Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

Άγριες Μέλισσες spoiler: Επανασύνδεση για Νικηφόρο και Ασημίνα!

Φοβερές εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1

10 Απριλίου 2021 12:51
Άγριες Μέλισσες spoiler: Επανασύνδεση για Νικηφόρο και Ασημίνα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια επανασύνδεση αναμένεται να δούμε στις «Άγριες Μέλισσες», με τον Νικηφόρο και την Ασημίνα να έρχονται ξανά κοντά στη σειρά του ΑΝΤ1, συμμαχώντας εναντίον του Δούκα.

Ο Νικηφόρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο του πατέρα του, όταν εκείνος μάθει από τον Μιλτιάδη πως έξι χρόνια πριν ο ίδιος του ο γιος ήταν εκείνος που τον είχε προδώσει, με τη σειρά να διατηρεί το ενδιαφέρον της.

Ο Δούκας έξαλλος από θυμό αποφασίζει να δώσει ένα γερό μάθημα στον μικρό του γιο και ένα από αυτά θα είναι η αποκλήρωσή του από τη διαθήκη της οικογένειας Σεβαστού! Ομως και ο Νικηφόρος, έχει αποδείξει πως είναι... πολύ σκληρός για να πεθάνει και αδίστακτος όσο και ο πατέρας του! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Άγριες Μέλισσες spoiler με Νικηφόρο και Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες: Φοβερές οι επόμενες εξελίξεις

Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στην Ελένη και τον Λάμπρο τι πήγε και έκανε! "Πατέρα, γιατί το έκανες αυτό; Γιατί πρόδωσες τον Νικηφόρο; τον ρωτάει ο Λάμπρος και τότε ο Μιλτιάδης τους αποκαλύπτει πως έχει σταματήσει εδώ και καιρό να παίρνει τα χάπια του! Αυτό όπως είναι φυσικό κάνει έξω φρενών τον δάσκαλο, ο οποίος αποφασίζει να βγάλει τον πατέρα του από τον συνεταιρισμό!

Παράλληλα σκέφτεται μήπως θα έπρεπε ο Μιλτιάδης να επιστρέψει και πάλι στο ψυχιατρείο και αυτό θα προκαλέσει μεγάλους τριγμούς στη σχέση πατέρα και γιου! Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος παρά την αρχική του στάση να μην πάει τον μικρό Σέργιο στην Ασημίνα να τον δει, πηγαίνοντας κόντρα στην απόφαση του δικαστηρίου, τελικά την τελευταία στιγμή κάνει πίσω.

Ομως τα πράγματα για εκείνον καθόλου καλά δεν είναι καθώς έρχεται σε ρήξη ξανά με τον πατέρα του και αποφασίζει να φύγει με τον μικρό από το σπίτι! Το λέει στην Ασημίνα, την οποία ακόμα αγαπάει και εκείνη του προσφέρει χείρα βοηθείας!

«Θα σε βοηθήσω να βρεις ένα σπίτι να μένεις", του λέει, ενώ τις μόνες στιγμές ευτυχίας στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη, τις προσφέρει η παρουσία του Σέργιου. Ο Νικηφόρος αγκαλιάζει την Ασημίνα! Ξέρει ότι του είναι δύσκολο να διαχειριστεί όσα έμαθε για εκείνη και τις αδελφές της, αλλά η αγάπη του για εκείνη δεν μπορεί να σβηστεί.

«Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε ποτέ, αλλά σ' ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου», της λέει και τους αφήνει τον μικρό. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει για ακόμα μια φορά τις σχέσεις του με τον Κωνσταντή, ενώ η Μυρσίνη ζητά τη βοήθεια της Ασημίνας για να πείσει το Νικηφόρο να επιστρέψει στο σπίτι:

«Ξέρω πως μόνο εσύ έχεις τη δύναμη να πείσεις τον γιο μου να γυρίσει! Οσο θυμωμένος κι αν είναι μαζί σου, ακόμα σ' αγαπάει! Και εσύ τον αγαπάς! Και αυτό το αναγνωρίζω, όσο κι αν θα ήθελα κάτι άλλο καλύτερο για τον γιο μου.

