Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Battle of the Couples: Έφτιαξε πρωινό στον άνδρα της και οι υπόλοιπες… την έκραξαν

Απίστευτη επίθεση... χωρίς ιδιαίτερο λόγο

2 Μαρτίου 2021 23:44
Battle of the Couples: Έφτιαξε πρωινό στον άνδρα της και οι υπόλοιπες… την έκραξαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλά καλά δεν πρόλαβαν να μπουν στο σπίτι οι παίκτες του Battle of the Couples και ήδη ξεκίνησαν τα υπονοούμενα και τα σχόλια, με τα υπόλοιπα ζευγάρια να λένε πως ο Νίκος έχει την Άννα σούζα και του φέρνει κάθε πρωί το κρεβάτι.

Η Άννα σηκώθηκε το πρωί και ετοίμασε ένα πλουσιοπάροχο πρωινό στον αγαπημένο της. Οι υπόλοιποι παρατήρησαν την κίνησή της αυτή και πολλές από τις γυναίκες την ρώτησαν για ποιο λόγο δεν σηκώνεται να το φτιάξει μόνος του.

Battle of the Couples: Αντέδρασαν... επειδή του έφτιαξε πρωινό

Η Άννα ξεκαθάρισε πως την ευχαριστεί να περιποιείται τον άντρα της και γι’ αυτό το λόγο σηκώνεται και του φτιάχνει το πρωινό του για να τον ευχαριστήσει, σε ένα παιχνίδι που αποδεικνύεται αρκετά σκληρό.

Ανατροπή από τον Alpha για το Battle of the Couples

Ανατροπή φέρνει ο Alpha για το Battle of the Couples, με το σταθμό να προχωρά σε έκτακτη αλλαγή μετά την πρεμιέρα της Πέμπτης (25/2), όπου τα νέα για την τηλεθέαση δεν ήταν ιδανικά.

Ο Βασιλάκος υποδέχθηκε τα ζευγάρια και ξεκίνησε τις δοκιμασίες πριν καν προλάβουν να μπουν στο σπίτι. Μάλιστα, ένα ζευγάρι δεν κατάφερε να φτάσει στη βίλα αφού αποχώρησε μιας και δεν ήθελε να κάνει μία από τις δοκιμασίες.

Μπορεί η πρεμιέρα λοιπόν να μην είχε τα νούμερα που περίμεναν οι ιθύνοντες του καναλιού, ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε. Άλλωστε κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με το The Bachelor, το οποίο τις πρώτες εβδομάδες σημείωνε χαμηλά ποσοστά αλλά έγινε viral και κάπως έτσι αυξήθηκε και η τηλεθέασή του.

Battle of the Couples αλλαγές στο πρόγραμμα

Alpha: Προχωρά σε αλλαγές για το Battle of the Couples

Σύμφωνα με πληροφορίες, που έχουν διαρρεύσει, ο Alpha έχει σκοπό να αυξήσει τις ημέρες προβολής του νέου ριάλιτι.

Ναι, καλά διαβάσατε. Συγκεκριμένα έχει στόχο να το βάλει να παίζει σε καθημερινή βάση προκειμένου να χτυπήσει τόσο το Survivor το οποίο παίζει Δευτέρα με Τετάρτη και Κυριακή όσο και το MasterChef, το οποίο έχει επίσης αυξήσει τις ημέρες προβολής και παίζει καθημερινά εκτός Πέμπτης.

Έτσι λοιπόν, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα δούμε το Battle of The Couples στον αέρα Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, από τα μέσα του μήνα θα το βλέπουμε να προβάλλεται και Δευτέρα. Υπενθυμίζουμε πως το ριάλιτι ζευγαριών του ALPHA προβάλλεται κάθε φορά στις 11 εκτός από την Παρασκευή που βγαίνει στον αέρα στις 10, και είναι και η μέρα που ο σταθμός δεν έχει νέο επεισόδιο της Αγγελικής.

 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share