Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021

Άγριες Μέλισσες spoiler: Επανασύνδεση για Νικηφόρο και Ασημίνα!

Φοβερές εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1

10 Απριλίου 2021 12:51
Άγριες Μέλισσες spoiler: Επανασύνδεση για Νικηφόρο και Ασημίνα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια επανασύνδεση αναμένεται να δούμε στις «Άγριες Μέλισσες», με τον Νικηφόρο και την Ασημίνα να έρχονται ξανά κοντά στη σειρά του ΑΝΤ1, συμμαχώντας εναντίον του Δούκα.

Ο Νικηφόρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο του πατέρα του, όταν εκείνος μάθει από τον Μιλτιάδη πως έξι χρόνια πριν ο ίδιος του ο γιος ήταν εκείνος που τον είχε προδώσει, με τη σειρά να διατηρεί το ενδιαφέρον της.

Ο Δούκας έξαλλος από θυμό αποφασίζει να δώσει ένα γερό μάθημα στον μικρό του γιο και ένα από αυτά θα είναι η αποκλήρωσή του από τη διαθήκη της οικογένειας Σεβαστού! Ομως και ο Νικηφόρος, έχει αποδείξει πως είναι... πολύ σκληρός για να πεθάνει και αδίστακτος όσο και ο πατέρας του! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Άγριες Μέλισσες spoiler με Νικηφόρο και Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες: Φοβερές οι επόμενες εξελίξεις

Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στην Ελένη και τον Λάμπρο τι πήγε και έκανε! "Πατέρα, γιατί το έκανες αυτό; Γιατί πρόδωσες τον Νικηφόρο; τον ρωτάει ο Λάμπρος και τότε ο Μιλτιάδης τους αποκαλύπτει πως έχει σταματήσει εδώ και καιρό να παίρνει τα χάπια του! Αυτό όπως είναι φυσικό κάνει έξω φρενών τον δάσκαλο, ο οποίος αποφασίζει να βγάλει τον πατέρα του από τον συνεταιρισμό!

Παράλληλα σκέφτεται μήπως θα έπρεπε ο Μιλτιάδης να επιστρέψει και πάλι στο ψυχιατρείο και αυτό θα προκαλέσει μεγάλους τριγμούς στη σχέση πατέρα και γιου! Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος παρά την αρχική του στάση να μην πάει τον μικρό Σέργιο στην Ασημίνα να τον δει, πηγαίνοντας κόντρα στην απόφαση του δικαστηρίου, τελικά την τελευταία στιγμή κάνει πίσω.

Ομως τα πράγματα για εκείνον καθόλου καλά δεν είναι καθώς έρχεται σε ρήξη ξανά με τον πατέρα του και αποφασίζει να φύγει με τον μικρό από το σπίτι! Το λέει στην Ασημίνα, την οποία ακόμα αγαπάει και εκείνη του προσφέρει χείρα βοηθείας!

«Θα σε βοηθήσω να βρεις ένα σπίτι να μένεις", του λέει, ενώ τις μόνες στιγμές ευτυχίας στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη, τις προσφέρει η παρουσία του Σέργιου. Ο Νικηφόρος αγκαλιάζει την Ασημίνα! Ξέρει ότι του είναι δύσκολο να διαχειριστεί όσα έμαθε για εκείνη και τις αδελφές της, αλλά η αγάπη του για εκείνη δεν μπορεί να σβηστεί.

«Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε ποτέ, αλλά σ' ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου», της λέει και τους αφήνει τον μικρό. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει για ακόμα μια φορά τις σχέσεις του με τον Κωνσταντή, ενώ η Μυρσίνη ζητά τη βοήθεια της Ασημίνας για να πείσει το Νικηφόρο να επιστρέψει στο σπίτι:

«Ξέρω πως μόνο εσύ έχεις τη δύναμη να πείσεις τον γιο μου να γυρίσει! Οσο θυμωμένος κι αν είναι μαζί σου, ακόμα σ' αγαπάει! Και εσύ τον αγαπάς! Και αυτό το αναγνωρίζω, όσο κι αν θα ήθελα κάτι άλλο καλύτερο για τον γιο μου.

