Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

House of Fame: "Ξέσπασε" ο Γιάννης με όλους - "Μην μου ξαναμιλήσετε"

Συνεχίζονται οι εντάσεις μέσα στο σπίτι

26 Φεβρουαρίου 2021 21:15
House of Fame:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

House of Fame: Συνεχίζονται οι εντάσεις μέσα στο σπίτι και ειδικά ανάμεσα στους κατοίκους με όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στα μαθήματα που κάνουν.

Σημειώνεται ότι η κάμερα κατέγραψε το παθιασμένο φιλί ανάμεσα στη Μαριάννα και τον Στέφανο όπου εδώ και λίγες μέρες έδειχναν ένα έντονο ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον.

Συγκεκριμένα στο σπίτι του House of Fame οι παίχτες φαίνεται πως έρχονται σε μεγάλη ένταση μετά την "επίθεση" που τους έκανε ο Γιάννης.

Έξαλλος ο Γιάννης.

House of Fame: Το ξέσπασμα του Γιάννη στους άλλους παίκτες

Ειδικότερα ένας αδιανόητος τσακωμός ξεκίνησε στο House of fame την Παρασκευή λίγο πριν το μεγάλο live, όταν ο Γιάννης ξέσπασε για την συμπεριφορά του.

Πιο συγκεκριμένα, η ιδιαίτερη συμπεριφορά του είναι αυτή που ενοχλεί αρκετούς παίκτες αλλά και κριτές. Έτσι ο ίδιος θέλησε να του μιλήσει και να ξεκαθαρίσει την θέση του.

Δεν πρόκειται να αλλάξει και αυτό το δήλωσε υπεύθυνα, και γι' αυτό το λόγο πρότεινε σε όσους δεν τον συμπαθούν να μην του ξαναμιλήσουν για να μην υπάρχουν άλλες παρεξηγήσεις.

Δείτε το βίντεο:

House of Fame: Έστειλαν μήνυμα οι δάσκαλοι - Μαθήτρια της εβδομάδας η Βένια

Μαθήτρια της εβδομάδας στο House of Fame βγήκε από τους η Βένια αφού σύμφωνα με τους coaches ήταν αυτή με την μεγαλύτερη πρόοδο.

House of Fame: Ασυλία για τη Βένια

Η παίκτρια άκουσε τα καλύτερα λόγια από τους coaches όπου σύμφωνα με αυτούς, χαίρονται που την έχουν μαθήτρια τους. Έχει κάνει πρόοδο, ακούει τις συμβουλές τους και θα έχει ασυλία για ολόκληρη την εβδομάδα.

Η παίκτρια φαίνεται πως έχει μπει με σκοπό να μείνει για τα καλά, με τον Πάνο Μεταξόπουλο νωρίτερα να είναι εξαλλος.

 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share