Ο Νικηφόρος υποφέρει εκεί μέσα και το ξέρεις καλά και εσύ η ίδια! Νομίζω ο ίδιος είναι σε θέση να αποφασίσει το καλύτερο για εκείνον και θα συμφωνήσω μαζί του ότι για τον γιο μας το καλύτερο είναι να μην μένει στο σπίτι σας», της απαντάει η Ασημίνα. Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν πως θα επωφεληθούν από την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών και θα κρατήσουν το Σέργιο όμως η χαρά τους δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες!

Ο Νικηφόρος ψάχνει συμμάχους ενάντια στο Δούκα και καταλαβαίνει πως μόνο μια ανατρεπτική και απρόβλεπτη κίνηση θα του δώσει προβάδισμα και γι' αυτό στρέφεται προς την Ασημίνα, η οποία δέχεται με χαρά να τον βοηθήσει να υλοποιήσει τα σχέδιά του. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω δίνουν μια τελευταία ευκαιρία στον έρωτά τους.

Ομως η σχέση της με την Ασημίνα κλονίζεται ξανά όταν η αδερφή της, της ανακοινώνει την ανατρεπτική απόφαση που πήρε μαζί με τον Νικηφόρο! Σε σκέψεις όμως είναι και ο Μιλτιάδης μετά το δίλημμα που του θέτει ο ανιψιός του προκειμένου να τον πάρει με το μέρος του στην εκδίκηση ενάντια στον Δούκα.

Ο Δούκας στο κρατητήριο!

Ο Μιλτιάδης θυμώνει με τον Νικηφόρο όταν μαθαίνει πως εκείνος αρνείται να ασχοληθεί με τον συνεταιρισμό προκειμένου να δώσει όλο του το βάρος στην δικαστική διαμάχη με την Ασημίνα και τη Δρόσω για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Τότε ο Μιλτιάδης, έξαλλος με τον ανιψιό του αποκαλύπτει στον Δούκα την αλήθεια για τον γιο του, ότι δηλαδή εκείνος ήταν που τον είχε καταδώσει στην αστυνομία για τις κομπίνες με τη βιομηχανική ζώνη.

Ο Δούκας παρά το γεγονός πως τόσα χρόνια υποψιαζόταν τον γιο του, ωστόσο βαθιά μέσα του δεν ήθελε να πιστέψει πως θα έφτανε σε αυτό το σημείο! Ετσι μετά τις αποκαλύψεις του Μιλτιάδη προσπαθεί να μάθει αν όλα αυτά είναι αλήθεια μ' έναν και μόνο τρόπο που ο ίδιος ξέρει: την παρανομία! Ετσι όταν όλο το χωριό βρίσκεται στον γάμο του Προύσαλη και της Ρίζως, ο ισχυρός άνδρας του Διαφανίου αποφασίζει για άλλη μία φορά να παρανομήσει και έτσι εισβάλλει στο αστυνομικό τμήμα και αναζητά τα αρχεία έξι ετών πριν για την υπόθεσή του, προκειμένου να βρει την άκρη του νήματος!

Και το καταφέρνει καθώς λαμβάνει τα στοιχεία εκείνα που ενοχοποιούν τον Νικηφόρο για την προδοσία του και επιστρέφει στο σπίτι. Η Ανέτ τον ρωτάει να μάθει τι έχει γίνει και εκείνος της λέει την αλήθεια αφού της δείχνει τα σημειώματα που έχει στα χέρια του: "Ο ίδιος μου ο γιος μου με κατέδωσε και προσπάθησε να με βάλει στη φυλακή", λέει θυμωμένος και η Ανέτ προσπαθεί να τον ηρεμήσει: «Και τι θα κάνεις Δούκα γι' αυτό; Θα σκοτώσεις το παιδί σου;». Εκείνος της απαντάει ειρωνικά:

«Δεν περίμενα καμία στήριξη από εσένα για τον Νικηφόρο! Τον έχετε παραχαϊδεμένο τόσα χρόνια, αλλά έννοια σας και θα πάρει την τιμωρία που του αξίζει», λέει και φεύγει για το γραφείο του, ενώ την επόμενη μέρα ο Προύσαλης και ο Αγγελος αντιλαμβάνονται πως κάποιος εισέβαλε στο τμήμα και από τα πεταμένα χαρτιά κάτω και από τον φάκελο βλέπουν τη χρονιά 1959 καταλαβαίνουν πως Δούκας ήταν εκείνος που μπήκε να κλέψει! Η Ανέτ φοβούμενη για το που μπορεί να φτάσει ο θυμός του Δούκα τον καταδίδει:

