Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Big Brother: Έξαλλη η Δανέζη με τον Κεχαγιά - «Νομίζω ότι όντως είσαι...» (Video)

Χαμός

26 Νοεμβρίου 2020 00:42
Big Brother: Έξαλλη η Δανέζη με τον Κεχαγιά - «Νομίζω ότι όντως είσαι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα μικρό καβγαδάκι είχαν η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother. Η τραγουδίστρια πήγε να τον βρει στο δωμάτιο και να τον ρωτήσει γιατί δεν βοήθησε στην λάντζα. Ενώ, στο σημερινό επεισόδιο ο Θέμης Κανέλλος βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού δεν μπορούσε να συνέλθει από τα κλάματα.

«Νομίζω ότι όντως είσαι καλομαθημένος», του είπε μεταξύ άλλων και εκείνος της απάντησε:

«Μπορείς να μου λες ό,τι γουστάρεις και όποτε γουστάρεις αλλά με ωραίο τρόπο. Όταν δεν έχεις ωραίο τρόπο δεν θα κάνω τίποτα. Όχι επειδή έτσι πρέπει αλλά επειδή έτσι γουστάρω».

Τι ήθελε και το είπε; Έξαλλη έγινε η Σοφία Δανέζη.

«Ωραία θες να σου πω κάτι με όμορφο τρόπο; Δεν είχες κανένα δικαίωμα να κάνεις κάτι όπως έκανες με το αναψυκτικό, χωρίς να με ρωτήσεις», του είπε μεταξύ άλλων.

Εκείνος προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις όμως η ατμόσφαιρα ήταν ήδη ηλεκτρισμένη.

Η ντροπιαστική εικόνα του Θέμη του «Big Brother» για την οποία του επιβλήθηκε τεράστια ποινή

Στα όριά του έφτασε ο Θέμης Κανέλλος με την τελευταία δοκιμασία του «Big Brother» κατά την οποίο ο ίδιος -όπως και όλοι οι συμπαίκτες του- αναγκάστηκε να φορέσει τα στρατιωτικά.

Ο νεαρός παίκτης ήταν από την αρχή πολύ αρνητικός με το συγκεκριμένο concept, με αποτέλεσμα μόλις πιέστηκε να ντυθεί… φαντάρος να ξεσπάσει σε κλάματα.

Μάταια οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν λέγοντας του πως πρόκειται απλά για μία ακόμα δοκιμασία, με πληροφορίες να θέλουν τον «Μεγάλο Αδερφό» να επιβάλλει στον Θέμη μια μεγάλη ποινή για τη συμπεριφορά του.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Nτυμένος γυναίκα ο Θέμης στο σπίτι του Big Brother: Δεν τον γνώρισαν ούτε οι συμπαίκτες του!

Από τη μεριά του, εκείνος υποστήριξε πως δεν είναι πρόθυμος να συμμετέχει στη δοκιμασία «επειδή δεν θέλει να χάσει τον εαυτό του», με τα σχόλια στα social media να είναι ιδιαιτέρως αυστηρά για την εικόνα που παρουσίασε. Ποια εικόνα; Ο Θέμης ξεκίνησε να «πειράζει» τη στρατιωτική στολή για να την κάνει περισσότερο στα γούστα του, με το αποτέλεσμα να εξοργίζει κοινό και συμπάικτες.

Δείτε όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share