Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Έκτακτες αλλαγές στον Alpha για το Battle of the Couples

Είδαν την αποτυχία του ριάλιτι και... τρέχουν να προλάβουν

5 Μαρτίου 2021 16:44
Έκτακτες αλλαγές στον Alpha για το Battle of the Couples
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε έκτακτες αλλαγές για το Battle of the Couples προχωρά ο Alpha, καθώς βλέποντας την πλήρη αποτυχία του προγράμματος στις πρώτες μέρες ροής του, αποφάσισε να διαφοροποιήσει τις μέρες και ώρες προβολής του ριάλιτι.

Battle of the Couples: Αυτές είναι οι αλλαγές του Alpha σε μέρες και ώρες προβολής

Σύμφωνα με φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, το Battle of the Couples, από την επόμενη εβδομάδα θα προβάλλεται μόνο κάθε Πέμπτη και Παρασκευή. Συγκεκριμένα, το επεισόδιο της Πέμπτης θα παίζει 23:00 – 01:00 και το επεισόδιο της Παρασκευής 21:00 – 23:45, δίνοντας έτσι πάσα στο Φως στο Τούνελ.

Battle of the Couples αλλαγές

Είναι γεγονός ότι από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη είναι πια πολύ περιορισμένο το έδαφος για να μπορέσει να σταθεί οτιδήποτε απέναντι από το Survivor, το MasterChef και τις Άγριες Μέλισσες και αυτό είναι κάτι που το Battle of the Couples το βίωσε σε ακραίο βαθμό την τρέχουσα εβδομάδα.

Έρχεται το τέλος για το Battle of the Couples;

Τηλεθέαση: Καμία σωτηρία δεν φαίνεται να έχει το παιχνίδι του ALPHA, Battle of the Couples που δοκιμάζει για πρώτη φορά φέτος την τύχη του στην ελληνική τηλεόραση.

Ο τηλεοπτικός σταθμός βλέποντας τον ανταγωνισμό είπε να επενδύσει σε ένα ριάλιτι, μέχρι να επιστρέψει το Bachelor, αλλά τελικά η επένδυση αυτή δεν φαίνεται πως αποφέρει καρπούς. Από την δεύτερη κιόλας ήμερα προβολής του, το παιχνίδι έπιασε πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης κι εκεί που λέγαμε πως παρακάτω δεν πάει, ήρθε η χθεσινή 3/3 ημέρα να μας... δείτε τα νούμερα του Battle of the Couples στο Youweekly.gr

 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share