«Επιβεβαιώνω πως ο αδελφός μου Δούκας Σεβαστός εισέβαλε στο τμήμα», τους λέει και ο Αγγελος συλλαμβάνει τον Δούκα και τον οδηγεί στο κρατητήριο, όπου περνάει το βράδυ του. Παράλληλα ο δικηγόρος του αναλαμβάνει να πείσει την Ανέτ ν’ αλλάξει την κατάθεσή της και να μην παραδεχτεί πως ο Δούκας διέρρηξε το αστυνομικό τμήμα: «Κυρία Σεβαστού κα ο αδελφός σας, αλλά και εγώ προσωπικά σας παρακαλάμε να πάρετε πίσω την κατάθεσή σας». Η Ανέτ πείθεται με την προϋπόθεση να μην κάνει κάποια άλλη κίνηση που θα βλάψει τον Νικηφόρο.

Ο Δούκας πράγματι αφήνεται ελεύθερος, αλλά από τη μία ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να γλιτώσει το συνεταιρισμό από την τυραννία του παρά την αμφισβήτηση που δέχεται από όλους και από την άλλη αναγκάζει τον Νικηφόρο να φύγει από το σπίτι μαζί με τον μικρό! Ομως τα πράγματα για τον Δούκα ζορίζουν περισσότερο όταν ο Αλέξης μαζί με τον αστυνόμο Σπανό πλησιάζουν τον άνθρωπο που πούλησε το δηλητήριο στον δολοφόνο του Θέμελη, ενώ και ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα πριν ανακαλύψει ποιος σκότωσε τον πατέρα του!

 