Ο Νικηφόρος υποφέρει εκεί μέσα και το ξέρεις καλά και εσύ η ίδια! Νομίζω ο ίδιος είναι σε θέση να αποφασίσει το καλύτερο για εκείνον και θα συμφωνήσω μαζί του ότι για τον γιο μας το καλύτερο είναι να μην μένει στο σπίτι σας», της απαντάει η Ασημίνα. Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν πως θα επωφεληθούν από την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών και θα κρατήσουν το Σέργιο όμως η χαρά τους δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες!

Ο Νικηφόρος ψάχνει συμμάχους ενάντια στο Δούκα και καταλαβαίνει πως μόνο μια ανατρεπτική και απρόβλεπτη κίνηση θα του δώσει προβάδισμα και γι' αυτό στρέφεται προς την Ασημίνα, η οποία δέχεται με χαρά να τον βοηθήσει να υλοποιήσει τα σχέδιά του. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω δίνουν μια τελευταία ευκαιρία στον έρωτά τους.

Ομως η σχέση της με την Ασημίνα κλονίζεται ξανά όταν η αδερφή της, της ανακοινώνει την ανατρεπτική απόφαση που πήρε μαζί με τον Νικηφόρο! Σε σκέψεις όμως είναι και ο Μιλτιάδης μετά το δίλημμα που του θέτει ο ανιψιός του προκειμένου να τον πάρει με το μέρος του στην εκδίκηση ενάντια στον Δούκα.

Ο Δούκας στο κρατητήριο!

Ο Μιλτιάδης θυμώνει με τον Νικηφόρο όταν μαθαίνει πως εκείνος αρνείται να ασχοληθεί με τον συνεταιρισμό προκειμένου να δώσει όλο του το βάρος στην δικαστική διαμάχη με την Ασημίνα και τη Δρόσω για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Τότε ο Μιλτιάδης, έξαλλος με τον ανιψιό του αποκαλύπτει στον Δούκα την αλήθεια για τον γιο του, ότι δηλαδή εκείνος ήταν που τον είχε καταδώσει στην αστυνομία για τις κομπίνες με τη βιομηχανική ζώνη.

Ο Δούκας παρά το γεγονός πως τόσα χρόνια υποψιαζόταν τον γιο του, ωστόσο βαθιά μέσα του δεν ήθελε να πιστέψει πως θα έφτανε σε αυτό το σημείο! Ετσι μετά τις αποκαλύψεις του Μιλτιάδη προσπαθεί να μάθει αν όλα αυτά είναι αλήθεια μ' έναν και μόνο τρόπο που ο ίδιος ξέρει: την παρανομία! Ετσι όταν όλο το χωριό βρίσκεται στον γάμο του Προύσαλη και της Ρίζως, ο ισχυρός άνδρας του Διαφανίου αποφασίζει για άλλη μία φορά να παρανομήσει και έτσι εισβάλλει στο αστυνομικό τμήμα και αναζητά τα αρχεία έξι ετών πριν για την υπόθεσή του, προκειμένου να βρει την άκρη του νήματος!

Και το καταφέρνει καθώς λαμβάνει τα στοιχεία εκείνα που ενοχοποιούν τον Νικηφόρο για την προδοσία του και επιστρέφει στο σπίτι. Η Ανέτ τον ρωτάει να μάθει τι έχει γίνει και εκείνος της λέει την αλήθεια αφού της δείχνει τα σημειώματα που έχει στα χέρια του: "Ο ίδιος μου ο γιος μου με κατέδωσε και προσπάθησε να με βάλει στη φυλακή", λέει θυμωμένος και η Ανέτ προσπαθεί να τον ηρεμήσει: «Και τι θα κάνεις Δούκα γι' αυτό; Θα σκοτώσεις το παιδί σου;». Εκείνος της απαντάει ειρωνικά:

«Δεν περίμενα καμία στήριξη από εσένα για τον Νικηφόρο! Τον έχετε παραχαϊδεμένο τόσα χρόνια, αλλά έννοια σας και θα πάρει την τιμωρία που του αξίζει», λέει και φεύγει για το γραφείο του, ενώ την επόμενη μέρα ο Προύσαλης και ο Αγγελος αντιλαμβάνονται πως κάποιος εισέβαλε στο τμήμα και από τα πεταμένα χαρτιά κάτω και από τον φάκελο βλέπουν τη χρονιά 1959 καταλαβαίνουν πως Δούκας ήταν εκείνος που μπήκε να κλέψει! Η Ανέτ φοβούμενη για το που μπορεί να φτάσει ο θυμός του Δούκα τον καταδίδει:

