Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

House of Fame: Το άξιζε και το πήρε - Μαθητής της εβδομάδας ο Θέμης για την εμφάνιση της Holly Grace

Εξαιρετικός στην παρουσία του - Πήρε στο νήμα τον τίτλο από τον Jimmy Sion

1 Μαρτίου 2021 19:15
House of Fame: Το άξιζε και το πήρε - Μαθητής της εβδομάδας ο Θέμης για την εμφάνιση της Holly Grace
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θέμης ήταν φοβερός με την εμφάνισή του ως Holly Grace στο πρώτο live του House of Fame, με αποτέλεσμα οι κριτές να τον αποθεώσουν και τους καθηγητές να του δώσουν επάξια τον τίτλο του μαθητή της εβδομάδας.

Ο Θέμης έχει εξαρχής κερδίσει τις εντυπώσεις στην Ακαδημία του ΣΚΑΪ, με την παρουσία του ως Drag Queen να αποτελεί ένα ξεχωριστό στοιχείο της προσωπικότητάς του, που άπαντες επιθυμούν να βγάλουν στην επιφάνεια με τον πιο πειστικό δυνατό τρόπο.

House of Fame: Μαθητής της εβδομάδας ο Θέμης

Ο ίδιος φαίνεται, ότι υπηρέτησε αυτό το ρόλο στο πρώτο live, με τους κριτές να έχουν θετικά λόγια, ενώ και η συμπεριφορά του στο σπίτι είναι ιδανική. Αυτό ήρθε σε αντίθεση με τον Jimmy Sion, που είχε μια έντονη στιγμή με τον Al Giga προτού βγει στη σκηνή.

Θα μπορούσε να είναι εκείνος μαθητής της εβδομάδας, αλλά η συμπεριφορά του κρίθηκε απαράδεκτη ακόμη και από τον ίδιο, με συνέπεια τον τίτλο να απολαμβάνει ο Θέμης.

House of Fame: «Ισοπέδωσαν» τους παίκτες οι καθηγητές - «Μα τον Χριστό, είστε μια απογοήτευση»

Πολύ σκληρή κριτική έκαναν στους παίκτες του House of Fame οι καθηγητές, αφού η εικόνα τους στο πρώτο live δεν ήταν καλή, ενώ και η στάση τους μετά από αυτό ήταν αρκετά χαλαρή, κάτι που ενόχλησε τόσο τους ίδιους όσο και τον διευθυντή της Ακαδημίας, Πάνο Μεταξόπουλο.

Ο γνωστός χορογράφος ξεκίνησε… τον χορό του κραξίματος στους σπουδαστές, τονίζοντας πως το μόνο που νιώθουν οι καθηγητές, είναι μια απογοήτευση για όσα είδαν στην πρεμιέρα. Ο ίδιος, άλλωστε, είχε χτυπήσει και το καμπανάκι προ ημερών, ζητώντας τους να βρεθούν σε εγρήγορση και να δείξουν στον κόσμο για ποιο λόγο είναι εκεί, χωρίς τελικά οι παίκτες να ευαισθητοποιηθούν.

House of Fame: Έξαλλοι οι καθηγητές - «Σοβαρευτείτε επιτέλους»

Ακόμη πιο έξαλλη, όμως, ήταν η Πέννυ Μπαλτατζή. Η καθηγήτρια φωνητικής είχε θετικά λόγια μόνο για τον Jimmy Sion και την εμφάνισή του, μην κρύβοντας τα νεύρα της για τους υπόλοιπους παίκτες. «Θα προτιμούσα να είστε συνεσταλμένοι εδώ και με κότσια στη σκηνή αντί για το αντίθετο. Δεν είστε 5 χρονών, ωριμάστε πια», τους είπε η τραγουδίστρια.

Ο Μεταξόπουλος, όμως, ξαναπήρε το λόγο, ενοχλημένος από την χαλαρή αντίδραση μεταξύ των σπουδαστών και τα… γέλια που υπήρχαν σε κάποια πηγαδάκια. «Σας βλέπω να κάνετε πολύ χαβαλέ. Σοβαρευτείτε επιτέλους, εμείς σας βγάζουμε την ψυχή μας κι εσείς κάθεστε και γελάτε. Μήπως θέλετε να φύγουμε από εδώ;», ήταν το περιεχόμενο της νέας «έκρηξής» του.

 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share