Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Elif: Ο Ταρίκ περιμένει την ημέρα, που θα πεθάνει η Ματσιντέ

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο

5 Μαρτίου 2021 10:26
Elif: Ο Ταρίκ περιμένει την ημέρα, που θα πεθάνει η Ματσιντέ
Από Σεμίνα Χριστοδούλου

Elif: Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του Star, Elif, καθώς η Ζουλιντέ δεν ξέρει πως να χειριστεί την κατάσταση με τη Μελέκ και αποφασίζει να μιλήσει με την Τουλάι. Όταν πηγαίνει όμως στο μαγαζί βλέπει την άσχημη κατάσταση στην οποία είναι η Ιντζί και αποφασίζει να αναβάλλει την κουβέντα. Η Χουμεϊρά λέει στον Ταρίκ πως θα ξεκινήσει γιόγκα για εγκύους.

Η Ζουλιντέ συναντάει τυχαία τον Σαφάκ και του μιλάει για τον καλεσμένο της. Ο Σαφάκ τη ρωτάει αν θα μείνει στο σπίτι της μόνιμα ή για λίγο καιρό και εκείνη του απαντάει πως αυτό δεν το γνωρίζει ακόμα. Ο Εμιρχάν λέει πως περνάει ωραία μαζί του και ο Σαφάκ είναι πια σίγουρος πως ο καλεσμένος στο σπίτι της Ζουλιντέ είναι ο πατέρας του μικρού.

Απογοητευμένος πηγαίνει και κάθεται μόνος του στο πάρκο και θυμάται τη μέρα που συνάντησε εκεί τη Ζουλιντέ. Ωστόσο αν δεν προλάβατε να δείτε το προηγούμενο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του Star, Elif, διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη εδώ.

Ελίφ: Τι θα δούμε σήμερα στο Star

Elif: Ο Ταρίκ θέλει να πεθάνει η Ματσιντέ

Ο Ταρίκ περιμένει την ημέρα, που θα πεθάνει η Ματσιντέ. Η Βιλντάν του λέει πως συνεχίζει να της δίνει τα χάπια. Ο Ταρίκ την ενθαρρύνει να συνεχίσει και της υπόσχεται ανταμοιβή για την προσπάθειά της. Η Βιλντάν όμως έχει και αυτή τα δικά της σχέδια. Η Χουμεϊρά κάνει κάποιες ασκήσεις γιόγκας μόνητης. Η Βιλντάν, η Γιλντίζ, η Σουρεϊγιά και η Ελίφ την παρακολουθούν. Η Γιλντίζ το βρίσκει αυτό που κάνει πολύ παράξενο.

Η Χουμεϊρά πιστεύει πως χρειάζεται έναν επαγγελματία προπονητή για να συνεχίσει να το κάνει. Ένας από τους ενοικιαστές της Λεμάν ζητάει λίγες μέρες προθεσμία για να πληρώσει το ενοίκιο του αλλά εκείνη αρνείται. Ο άντρας απειλεί τη Λεμάν και εκείνη καλεί τον Βεϊσέλ για να τη βοηθήσει. Η Γιλντίζ φοβάται πως η γυμναστική, που κάνει η Χουμεϊρά θα κάνει κακό στο μωρό, που περιμένει…

TAGS
 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share