«Επιβεβαιώνω πως ο αδελφός μου Δούκας Σεβαστός εισέβαλε στο τμήμα», τους λέει και ο Αγγελος συλλαμβάνει τον Δούκα και τον οδηγεί στο κρατητήριο, όπου περνάει το βράδυ του. Παράλληλα ο δικηγόρος του αναλαμβάνει να πείσει την Ανέτ ν’ αλλάξει την κατάθεσή της και να μην παραδεχτεί πως ο Δούκας διέρρηξε το αστυνομικό τμήμα: «Κυρία Σεβαστού κα ο αδελφός σας, αλλά και εγώ προσωπικά σας παρακαλάμε να πάρετε πίσω την κατάθεσή σας». Η Ανέτ πείθεται με την προϋπόθεση να μην κάνει κάποια άλλη κίνηση που θα βλάψει τον Νικηφόρο.

Ο Δούκας πράγματι αφήνεται ελεύθερος, αλλά από τη μία ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να γλιτώσει το συνεταιρισμό από την τυραννία του παρά την αμφισβήτηση που δέχεται από όλους και από την άλλη αναγκάζει τον Νικηφόρο να φύγει από το σπίτι μαζί με τον μικρό! Ομως τα πράγματα για τον Δούκα ζορίζουν περισσότερο όταν ο Αλέξης μαζί με τον αστυνόμο Σπανό πλησιάζουν τον άνθρωπο που πούλησε το δηλητήριο στον δολοφόνο του Θέμελη, ενώ και ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα πριν ανακαλύψει ποιος σκότωσε τον πατέρα του!

 

