Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Battle of the Couples: Έξαλλος ο Βασιλάκος - «Δεν είναι κατασκήνωση εδώ»

«Κεραυνοί» από τον... ειδικό του έρωτα

2 Μαρτίου 2021 23:57
Battle of the Couples: Έξαλλος ο Βασιλάκος - «Δεν είναι κατασκήνωση εδώ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του Battle of The Couples, οι διαγωνιζόμενοι χρειάστηκε να ψηφίσουν το ζευγάρι που θα παίξει στον αγώνα για ζευγάρι της εβδομάδας. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ωστόσο θέλησε να δείξει το σκληρό του πρόσωπο, ξεκαθαρίζοντας πως το παιχνίδι δεν είναι κατασκήνωση.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής από την αρχή ξεκαθάρισε πως οι παίκτες θα έπρεπε να ψηφίσουν στρατηγικά μιας και το ζευγάρι της εβδομάδας θα έχει πολύ σοβαρά πλεονεκτήματα και ανάμεσα σε αυτά θα βρίσκεται και η ασυλία, ενώ νωρίτερα υπήρξε ένας καβγάς στο σπίτι.

Battle of the Couples: «Κεραυνοί» του Βασιλάκου στους παίκτες

Οι παίκτες ωστόσο ψήφιζαν τους φίλους τους, γεγονός που έκανε τον Παναγιώτη Βασιλάκο να ξαναπεί πόσο σοβαρή είναι η διαδικασία και να ζητήσει από τα ζευγάρια να ψηφίσουν βάσει στρατηγικής και όχι βάσει συναισθήματος.

Ανατροπή από τον Alpha για το Battle of the Couples

Ανατροπή φέρνει ο Alpha για το Battle of the Couples, με το σταθμό να προχωρά σε έκτακτη αλλαγή μετά την πρεμιέρα της Πέμπτης (25/2), όπου τα νέα για την τηλεθέαση δεν ήταν ιδανικά.

Ο Βασιλάκος υποδέχθηκε τα ζευγάρια και ξεκίνησε τις δοκιμασίες πριν καν προλάβουν να μπουν στο σπίτι. Μάλιστα, ένα ζευγάρι δεν κατάφερε να φτάσει στη βίλα αφού αποχώρησε μιας και δεν ήθελε να κάνει μία από τις δοκιμασίες.

Μπορεί η πρεμιέρα λοιπόν να μην είχε τα νούμερα που περίμεναν οι ιθύνοντες του καναλιού, ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε. Άλλωστε κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με το The Bachelor, το οποίο τις πρώτες εβδομάδες σημείωνε χαμηλά ποσοστά αλλά έγινε viral και κάπως έτσι αυξήθηκε και η τηλεθέασή του.

Battle of the Couples αλλαγές στο πρόγραμμα

Alpha: Προχωρά σε αλλαγές για το Battle of the Couples

Σύμφωνα με πληροφορίες, που έχουν διαρρεύσει, ο Alpha έχει σκοπό να αυξήσει τις ημέρες προβολής του νέου ριάλιτι.

Ναι, καλά διαβάσατε. Συγκεκριμένα έχει στόχο να το βάλει να παίζει σε καθημερινή βάση προκειμένου να χτυπήσει τόσο το Survivor το οποίο παίζει Δευτέρα με Τετάρτη και Κυριακή όσο και το MasterChef, το οποίο έχει επίσης αυξήσει τις ημέρες προβολής και παίζει καθημερινά εκτός Πέμπτης.

Έτσι λοιπόν, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα δούμε το Battle of The Couples στον αέρα Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, από τα μέσα του μήνα θα το βλέπουμε να προβάλλεται και Δευτέρα. Υπενθυμίζουμε πως το ριάλιτι ζευγαριών του ALPHA προβάλλεται κάθε φορά στις 11 εκτός από την Παρασκευή που βγαίνει στον αέρα στις 10, και είναι και η μέρα που ο σταθμός δεν έχει νέο επεισόδιο της Αγγελικής.

 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share