Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Γιώργος Παπαδάκης: Ξανά στην κορυφή ο παρουσιαστής

Πόσο έκανε στο δυναμικό κοινό;

4 Μαρτίου 2021 10:35
Γιώργος Παπαδάκης: Ξανά στην κορυφή ο παρουσιαστής
Από Σεμίνα Χριστοδούλου

Γιώργος Παπαδάκης: Απόλυτα κυρίαρχος φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της πρωινής ζώνης για ακόμη μια φορά, δείχνοντας ποιος είναι το μεγάλο αφεντικό στην τηλεθέαση.

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν είναι τυχαίο ότι παραμένει στη θέση του εδώ και σχεδόν 30 χρόνια, έχοντας εξελιχθεί στο πιο «βαρύ χαρτί» του ΑΝΤ1 στην ενημέρωση -και όχι μόνο, αφού πάντοτε αποτελεί «κεφάλαιο» για τον σταθμό.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής, χθες 03/03, σημείωσε αύξηση στο δυναμικό κοινό, με το κανάλι του Αμαρουσίου να πανηγυρίζει για ακόμη μια φορά. Παράλληλα, δείτε και απρόσμενο περιστατικό που συνέβη πρόσφατα στον παρουσιαστή, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, και προκάλεσε πανικό στο πλατό.

Γιώργος Παπαδάκης τηλεθέαση

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 13.9
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 18.8
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 9.3
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 9.0
  • ALPHA: Happy Day 14.8

Έπος: Ο Γιώργος Παπαδάκης «εισέβαλε» στο «Πρωινό» με... γάντια του μποξ!

Την εμφάνισή του στο «Πρωινό» έκανε ο γνωστός παρουσιαστής, Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος με αρκετή δόση χιούμορ πήγε δώρο στο πρώην ζευγάρι γάντια του μποξ.

Συγκεκριμένα, το «Πρωινό» ξεκίνησε διαφορετικά, αφού επέστρεψε στην εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας -δείτε εδώ την άβολη είσοδό του. Λίγο πριν περάσουν, λοιπόν, στη στήλη της μαγειρικής, εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης, ώστε να τους ευχηθεί για τη νέα τους τηλεοπτική συνεργασία.

Ωστόσο, δεν πήγε με άδεια χέρια! Ο παρουσιαστής κρατούσε ένα ζευγάρι γάντια του μποξ. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά στους παρουσιαστές: "Εγώ αυτό που έχω να σας πω είναι καλές στιγμές, γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη και από αυτό το κομμάτι, το οποίο είναι πιο σημαντικό από αυτό που κάνουμε εμείς στην ελληνική τηλεόραση».

Δείτε την εισβολή του Γιώργου Παπαδάκη στο «Πρωινό»:

 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share