Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

MasterChef 5: Αυτή είναι η ομάδα που κατάφερε και κέρδισε την σημερινή (05/03) δοκιμασία

Μεγάλη ανατροπή

5 Μαρτίου 2021 23:26
MasterChef 5: Αυτή είναι η ομάδα που κατάφερε και κέρδισε την σημερινή (05/03) δοκιμασία
Από Βασίλης Κατσιαούνης

MasterChef 5: Μεγάλη και δύσκολη φαίνεται πως ήταν η σημερινή (05/03) ομαδική δοκιμασία στο επεισόδιο που αντιμετώπισαν και οι δύο ομάδες όμως μόνο μία τα κατάφερε.

Σημειώνεται ότι στο ίδιο επεισόδιο υπήρχε ένα μεγάλο ξέσπασμα της Ανούς απέναντι στην Μαρίνα σχετικά με την κίνηση που έκανε στην πρώτη.

Συγκεκριμένα στο σημερινό επεισόδιο η ομάδα που φάνηκε καλύτερη στην ομαδική δοκιμασία ήταν η κόκκινη με πολύ μικρή διαφορά στο σκορ απέναντι στους μπλε.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε.

MasterChef 5: Η νικήτρια ομάδα

Ειδικότερα στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που επιτέλους κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στην ομαδική δοκιμασία, μιας και επικράτησαν επί των Μπλε με 5-4, με την Κωνσταντίνα και το γλυκό της να ξεχωρίζει παρά το χαμό που δημιουργήθηκε.

Οι Κόκκινοι, μετά τους νέους παίκτες που απέκτησαν, κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη σε μία αρκετά απαιτητική ομαδική δοκιμασία.

Έτσι, θα συναντήσουν τον Γιάννη Αποστολάκη και θα απολαύσουν ένα υπέροχο δείπνο, ενώ την ίδια στιγμή οι Μπλε θα διαγωνιστούν για την ατομική ασυλία.

Δείτε αναλυτικά τη νίκη των Κόκκινων στο MasterChef

MasterChef 5: Στα «μαχαίρια» Ηρώ και Μαρίνα - «Δεν ήρθε να με αντιμετωπίσει…»

Μια κόντρα ξέσπασε σήμερα στο MasterChef ανάμεσα στην Μαρίνα και την Ηρώ, όταν η δεύτερη προκάλεσε με τον τρόπο της την παίκτρια.

Στις ομάδες, αρχηγός της κόκκινης βγήκε ο Αντώνης και της Μπλε η Ηρώ η οποία φάνηκε πως θα ήθελε για αντίπαλο την Μαρίνα ώστε να την αντιμετωπίσει face to face όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

MasterChef 5: Η κόντρα Ηρούς-Μαρίνας και οι αρχηγοί

Μάλιστα η Ηρώ, αυτοπροτάθηκε για την θέση του αρχηγού κάτι που δεν άρεσε σαν κίνηση στη Μαρίνα, που νωρίτερα είχε έναν ακόμη καβγά, και δεν θέλησε να αλλάξει την γνώμη της ομάδας της στην επιλογή αρχηγού.

 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share