασημίνα και τη Δρόσω για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Τότε ο Μιλτιάδης, έξαλλος με τον ανιψιό του αποκαλύπτει στον Δούκα την αλήθεια για τον γιο του, ότι δηλαδή εκείνος ήταν που τον είχε καταδώσει στην αστυνομία για τις κομπίνες με τη βιομηχανική ζώνη.

Άγριες Μέλισσες Δούκας

Ο Δούκας παρά το γεγονός πως τόσα χρόνια υποψιαζόταν τον γιο του, ωστόσο βαθιά μέσα του δεν ήθελε να πιστέψει πως θα έφτανε σε αυτό το σημείο! Ετσι μετά τις αποκαλύψεις του Μιλτιάδη προσπαθεί να μάθει αν όλα αυτά είναι αλήθεια μ' έναν και μόνο τρόπο που ο ίδιος ξέρει: την παρανομία! Ετσι όταν όλο το χωριό βρίσκεται στον γάμο του Προύσαλη και της Ρίζως, ο ισχυρός άνδρας του Διαφανίου αποφασίζει για άλλη μία φορά να παρανομήσει και έτσι εισβάλλει στο αστυνομικό τμήμα και αναζητά τα αρχεία έξι ετών πριν για την υπόθεσή του, προκειμένου να βρει την άκρη του νήματος!

Και το καταφέρνει καθώς λαμβάνει τα στοιχεία εκείνα που ενοχοποιούν τον Νικηφόρο για την προδοσία του και επιστρέφει στο σπίτι. Η Ανέτ τον ρωτάει να μάθει τι έχει γίνει και εκείνος της λέει την αλήθεια αφού της δείχνει τα σημειώματα που έχει στα χέρια του: "Ο ίδιος μου ο γιος μου με κατέδωσε και προσπάθησε να με βάλει στη φυλακή", λέει θυμωμένος και η Ανέτ προσπαθεί να τον ηρεμήσει: «Και τι θα κάνεις Δούκα γι' αυτό; Θα σκοτώσεις το παιδί σου;». Εκείνος της απαντάει ειρωνικά:

«Δεν περίμενα καμία στήριξη από εσένα για τον Νικηφόρο! Τον έχετε παραχαϊδεμένο τόσα χρόνια, αλλά έννοια σας και θα πάρει την τιμωρία που του αξίζει», λέει και φεύγει για το γραφείο του, ενώ την επόμενη μέρα ο Προύσαλης και ο Αγγελος αντιλαμβάνονται πως κάποιος εισέβαλε στο τμήμα και από τα πεταμένα χαρτιά κάτω και από τον φάκελο βλέπουν τη χρονιά 1959 καταλαβαίνουν πως Δούκας ήταν εκείνος που μπήκε να κλέψει! Η Ανέτ φοβούμενη για το που μπορεί να φτάσει ο θυμός του Δούκα τον καταδίδει:

«Επιβεβαιώνω πως ο αδελφός μου Δούκας Σεβαστός εισέβαλε στο τμήμα», τους λέει και ο Αγγελος συλλαμβάνει τον Δούκα και τον οδηγεί στο κρατητήριο, όπου περνάει το βράδυ του. Παράλληλα ο δικηγόρος του αναλαμβάνει να πείσει την Ανέτ ν’ αλλάξει την κατάθεσή της και να μην παραδεχτεί πως ο Δούκας διέρρηξε το αστυνομικό τμήμα: «Κυρία Σεβαστού κα ο αδελφός σας, αλλά και εγώ προσωπικά σας παρακαλάμε να πάρετε πίσω την κατάθεσή σας». Η Ανέτ πείθεται με την προϋπόθεση να μην κάνει κάποια άλλη κίνηση που θα βλάψει τον Νικηφόρο.

Ο Δούκας πράγματι αφήνεται ελεύθερος, αλλά από τη μία ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να γλιτώσει το συνεταιρισμό από την τυραννία του παρά την αμφισβήτηση που δέχεται από όλους και από την άλλη αναγκάζει τον Νικηφόρο να φύγει από το σπίτι μαζί με τον μικρό! Ομως τα πράγματα για τον Δούκα ζορίζουν περισσότερο όταν ο Αλέξης μαζί με τον αστυνόμο Σπανό πλησιάζουν τον άνθρωπο που πούλησε το δηλητήριο στον δολοφόνο του Θέμελη, ενώ και ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα πριν ανακαλύψει ποιος σκότωσε τον πατέρα του!

 

