Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Έκτακτη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Νίκο Μουτσινά

Ευχάριστα τα νέα για τον παρουσιαστή

27 Φεβρουαρίου 2021 14:56
Έκτακτη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Νίκο Μουτσινά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια έκτακτη ανακοίνωση για τον Νίκο Μουτσινά προχώρησε ο ΣΚΑΪ, με το σταθμό του Φαλήρου να αναφέρει πως ο γνωστός παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία μαζί του.

Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές θα είναι μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνταγή με το «Καλό Μεσημεράκι», που έχει αναδείξει σε εξέχουσα μορφή του καναλιού και της μεσημεριανής ζώνης τον Μουτσινά.

Νίκος Μουτσινάς ανανέωση

Νίκος Μουτσινάς: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την ανανέωση

«Ο Νίκος Μουτσινάς στον ΣΚΑΪ και για τα επόμενα δύο χρόνια

Ο Νίκος Μουτσινάς, ο πιο επιτυχημένος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης, για δύο ακόμα χρόνια θα είναι στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Ο απόλυτος showman που έκανε το stand up comedy αγαπημένη συνήθεια του τηλεθεατή, ο κορυφαίος ηθοποιός που κατάφερε να ενώσει σε μία μεσημεριανή παρέα το τηλεοπτικό κοινό παραμένει για δύο ακόμα χρόνια στο δυναμικό του καναλιού.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι το πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά να αφουγκράζεται τον κόσμο και να του προσφέρει αυτό που έχει περισσότερο ανάγκη από όλα· χαμόγελο και σκωπτικό σχολιασμό σε όλα όσα καθημερινά ζει και παρακολουθεί. Αυτή την ενέργεια θα συνεχίσει να μοιράζεται!».

Πρόταση γάμου στον Νίκο Μουτσινά!

Μια ιδιαίτερη… πρόταση γάμου δέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς πρόσφατα, με τη Σία Βοσκανίδου να εμφανίζεται στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι» και να ζητά να γίνει ο Bachelor της.

Η Σία κυκλοφόρησε το τραγούδι της πριν από λίγες μέρες και εξήγησε στον παρουσιαστή πως η δουλειά της στιχουργού είναι κάτι που την ενδιαφέρει πολύ, ενώ θα ήθελε να γράψει ένα τραγούδι και στον Αντώνη Ρέμο, ενώ εξήγησε πως όσο καιρό ήταν μέσα στο παιχνίδι είχε αναπτύξει κάποια συναισθήματα για τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Νίκος Μουτσινάς: Η αποκάλυψη της Σίας Βοσκανίδου στην εκπομπή του

«Ο Παναγιώτης ήταν η έμπνευσή μου. Μέσα στο παιχνίδι, ζούσα την απόλυτη μαγεία του έρωτα. Ήταν ωραία εμπειρία, κάναμε δραστηριότητες. Όλες είχαμε αισθήματα για τον Παναγιώτη», είπε χαρακτηριστικά.

 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share