Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης μπαίνει στο ψυχιατρείο και βάζει τέλος στη ζωή του

Θα κρεμαστεί στο δωμάτιό του από τα σεντόνια!

6 Μαρτίου 2021 08:58
Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης μπαίνει στο ψυχιατρείο και βάζει τέλος στη ζωή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τέλος του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες πλησιάζει σιγά-σιγά με τη δίκη που ξεκίνησε εναντίον του η Ελένη και, όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, κάθε άλλο παρά καλό θα είναι! Και πώς να γίνει αλλιώς, αφού ο βασανιστής και βιαστής γυναικών θα βρει την τιμωρία που του αξίζει!

Όπως έχετε ήδη δει, η δίκη ανάμεσα στην Ελένη και τον Μάνο, παρά τις απώλειες που υπήρξαν, έχει ήδη αρχίσει και οι ανατροπές κάθε εβδομάδα μέχρι και το τέλος της θα είναι καταιγιστικές. Όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, στα επεισόδια που θα προβάλλονται, τη μία μέρα θα δείχνει να έχει το προβάδισμα ο ένας και την επόμενη ο άλλος, καθώς νέα στοιχεία και νέοι μάρτυρες θα εμφανίζονται που θα ανατρέπουν τα δεδομένα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει, η δίκη θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών προκειμένου τα θύματα του Βόσκαρη να μπορούν να περιγράψουν πιο άνετα τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια τού πρώην διευθυντή των φυλακών, και όχι να νιώθουν μαζί με τη συναισθηματική φόρτιση που θα... διαβάστε περισσότερα για τη σειρά "Άγριες Μέλισσες" στο Youweekly.gr

 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share