MEDIA & TV

 • COSMOTECinema3
  06:00 (90' - PG)
  Ο Μπακαλόγατος (Της Κακομοίρας)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - R)
  Save Me Too Ε4
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  06:00 (90' - PG-13)
  Abducted: The Mary Stauffer Story
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema1HD
  06:20 (100' - PG-13)
  Santa in Training
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  07:00 (60' - PG-13)
  The Luminaries Κ1 Ε6
  Εποχής
 • COSMOTECinema3
  07:30 (110' - PG)
  Ο Αετός των Σκλαβωμένων
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema2HD
  07:30 (85' - PG)
  All for Love
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema1HD
  08:00 (110' - PG)
  Σόφι (Sophie & Sheba)
  Οικογενειακή
 • COSMOTECinema4HD
  08:00 (60' - PG)
  Star Trek: The Original Series Κ3 Ε10
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema2HD
  08:55 (85' - PG-13)
  My Generation
  Ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema4HD
  09:00 (60' - PG)
  Star Trek: The Original Series Κ3 Ε11
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema3
  09:20 (95' - PG)
  Ο Απίθανος
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  09:50 (140' - PG)
  Πρωταθλητές με Ψυχή (McFarland, USA)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  10:00 (30' - PG)
  Cheers Κ8 Ε9
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  10:20 (100' - G)
  Γέτι: Ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων (Abominable)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema4HD
  10:30 (30' - PG)
  Cheers Κ8 Ε10
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  10:55 (105' - PG)
  Εθελοντής στον Έρωτα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  11:00 (60' - PG-13)
  Merlin Κ3 Ε13
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  12:00 (60' - PG-13)
  Deutschland '89 Ε3
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  12:00 (120' - PG-13)
  Five Feet Apart
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  12:10 (150' - PG-13)
  Master and Commander: Στα Πέρατα του Κόσμου (Master and Commander: The Far Side of the World)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  12:40 (90' - PG)
  Χαμένα Όνειρα
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  13:00 (60' - PG-13)
  The Graham Norton Show Κ28 Ε21
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - R)
  Save Me Too Ε5
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  14:00 (120' - PG-13)
  Τζέιν Έιρ (Jane Eyre)
  Εποχής
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - R)
  Save Me Too Ε5
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  14:00 (120' - PG-13)
  Τζέιν Έιρ (Jane Eyre)
  Εποχής
 • COSMOTECinema3
  14:10 (105' - PG)
  Να Ζει Κανείς ή να Μη Ζει
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  14:40 (100' - PG-13)
  Du Vent dans mes Mollets
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  15:00 (30' - R)
  Schitt's Creek Κ1 Ε13
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  15:30 (30' - R)
  Schitt's Creek Κ2 Ε1
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  15:55 (90' - PG)
  Περάστε την Πρώτη του Μηνός
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  16:00 (30' - PG-13)
  Our Cartoon President Κ3 Ε17
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  16:00 (90' - PG)
  Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2 (The Secret Life of Pets 2)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema1HD
  16:20 (160' - PG-13)
  Hulk
  Φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  16:30 (30' - PG-13)
  Our Cartoon President Κ3 Ε18
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  17:00 (30' - PG)
  Cheers Κ8 Ε11
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  17:25 (80' - PG)
  Η Αδελφή μου Θέλει Ξύλο
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  17:30 (30' - PG)
  Cheers Κ8 Ε12
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  17:30 (180' - PG)
  Les Miserables: The Staged Concert
  Μιούζικαλ
 • COSMOTECinema4HD
  18:00 (60' - R)
  Balthazar Κ2 Ε3
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  18:45 (105' - PG)
  Ο Παλιάτσος
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  19:00 (120' - PG-13)
  Μουλάν (Mulan)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  19:00 (60' - R)
  68 Whiskey Κ1 Ε4
  Πολεμική
 • COSMOTECinema4HD
  20:00 (60' - R)
  Paradise Lost Κ1 Ε1
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema3
  20:30 (90' - PG)
  Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  20:30 (90' - R)
  Like a Boss
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  21:00 (105' - R)
  Stuber
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  21:00 (60' - PG-13)
  The Late Late Show with James Corden Κ7 Ε117
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema3
  22:00 (105' - PG)
  I Love Karditsa
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG-13)
  Magnum P.I. Κ3 Ε16
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (110' - R)
  The Paperboy
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  22:00 (105' - PG)
  I Love Karditsa
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG-13)
  Magnum P.I. Κ3 Ε16
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (110' - R)
  The Paperboy
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  22:45 (120' - R)
  Ο Αστακός (The Lobster)
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  22:45 (120' - R)
  Ο Αστακός (The Lobster)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG-13)
  The Graham Norton Show Κ28 Ε2
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG-13)
  The Graham Norton Show Κ28 Ε2
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema3
  23:45 (80' - R)
  Ο Λιποτάκτης
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema3
  23:45 (80' - R)
  Ο Λιποτάκτης
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema2HD
  23:50 (120' - R)
  Σταυροδρόμια της Ψυχής (Bringing Out the Dead)
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  23:50 (120' - R)
  Σταυροδρόμια της Ψυχής (Bringing Out the Dead)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  00:00 (60' - R)
  The Great Κ1 Ε3
  Εποχής
 • COSMOTECinema1HD
  00:45 (110' - R)
  Ανεκπλήρωτος Γάμος (On Chesil Beach)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  01:00 (65' - R)
  Hightown Κ1 Ε6
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  01:05 (80' - PG)
  Το Νησί της Αγάπης
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema2HD
  01:50 (85' - R)
  Bees Make Honey
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  02:05 (55' - R)
  68 Whiskey Κ1 Ε4
  Πολεμική
 • COSMOTECinema3
  02:25 (110' - PG)
  Το τελευταίο ψέμμα
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema1HD
  02:35 (100' - R)
  The Mustang
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  03:00 (60' - R)
  Balthazar Κ2 Ε3
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  03:15 (95' - R)
  I Am Elizabeth Smart
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema4HD
  04:00 (60' - PG-13)
  Deutschland '89 Ε3
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  04:15 (105' - PG-13)
  Προδοσία
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  04:15 (105' - PG-13)
  Now Is Good
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  04:50 (135' - R)
  Ο Βράχος (The Rock)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  05:00 (60' - R)
  The Great Κ1 Ε3
  Εποχής
 • COSMOTECinema3
  06:00 (95' - PG)
  I Love Karditsa
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  06:00 (100' - PG-13)
  Το Αριστερό μου Πόδι (My Left Foot)
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - R)
  Save Me Too Ε5
  Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share