MEDIA & TV

 • COSMOTECinema3
  06:00 (80' - PG)
  Προδομένη Αγάπη
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  06:00 (100' - PG)
  Κουαρτέτο (Quartet)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - PG-13)
  Zoey's Extraordinary Playlist Κ2 Ε7
  Δραματική κομεντί
 • COSMOTECinema2HD
  06:35 (85' - PG-13)
  Πουλιά στον Αέρα (Le Dindon)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  07:00 (65' - PG-13)
  Beneath the Surface Ε8
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  07:20 (95' - PG)
  Η Ψεύτρα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  07:40 (85' - PG)
  Radio Christmas
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema2HD
  08:00 (110' - PG)
  Το Παιδί και το Δελφίνι (Boy on a Dolphin)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  08:05 (55' - PG-13)
  Magnum P.I. Κ3 Ε12
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema3
  08:55 (100' - PG-13)
  Λούφα και απαλλαγή: Ι-4
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  09:00 (60' - PG-13)
  One Captain: Francesco Totti Ε6
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  09:05 (90' - PG)
  I Am Burt Reynolds
  Ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema2HD
  09:50 (95' - PG)
  Punching Henry
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  10:00 (30' - PG)
  Cheers Κ5 Ε10
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  10:30 (30' - PG)
  Cheers Κ5 Ε11
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  10:35 (85' - PG)
  Ο Μπακαλόγατος (Της Κακομοίρας)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  10:35 (85' - PG)
  Hearts of Winter
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  11:00 (60' - PG-13)
  Walker Κ1 Ε16
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema2HD
  11:25 (75' - PG)
  Αστερίξ και Κλεοπάτρα (Asterix & Cleopatra)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema3
  12:00 (105' - PG)
  Η Σιδηρά Κυρία
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  12:00 (90' - PG)
  Εξωγήινοι στη Σοφίτα (Aliens in the Attic)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  12:00 (60' - PG-13)
  Zoey's Extraordinary Playlist Κ2 Ε8
  Δραματική κομεντί
 • COSMOTECinema2HD
  12:40 (100' - PG)
  Ο Παράδεισος Έπεσε στη Γη (It Must Be Heaven)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  13:00 (60' - PG-13)
  Magnum P.I. Κ3 Ε13
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema1HD
  13:30 (90' - G)
  UglyDolls: Τα ασχημογλυκούλια (UglyDolls)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema3
  13:45 (95' - PG)
  Μαρία Πενταγιώτισσα
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG-13)
  The Heart Guy Κ5 Ε2
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG-13)
  The Heart Guy Κ5 Ε2
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  14:20 (90' - PG)
  All of My Heart: The Wedding
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema1HD
  15:00 (95' - PG)
  Angel Falls: A Novel Holiday
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema4HD
  15:00 (60' - PG-13)
  FBI: Most Wanted Κ2 Ε8
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema3
  15:20 (105' - PG)
  Ο Φαντασμένος
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  15:50 (120' - PG-13)
  Οι Κολλητοί (Stuck on You)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  16:00 (60' - PG-13)
  Manifest Κ3 Ε8
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema1HD
  16:35 (135' - R)
  Ο Ειρηνοποιός (The Peacemaker)
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  17:00 (60' - R)
  Anna Ε1
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  17:05 (110' - PG)
  Η Σωφερίνα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  17:50 (130' - PG-13)
  Έμμα (Emma)
  Εποχής
 • COSMOTECinema4HD
  18:00 (60' - PG-13)
  The Promise Ε1
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  18:50 (90' - PG-13)
  Οι Ναυαγοί (Abandoned)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  18:55 (85' - PG)
  Αμαρυλλίς, το Κορίτσι της Αγάπης
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  19:00 (55' - PG-13)
  Wonderland Ε1
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  19:55 (65' - R)
  Line of Duty Κ3 Ε5
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema2HD
  20:00 (120' - R)
  Η Ευνοούμενη (The Favourite)
  Εποχής
 • COSMOTECinema3
  20:20 (100' - PG)
  Το Αφεντικό μου Ήταν Κορόιδο
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  20:20 (40' - PG)
  Hollywood on Set
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema1HD
  21:00 (105' - PG-13)
  Ann Rule's A House on Fire
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  21:00 (60' - PG-13)
  NCIS: Hawai'i Κ1 Ε1
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema3
  22:00 (100' - PG)
  I Love Karditsa
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG-13)
  American Rust Ε7
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (110' - PG-13)
  Ο Πόλεμος των Κουμπιών (War of the Buttons)
  Οικογενειακή
 • COSMOTECinema3
  22:00 (100' - PG)
  I Love Karditsa
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG-13)
  American Rust Ε7
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (110' - PG-13)
  Ο Πόλεμος των Κουμπιών (War of the Buttons)
  Οικογενειακή
 • COSMOTECinema1HD
  22:45 (90' - R)
  Η Τελευταία Στιγμή που Θυμάμαι (The Last Moment of Clarity)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  22:45 (90' - R)
  Η Τελευταία Στιγμή που Θυμάμαι (The Last Moment of Clarity)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - R)
  4400 Κ1 Ε1
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - R)
  4400 Κ1 Ε1
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema3
  23:40 (95' - PG)
  Διωγμός
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  23:40 (95' - PG)
  Διωγμός
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  23:50 (120' - R)
  Silk Road
  Αστυνομικό Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  23:50 (120' - R)
  Silk Road
  Αστυνομικό Θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  00:00 (60' - R)
  Des Ε3
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  00:15 (115' - R)
  Απόδραση στον Αέρα (Con Air)
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  01:00 (60' - NC-17)
  Penny Dreadful: City of Angels Κ1 Ε3
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  01:15 (90' - R)
  Deep End
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  01:50 (130' - R)
  Η Αυτοκρατορία των Λύκων (L'Empire des Loups)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  02:00 (65' - NC-17)
  Penny Dreadful: City of Angels Κ1 Ε4
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  02:10 (100' - R)
  Έτερος Εγώ
  Αστυνομικό Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  02:45 (125' - PG)
  Τα Κόκκινα Φανάρια
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  03:05 (55' - PG-13)
  FBI: Most Wanted Κ2 Ε8
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema1HD
  03:50 (130' - PG-13)
  Cake
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  04:00 (65' - R)
  Line of Duty Κ3 Ε5
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema2HD
  04:00 (105' - R)
  Τιμώμενος Επισκέπτης
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  04:50 (95' - PG)
  Δημήτρη μου, Δημήτρη μου
  Μουσική
 • COSMOTECinema4HD
  05:05 (55' - PG-13)
  Wonderland Ε1
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  05:45 (90' - PG-13)
  Run
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  06:00 (115' - PG)
  Ένας Τετράποδος Πυροσβέστης (Firehouse Dog)
  Οικογενειακή
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - PG-13)
  Zoey's Extraordinary Playlist Κ2 Ε8
  Δραματική κομεντί

Ροή ειδήσεων

Share