MEDIA & TV

 • COSMOTECinema3
  06:00 (85' - PG)
  Τέντι Μπόι Αγάπη μου
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  06:00 (120' - PG-13)
  Salyut-7
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - R)
  The Good Lord Bird Ε3
  Εποχής
 • COSMOTECinema4HD
  07:00 (60' - PG-13)
  Enslaved Ε4
  Ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema3
  07:25 (95' - PG)
  Θανασάκης ο Πολιτευόμενος
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  07:25 (120' - PG-13)
  Τζέιν Έιρ (Jane Eyre)
  Εποχής
 • COSMOTECinema1HD
  08:00 (90' - PG)
  Ο Ασπροδόντης (White Fang)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema4HD
  08:00 (60' - PG)
  Star Trek: The Original Series Κ3 Ε20
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema3
  09:00 (90' - PG)
  Άλλος... για το Εκατομμύριο!
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  09:00 (60' - PG)
  Star Trek: The Original Series Κ3 Ε21
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema2HD
  09:25 (95' - PG)
  Ταξίδι στο Νησί της Φαντασίας (Nim's Island)
  Φαντασίας
 • COSMOTECinema1HD
  09:30 (115' - PG)
  Η Κρυφή Ζωή του Γουόλτερ Μίτι (The Secret Life of Walter Mitty)
  Φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  10:00 (30' - PG)
  Cheers Κ8 Ε19
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  10:30 (80' - PG)
  Το Νησί της Αγάπης
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema4HD
  10:30 (30' - PG)
  Cheers Κ8 Ε20
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  11:00 (60' - PG-13)
  Merlin Κ4 Ε5
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema2HD
  11:00 (90' - PG)
  Cooking with Love
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema1HD
  11:25 (95' - PG-13)
  Santa in Training
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  11:50 (115' - PG)
  Το τελευταίο ψέμμα
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  12:00 (60' - PG-13)
  Deutschland '89 Ε8
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  12:30 (80' - PG)
  Ο Αστερίξ στη Βρετανία (Asterix chez les Bretons)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema1HD
  13:00 (100' - PG-13)
  Κάρι Πίλμπι: Ένα Διαφορετικό Κορίτσι (Carrie Pilby)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  13:00 (60' - PG-13)
  The Graham Norton Show Κ28 Ε26
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema3
  13:45 (105' - PG)
  Ραντεβού με μια Άγνωστη
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema2HD
  13:50 (85' - PG-13)
  Τρελές Σφαίρες 33 1/3 (Naked Gun 33 1/3: The Final Insult)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - R)
  The Good Lord Bird Ε4
  Εποχής
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - R)
  The Good Lord Bird Ε4
  Εποχής
 • COSMOTECinema1HD
  14:40 (115' - PG-13)
  Κρατικά Μυστικά (Official Secrets)
  Πολιτικό θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  15:00 (30' - R)
  Schitt's Creek Κ2 Ε10
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  15:15 (80' - PG-13)
  Day Zero
  Ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema3
  15:30 (100' - PG)
  Ο Παράς και ο Φουκαράς
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  15:30 (30' - R)
  Schitt's Creek Κ2 Ε11
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  16:00 (60' - PG-13)
  Enslaved Ε5
  Ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema1HD
  16:35 (105' - PG-13)
  Du Vent dans mes Mollets
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema2HD
  16:35 (115' - PG)
  Το Παιδί και το Δελφίνι (Boy on a Dolphin)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  17:00 (30' - PG)
  Cheers Κ8 Ε21
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  17:10 (90' - PG)
  Το Κορίτσι της Κυριακής
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  17:30 (30' - PG)
  Cheers Κ8 Ε22
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  18:00 (60' - R)
  Balthazar Κ2 Ε8
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  18:20 (120' - PG-13)
  Οι Απόγονοι (The Descendants)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema2HD
  18:30 (95' - PG-13)
  Άντρες με τα Όλα τους (The Full Monty)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  18:40 (105' - PG)
  Μια του Κλέφτη
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  19:00 (60' - R)
  68 Whiskey Κ1 Ε9
  Πολεμική
 • COSMOTECinema4HD
  20:00 (60' - R)
  Paradise Lost Κ1 Ε6
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema2HD
  20:05 (115' - R)
  Φονικό Καρτέλ (The Snitch Cartel)
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema1HD
  20:20 (40' - PG)
  Instaglamour
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema3
  20:25 (95' - PG)
  Ένας Δον Ζουάν για Κλάματα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  21:00 (120' - R)
  Όχι Άλλο Καλοκαίρι (I Hate Summer)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  21:00 (60' - PG-13)
  The Late Late Show with James Corden Κ7 Ε119
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema3
  22:00 (100' - PG)
  Αλίμονο στους Νέους
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG-13)
  Manifest Κ3 Ε9
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (105' - PG-13)
  Καμιά δεν Είναι Τέλεια (Girl Most Likely)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  22:00 (100' - PG)
  Αλίμονο στους Νέους
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG-13)
  Manifest Κ3 Ε9
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (105' - PG-13)
  Καμιά δεν Είναι Τέλεια (Girl Most Likely)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  23:00 (95' - R)
  Stuber
  Δράσης
 • COSMOTECinema1HD
  23:00 (95' - R)
  Stuber
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG-13)
  Law & Order: Organized Crime Κ1 Ε5
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG-13)
  Law & Order: Organized Crime Κ1 Ε5
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema3
  23:40 (110' - PG)
  Ο Μαγικός Καθρέφτης
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  23:40 (110' - PG)
  Ο Μαγικός Καθρέφτης
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  23:45 (135' - R)
  Ο Βράχος (The Rock)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema2HD
  23:45 (135' - R)
  Ο Βράχος (The Rock)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  00:00 (60' - R)
  The Great Κ1 Ε8
  Εποχής
 • COSMOTECinema1HD
  00:35 (105' - R)
  Danger One
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  01:00 (60' - R)
  Des Ε3
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  01:30 (80' - R)
  Ο Λιποτάκτης
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  02:00 (60' - R)
  68 Whiskey Κ1 Ε9
  Πολεμική
 • COSMOTECinema2HD
  02:00 (145' - NC-17)
  A Gentle Creature
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  02:20 (100' - R)
  Rambo: Το Τελευταίο Αίμα (Rambo: Last Blood)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  02:50 (95' - PG)
  Κυριακάτικο Ξύπνημα
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  03:00 (60' - R)
  Balthazar Κ2 Ε8
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  04:00 (120' - PG-13)
  Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Εξέγερση (Rise of the Planet of the Apes)
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  04:00 (60' - PG-13)
  Deutschland '89 Ε8
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  04:25 (95' - PG)
  Εθελοντής στον Έρωτα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  04:25 (100' - R)
  Κλέφτες και Απατεώνες (Lying and Stealing)
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema4HD
  05:00 (60' - R)
  The Great Κ1 Ε8
  Εποχής
 • COSMOTECinema3
  06:00 (90' - PG)
  Αλίμονο στους Νέους
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema1HD
  06:00 (95' - PG)
  A Christmas Coincidence
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - R)
  The Good Lord Bird Ε4
  Εποχής

Ροή ειδήσεων

Share