Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσιάστρια του «Αγρότης μόνος ψάχνει»!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα είναι η παρουσιάστρια του νέου reality του ΣΚΑΪ “Αγρότης μόνος ψάχνει”. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Έλα χαμογέλα η παρουσιάστρια έχει δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες του καναλιού και μένουν μόνο να πέσουν οι υπογραφές για να αναλάβει την παρουσίαση του συγκεκριμένου project.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εδώ και καιρό βρισκόταν σε συζητήσεις με το κανάλι του Φαλήρου. Μετά από πέντε ημέρες, οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλες τις λεπτομέρειες.
Για τη θέση της παρουσίασης του συγκεκριμένου ριάλιτι είχε ακουστεί και το όνομα της Ανθής Σαλαγκούδη όμως ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε αν η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε συζητήσεις ή όχι με τον ΣΚΑΪ.
Όπως και να ‘χει, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θεωρήθηκε από το κανάλι ως η πιο ικανή για να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση, κάτι που θα σημάνει και την επιστροφή της στην τηλεόραση.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας πάντως μέσα σε μόλις τρεις μέρες υπήρξαν πάνω από χίλιες αιτήσεις ανθρώπων που θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό το νέο παιχνίδι επιβίωσης κοντά στη φύση.
Δείτε το βίντεο με το τρέιλερ της εκπομπής που ήδη προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ:
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε αν είναι έγκυος!
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης (4/3) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ανανεωμένη παρουσιάστρια απάντησε για πρώτη φορά, στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι έγκυος.
Οι αποκαλύψεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την φερόμενη εγκυμοσύνη
«Έχω κάνει τεστ, covid. Όταν διάβασα την είδηση ότι είμαι έγκυος, πήγα κι εγώ να κάνω τεστ, λέω κάτι ξέρουν! Αλλά… δεν, ήταν αρνητικό. Τα παιδιά είναι ευλογία για ένα ζευγάρι. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να το ζήσω αυτό αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό. Πέραν της πλάκας, είναι ένα λεπτό ζήτημα».
Μίλησε ανοιχτά και για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο
«Με τον Βασίλη είμαστε πολύ καλά. Είναι πολύ καινούριο για μένα όλο αυτό το συναίσθημα και το εξωτερικεύω κιόλας. Κάποια πράγματα που άκουγα από φίλες νόμιζα ότι είναι υπερβολικά αλλά τώρα που το ζω λέω «κοίτα να δεις». Ευτυχώς με τον Βασίλη ταιριάζουμε πολύ. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Μένουμε μαζί. Έχουμε και τα σπίτια μας. Κοντά είναι. Όσες φορές έχουμε διαφωνήσει σε κάποια πράγματα πάντοτε κοιμόμαστε μαζί»
«Γνωριζόμασταν πάρα πολλά χρόνια. Κοντά 10. Πρωτογνωριστήκαμε στο πρώτο στούντιο που έκανα γυμναστική. Μου ήταν πάντα συμπαθής. Είναι gentleman. Είμαστε 6 μήνες, κάθε μήνας και κιλό που χάνω. Οι σχέσεις πρέπει να σε πάνε μπροστά και να σε κάνουν χαρούμενο. Νιώθω πιο ανάλαφρη, ήρεμη. Ίσως γι’ αυτό κάποια πράγματα να έχουν πάει στη θέση τους αυτόματα» είπε μεταξύ άλλων.
Οι αποκαλύψεις της Σπυροπούλου για την δική της εμπειρία στο Survivor
“Δεν ξέρω αν τώρα θα πήγαινα πάλι στο Survivor, πολύ δύσκολα. Όχι από θέμα ανασφάλειας αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αποχωριστώ εύκολα κάποια πράγματα. Υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν φλερτ στο Survivor, όπως η Ευρυδίκη με τον Βασάλο.
Κοίτα εγώ όσο καιρό είχα μείνει στο παιχνίδι, γιατί οι πρώτοι μήνες είναι πιο δύσκολοι που δεν υπάρχουν τα μεγάλα έπαθλα και είναι το σοκ που δεν έχεις προλάβει να συνηθίσεις, με την κακουχία, τις δυσκολίες και την επιβίωση δεν ήθελα κάποιο φλερτ και ούτε και με ενδιέφερε, εμένα προσωπικά αλλά αν δημιουργηθεί ένα τέτοιο συναίσθημα υπό τέτοιες συνθήκες θεωρώ ότι είναι πολύ δυνατό.
Από το φετινό δεν έχω ταυτιστεί με κάποιον παίκτη να σου πω την αλήθεια. Σίγουρα καταλαβαίνω τι περνάει ο καθένας. Εμάς το Survivor ήταν πιο ομαδικό, μαγειρεύαμε μαζί, ήταν λίγο διαφορετικό το μουντ.
Εκείνοι έχουν περισσότερο φαγητό, εμείς δεν είχαμε τόσο φαγητό. Έχω δει κάτι γεύματα… Έχασα 10 κιλά σε δυο μήνες. Τώρα είμαι πιο αδύνατη από όταν βγήκα από το Survivor γιατί τώρα έχω πιο πολύ μυϊκή μάζα και όχι λίπος.
Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο Survivor, δεν προβλήθηκε. Ήταν ένα βράδυ που εμείς πεινούσαμε πολύ και δεν είχαμε προμήθειες, είχαμε πιάσει πεταλίδες από την θάλασσα. Δηλητηριάστηκα. Μου έκαναν ένεση γιατί είχα βγάλει εξανθήματα σε όλο μου το σώμα. Δεν άντεχα. Πιστεύω στον τελικό σίγουρα θα πάει ο Τζέιμς με τον Νίκο”, είπε μεταξύ άλλων.
Μίλησε και για τα επαγγελματικά της
«Από τον Σεπτέμβρη θα με δείτε τηλεοπτικά. Είμαι πολύ κοντά στο να κλείσω κάτι που μου αρέσει πολύ. Δεν είναι τίποτα από αυτά που γράφονται. Τελικά δεν θα συνεργαστώ με τον Νίκο Κοκλώνη. Τον αγαπώ, τον εκτιμώ αφάνταστα αλλά δεν θα είναι δική του παραγωγή. Ίσως στο μέλλον».






0 ΣΧΟΛΙΑ