Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Battle of the Couples: Ζευγάρι της εβδομάδας Ριχάρδος και Άντζελα - Κυριάρχησαν στην αρένα

Νίκησαν Νίκο και Άννα

3 Μαρτίου 2021 01:48
Battle of the Couples: Ζευγάρι της εβδομάδας Ριχάρδος και Άντζελα - Κυριάρχησαν στην αρένα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του Battle of the Couples, ο Ριχάρδος και η Άντζελα μετά τον αγώνα που έδωσαν απέναντι στον Νίκο και την Άννα, κέρδισαν και κατάφεραν να αναδειχθούν ζευγάρι της εβδομάδας, εξασφαλίζοντας την ασυλία.

Ο Νίκος και η Άννα βγήκαν υποψήφιοι για ζευγάρι της εβδομάδας από την Ιουλία και τον Μιτς που αποχώρησαν οικειοθελώς στο πρώτο επεισόδιο.

Battle of the Couples: Πήραν τον τίτλο του ζευγαριού της εβδομάδας Ριχάρδος και Άντζελα

Οι υπόλοιποι παίκτες σε ανοιχτή ψηφοφορία ανέδειξαν τον Ριχάρδο και την Άντζελα ως το δεύτερο ζευγάρι που θα διαγωνιστεί για τη θέση. Οι δυο τους το πήραν πολύ σοβαρά και τελικά κατάφεραν να εξασφαλίσουν την ασυλία για την πρώτη εβδομάδα, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να είναι έξαλλος νωρίτερα.

Παράλληλα, θα κοιμηθούν μόνοι τους στο master bedroom και θα διαλέξουν ένα ζευγάρι για βοηθούς τους.

Ανατροπή από τον Alpha για το Battle of the Couples

Ανατροπή φέρνει ο Alpha για το Battle of the Couples, με το σταθμό να προχωρά σε έκτακτη αλλαγή μετά την πρεμιέρα της Πέμπτης (25/2), όπου τα νέα για την τηλεθέαση δεν ήταν ιδανικά.

Ο Βασιλάκος υποδέχθηκε τα ζευγάρια και ξεκίνησε τις δοκιμασίες πριν καν προλάβουν να μπουν στο σπίτι. Μάλιστα, ένα ζευγάρι δεν κατάφερε να φτάσει στη βίλα αφού αποχώρησε μιας και δεν ήθελε να κάνει μία από τις δοκιμασίες.

Μπορεί η πρεμιέρα λοιπόν να μην είχε τα νούμερα που περίμεναν οι ιθύνοντες του καναλιού, ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε. Άλλωστε κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με το The Bachelor, το οποίο τις πρώτες εβδομάδες σημείωνε χαμηλά ποσοστά αλλά έγινε viral και κάπως έτσι αυξήθηκε και η τηλεθέασή του.

Battle of the Couples αλλαγές στο πρόγραμμα

Alpha: Προχωρά σε αλλαγές για το Battle of the Couples

Σύμφωνα με πληροφορίες, που έχουν διαρρεύσει, ο Alpha έχει σκοπό να αυξήσει τις ημέρες προβολής του νέου ριάλιτι.

Ναι, καλά διαβάσατε. Συγκεκριμένα έχει στόχο να το βάλει να παίζει σε καθημερινή βάση προκειμένου να χτυπήσει τόσο το Survivor το οποίο παίζει Δευτέρα με Τετάρτη και Κυριακή όσο και το MasterChef, το οποίο έχει επίσης αυξήσει τις ημέρες προβολής και παίζει καθημερινά εκτός Πέμπτης.

Έτσι λοιπόν, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα δούμε το Battle of The Couples στον αέρα Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, από τα μέσα του μήνα θα το βλέπουμε να προβάλλεται και Δευτέρα. Υπενθυμίζουμε πως το ριάλιτι ζευγαριών του ALPHA προβάλλεται κάθε φορά στις 11 εκτός από την Παρασκευή που βγαίνει στον αέρα στις 10, και είναι και η μέρα που ο σταθμός δεν έχει νέο επεισόδιο της Αγγελικής.

 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share