Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

ANT1: Τεράστια επιτυχία για το κανάλι του Αμαρουσίου - Ποιο πρόγραμμα απέκτησε

Απέκτησε τα δικαιώματα της πιο πολυσυζητημένης συνέντευξης της χρονιάς!

7 Μαρτίου 2021 15:27
ANT1: Τεράστια επιτυχία για το κανάλι του Αμαρουσίου - Ποιο πρόγραμμα απέκτησε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο ΑΝΤ1 απέκτησε τα δικαιώματα της πιο πολυσυζητημένης συνέντευξης της χρονιάς! Τη Δευτέρα 8 Μαρτίου, στις 16:00, ο ΑΝΤ1 θα προβάλει αποκλειστικά για την Ελλάδα, την πολυσυζητημένη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, στην Όπρα Γουίνφρεϊ, τα δικαιώματα της οποίας εξασφάλισε από το CBS, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σταθμός του Αμαρουσίου.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μιλούν για τους λόγους που τους έφεραν σε ρήξη με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και την βασίλισσα Ελισάβετ. Τι εξώθησε το λαμπερό ζευγάρι στο Megxit; Γιατί μετακόμισαν στην Αμερική; Ποια είναι τα σχέδιά τους για το μέλλον και πώς ονειρεύονται την οικογένειά τους; Παράλληλα, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μάρκλ εγκατέλειψαν τους λογαριασμούς τους στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης και δεν σκοπεύουν να τους επανενεργοποιήσουν

Πόσο κόστισε η συνέντευξη;

Σύμφωνα με πληροφορίες της NY POST, το CBS πλήρωσε περισσότερα από 7 εκατομμύρια δολάρια για τα δικαιώματα της συνέντευξης της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Oprah Winfrey. Η δίωρη συνέντευξη κόστισε στο δίκτυο αρκετά, πιθανότατα ένα ποσό μεταξύ 7 εκατομμυρίων και 9 εκατομμυρίων δολαρίων, ανέφερε η Wall Street Journal.

Το CBS αγόρασε τα προσοδοφόρα δικαιώματα από την εταιρεία της Όπρα. Θα είναι προσοδοφόρα καθώς χρεώνει 325.000 δολάρια για κάθε 30 δευτερόλεπτα εμπορικής προβολής.

Το CBS μπορεί επίσης να δώσει άδεια για τη συνέντευξη σε διεθνείς αγορές. Ένας εκπρόσωπος των Sussexes είπε στην Wall Street Journal ότι το ζευγάρι δεν πληρώθηκε για τη συνέντευξη.

Σε ένα απόσπασμα της συνέντευξης που μεταδόθηκε στο «CBS This Morning» την Παρασκευή, η Μαρκλ λέει στην Όπρα ότι αισθάνεται «απελευθερωμένη» που θα μιλήσει για τον εαυτό της, αφού έπρεπε να απορρίψει το αρχικό αίτημα της παρουσιάστριας λόγω του Παλατιού.

TAGS
 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share