Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Φάρμα: Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του αγροκτήματος

Πως θα είναι ο χώρος που θα μένουν οι παίχτες

5 Μαρτίου 2021 15:32
Φάρμα: Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του αγροκτήματος
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Φάρμα: Όλο και πλησιάζει σιγά σιγά η πρεμιέρα της "Φάρμας" που θα παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης με τους παίκτες να έχουν ήδη αποκαλυφθεί.

Σημειώνεται ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη και υπάρχουν οι πρώτες εντάσεις ανάμεσα σε δύο παίκτες από ότι φαίνεται από την αρχή του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα αποκαλύφθηκαν τα πρώτα πλάνα και οι φωτογραφίες από το εσωτερικό της Φάρμας και γενικά των χώρων αλλά των δωματίων που θα μένουν οι παίκτες.

Φάρμα: Αποκαλύφθηκαν τα πρώτα πλάνα

Ειδικότερα η Φάρμα αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό στον ΑΝΤ1 και έτσι το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή Πρωινό έδειξε για πρώτη φορά φωτογραφίες από το εσωτερικό του αγροκτήματος στο οποίο θα λαμβάνει χώρα το νέο ριάλιτι του σταθμού.

Μπορεί η πρεμιέρα της Φάρμας να πήρε μία μικρή παράταση λόγω των καταστροφών που έγιναν από την κακοκαιρία Μήδεια, ωστόσο περίπου στα μέσα Μαρτίου αναμένεται να δούμε το ριάλιτι επιβίωσης στον αέρα.

Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στην εκπομπή, οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο ομάδες. Η κάθε ομάδα θα αναδείξει τον δικό της αρχηγό και στο τέλος οι δύο αρχηγοί θα μονομαχήσουν για το ποιος θα γίνει αρχηγός της Φάρμας.

Ο αρχηγός θα μένει σε δικό του δωμάτιο και θα έχει κάποια προνόμια συγκριτικά με τους άλλους παίκτες ενώ την επόμενη μέρα, οι διαγωνιζόμενοι θα παίζουν ένα κουίζ βασισμένο στην βίβλο της Φάρμας.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό της Φάρμας

Αυτά είναι τα πρώτα πλάνα της Φάρμας.

Τα πρώτα πλάνα της Φάρμας.

"Φάρμα": Δείτε τι επέλεξαν να πάρουν μαζί τους οι παίκτες

"Φάρμα": Το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου και οι παίκτες μπήκαν σήμερα στο σπίτι, επιλέγοντας να πάρουν μαζί τους μερικά προσωπικά αντικείμενα. Οι 14 διαγωνιζόμενοι - δείτε εδώ ποιοι είναι αυτοί και ένα σύντομο βιογραφικό - που θα κληθούν να ζήσουν ως αγρότες, έμεναν σε ξενοδοχείο και σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους και έτσι σήμερα ήταν έτοιμοι να αναχωρήσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, οι παίκτες είχαν την επιλογή να πάρουν μαζί τους στην "Φάρμα" μερικά προσωπικά και αγαπημένα αντικείμενα, με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα να τα αποκαλύπτει.

Δείτε τι πήρε ο κάθε παίκτης μαζί του

«Πήραν αντικείμενα με ιδιαίτερο συμβολισμό, ο Στράτος Τζώρτζογλου πήρε ένα σταυρό και ένα προσευχητάριο, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ένα κομποσκοίνι και ένα κρεμαστό λαιμού, ο Θανάσης Πάτρας μία ζωγραφιά της κόρης του, η Σοφία Παυλίδου μία μικρή κουκλίτσα, η Ειρήνη Κολιδά ένα αρκουδάκι του παιδιού της και η Μαρία Μιχαλοπούλου σκουλαρίκια». Αμέσως μετά, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως οι παίκτες θα έχουν επιπλέον μαζί τους πετσέτες, παπούτσια, κάλτσες, πουλόβερ, εσωθερμικά, κολάν και μαγιό.

 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share