Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Elif: Η Ρανά είναι έτοιμη να αποκαλύψει τη σχέση της με τον Ταρίκ - Ραγδαίες εξελίξεις

Τι θα δούμε σήμερα 03/02 στο STAR;

3 Φεβρουαρίου 2021 12:20
Elif: Η Ρανά είναι έτοιμη να αποκαλύψει τη σχέση της με τον Ταρίκ - Ραγδαίες εξελίξεις
Από Σοφία Φυρογένη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του STAR, "Elif". Τι θα δούμε στο σημερινό 03/02 επεισόδιο; Ο Ταρίκ ρωτάει τη Ρανά τι προσπαθεί να πετύχει με αυτό το κόλπο της. Η Ρανά τον εκνευρίζει με την ειρωνεία της και του λέει πως θα πει τα πάντα για τη σχέση τους στη Χουμεϊρά.

Elif - Επεισόδιο 770

Ο Ταρίκ μιλάει με τον Γιουνούς στο τηλέφωνο και τον ενημερώνει για το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσει στο Μιλάνο. Αποφασίζει να τηλεφωνήσει και στη Ρανά γιατί ξέρει πόσο την πλήγωσε, χωρίς να φαντάζεται πως η κοπέλα βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού του με τη γυναίκα του.

Η Ρανά δεν απαντάει στο τηλέφωνο και συνεχίζει τη συζήτησή της με τη Χουμεϊρά, η οποία την έχει συμπαθήσει. Ο Ταρίκ, ο οποίος βρίσκεται κι αυτός στο γραφείο του στην έπαυλη, στέλνει μήνυμα στη Ρανά. Η Γιλντίζ τον ενημερώνει πως η Χουμεϊρά έχει μια καλεσμένη στο σαλόνι, αλλά δε δίνει καμία σημασία. Η Ρανά δίνει στη Χουμεϊρά το δώρο της, τη χρυσή πιπίλα κι εκείνη ξετρελαίνεται.

Elif STAR

Ο Ταρίκ μένει άφωνος όταν βλέπει στο σαλόνι τη Ράνα με τη Χουμεϊρά. Η Ρανά διατηρεί την ψυχραιμία της και πλέον ξέρει πως η γυναίκα του Ταρίκ δεν είναι άρρωστη. Η Ρανά λέει στον Ταρίκ πως νόμιζε ότι θα πήγαινε στο Μιλάνο και η σχετική απάντηση της Χουμεϊρά, πως είχε φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ξεκαθαρίζει το τοπίο για τη Ρανά.

Ο Ταρίκ αισθάνεται στριμωγμένος. Η Ρανά συνεχίζει να τον πιέζει και τον ρωτάει ποια δουλειά ήταν τόσο επείγουσα για την οποία δεν έχει ενημερωθεί η ίδια κι έτσι εκείνος αναγκάστηκε να ακυρώσει το ταξίδι στο Μιλάνο. Ο Ταρίκ της απαντάει πως έχει να κάνει με διοικητικά θέματα και για αυτό είναι φυσικό να μην έχει ενημερωθεί σχετικά κι επιπλέον δεν ήθελε να αφήσει μόνη της τη σύζυγό του.

Η απάντηση του, όπως είναι φυσικό, ενοχλεί τη Ρανά. Όταν καταφέρνει να τη βρει στο διάδρομο μόνη της, ο Ταρίκ ρωτάει τη Ρανά τι προσπαθεί να πετύχει με αυτό το κόλπο της. Η Ρανά τον εκνευρίζει με την ειρωνεία της και του λέει πως θα πει τα πάντα για τη σχέση τους στη Χουμεϊρά.

Ο Κερέμ και η Παρλά προσπαθούν να διαλέξουν τι ταινία θα δουν, αλλά τα γούστα τους είναι εντελώς διαφορετικά. Η Ρανά χαιρετάει τη Χουμεϊρά και φεύγει κι ο Ταρίκ της στέλνει αμέσως μήνυμα. Η Ρανά νιώθει θριαμβεύτρια. Η Πάρλα προσπαθεί να έρθει κοντά στον Κερέμ. Κι επειδή ξέρουμε, ότι θέλετε να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις, διαβάστε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό για τα επόμενα επεισόδια.

Δείτε το trailer:

TAGS
 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share