Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Γάμος "έκπληξη" στις 8 Λέξεις!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

6 Μαρτίου 2021 07:56
Γάμος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 8 Λέξεις, ο Φρίξος, μετανιωμένος, κάνει τα αδύνατα δυνατά να πείσει την Έλλη ότι την αγαπάει και ότι θέλει να την παντρευτεί, αλλά η Έλλη δεν τον πιστεύει. Η επιμονή του όμως φέρνει γρήγορα αποτελέσματα και μια έκπληξη τους φέρνει πιο κοντά στον γάμο!

Ο Φρίξος, μετά από πολύ κόπο, πείθει τελικά την Έλλη για τη μεταμέλειά του και το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει. Στο μεταξύ η Έλλη, χαρούμενη με όλη αυτή την εξέλιξη, ανακοινώνει και κάτι ακόμα πολύ πιο σημαντικό στον Φρίξο: «Καλά, δεν θα το πιστέψεις. Αγάπη μου, έγινε θαύμα. Είμαι έγκυος. Περιμένουμε παιδάκι. Μπορείς να κάνεις παιδιά, είδες;», του λέει.

Ο Φρίξος όμως, που της έχει πει ψέματα στο παρελθόν ότι δεν μπορεί να κάνει παιδία, αποφασίζει να της πει την αλήθεια. Έκπληκτη λοιπόν η Έλλη ακούει από τον Φρίξο να της λέει ότι η εγκυμοσύνη της δεν είναι θαύμα, όπως πιστεύει και αναγκάζεται να της πει την αλήθεια: «Ποιο θαύμα; Μια χαρά μπορώ να κάνω παιδιά. Έτσι το είπα τότε. Στην απελπισία μου για να σε κάνω να... διαβάστε περισσότερα για τη σειρά "8 Λέξεις" στο Youweekly.gr

 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share