Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

House of Fame - Εκτός εαυτού ο Φοίβος με την Πηνελόπη: "Δεν μπορείς να ξέρεις ότι..." (video)

"Αν γυρνούσα πίσω δεν θα την έκανα αυτή την κουβέντα"

5 Μαρτίου 2021 23:59
House of Fame - Εκτός εαυτού ο Φοίβος με την Πηνελόπη:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

House of Fame: Μεγάλες είναι οι εντάσεις στο δεύτερο live του House of Fame ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους και τους κριτές σχετικά με την απόδοση τους στο παιχνίδι.

Σημειώνεται ότι μέσα στην εβδομάδα υπήρχαν αρκετές εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες όπου συνεχώς γίνονται καυγάδες με έναν από αυτούς να είναι ανάμεσα στην Πηνελόπη και την Έλενα.

Συγκεκριμένα η Πηνελόπη διέκοψε για λίγο την κρητική που γινόταν στην Έλενα και σχετικά με την απόδοση της στο δικό της κομμάτι που τραγούδησε.

Μεγάλη η σύγκρουση.

House of Fame: Η κόντρα ανάμεσα στην Πηνελόπη και τον Φοίβο

Ειδικότερα στο σημερινό live του House of Fame, ο Φοίβος, απηύθυνε τον λόγο στην Πηνελόπη και της ζήτησε εξηγήσεις για την "επίθεση" που έκανε στην Έλενα μέσα στην εβδομάδα, κατηγορώντας την πως δεν έχει star quality.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έκανε την κριτική του στην Έλενα και της εξήγησε πως δεν χρειάζεται να έχει star quality για να πετύχει, με την νεαρή παίκτρια η οποία είναι και υποψήφια προς αποχώρηση, να συμφωνεί και να χαίρεται με το σχόλιό του.

Η Ελένη Φουρέιρα, έδωσε τον λόγο στην Πηνελόπη προκειμένου να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε με την ατάκα της ωστόσο εκεί βρήκε μπροστά της τον Φοίβο ο οποίος την έβαλε στη θέση της.

Η συζήτηση του Φοίβου με την Πηνελόπη στο live του House of Fame

House of Fame: «Ισοπέδωσαν» τους παίκτες οι καθηγητές - «Μα τον Χριστό, είστε μια απογοήτευση»

Πολύ σκληρή κριτική έκαναν στους παίκτες του House of Fame οι καθηγητές, αφού η εικόνα τους στο πρώτο live δεν ήταν καλή, ενώ και η στάση τους μετά από αυτό ήταν αρκετά χαλαρή, κάτι που ενόχλησε τόσο τους ίδιους όσο και τον διευθυντή της Ακαδημίας, Πάνο Μεταξόπουλο.

Ο γνωστός χορογράφος ξεκίνησε… τον χορό του κραξίματος στους σπουδαστές, τονίζοντας πως το μόνο που νιώθουν οι καθηγητές, είναι μια απογοήτευση για όσα είδαν στην πρεμιέρα. Ο ίδιος, άλλωστε, είχε χτυπήσει και το καμπανάκι προ ημερών, ζητώντας τους να βρεθούν σε εγρήγορση και να δείξουν στον κόσμο για ποιο λόγο είναι εκεί, χωρίς τελικά οι παίκτες να ευαισθητοποιηθούν.

House of Fame: Έξαλλοι οι καθηγητές - «Σοβαρευτείτε επιτέλους»

Ακόμη πιο έξαλλη, όμως, ήταν η Πέννυ Μπαλτατζή. Η καθηγήτρια φωνητικής είχε θετικά λόγια μόνο για τον Jimmy Sion και την εμφάνισή του, μην κρύβοντας τα νεύρα της για τους υπόλοιπους παίκτες. «Θα προτιμούσα να είστε συνεσταλμένοι εδώ και με κότσια στη σκηνή αντί για το αντίθετο. Δεν είστε 5 χρονών, ωριμάστε πια», τους είπε η τραγουδίστρια.

Ο Μεταξόπουλος, όμως, ξαναπήρε το λόγο, ενοχλημένος από την χαλαρή αντίδραση μεταξύ των σπουδαστών και τα… γέλια που υπήρχαν σε κάποια πηγαδάκια. «Σας βλέπω να κάνετε πολύ χαβαλέ. Σοβαρευτείτε επιτέλους, εμείς σας βγάζουμε την ψυχή μας κι εσείς κάθεστε και γελάτε. Μήπως θέλετε να φύγουμε από εδώ;», ήταν το περιεχόμενο της νέας «έκρηξής» του.

 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share