Open: Ο Βαλάντης εμφανίστηκε στην Καινούργιου ντυμένος... προφυλακτικό!
Η μόδα μόλις αυτοκτόνησε!

Άλλα γούστα από τον Βαλάντη! Ο αγαπημένος τραγουδιστής πάντα μας εκπλήσσει με τις εμφανίσεις του και αυτή την φορά μας άφησε με το στόμα ανοικτό μόλις εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "Ευτυχείτε", στο Open!
Συγκεκριμένα μόλις χτύπησε το κουδούνι και μπήκε στο πλατό ο Βαλάντης "παγώσαμε" με την αμφίεσή του! Φορούσε ένα αδιάβροχο που κυριολεκτικά μοιάζει με προφυλακτικό! Δεν μας πιστεύετε;
Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και κλάφτε από τα γέλια:
«Έκανα μερική νεφρεκτομή. Χρόνια ζω γύρω μου το δράμα... » - Η συγκλονιστική εξομολόγηση πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή!
λόγος για τον....
Συγκλονίζει με την εξομολόγηση του πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής.
Ο λόγος για τον Βαλάντη, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού.
Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του.
Πρόσφατα αντιμετώπισες ένα πρόβλημα με την υγεία σου.
Έκανα μερική νεφρεκτομή. Χρόνια ζω γύρω μου το δράμα των ανθρώπων που φοβούνται να πουν το πρόβλημά τους ή φοβούνται να διορθώσουν ένα πρόβλημα.
Όταν είχα ένα λίπωμα στο κεφάλι, το έβγαλα κάνοντας ζωντανά την αφαίρεση. Αυτό είναι απελευθέρωση. Στη μερική νεφρεκτομή το γνωστοποίησα για να προφυλάξω κάποιους ανθρώπους και να πω ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε.
Εσύ δεν φοβάσαι;
Μπήκα πολύ άνετα στο χειρουργείο. Με το θάνατο δεν είμαι συμβιβασμένος, αλλά ο καθένας προσπαθεί να συμβιβαστεί.