Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Σε σοκ η Elif: Μια τεράστια έκπληξη την περιμένει - Όλες οι εξελίξεις

Τι θα δούμε σήμερα 20/01 στο STAR;

20 Ιανουαρίου 2021 10:13
Σε σοκ η Elif: Μια τεράστια έκπληξη την περιμένει - Όλες οι εξελίξεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά "Elif". Τι θα δούμε σήμερα 20/01 στο STAR; Η Ελίφ βλέπει τηλεόραση κι ένας δημοσιογράφος κάνει ερωτήσεις σε πολίτες στον δρόμο. Στο πλάνο φαίνεται για λίγο η Μελέκ και η Ελίφ τρελαίνεται από χαρά.

Elif - Επεισόδιο 760

Η Μπιρτσέ μαθαίνει για μια έκθεση στο Μιλάνο κι ονειρεύεται να πάει, αλλά δεν ξέρει αν η εταιρία θα την επιλέξει. Θέλει να μιλήσει στον Γιουνούς σχετικά αλλά διστάζει. Ο Γιουνούς μιλάει στον Κερέμ για την έκθεση στο Μιλάνο και θεωρεί πως θα ήταν ένα καλό διάλλειμα αυτό για τον φίλο του, αλλά ο Κερέμ δε θέλει να πάει.

Ο Γιουνούς καταλαβαίνει πως δε θέλει να πάει γιατί είναι ακόμα λυπημένος και σκέφτεται μόνο τη Ρεϊχάν. Ο Ταρίκ δεν θέλει και εκείνος να πάει στο Μιλάνο και θεωρεί πως πρέπει να πάει ο Κερέμ. Έτσι εκείνος θα είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει στην εταιρία για μια εβδομάδα.

Elif εξελίξεις

Η Ελίφ βλέπει τηλεόραση κι ένας δημοσιογράφος κάνει ερωτήσεις σε πολίτες στον δρόμο. Στο πλάνο φαίνεται για λίγο η Μελέκ και η Ελίφ τρελαίνεται από χαρά όταν βλέπει τη μητέρα της. Θέλει να πάει να τη βρει αλλά δε λέει τίποτα στη Βιλντάν.

Ο Ταρίκ καταφέρνει να πείσει τον Κερέμ πως για το καλό της εταιρίας πρέπει να πάει στην έκθεση στο Μιλάνο. Η Ελίφ προσπαθεί να το σκάσει αλλά η Βιλντάν την εμποδίζει και την κλειδώνει στο δωμάτιο της. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο γραφείο της Ράνα και εκείνη τον υποδέχεται ψυχρά. Είναι θυμωμένη επειδή ακύρωσε το δείπνο τους κι αυτό δε μπορεί να το ανεχθεί άλλο. Ο Ταρίκ δε θέλει να χωρίσουν, αλλά η Ράνα δείχνει αποφασισμένη.

Ο Κερέμ ανακοινώνει στον Γιουνούς την απόφαση του να πάει στο Μιλάνο κι εκείνος χαίρεται. Η Μπιρτσέ αναρωτιέται αν θα πάει κι εκείνη στο Μιλάνο αλλά δεν τολμάει να ρωτήσει. Η Χουμεϊρά μιλάει στην Παρλά για το μωρό, αλλά εκείνη βαριέται και δεν ενδιαφέρεται για τη χαρά της φίλης της αλλά μόνο για τα προσωπικά της ζητήματα.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα, αλλά εκείνη δεν του ανοίγει κι ο Ταρίκ της λέει πως δεν θα φύγει αν δεν τη δει. Η Ράνα το απολαμβάνει και περιμένει να δει τι θα κάνει ο Ταρίκ. Η Χουμεϊρά ζητάει από τη Γιλντίζ να ετοιμάσει το αγαπημένο φαγητό του Ταρίκ για το δείπνο. Κι επειδή ξέρουμε, ότι θέλετε να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις, διαβάστε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό για τα επόμενα επεισόδια.

TAGS
 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share